יוסי בניון
Re: יוסי בניון
אל תבלבלו לי את המוח עם סיפורים ואגדות. לא מחזיק מיוסי בניון ולא תצליחו לשכנע אותי. לא שחקן מיוחד
לא כשרון מיוחד
לא עשה בקרירה שלו דברים מיוחדים
עוד כדורגלן, שבתור ילד צעיר היה פנומן לא רגיל והשנים עשו לו רע, רע מאוד.
היה לו הרבה מזל ופיני זהבי.
ברקו גאון כדורגל מבחינתי, אם הוא נולד במדינה אחרת, אירופה הקלאסית, הוא משחק בריאל מדריד, ברצלונה, מנצ'סטר ומועדונים מהסדר גודל הזה, ככינור ראשון.
הוא מודריץ וראקיטיץ וכל הקטנטים הללו שמביאים למשחק קסם אחר...הכדורגל שלנו לא יצר אחד כמוהו.
לא כשרון מיוחד
ברקו גאון כדורגל מבחינתי, אם הוא נולד במדינה אחרת, אירופה הקלאסית, הוא משחק בריאל מדריד, ברצלונה, מנצ'סטר ומועדונים מהסדר גודל הזה, ככינור ראשון.
הוא מודריץ וראקיטיץ וכל הקטנטים הללו שמביאים למשחק קסם אחר...הכדורגל שלנו לא יצר אחד כמוהו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בקיצור עובדות זה לא משהו שרלוונטי מבחינתך.Totti כתב:אל תבלבלו לי את המוח עם סיפורים ואגדות. לא מחזיק מיוסי בניון ולא תצליחו לשכנע אותי. לא שחקן מיוחד
לא כשרון מיוחד
רק אגיד שאם לאורך השנים היינו מייצרים יותר 'בניונים' ופחות 'ברקוביצ'ים' (גם מקצועית אבל בעיקר מנטלית) אני בטוח שכבר מזמן היינו שוברים את ה- 100 שנה בצורת שלנו בטורניר בינלאומי.
לא רלוונטיות בעליל.bs war כתב:
בקיצור עובדות זה לא משהו שרלוונטי מבחינתך.
רק אגיד שאם לאורך השנים היינו מייצרים יותר 'בניונים' ופחות 'ברקוביצ'ים' (גם מקצועית אבל בעיקר מנטלית) אני בטוח שכבר מזמן היינו שוברים את ה- 100 שנה בצורת שלנו בטורניר בינלאומי.
אם הייתי טוען כאן שברקוביץ עשה מספרים טובים יותר, העובודות שציינתם לעיל היו לעניין.
זה כמו הויכוח(האין ויכוח) בין רונאלדו למסי.
ליאו נחות ברוב הפרמטרים, אבל מביא מימד של קסם שלכריסטיאנו לעולם לא יהיה.
זרוק כמה עובדות שתרצה, ברקו קוסם, יוסי לא.
האמת שברוב העונות האחרונות מסי ניצח את רונאלדו גם בשורה הסטטיסטית ובתארים...Totti כתב: לא רלוונטיות בעליל.
אם הייתי טוען כאן שברקוביץ עשה מספרים טובים יותר, העובודות שציינתם לעיל היו לעניין.
זה כמו הויכוח(האין ויכוח) בין רונאלדו למסי.
ליאו נחות ברוב הפרמטרים, אבל מביא מימד של קסם שלכריסטיאנו לעולם לא יהיה.
זרוק כמה עובדות שתרצה, ברקו קוסם, יוסי לא.
שיא הקריירה של ברקו היה מעבר כושל לסלטיק. לא מגיע לבניון לקרסוליים
חברים, כולכם צודקים, הכל בסדר. אנחנו לא חייבים להסכים על כל דבר וכל ניסיון שלכם לשכנע או להעלות טיעונים תומכים, לא משנה.
בעניי אייל ברקוביץ הוא הגדול מכולם.
בניון שחקן גדול שעשה קרירה ענקית, אבל הוא מספר 2. זהו
ולגבי מסי והסטטיסטיקה, אתה צודק.
יש לי חבר שמשוגע על רונאלדו ויאכל לך את הראש 4 שעות על כמה הוא גדול יותר, כי הוא משחק "לבד", כי יש לו נתונים פיזים שלמסי אין, כי הוא בלה בלה בלה...בשורה התחתונה, הטיעון שלי תמיד אותו הטיעון, מסי קוסם.
בעניי אייל ברקוביץ הוא הגדול מכולם.
בניון שחקן גדול שעשה קרירה ענקית, אבל הוא מספר 2. זהו
ולגבי מסי והסטטיסטיקה, אתה צודק.
יש לי חבר שמשוגע על רונאלדו ויאכל לך את הראש 4 שעות על כמה הוא גדול יותר, כי הוא משחק "לבד", כי יש לו נתונים פיזים שלמסי אין, כי הוא בלה בלה בלה...בשורה התחתונה, הטיעון שלי תמיד אותו הטיעון, מסי קוסם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
טוטי,
הציפייה המינימלית מבוגר ודעתן כמוך זה לשים בצד את ה'סימפטיה' שלך כלפיו ברמה האישית, ולנתח אובייקטיבית. בעצם אין מה לנתח בכלל. הגדול מכולם.
הציפייה המינימלית מבוגר ודעתן כמוך זה לשים בצד את ה'סימפטיה' שלך כלפיו ברמה האישית, ולנתח אובייקטיבית. בעצם אין מה לנתח בכלל. הגדול מכולם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בחיי שאין קשר לשנאה כלפיו.אורי אדום בנשמה כתב:טוטי,
אבל קיבלתי את הביקורת
לגבי התרומה של יוסי בניון לנבחרת אז היא כלום ושום דבר. משחק אחד על 16 שנים. להיפך אני חושב שהוא גרם לנזק והפריחה כרגע בין השאר נובעת מזה שבניון סוף כל סוף לא מוזמן.
בישראל יוסי בניון מצפה שהוא יהיה הכול. שכולם יסגדו לו ואם מישהו חושב אחרת וקורא תיגר (טב"ח) אז יש מהומה.
אם קשטן מוציא (רחמנא לצלן) את בניון במשחק נפל שלו אז זה הופך שוב למהומה (קפטן, כן ?)
גוטמן עושה בשכל שהוא לא מזמין את בניון יותר - יוסי היה מתסיס את הנבחרת ומדליף לחברה שלו ספינים כדי לנסות ולהיות בהרכב.
לא מחזיק בכלל מהאופי שלו אבל הקריירה שלו באנגליה בשביל ישראלי זה פעם בדור
בישראל יוסי בניון מצפה שהוא יהיה הכול. שכולם יסגדו לו ואם מישהו חושב אחרת וקורא תיגר (טב"ח) אז יש מהומה.
אם קשטן מוציא (רחמנא לצלן) את בניון במשחק נפל שלו אז זה הופך שוב למהומה (קפטן, כן ?)
גוטמן עושה בשכל שהוא לא מזמין את בניון יותר - יוסי היה מתסיס את הנבחרת ומדליף לחברה שלו ספינים כדי לנסות ולהיות בהרכב.
לא מחזיק בכלל מהאופי שלו אבל הקריירה שלו באנגליה בשביל ישראלי זה פעם בדור
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יוסי בניון לא פרח במשחק אחד אלא בקמפיין של אברהם גרנט ועוד משחק אחד באחד מהקמפיינים של דרור קשטן.
הקמפיין היחידי שיוסי בניון החזיק אותנו היה בקמפיין הכי טוב שלנו עם אברהם גרנט, חוץ מבניון ואבי נמני מדיי פעם לא היה לנו שחקנים נוצצים באותו קמפיין.
קמפיין לאחר מכן ועם העלייה של שחקנים מוכשרים כמו בן שהר וכו' בניון החל להראות רע ולא תרם הרבה לנבחרת...
הקמפיין היחידי שיוסי בניון החזיק אותנו היה בקמפיין הכי טוב שלנו עם אברהם גרנט, חוץ מבניון ואבי נמני מדיי פעם לא היה לנו שחקנים נוצצים באותו קמפיין.
קמפיין לאחר מכן ועם העלייה של שחקנים מוכשרים כמו בן שהר וכו' בניון החל להראות רע ולא תרם הרבה לנבחרת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
התרומה של יוסי בניון לנבחרת היא כלום? למה, כי הוא לא לקח את החבורת מוגבלים שלנו לאף טורניר?
אף שחקן לא יכול לקחת נבחרת חלשה לבד לטורניר. יוסי שיחק המון בנבחרת, כבש המון ותרם המון. אבל גם מסי ורונאלדו לא יכולים להפוך את הנבחרת שלהם למה שהיא לא.
אף שחקן לא יכול לקחת נבחרת חלשה לבד לטורניר. יוסי שיחק המון בנבחרת, כבש המון ותרם המון. אבל גם מסי ורונאלדו לא יכולים להפוך את הנבחרת שלהם למה שהיא לא.
כדאי להיצמד לעובדות - משחק אחד נגד שוויץ עם 2 שערים לא הופך שחקן לאחד שסחב אחריו את הנבחרת. כן באותו קמפיין של גרנט שהיה הטוב ביותר של ישראל לפחות מאז יורו 2000 הוא הבקיע גם נגד קפריסין וגם נגד איי פארו. זה לא שחקן שעשה הבדל. כמעט תמיד הגיע פצוע ולא מעט פעמים היה חלש מאוד.yedidel כתב:התרומה של יוסי בניון לנבחרת היא כלום? למה, כי הוא לא לקח את החבורת מוגבלים שלנו לאף טורניר?
אני מסכים שהוא היה טוב יחסית לכולם אבל כמעט אף פעם הוא לא הביא את האיכויות שלו לנבחרת.
כמו שכבר כתבתי למעלה - לעניות דעתי בניון גדול שחקני ישראל לפחות ב40 שנה האחרונות. בנבחרת זה לא בא לידי ביטוי גם כשהיו הגרלות נחות יחסית: יוון פעמיים ועוד
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
בקמפיין היחיד שנראינו כמו משהו (גרנט במוקדמות מונדיאל 2006) זה היה בניון ועוד 10. ושוב אני מזכיר שמדובר בסגן מלך השערים של הנבחרת בכל הזמנים אז איך אפשר להגיד שהגיע למשחק אחד ב- 16 שנים?
Totti כתב:אל תבלבלו לי את המוח עם סיפורים ואגדות. לא מחזיק מיוסי בניון ולא תצליחו לשכנע אותי. לא שחקן מיוחד
לא כשרון מיוחד
חותם על כל מילה