מי יגלה עפר מעיניך...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מי יגלה עפר מעיניך...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Re: מי יגלה עפר מעיניך...
באמת מעניין אותי למה אתה מרגיש צורך כל כך עז להציף פוסטים כאלה מדי שנה.
הסר דאגה מליבך, רוב העם מכיר וזוכר את הסכמי אוסלו, ורוב העם גם בדעה שהם היו טעות (מוזמן לקרוא סקר מהסופ"ש ב'ישראל היום').
זה לא סותר את העובדה שצריך לדבר בכל בית ספר בישראל על העובדה שפעם נרצח פה ראש ממשלה, ועל כמה שזה פסול, לא משנה מי הוא היה ומה היו דעותיו ופעולותיו.
הסר דאגה מליבך, רוב העם מכיר וזוכר את הסכמי אוסלו, ורוב העם גם בדעה שהם היו טעות (מוזמן לקרוא סקר מהסופ"ש ב'ישראל היום').
זה לא סותר את העובדה שצריך לדבר בכל בית ספר בישראל על העובדה שפעם נרצח פה ראש ממשלה, ועל כמה שזה פסול, לא משנה מי הוא היה ומה היו דעותיו ופעולותיו.
+1.bs war כתב:באמת מעניין אותי למה אתה מרגיש צורך כל כך עז להציף פוסטים כאלה מדי שנה.
מה גם שראש הממשלה הזה, למרות אוסלו, היה גיבור ישראל שנלחם כמעט בכל מלחמות ישראל ועשה למען המדינה מה שכלומניקים אפסים שמלכלכים עליו לא יעשו גם אם יחיו 1000 שנה.
אני לא זוכר הרבה מרבין. הייתי בן 5 בערך כשנרצח אבל קראתי עליו המון. דברים טובים ודברים פחות טובים.
מה שבטוח?מאז רצח רבין לא היה לנו ראש ממשלה ומנהיג שמתקרב אליו(אולי חוץ מאריק שרון).
אבסורד הכי גדול הוא שאם היום אבו מאזן ירצה לבטל את הסכמי אוסלו, מי שיסרב בתוקף זה הימין.
- אורי אדום בנשמה
bs war כתב:באמת מעניין אותי למה אתה מרגיש צורך כל כך עז להציף פוסטים כאלה מדי שנה.
לא יודע על מה אתה מדבר...
האתר הזה קיים 7 שנים וזו הפעם הראשונה שאני פותח פוסט כזה.
וכדי שחלילה לא אשמע מתגונן או מתנצל - כן, רואה בפוסטים מעין אלו אשר מחדדים מה שהתשקורת על שלוחותיה מנסים למסמס חובה ראשונה במעלה. ולו כקונטרסט לפסטיבל היגון.
bs war כתב:זה לא סותר את העובדה שצריך לדבר בכל בית ספר בישראל על העובדה שפעם נרצח פה ראש ממשלה, ועל כמה שזה פסול, לא משנה מי הוא היה ומה היו דעותיו ופעולותיו.
אף אחד לא טען אחרת.
רק שכאשר משתמשים ברצח כקרדום לחפור בו, עד כמה שנשמע קלישאתי ובנאלי, האנטיגוניזם הוא פועל יוצא טבעי. רבין עצמו, הרבה פחות מעניין את "משטרת הזיכרון"...
- אורי אדום בנשמה
CrazyRed7 כתב:גם שראש הממשלה הזה, למרות אוסלו, היה גיבור ישראל שנלחם כמעט בכל מלחמות ישראל ועשה למען המדינה מה שכלומניקים אפסים שמלכלכים עליו לא יעשו גם אם יחיו 1000 שנה.
אני לא זוכר הרבה מרבין. הייתי בן 5 בערך כשנרצח אבל קראתי עליו המון. דברים טובים ודברים פחות טובים.
מה שבטוח?מאז רצח רבין לא היה לנו ראש ממשלה ומנהיג שמתקרב אליו(אולי חוץ מאריק שרון).
מציע לך לקרוא את 'תיק רבין - איך תפח המיתוס' של ד"ר אורי מילשטיין.
בינתיים - תאזין לזה:
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=btHBOy9vOrM[/BBvideo]
CrazyRed7 כתב:אבסורד הכי גדול הוא שאם היום אבו מאזן ירצה לבטל את הסכמי אוסלו, מי שיסרב בתוקף זה הימין.
בולשיט.
ורק שאלה - המשמעות הפרקטית של ביטול הסכמי אוסלו ידועה לך?
אני לא צריך לקרוא או לצפות בדברים האלה. אני יודע מי זה רבין ושום קיצוני לא ישנה את דעתי.
קראתי מספיק ספרים וכתבות, צפיתי במספיק סרטים.
אני אמרתי את מה שאמרתי כי לפני כמה שבועות כשאבו מאזן איים בביטול הסכמי אוסלו הימין נלחץ מאוד.
אז תספר לי אתה מדוע הימין והממשלה לא רצו בזה?
קראתי מספיק ספרים וכתבות, צפיתי במספיק סרטים.
אני אמרתי את מה שאמרתי כי לפני כמה שבועות כשאבו מאזן איים בביטול הסכמי אוסלו הימין נלחץ מאוד.
- אורי אדום בנשמה
CrazyRed7 כתב:אני אמרתי את מה שאמרתי כי לפני כמה שבועות כשאבו מאזן איים בביטול הסכמי אוסלו הימין נלחץ מאוד.
קודם תענה על השאלה.
המשמעות של ביטול הסכמי אוסלו?בעיקר הסרת החלוקה (שטחי A,B וC).
- אורי אדום בנשמה
CrazyRed7 כתב:המשמעות של ביטול הסכמי אוסלו?בעיקר הסרת החלוקה (שטחי A,B וC).
פששש מה אתה אומר?
ושאני אבין - הסכמי אוסלו טובים בעיניך?
איפה כתבתי משהו שאפילו רומז שהסכמי אוסלו טובים?
אגב, היית רוצה שהסכמי אוסלו יבוטלו?
- אורי אדום בנשמה
CrazyRed7 כתב:איפה כתבתי משהו שאפילו רומז שהסכמי אוסלו טובים?
מה שכתבת על חשש הימין מביטולם יותר מרומז לזה.
ברור.
אז אין לך מושג