ניצחון ענק לשלושה ועליה לרבע הגמר בגביע ע"ש אבי רן.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
ניצחון ענק לשלושה ועליה לרבע הגמר בגביע ע"ש אבי רן.
יוני אוזן קבע את תוצאת המשחק בדקה ה73 לאחר משחק עם מעט הזדמנויות לשתי הקבוצות.
בדקה ה55 הורחק שחקן שפגע בשחקן הפועל באר שבע ללא כדור,
צורם מאוד ששום גורם בכיר מהמועדון לא הגיע לצפות במשחק,
צר לי במיוחד שניר לא התאמץ להגיע ולראות את דור העתיד חבל.
בדקה ה55 הורחק שחקן שפגע בשחקן הפועל באר שבע ללא כדור,
צורם מאוד ששום גורם בכיר מהמועדון לא הגיע לצפות במשחק,
צר לי במיוחד שניר לא התאמץ להגיע ולראות את דור העתיד חבל.
Re: ניצחון ענק לשלושה ועליה לרבע הגמר בגביע ע"ש אבי רן.
סחטיין על הנוער שלנו...תותחים! כיף לשמוע
מישל, הוא כבר הצהיר שהוא לא בונה על שום שחקן מהנוער בשנתיים הקרובות.. לדעתו לאף אחד שם אין פוטנציאל להגיע לבוגרים..

- The red one
ואי אפשר להאשים אותו.
נחכה ונראה אותם בעונה הבאה במידה והם יעלו כמובן (לא מקדים את המאוחר).
חבר שמעורב במחלקת הנוער אמר לי שבעונה הבאה הם הולכים להיות בשר תותחים והם פשוט לא ברמה. נראה אם הוא צודק, המבחן של הנוער צריך להיות בליגה העליונה.
נחכה ונראה אותם בעונה הבאה במידה והם יעלו כמובן (לא מקדים את המאוחר).
חבר שמעורב במחלקת הנוער אמר לי שבעונה הבאה הם הולכים להיות בשר תותחים והם פשוט לא ברמה. נראה אם הוא צודק, המבחן של הנוער צריך להיות בליגה העליונה.
קודם כל חבל שלא תם עידן 'המעורבים' בהפועל ב"ש ובעצם ההתבטאות שלו אפשר להבין למה זה חבל
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
אם צחי מכלוף לא בבוגרים אפשר לסגור את המועדון. במה נאסר יותר טוב ולמה משקיעים בו כל כך הרבה דקות ולא בצחי?Amit M כתב:מישל, הוא כבר הצהיר שהוא לא בונה על שום שחקן מהנוער בשנתיים הקרובות.. לדעתו לאף אחד שם אין פוטנציאל להגיע לבוגרים..
כי יועצי האכיטופל של אלונה שוב אמרו לה שצריך את צחי בשביל לעלות ליגה בנוער ועוד כישרון הלך לאיבוד
גל דהן שחקן נבחרת. מה שטוב לנבחרת לא טוב לקלינגר?אהוד שמיר כתב: אם צחי מכלוף לא בבוגרים אפשר לסגור את המועדון. במה נאסר יותר טוב ולמה משקיעים בו כל כך הרבה דקות ולא בצחי?
כי יועצי האכיטופל של אלונה שוב אמרו לה שצריך את צחי בשביל לעלות ליגה בנוער ועוד כישרון הלך לאיבוד
השחקן הזה היה שותף בהפועל באר שבע גם לירידה של נערים א וגם לכישלון של הנוער בעונה שעברה אז מה זה אשמתו? אז יש לנו כישרונות שאף אחד לא יבלבל את המוח, בקשר למנהלים ומאמנים איכותיים כנראה הרבה פחות
הישג מרשים לחבורה של ניסו. אני מקווה שקלינגר יצליח לשלב העונה את לוטם זינו בבוגרים, כרגע
הוא השחקן היחיד שראוי לשקבל צ'אנס לטעמי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לפחות קצת נחת מדור העתיד..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה בנוגע לאבו לאבן? לאור היכולת החלשה של אסולין והחוסר יכולת של בסיט גם לבחור הזה מגיע צאנס.אריק כתב:הישג מרשים לחבורה של ניסו. אני מקווה שקלינגר יצליח לשלב העונה את לוטם זינו בבוגרים, כרגע
לא יכול להיות שחלוץ בנוער כובש כבר עונה שנייה ברציפות במספרים מדהימים בזמן שבבוגרת יש אכזבה מהחלוצים הנוכחים ואותו שחקן לא מקבל צאנס בבוגרת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- The red one
ויש גם את יוני אוזן והבלם הנבחרת גל דהאן שלטעמי אמורים לקבל צ'אנס לפני לוטם ז'ינו, אבל אלה כבר שיקולים יותר רחבים משום שנגיד ולוקחםי מהשלושה את 4 השחקנים האלה זה סיכון לא קטן, כי רוצים שהשלושה יתקעו יתד בליגת העל וזה יהיה מאוד קשה בשנתיים הקורבות, במידה ויעלו כמובן העונה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום בלב בנשמהההה כתב:חבר שמעורב במחלקת הנוער אמר לי שבעונה הבאה הם הולכים להיות בשר תותחים והם פשוט לא ברמה. נראה אם הוא צודק, המבחן של הנוער צריך להיות בליגה העליונה.
בעונה הבאה קבוצת הנוער תורכב משנתון הנוכחי של נערים א'. אליו התכוון אותו גורם? תמוה אם כן, נמצאים במקום טוב באמצע הליגה ראשונה..
אהוד שמיר כתב:אם צחי מכלוף לא בבוגרים אפשר לסגור את המועדון. במה נאסר יותר טוב ולמה משקיעים בו כל כך הרבה דקות ולא בצחי?
כי יועצי האכיטופל של אלונה שוב אמרו לה שצריך את צחי בשביל לעלות ליגה בנוער ועוד כישרון הלך לאיבוד.
תגיד, יש מצב שמערכת היחסים בינך לשחקן היא איך לומר, קצת מעבר לזו של אוהד-שחקן?<
נק' המבט של "יועצי האחיתופל" של אלונה היא, איך לומר? קצת יותר רחבה, קרי ברמה הארגונית, להבדיל ממקורבי שחקן זה או אחר. כל בר דעת יודע שצו השעה במועדון הוא חזרתה של השלשה לליגה הראשונה - עניין בעל משמעות קרדינלית לעתיד המועדון - הרבה יותר בוער ודחוף מהשבחת שחקן זה או אחר. שום אסון לא יקרה אם עלייתו של כשרון זה או אחר תדחה במס' חודשים בהתאם לצרכי המערכת. הוא אמור להוכיח את עצמו בכל מצב וזמן.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר