נערים א של הפועל באר שבע הפסידו בשבת במשחק חוץ ב........................ בית שמש!!! בושה וחרפה!!!!
יוני סופרנוב הוא המאמן שאחראי להישג הזה!!!! ילד מעצבן שחצן וכחן עם מתחת לאפס ביחסי אנוש המבין הזה שם פס על כולם אחרי ההפסד נגמר לו במה להשתחצן!!!! צמד קבלני הריסות הלך הגיע הזמן שיעשו סדר במחלקה!!!!
עוד כישלון של גיא לוי ואזולי
Re: עוד כישלון של גיא לוי ואזולי
הפסד ראשון העונה... קורה לפעמים
אני מבין שישבת על הספסל כל המשחק?
אני מבין שישבת על הספסל כל המשחק?

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
זה הדביל הזה 'דויד חופר בדם'...מזה שנתיים שהיצור האומלל המתוסכל הזה מחפש איך להשתלח במאמן יוני סופרנוב. לא שמענו ממנו העונה עד כה נוכח העובדה שנערים א' בהדרכת שנוא נפשו קורעת את הליגה. אז עכשיו אחרי הפסד ראשון כמו יצא מלוע תותח עם סיבה למסיבה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חבר עירייה/בזק/דואר/חבר החשבמל יקר, אני מבין שמאז שיוני ניפה את הבן הכוכב שלך הוא גם לא הצליח להשתלב בצ'לסי? מבאס אותך התקופה של אלונה הא אין הטבות ל"חברי מועדון"קאלה כתב:נערים א של הפועל באר שבע הפסידו בשבת במשחק חוץ ב........................ בית שמש!!! בושה וחרפה!!!!
יוני סופרנוב הוא המאמן שאחראי להישג הזה!!!! ילד מעצבן שחצן וכחן עם מתחת לאפס ביחסי אנוש המבין הזה שם פס על כולם אחרי ההפסד נגמר לו במה להשתחצן!!!! צמד קבלני הריסות הלך הגיע הזמן שיעשו סדר במחלקה!!!!
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אויש תנוח. איך לא נמאס לך?
אז עכשיו אתה "קאלה" ?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ניב כתב:אז עכשיו אתה "קאלה" ?
יוזר אולי עשירי שלו חחח...'דויד חופר בדם', 'המקור', 'אריאל', 'קאלה' והרשימה עוד ארוכה

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר