לא ענית לו - איך אתה בודק את זה?אורי אדום בנשמה כתב:
במציאות בה 95% (אם לא 99.9% ) מהמקומות לוקחים את הטיפים מהעובדים, ההגדרה שלך נשמעת לי קצת תלושה. רוצה להמשיך להעשיר את הכיס התפוח ממילא של כל מיני שרלטנים? זכותך. אני בכל אופן לא אוהב להרגיש מנוצל ומרומה.
כמה טיפ אתם שמים?
- The red one
Re: כמה טיפ אתם שמים?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום בלב בנשמהההה כתב: לא ענית לו - איך אתה בודק את זה?
האמת? לא יודע.
בכל אופן, זה לא ממש משנה יותר מדי. כי המציאות המושחתת הזו קיימת כאמור אצל כמעט כולם אם לא כולם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
כן, אבל אם תשב בבית עסק שדווקא פועל לפי החוק והטיפ שלך הולך למלצר הנחמד והאדיב ששירת אותך ? אז בגלל ש'כולם' ככה תדפוק אותו ?
לא יפה.
לא יפה.
- אורי אדום בנשמה
אדום בלב בנשמהההה כתב:כן, אבל אם תשב בבית עסק שדווקא פועל לפי החוק והטיפ שלך הולך למלצר הנחמד והאדיב ששירת אותך ? אז בגלל ש'כולם' ככה תדפוק אותו ?
לא יפה.
תן לי שם אחד של עסק אחד כזה.
- The red one
אני לא יודע, אתה זה שבאת וזרקת את הפ33ה. כמו ששמת לב, כלל לא הייתי מעורב בדיון (מפתיע), אבל נשמעת כל כך בטוח בעצמך שיש לך שיטה לזהות שאמרתי לעצמי מעניין מה היא..
- אורי אדום בנשמה
אדום בלב בנשמהההה כתב:אני לא יודע, אתה זה שבאת וזרקת את הפ33ה. כמו ששמת לב, כלל לא הייתי מעורב בדיון (מפתיע), אבל נשמעת כל כך בטוח בעצמך שיש לך שיטה לזהות שאמרתי לעצמי מעניין מה היא..
לא אמרתי שיש לי שיטה לזהות.
- The red one
כן, עכשיו הבנתי, בהודעה בעמוד הקודם אמרת "אלא אם כן אני יודע בוודאות" - וזה השתמע לי כאילו יש לך דרך לדעת בוודאות.
https://www.facebook.com/GadiWilcherski ... 8/?theater" onclick="window.open(this.href);return false;
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]