בלי נאמנות אין אזרחות זו סיסמא שגויה מהיסוד, כי במדינת ישראל לא חיים רק יהודים אלא גם ערבים שנושאים בתעודת זהות כחולה וגם הם אזרחי ישראל, אני בטוח שאם ההמנון בספרד היה "נפש נוצרי הומיה עין לספרדלנד צופיה" לא הייתם מצפים מיהודי ספרד שישירו אותו.
גיס חמישי ? אוקיי, אז הפתרון הוא הקמת מדינה פלסטינית לצד מדינה יהודית, שאף אחד לא ישלה את עצמו שניתן לפתור את הבעיה הזו באיזשהו טרנספר דימיוני לים.
לצערי אין היום אף אחד שהייתי אומר שהוא ראוי להנהיג את המדינה, לא ברק שהוא איש צבא מעולה אבל פוליטקאי איום, בטח לא לבני חסרת הניסיון וכנראה שגם הכישורים וגם לא ביבי שבשנייה יכול להפוך את עורו.
ליברמן? כלב שנובח לא נושך והוא יתגלה כפלופ הכי גדול של הבחירות האלה, חוץ מזה אני חושב שחלק לא קטן מהציבור שמתכוון להצביע לו צריך לעיין יותר במצע שלו, אני בטוח שהמנדטים שלו יצנחו.
המפלגה היחידה שעדיין אפשר לומר עליה שהיא שומרת על האידאולוגיה של בוחריה ולא מוכרת את עצמה לכל המרבה במחיר היא מרצ.
עדיף שנצביע למען הסביבה שבה אנו חיים, כי לא משנה מי יהיה ראש ממשלה כולם ילכו באותה הדרך פלוס מינוס ותוך שנתיים שלוש שוב נפתח את אותו טופיק, אז הצביעו לירוקים !
הלו! בחירות!
Re: הלו! בחירות!
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
נאמנות לא נמדדת בשירת ההמנון.
נאמנות נמדדת למשל בלא לנסות לחתור להחלפת ההמנון.
נאמנות נמדדת בתשלום כל החובות (מס הכנסה, חשמל, ארנונה, ה-כ-ל).
נאמנות נמדדת בהכרה במדינה כפי שהיא (יהודית דמוקרטית).
נאמנות נמדדת בשירות לאומי\צה"ל\פטור רפואי מוצדק משני הדברים.
נאמנות נמדדת בלא לצאת להפגנות תמיכה בחמאס\חיזבאללה ושות'.
נאמנות נמדדת בלא להניף דגלי ארגוני טרור ומדינות טרור (ובכלל זה צריך לשקול גם את דגלי אשף). אם הם כל כך גאים באשף נניח, אז בדיוק בשבילם נועדה תכנית חילופי השטחים.
נאמנות נמדדת בלא לקרוא במהלך הפגנות לחיילי צה"ל ומפקדיה רוצחי ילדים.
נאמנות נמדדת בלא לחתור נגד המדינה.
יש יותר מדי אזרחים (לצערי לא רק ערבים) שמפרים את כל אלה בלי סוף. הגיע הזמן לעשות עם זה משהו אחרת יום אחד בקרוב מאוד נתעורר בלי מדינה.
גיס חמישי, לא בושה להגיד.
ולא, אף אחד לא מתיימר לזרוק פה אנשים לים.
חילופי שטחים (ישראל ביתנו...גם הם מבינים שא"י השלמה לא ריאלי ותהיה פה עוד מדינה) לעומת זאת זה פיתרון מעולה. אף אחד אפילו לא מגרש אנשים מבתיהם (בניגוד להתנתקות). את יהודי גוש קטיף לא ממש שאלו כשהעיפו אותם מהבית והעבודה (ופה שוב אני מזכיר, אף אחד לא מעיף אנשים מהבית).
האם מדובר בכלב נובח שלא נושך? ניאלץ להמתין ולראות. כאחד שמצביע לו, גם לי יש חששות שזה מה שיקרה בסוף. סטייל 'שינוי' בזמנו או 'הגמלאים' בבחירות האחרונות. ניתן לזמן לעשות את שלו ונהיה חכמים יותר בעוד קדנציה. כולי תקווה שהוא יעשה את השינוי.
מרצ אגב נאמנה לבוחרים שלה אולי אבל בשורה התחתונה לא עושה כלום. יושבת כל החיים באופוזיציה ונובחת בלי מעש. גם הם הבינו שצריכים לעשות שינוי אז יצאו לדרך חדשה (מקווה שתסתיים כמו הישנה).
נאמנות נמדדת למשל בלא לנסות לחתור להחלפת ההמנון.
נאמנות נמדדת בתשלום כל החובות (מס הכנסה, חשמל, ארנונה, ה-כ-ל).
נאמנות נמדדת בהכרה במדינה כפי שהיא (יהודית דמוקרטית).
נאמנות נמדדת בשירות לאומי\צה"ל\פטור רפואי מוצדק משני הדברים.
נאמנות נמדדת בלא לצאת להפגנות תמיכה בחמאס\חיזבאללה ושות'.
נאמנות נמדדת בלא להניף דגלי ארגוני טרור ומדינות טרור (ובכלל זה צריך לשקול גם את דגלי אשף). אם הם כל כך גאים באשף נניח, אז בדיוק בשבילם נועדה תכנית חילופי השטחים.
נאמנות נמדדת בלא לקרוא במהלך הפגנות לחיילי צה"ל ומפקדיה רוצחי ילדים.
נאמנות נמדדת בלא לחתור נגד המדינה.
יש יותר מדי אזרחים (לצערי לא רק ערבים) שמפרים את כל אלה בלי סוף. הגיע הזמן לעשות עם זה משהו אחרת יום אחד בקרוב מאוד נתעורר בלי מדינה.
גיס חמישי, לא בושה להגיד.
ולא, אף אחד לא מתיימר לזרוק פה אנשים לים.
חילופי שטחים (ישראל ביתנו...גם הם מבינים שא"י השלמה לא ריאלי ותהיה פה עוד מדינה) לעומת זאת זה פיתרון מעולה. אף אחד אפילו לא מגרש אנשים מבתיהם (בניגוד להתנתקות). את יהודי גוש קטיף לא ממש שאלו כשהעיפו אותם מהבית והעבודה (ופה שוב אני מזכיר, אף אחד לא מעיף אנשים מהבית).
האם מדובר בכלב נובח שלא נושך? ניאלץ להמתין ולראות. כאחד שמצביע לו, גם לי יש חששות שזה מה שיקרה בסוף. סטייל 'שינוי' בזמנו או 'הגמלאים' בבחירות האחרונות. ניתן לזמן לעשות את שלו ונהיה חכמים יותר בעוד קדנציה. כולי תקווה שהוא יעשה את השינוי.
מרצ אגב נאמנה לבוחרים שלה אולי אבל בשורה התחתונה לא עושה כלום. יושבת כל החיים באופוזיציה ונובחת בלי מעש. גם הם הבינו שצריכים לעשות שינוי אז יצאו לדרך חדשה (מקווה שתסתיים כמו הישנה).
אולי הגזמתי עם הביטויים על ליברמן (וזה לא מהתקשורת אל תידאג), אבל לדעתי הוא עדיין מגזים עם הסיסמאות שלו: "בלי נאמנות אין אזרחות"אליק כתב:
אל תיפגע - אני לא אומר את זה מתוך רוע ואני האחרון שאומר דברים כאלה בדר"כ...אבל:
אני מבטיח לך שבעוד 4 שנים תדבר אחרת, ויש קשר לגיל (שוב - אל תיפגע).
טיפ להבא: אפילו את החמאס (למרות שהם ויתר ציר הרשע הכי קרובים) קשה להשוות להיטלר ולנאצים. כל השוואה לאותם ימים ומנהיגים מעוותת ולא במקומה.
