צא קצת מהמספרה, תפסיק לגלגל מיליונים בחודש.זה שי ! כתב: חומוס אבו דאבי יש בקינג גורג בתל אביב בבאר שבע אני מכיר רק את סעיד חחחח, מה זה פאבלו אחי ? איפה זה ? זה שי!
בחניה של מעונות ד'.
צא קצת מהמספרה, תפסיק לגלגל מיליונים בחודש.זה שי ! כתב: חומוס אבו דאבי יש בקינג גורג בתל אביב בבאר שבע אני מכיר רק את סעיד חחחח, מה זה פאבלו אחי ? איפה זה ? זה שי!
חחחחחחח מקומות מתים זה מצחיק. הם אומנם נמצאים ליד מעונות ד׳, אבל הפאבלו היה אחד הברים שהכי אהבתי בב״ש והוא היה פתוח משהו כמו 15 שנה, והוא עבד גם די טוב והבנגי הוא אפילו יותר להיט בעיקר בגזרת הסטודנטים. בכל אופן המקום נמצא 5 מטר ממרכז גילתזה שי ! כתב:מה זה המקומות האלה בחיים לא שמעתי עליהם ? חחחחח בטח מקומות מתים ,זה שי !
שאני יוצא זה גג לשדה תעופה מה יש לראות בבאר שבע חח ,זה שי !Totti כתב: צא קצת מהמספרה, תפסיק לגלגל מיליונים בחודש.
בחניה של מעונות ד'.
פשש למה לא למה לאזה שי ! כתב: שאני יוצא זה גג לשדה תעופה מה יש לראות בבאר שבע חח ,זה שי !
רק את סעיד? הפסדת. מעבר לאלו שהזכירו למעלה אני ממליץ גם על ירדניסזה שי ! כתב: חומוס אבו דאבי יש בקינג גורג בתל אביב בבאר שבע אני מכיר רק את סעיד חחחח, מה זה פאבלו אחי ? איפה זה ? זה שי!
אכלתי שם לא כזה להיט , זה שי !dor69 כתב: רק את סעיד? הפסדת. מעבר לאלו שהזכירו למעלה אני ממליץ גם על ירדניס