גמר גביע המדינה לנוער: מכבי ת"א - הפועל השלשה ב"ש 1-3

כל מה שקשור למחלקת הנוער.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

גמר גביע המדינה לנוער: מכבי ת"א - הפועל השלשה ב"ש 1-3

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

להצדיע לחבורת הגברים באדום! :השתחוות:
קבוצת הנוער של המועדון, הפועל השלשה באר שבע, עמדה הערב כפסע מסנסציה עם ניצחון על אלופת המדינה מכבי ת"א בגמר גביע המדינה, וזכייה היסטורית בגביע כקבוצה הראשונה מהליגה השנייה, זכייה שנגזלה ממנה באדיבות השופט גיא ברגר בתצוגת שיפוט שערורייתית.

שחקני השלשה לחמו לכל אורך המשחק כאריות, ובדקה ה-58 באו על שכרם עם שער יתרון של יוסף אבולאבן, אלא שככל נקפו דקות המשחק החל הפער האיכותי והכושר הגופני העדיף של היריב נותן את אותותיו, ובדקה ה-74 הלחץ הכבד שהפעילו הצהובים נשא פרי עם שער שיוויון של גנאלי, 1-1. בדקה ה-86, פנדל ברור לטובת השלשה לאחר נגיעת יד ברחבה של שחק מכבי, אולם השופט גיא ברגר שגם קודם לכן התעלם מנגיעת יד ברורה ברחבה של שחקן מכבי במקרה אחר, הורה שוב להמשיך. כשנדמה שהגמר הזה נכנס להארכה, הגיע בזמן פציעות משה לוגסי עם שער יפייפה מקצה הרחבה לחיבורים, 1-2 מכבי ת"א. שחקני השלשה ניסו להציל המולדת בזמן שנותר, אולם דקותיים לאחר מכן ניצל רועי קהת את ההפקרות בהגנת השלשה וכבש מקרוב, 1-3 תוצאת סיום.

כ-1,300 אדומים ליוו את הקבוצה, שבסיום עודדו ומחאו כפיים לשחקנים על משחק ההקרבה והמאמץ :כפיים:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: גמר גביע המדינה לנוער: מכבי ת"א - הפועל השלשה ב"ש 1-3

שליחה על ידי שי האדום »

משום מה אחרי המשחק יצאתי מהאצטדיון עם חיוך על הפנים, שום אכזבה שום מרמור שום כלום.
פשוט גאווה אחת גדולה, יש לנו דור עתיד מצוין שאם היה משחק השנה בליגה הראשונה לנוער, באחריות מסיים מקומות 1-3!!
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

לא נסחפת.. :roll:

ובהחלט כל אוהד שלנו יצא גאה בסיום המשחק.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אכן יצאנו גאים מהאצטדיון.
לגבי העונה הבאה? אני לא מכיר את הליגה, אבל בטוח שעם קבוצות בעלות אותו כושר גופני שיש לחבר'ה שלנו - אנחנו נצליח להתמודד.
השאלה היא מי מהנוער הנוכחי נשאר גם בשנה הבאה או עוזב (מחמת הגיל או מחמת עליה לבוגרים)? ובכל מקרה חייבים חייבים חייבים לעבוד איתם על כושר גופני -כי רק זה מה שהפריד בינם לבין הגביע אתמול.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

8red כתב:אכן יצאנו גאים מהאצטדיון.
לגבי העונה הבאה? אני לא מכיר את הליגה, אבל בטוח שעם קבוצות בעלות אותו כושר גופני שיש לחבר'ה שלנו - אנחנו נצליח להתמודד.
השאלה היא מי מהנוער הנוכחי נשאר גם בשנה הבאה או עוזב (מחמת הגיל או מחמת עליה לבוגרים)? ובכל מקרה חייבים חייבים חייבים לעבוד איתם על כושר גופני -כי רק זה מה שהפריד בינם לבין הגביע אתמול.
אני יודע שלוגסי ל יוכל לשחק בעונה הבאה בנוער, הוא יליד 91. ואם יש עוד מישהו בקבוצה/סגל שהוא 91 גם הוא לא יוכל להיות משותף.

בעונה הבאה ילידי 92 יהיו חריגים. חריגים מותר 4 בסגל המשחק ו3 בו זמנית על המגרש. אני יודע שאבו לאבן יהיה חריג ונדמה לי גם איציק וענקין, לא זוכר מי עוד. אפשר לבדוק באתר התאחדות את שנות הלידה שלהם.
כל 93 ומטה יכולים לשחק בנוער בחופשיות.

סמל אישי של משתמש
אביחי שושן

שליחה על ידי אביחי שושן »

גל דהן
לוטם ז'ינו
יוסף אבולאבן
אלירן השוער
ירדן אבוחצירא
יוני אוזן
כל אלה ואולי שכחתי כמה גם חריגים..אנחנו בבעיה עונה הבאה בנוער..

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אוזן יליד 93 הוא לא יהיה חריג.

אפשר להוסיף לרשימה חלק מהמחליפים הקבועים כמו תומר הללי ושוואפן זועבי שגם לא יהיו בסגל עונה הבאה.

שלח תגובה