מעבר לזה, לקרוא לבן אדם רוצח? חשוב להבין את המשמעות מאחורי הדברים לפני שזורקים דברים מזעזעים באוויר.
ביום שמישהו יצליח להוכיח לי ש"בלי נאמנות אין אזרחות" זאת לא סיסמא לגיטימית אני אוריד בפניו את הכובע. סופסוף מישהו אומר את מה שכולם חושבים. נשאר לו רק להראות אם כולו סיסמאות או מעשים.
עושה רושם שרוב הדברים הקשים שאתה אומר על ליברמן נובעים מאינפורמציה ששאבת מהתקשורת שמנסה לחבל בקריירה שלו לאורך עשרות שנים. חבל.
פרשת "הכאת הילד" היא עוד אחת מהפרשיות שניפחו. אבא ראה את הבן שלו מקבל מכות מילד גדול יותר, אז הוא דאג להחטיף לאותו ילד גם מכות. לא הכי חכם, לא הכי נכון, ועדיין - מאות אלפי הורים היו עושים את אותו הדבר.
אני מבין אותך, הסטיגמה שנוצרה לליברמן בתקשורת הארצית בהחלט מפחידה. אם לא חוקרים קצת ולא רואים את המפה הכללית, אפשר לחשוב שמדובר באחד שקשור גם ברצח ארלוזורוב.
אבל האמת - רחוקה משם. איך אמרו לי לא מזמן? הלוואי וליברמן יהיה רק רבע ממה שעשו ממנו בתקשורת.
לעניין ההצבעה לעבודה אני לא אתייחס יותר מדי.
רק אומר שברק לעד ייזכר כאחד מראשי הממשלות היותר גרועים שהיו אי פעם. הכישלון הצורב שלו בבחירות שלאחר מכן הן עוד הוכחה טובה לזה. הבריחה הגדולה מלבנון (פתח ויקיפדיה,מאי 2000 אם אני לא טועה) תמיד תזקף לחובתו. ואלה רק חלק מהדברים - ליתר החסרונות אניח.
ובעניין ה"הפועל". גם זה לא ממש מדויק. "הפועל" קמה כמה שנים לפני הקמת מפא"י (מפלגת פועלי ארץ ישראל), שהעבודה של היום היא למעשה סוג של נגזרת שלה. "העבודה" רחוקה מלהיות אותה מפלגה, וגם אם היתה - לא משם הגיעה "הפועל". ומעבר להכל, ה"הפועל" של באר שבע תמיד פוליטית היתה הכי רחוקה מהקומוניזם (פטיש ומגל בסמל...) והשמאל. באמת שעבור באר שבע הפועל הוא רק שם, ממש לא דרך חיים.
איך קובעים מזה נאמנות ? לשרות בצבא ? לשיר את ההמנון ? להניף גדל ישראל ?
עם אתה מדבר על ההפגנות בזמן המלחמה כחוסר נאמנות תלוי איך היתה כול הפגנה.
היו הפגנות לגיטימיות מאוד, הפגנות מחאה שצעקו להפסיק את המבצע וזכותם בתור מדינה דמוקריטת זאתי זכותם.
והיו הפגנות שצעקו "מוות ליהודים" "מוות לישראל" וכ"ו שזה באמת מכוער ועל דברים כאלה אני בעד להכניס לכלא.
ךגבח זה שאתה מבטיח לי שאני אשנה את דעתי בעוד 4 שנים, אז אני יכול להבטיח לך שגם בעוד 30 שנה לא אשנה את דעתי, נהפוך הוא אליק היא רק תיתחזק.
לגבי כהונתו כראש ממשלה, נכון שהוא היה ראש ממשלה אחד הגרועים שהיו בארצנו, אבל רואים עליו שהוא השתנה (להלן מבצע "עופרת יצוקה").
הוא הכי ישר מכול המעומדים, הכי אמיתי הכי פחות מושחת (אני אומר הכי פחות כי אין פוליטיקאי שלא מושחת זה מיטבעם להיות כאלה).
ועם אתה מדבר אל יזכר "כאחד מראשי ממשלות היותר גרועים שהיו אי פעם".
לפי מה שזכור לי ביבי, לא היה יותר טוב.
הכלכלה פשוט קרסה בגללו (וכמובן שאף אחד לא זוכר לו את זה), וגם הוא החזיר שטחים !
אני לא רואה מיתמודד יותר טוב מברק, בוודאות (בעיקר לא ליברמן !).
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
פשוט ביבי היה אחד הטובים בהיסטוריה.אליק כתב:
לעניין ההצבעה לעבודה אני לא אתייחס יותר מדי.
רק אומר שברק לעד ייזכר כאחד מראשי הממשלות היותר גרועים שהיו אי פעם. הכישלון הצורב שלו בבחירות שלאחר מכן הן עוד הוכחה טובה לזה. הבריחה הגדולה מלבנון (פתח ויקיפדיה,מאי 2000 אם אני לא טועה) תמיד תזקף לחובתו. ואלה רק חלק מהדברים - ליתר החסרונות אניח.
.
כולם זבלים, גם ברק, גם ביבי, גם לבני לא להיט.
ליברמן סתם דמגוג שעלה פה על איזה גימיק ששיש הרהבה אנשי םבמדינה שחושבים שאם נזרוק את הערבים לים כל הצרות שלנו בחיים יפתרו.
ברור לכולם שאחריי שיתפוצץ הבלוף ליברמן יחזור ל2-3 מנדטים בבחירות הבאות(עוד שנה וחצי) .
מי שלא יקים קואלציה, בין אם זאת תהיה לבני, ביבי או ליברמן הקואלציה לא תהיה יציבה ולא תצליח לעבוד.
מה שיוביל אותנו למצב של בחירות עוד שנתיים, במקרה הטוב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- RedRock
- יצירת קשר:
ביבי? קצת איכזב מבחינה בטחונית. כלכלית היה טוב (אינפלציה אפסית...)ניב כתב:
פשוט ביבי היה אחד הטובים בהיסטוריה.
כולם ***ים, גם ברק, גם ביבי, גם לבני לא להיט.
ליברמן סתם דמגוג שעלה פה על איזה גימיק ששיש הרהבה אנשי םבמדינה שחושבים שאם נזרוק את הערבים לים כל הצרות שלנו בחיים יפתרו.
ברור לכולם שאחריי שיתפוצץ הבלוף ליברמן יחזור ל2-3 מנדטים בבחירות הבאות(עוד שנה וחצי) .
מי שלא יקים קואלציה, בין אם זאת תהיה לבני, ביבי או ליברמן הקואלציה לא תהיה יציבה ולא תצליח לעבוד.
מה שיוביל אותנו למצב של בחירות עוד שנתיים, במקרה הטוב.
אין ספק שביבי רחוק מלהיות המנהיג המושלם - אין כזה בימינו, אבל הוא הרע במיעוטו.
את הכשלונות שלו אי אפשר להשוות לאלו של ברק.
מי שדמגוג פה הוא אתה! מי שזורק סיסמאות פה הוא אתה! מי שמדקלם את הדברים שאומרים בתקשורת הוא אתה!
"נזרוק את הערבים לים" - זה מה שאתם יודעים לזרוק כשזאת מעולם לא היתה אימרה שנאמרה ע"י הימין השפוי- לא גנדי ז"ל, לא ליברמן ולא הרבה אחרים. אבל התקשורת רוצה לצייר משהו אחר.
ליברמן לא יוכל לחזור ל2-3 מנדטים מהסיבה הפשוטה שאפילו בפעם הראשונה שהוא נכנס לכנסת הוא נכנס עם ארבעה מנדטים ומאז רק עלה (היום 11, כמעט כמו הליכוד שעם 12).
דבר ראשון שאתה מנהל איתי שיחה אל תגיד לי "אתם" , תגיד "אתה" .אליק כתב:
ביבי? קצת איכזב מבחינה בטחונית. כלכלית היה טוב (אינפלציה אפסית...)
אין ספק שביבי רחוק מלהיות המנהיג המושלם - אין כזה בימינו, אבל הוא הרע במיעוטו.
את הכשלונות שלו אי אפשר להשוות לאלו של ברק.
מי שדמגוג פה הוא אתה! מי שזורק סיסמאות פה הוא אתה! מי שמדקלם את הדברים שאומרים בתקשורת הוא אתה!
"נזרוק את הערבים לים" - זה מה שאתם יודעים לזרוק כשזאת מעולם לא היתה אימרה שנאמרה ע"י הימין השפוי- לא גנדי ז"ל, לא ליברמן ולא הרבה אחרים. אבל התקשורת רוצה לצייר משהו אחר.
ליברמן לא יוכל לחזור ל2-3 מנדטים מהסיבה הפשוטה שאפילו בפעם הראשונה שהוא נכנס לכנסת הוא נכנס עם ארבעה מנדטים ומאז רק עלה (היום 11, כמעט כמו הליכוד שעם 12).
התקשורת מציירת בנאדם כזה? צודק.
ותתפלא לפחות 10 מנדטים שהוא יקבל יהיו חלק מאותם אנשים שמאמינים שאם נזרוק את הערבים לים כל הצרות שלנו יפתרו, "יבודדו אותם בעולם? מה זה משנה, זאת המדינה שלנו!!!!!!!!".
ככה שבעניין הזה התקשורת עושה שירות מצויין לליברמן וגם כל אותם מפלגות קיצון שמאל שמציירות אותו ככזה.
מסכים איתך הוא לא באמת כזה, רק דווקא רוב המצביעים שלו לא מבינים את זה.
ליברמן יכול להעלם בקלות, ברגע שציבור המצביעים שלו לא יקבל את מה שהוא רוצה אז הוא יעלם.
חסרות דוגמאות?
שינוי במערכת בחירות של 2003 קיבלה 15 מנדטים, ב2006 לא עברה את אחוז החסימה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
נאמנות נמדדת למשל בלא לנסות לחתור להחלפת ההמנון. - אני מאד מזדהה עם ההמנון, אבל ישנם אזרחים במדינה שלי שלא יכולים, פשוט לא יכולים להזדהות, כי הוא מבדיל בינם לבין אזרחים אחרים, ואני לגמרי בעד התקווה.
נאמנות נמדדת בתשלום כל החובות (מס הכנסה, חשמל, ארנונה, ה-כ-ל). - אני לא יודע נתונים מדויקים לכן לא אזרוק פה שטויות אבל אני מאמין שזו לא תופעה חריגה, ואם כך צריך לשלול אזרחות לחלק גדול מהאוכלוסייה החלשה.
נאמנות נמדדת בהכרה במדינה כפי שהיא (יהודית דמוקרטית). - להכיר במדינה אני דווקא חושב שהם מכירים, ולא שוללים את קיומה כדוג' חמאס/אירן/חיזבאללה, כמו כן זכותם כמיעוט להגדיר את זהותם כפי שהם רוצים.
נאמנות נמדדת בשירות לאומי\צה"ל\פטור רפואי מוצדק משני הדברים. - צה"ל ביסודו הוא ארגון יהודי לוחם, ומפה הבעיה ותרשה לי להוסיף שהתעקשות בנושא גיוסם של ערביי ישראל לצה"ל זה טמטום לשמו, אני כן מאמין ששירות לאומי במתכונת אחרת המתאימה להם צריך להיות.
נאמנות נמדדת בלא לצאת להפגנות תמיכה בחמאס\חיזבאללה ושות'. - לא נעים, אבל אנחנו חיים במדינה דמוקרטית.
