גמר ליגת אלופות 2015

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: גמר ליגת אלופות 2015

שליחה על ידי dor69 »

לא מבין איך ישראלים יכולים לשיר ולחגוג (שזה הרבה מעבר לסתם שמחה) בזכייה של קבוצה מחול במשהו.. על אחת כמה וכמה שחצי אירופה נתמכת ע״י אותם אנשים שנותנים מימון לאלו שמעיפים לכם טילים על הבית.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dor69 כתב:לא מבין איך ישראלים יכולים לשיר ולחגוג (שזה הרבה מעבר לסתם שמחה) בזכייה של קבוצה מחול במשהו.. על אחת כמה וכמה שחצי אירופה נתמכת ע״י אותם אנשים שנותנים מימון לאלו שמעיפים לכם טילים על הבית.
כי עושים הפרדה בין כדורגל ופוליטיקה.
וזו לא קבוצה מעזה, עם כל הכבוד לספונסר..

זה לא אהדה כמו להפועל באר שבע, אבל עדיין כמעט לכל אחד יש קבוצה מחו"ל שהוא אוהד ואוהב.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב: כי עושים הפרדה בין כדורגל ופוליטיקה.
וזו לא קבוצה מעזה, עם כל הכבוד לספונסר..

זה לא אהדה כמו להפועל באר שבע, אבל עדיין כמעט לכל אחד יש קבוצה מחו"ל שהוא אוהד ואוהב.
על פוליטיקה-כדורגל בהחלט אפשר להתווכח. אני פחות מבין את העניין שאנשים חוגגים את זה כמעט כאילו הקבוצה שלהם לקחה אליפות או גביע עכשיו

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב:לא מבין איך ישראלים יכולים לשיר ולחגוג (שזה הרבה מעבר לסתם שמחה) בזכייה של קבוצה מחול במשהו.. על אחת כמה וכמה שחצי אירופה נתמכת ע״י אותם אנשים שנותנים מימון לאלו שמעיפים לכם טילים על הבית.
אחת התמונות הכי אבסורדיות של השנה הייתה בטדי כשאמחד עאבד אם אני לא טועה הורחק וירד לחדרי ההלבשה, ומעליו 3 בבונים של בית"ר מקללים "ערבי מסריח" וכו' ו2 מהם לובשים חולצה של ברצלונה עם הספונסר של קטאר ..

אנשים תמיד נמשכים לקבוצה הכי טובה. פעם זו הייתה ליברפול ששלטה בישראל (והיום עדיין יש שרידים לא מעטים) והיום זו ברצלונה.

אני מסכים איתך שזה לא משתווה לאהדה של קבוצה ישראלית, לי אין קבוצה אהודה מחו"ל מוגדרת. אני תמיד בעד "כדורגל טוב" שזה מגיע לקטעים האלה :מוציא לשון:

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אחת התמונות הכי אבסורדיות של השנה הייתה בטדי כשאמחד עאבד אם אני לא טועה הורחק וירד לחדרי ההלבשה, ומעליו 3 בבונים של בית"ר מקללים "ערבי מסריח" וכו' ו2 מהם לובשים חולצה של ברצלונה עם הספונסר של קטאר ..

אנשים תמיד נמשכים לקבוצה הכי טובה. פעם זו הייתה ליברפול ששלטה בישראל (והיום עדיין יש שרידים לא מעטים) והיום זו ברצלונה.

אני מסכים איתך שזה לא משתווה לאהדה של קבוצה ישראלית, לי אין קבוצה אהודה מחו"ל מוגדרת. אני תמיד בעד "כדורגל טוב" שזה מגיע לקטעים האלה :מוציא לשון:
ללא ספק מסכים איתך. הקטע הוא נגיד חברים אוהדי חיפה נגיד שחוגגים את הזכייה של ברצלונה כמעט כאילו הם לקחו גביע עכשיו... ולא לא אוהד ריאל או משהו לא צרם לי שדווקא הם זכו.
מה כן צרם?
1. לראות איך יובה שנחותה מברסה בכל פרמטר תופסת את עצמה בידיים ונלחמת עד טיפת הדם האחרונה, מה שאנחנו לא עשינו
2. לראות את בארסה מניפה גביע ולהיזכר בנכבה הפרטית שלך

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

izguy83 כתב:3-1 בארסססססה
!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בחיים לא שנאתי כמו שאני שונא את הקבוצה הזו.
מועדון מתועב.
החגיגות בארץ רק מחמירות את המצב.

אם אנצ'לוטי לא היה מחבל בריאל במשך כל העונה אולי זה היה נגמר אחרת.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לא נורא, עונה הבאה זה שלנו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

הייתי במשחק, חוויה נדירה!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

yossi כתב:בחיים לא שנאתי כמו שאני שונא את הקבוצה הזו.
מועדון מתועב.
החגיגות בארץ רק מחמירות את המצב.

אם אנצ'לוטי לא היה מחבל בריאל במשך כל העונה אולי זה היה נגמר אחרת.
פאתט

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מצטער, לא מצליח לקבל את הטיעון של "מפרידים בין פוליטיקה וכדורגל".
אני לא יכול להבין בן אדם (בטח ובטח ישראלי) שלובש חולצה עליה מתנוסס שמה של מדינה שרצחה עד כה 4,000 עבדים בשביל מונדיאל.

אני מסמפט מאוד את בארסה, אוהב את הכדורגל שלהם (שלשמחתי העונה הפך להרבה יותר מסתם טיקי-טקה), אבל ללבוש חולצה שלהם? לתמוך בהם כלכלית? לא יכול.

שלח תגובה