איזה כייף! איזה אושר! פשוט מגיע להם!
9 שנים אחרי הגמר ההוא שליברפול הייתה בפיגור 3-0, הייתי ילד קטן, ואמרו לי ללכת לישון כי עשיתי רעש (מניח שסוג של בכי) ופספסתי תאושר של הזכיה, סופסוף אחרי 9 שנים מרגיש תאושר של זכייה באלופות
איזה כייף!!
כל כך מגיע לראמוס!! כל כך ווינר!!
כל כך מגיע לרונאלדו! 17 שערים בעונה!
כל כך מגיע לבייל שהצדיק תמחיק וחתום על 2 התארים!
כל כך מגיע לקסיאס אחרי השנתיים הקשות!
פשוט עונה אדירה!! אנצלוטי ענק
אלופות וגביע, ברסה בלי תואר.. עונה חלומית
הגביע של ריאל!
Re: הגביע של ריאל!
ברגעים האלה אין הרבה מה להגיד.
אני אוהד ריאל מאז שאני זוכר את עצמי. שנים של כישלונות בשמינית, כישלונות בחצי וחגיגות של ברצלונה בזכיות באינסוף תארים סוף סוף הגיעו לסיומם.
ראמוס, כמה שאני אוהב את השחקן הזה. הילד עם האופי הבעייתי שהגיע מסביליה גדל מול העיניים לשחקן גדול, אך יותר חשוב מזה- סמל ענק. איש שהוא דוגמא ומופת להקרבה עבור המועדון שלך.
כמה אני שמח בשבילו שדווקא הוא זה שייזכר כאיש שעשה את הגול שהביא את העשירי למדריד. בהארכה היה ברור לאן הגביע הולך.
וכמה סמלי שאת אתלטיקו, הקבוצה שמסמלת יותר מכל את ההקרבה והנחישות, מנצח סרחיו ראמוס בנגיחה מכל הלב.
ההימור על ויתור האליפות הוכיח את עצמו. אתלטיקו נפלו מהרגליים.
שאפו להם על אליפות אדירה ועונה שתיזכר לשנים, אך עד כאן. הגביע הזה שייך לריאל!

נ.ב.
אלונסו, איזה קלאסה של שחקן וקלאסה של בנאדם. אי אפשר שלא להתאהב בו.
אני אוהד ריאל מאז שאני זוכר את עצמי. שנים של כישלונות בשמינית, כישלונות בחצי וחגיגות של ברצלונה בזכיות באינסוף תארים סוף סוף הגיעו לסיומם.
ראמוס, כמה שאני אוהב את השחקן הזה. הילד עם האופי הבעייתי שהגיע מסביליה גדל מול העיניים לשחקן גדול, אך יותר חשוב מזה- סמל ענק. איש שהוא דוגמא ומופת להקרבה עבור המועדון שלך.
כמה אני שמח בשבילו שדווקא הוא זה שייזכר כאיש שעשה את הגול שהביא את העשירי למדריד. בהארכה היה ברור לאן הגביע הולך.
וכמה סמלי שאת אתלטיקו, הקבוצה שמסמלת יותר מכל את ההקרבה והנחישות, מנצח סרחיו ראמוס בנגיחה מכל הלב.
ההימור על ויתור האליפות הוכיח את עצמו. אתלטיקו נפלו מהרגליים.
שאפו להם על אליפות אדירה ועונה שתיזכר לשנים, אך עד כאן. הגביע הזה שייך לריאל!

נ.ב.
אלונסו, איזה קלאסה של שחקן וקלאסה של בנאדם. אי אפשר שלא להתאהב בו.
קשה להגיד משפט כזה. אחרי הכל, אתלטיקו עם רבע מהתקציב של ריאל היו רחוקים תוספת זמן (שערורייתית) מדאבל.yossi כתב:ההימור על ויתור האליפות הוכיח את עצמו. אתלטיקו נפלו מהרגליים
לא חושב שמועדון עם אמצעים כמו של ריאל צריך לוותר על תארים...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
סליחה? אתלטיקו היו רחוקים דקה מלזכות גם בליגתהאלופות וזה הגיוני שהם ייפלו אחריי עונה כזאת אפילו באיירן מינכן נפלו השנה מול ריאל אז כל הכבוד לריאל אבל מגיע שאפו גם לאתלטיקו מדריד, בכלל השנה הזאת תזכר כשנה של הקבוצות ממדריד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אכן חוזר בי.bs war כתב:
קשה להגיד משפט כזה. אחרי הכל, אתלטיקו עם רבע מהתקציב של ריאל היו רחוקים תוספת זמן (שערורייתית) מדאבל.
ריאל לא ויתרה על האליפות, היא פשוט לא הייתה מוכנה ל״התאבד״ על זה ולאבד שחקנים כמו בייל, די-מאריה, רונאלדו ובנזמה.
למועדון כמו ריאל צריך להיות ספסל טוב יותר, הפציעות פגעו ונשארנו במאני טיים עם ספסל של ילדים חסרי ניסיון.
לא רואה בעיה בתוספת הזמן. לפני שהורם השלט הימרתי בדיוק על 5 דקות.
שערורייתית??bs war כתב:
קשה להגיד משפט כזה. אחרי הכל, אתלטיקו עם רבע מהתקציב של ריאל היו רחוקים תוספת זמן (שערורייתית) מדאבל.
נתחיל בזה שהכדור יצא לקרן בדקה 92:30 ככה שאפילו אם היה תוספת של 3 דקות זה סבבה(אולי אפילו ב2 דקות תוספת זה היה מאושר כי מהלך לפני זה גם היה קרן).. אם הגול היה בדקה 94-95 עוד הייתי מבין.. אבל זה היה בפחות 3 דקות.. אז על מה התלונה בדיוק? באמת נראלך הגיע פחות מ3 דקות תוספת?
כנראה שחכת שהיה 5 חילופים במחצית..היה 12(!!) כרטיסים צהובים.. שוויה גודין וכל החברה שלהם כל שניה שכבו על הדשא כאילו מינימום ירו בהם.. רק פליפה לואיז היה 2 דקות על הדשא עד שהוחלף אז על מה התלונות.. אי אפשר להוסיף פחות מ4 אחרי כל זה (ושוב, אפילו 3 היה מספיק לגול)
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כואב על אתלטיקו.
לפחות זכו באליפות, אחרת העונה הזו היתה נכנסת לפנתיאון הטרגדיות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ביחד עם לברקוזן ואיתנו...אורי אדום בנשמה כתב:כואב על אתלטיקו.
כל כך כייף היה לראות תמשחק עם עוד 20 אוהדי ריאל על מקרן בגול של ראמוס השתגענו אין דברים כאלה הגיע לריאל העונה ותמיד אבל תמיד בארסה יהיו הצל של ריאל 5 6 שנים טובות לא מחפרים על 100 שנה שהם בצל שלנו, צירפתי כתבה מהעיתון בתחילת העונה שריאל קנו את בייל תראו מה רשמתי אחד לאחד חח ,זה שי !
- קבצים מצורפים
-
- image.jpg (166.34 KiB) נצפה 3333 פעמים