נאמנות נמדדת בלא להניף דגלי ארגוני טרור ומדינות טרור (ובכלל זה צריך לשקול גם את דגלי אשף). אם הם כל כך גאים באשף נניח, אז בדיוק בשבילם נועדה תכנית חילופי השטחים. = דמוקרטיה.
נאמנות נמדדת בלא לקרוא במהלך הפגנות לחיילי צה"ל ומפקדיה רוצחי ילדים. - אז לשלול אזרחות למפוני הגוש ? האידאולוגיה מטבעה מקצינה תגובות, ברור שאין לזה מקום אבל אי אפשר לעשות אפליה בין אזרחים.
נאמנות נמדדת בלא לחתור נגד המדינה. - אפשר לומר זאת על כל מיעוט במדינה, החל מהערבים / שמאלנים / חרדיים וכו'.
אני בהחלט חושב שהפתרון האידאלי הוא הקמה מדינה פלסטינית לצד ישראל, ולתת לשאר מדינות ערב לדאוג להם ולהתמקד בשגשוג ישראל, אבל עד אז צריך לדעת לחיות במדינה רב לאומית.
נאמנות נמדדת בתשלום כל החובות (מס הכנסה, חשמל, ארנונה, ה-כ-ל). - אני לא יודע נתונים מדויקים לכן לא אזרוק פה שטויות אבל אני מאמין שזו לא תופעה חריגה, ואם כך צריך לשלול אזרחות לחלק גדול מהאוכלוסייה החלשה.
נאמנות נמדדת בהכרה במדינה כפי שהיא (יהודית דמוקרטית). - להכיר במדינה אני דווקא חושב שהם מכירים, ולא שוללים את קיומה כדוג' חמאס/אירן/חיזבאללה, כמו כן זכותם כמיעוט להגדיר את זהותם כפי שהם רוצים.
נאמנות נמדדת בשירות לאומי\צה"ל\פטור רפואי מוצדק משני הדברים. - צה"ל ביסודו הוא ארגון יהודי לוחם, ומפה הבעיה ותרשה לי להוסיף שהתעקשות בנושא גיוסם של ערביי ישראל לצה"ל זה טמטום לשמו, אני כן מאמין ששירות לאומי במתכונת אחרת המתאימה להם צריך להיות.
נאמנות נמדדת בלא לצאת להפגנות תמיכה בחמאס\חיזבאללה ושות'. - לא נעים, אבל אנחנו חיים במדינה דמוקרטית.
נאמנות נמדדת בלא להניף דגלי ארגוני טרור ומדינות טרור (ובכלל זה צריך לשקול גם את דגלי אשף). אם הם כל כך גאים באשף נניח, אז בדיוק בשבילם נועדה תכנית חילופי השטחים. = דמוקרטיה.
נאמנות נמדדת בלא לקרוא במהלך הפגנות לחיילי צה"ל ומפקדיה רוצחי ילדים. - אז לשלול אזרחות למפוני הגוש ? האידאולוגיה מטבעה מקצינה תגובות, ברור שאין לזה מקום אבל אי אפשר לעשות אפליה בין אזרחים.
נאמנות נמדדת בלא לחתור נגד המדינה. - אפשר לומר זאת על כל מיעוט במדינה, החל מהערבים / שמאלנים / חרדיים וכו'.
אני בהחלט חושב שהפתרון האידאלי הוא הקמה מדינה פלסטינית לצד ישראל, ולתת לשאר מדינות ערב לדאוג להם ולהתמקד בשגשוג ישראל, אבל עד אז צריך לדעת לחיות במדינה רב לאומית.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- RedRock
- יצירת קשר:
1. לא טענתי שהם צריכים לצעוק את ההמנון בקולי קולות. לא מצפה מהם לשיר אותו, מצפה מהם לא לנסות לשנות אותו - מדינה יהודית דמוקרטית.Guevara כתב:נאמנות נמדדת למשל בלא לנסות לחתור להחלפת ההמנון. - אני מאד מזדהה עם ההמנון, אבל ישנם אזרחים במדינה שלי שלא יכולים, פשוט לא יכולים להזדהות, כי הוא מבדיל בינם לבין אזרחים אחרים, ואני לגמרי בעד התקווה.
2. זו תופעה שקיימת בכל המגזרים, רק שהבנייה הלא חוקית ואי התשלום נמצאים באחוז גבוה במגזר הערבי. מי שמתחת לקו העוני יכול להגיע להסדר תשלומים מסוים, הרי אתה לא מצפה שהמדינה תממן כל אחד שמתחת לקו העוני ותשלם במקומו הכל. אני מדבר בעיקר על כאלה שפשוט לא רוצים לשלם (לא אכפת לי אם ערבי או לא).
3. חולק עליך. הם (חלקם) רחוקים מלהכיר בנו. הם לא יכולים מצד אחד לא לשלול את קיומה ומצד שני לתמוך בחמאס\חיזבאללה\איראן - זה לא עובד ככה. צדק ליברמן כשאמר על חלק מחברי הכנסת הערבים שההבדל ביניהם לבין חמאס ואיראן הוא טקטי בלבד.
4. צודק. גם אני נגד גיוס ערביי ישראל לצה"ל. כוונתי היתה שהחוק לא צריך להיות שונה בפני ערבי או יהודי ולכן גם ליהודי משתמט מסיבות לא מוצדקות צריך לשקול את המשך אזרחותו. בנוגע לערביי ישראל - שירות לאומי בגדר חובה. מצדי אפילו שיעשו אותו בכפרים\ערים שלהם - העיקר שיעשו משהו למען המדינה.
5+6. פה אני חולק עליך ובגדול!
הגאון שייסד את הדמוקרטיה חשב גם על הסכנות הטמונות בה. בדיוק בשביל זה יש את הדמוקרטיה המתגוננת. אם אני אבוא ואקרא לרצוח את ראש הממשלה אתה תאשים אותי (בצדק) בהסתה.
אין לי בעיה שיפגינו נניח נגד הלחימה בעזה, אפילו נגד ה"כיבוש"...דמוקרטיה - אין ספק. אבל גם לזה צריכים להיות גבולות ברורים! לא ייתכן שיקראו לשר הביטחון ולחיילים שלנו רוצחים. זאת הסתה. לא ייתכן שיניפו דגלים של קבוצות ששוללות את קיומינו! לא ייתכן שיהיו גאים בשהידים! לא ייתכן שיעודדו מאבק אלים! לא ייתכן שיצעקו "איטבח אל יהוד"!
זאת לא דמוקרטיה, זאת התאבדות!
7. בגדול - כן, אבל...(ועכשיו ההסבר)
אני יוצא מתוך נקודת מוצא שהעובדה שאתה יהודי לא מקנה לך אזרחות אוטמטית, אתה צריך להיות תחת אותם תנאים ותחת אותה מסגרת. האיום המרכזי מגיע מערביי ישראל, אבל יש גם מספיק יהודים מסוכנים בתוכינו.
שלא תבין לא נכון, זה לא שכל אחד שיזרוק איזה סיסמא ישר אזרחותו תישלל. ישנם שלבים בענישה, השלב החמור יותר - במידה ואותו אדם חוזר על הדברים שוב ושוב הוא שלילת האזרחות. ויהיה צורך להבהיר שלא נהסס לעשות זאת, זה הכל.
היום בחירות! רוצו להצביע 
הקלפיות פתוחות מ- 7:00 עד 22:00.

הקלפיות פתוחות מ- 7:00 עד 22:00.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הנושא ננעל מאחר ועל פי חוק, אסור לקיים סקרים החל מיום שישי ה-7/2.
בהצלחה למי שיבחר.
בהצלחה למי שיבחר.