עדכונים
Re: עדכונים
לא יודע אם הרפורמה הזו טובה או רעה והאמת שלא קראתי אבל ברגע שהעסקנים מתחילים לשנות אני מתחיל לחשוד, אני בספק אם טובת השחקן הצעיר וטובת כלל הכדורגל הישראלי מובילים אותם.
Re: עדכונים
אני לא יודע הכל ולא יכול לשפוך אור על הכל בצורה ברורה, אבל לפחות את דעתי וקצת מהמידע שכן יש לי אני אשמח לשתף...shovalb9 כתב: ↑13 מאי 2025, 18:04תודה מאוד כל השיתוף, אני באמת מאמין שהחשיפה המועטה על המחלקה גם פוגעת בה. תוכל לשפוך יותר אור איך המועדון נלחם ב:
1. פרובינצליות וקומבינות בדקות אם יש חיה כזו עדיין? (למשל גם לתת דקות לשחקנים יותר פיזיים/גדולים בגיל לעומת ליותר מוכשרים)
2. איך המועדון נלחם בנטישת שחקנים בגילאי 14-15? נגיד עכשיו יקדימו את העזיבות לגיל 11-12 כלומר השקעה בטאלנטים מגיל צעיר - מה הם יעשו אחרת?
3. תוכל לשפוך קצת אור כל הכישלון של קבוצת הנוער ולמה הם נלחמים בירידה כבר שנתיים - שלוש רצוף? מי השחקנים הבולטים שיכולים להשתלב בבוגרת אם יש כאלה?
מסכים מאוד לגבי הרפורמה, ואני גם תולה בה תקוות רבות לשינויים.
קישור לרפורמה:
https://www.juniorleague.co.il/%D7%A8%D ... %A0%D7%95/
1. בסוף הכל מקצועי, תמיד יהיו ילדי שיקבלו קצת יותר דקות ממה שחלק מהאנשים יחשבו שמגיע להם, אבל צריך להבין שלא כל האנשים רואים כדורגל אוו דבר.
שחקן שאני חושב שצריך להיות מוביל בעיני מאמן אחר (קל וחומר, הורה מהיציע) לא שווה הרכב, אבל "קומבינות" שמכניסים מישהו שלא קשור למקצוע רק בגלל הקשרים שלו, אין. לא קיים.
לגבי גודל ופיזיות זאת כבר תורה שלמה, באופן כללי משתדלים להסתכל על יכולות טכניות, יסודות משחק, הבנה טקטית וכו' אבל אי אפשר לנתק תמיד את הגודל הפיזי והיתרון שזה נותן לחלק מהילדים.
לרוב משתדלים להפריד.
2. יש המון ערך מוסף במועדון שלנו, המחלקה שלנו יודעת לחבק ילדים, עוד יחידות אימון, עוד כלים ובאופן כללי זה יחסי אנוש.
בנוסף, משתדלים "לפתות" שחקנים (גם כאלה ממועדונים אחרים כמו אשדוד ובכל אזור הדרום) בעזרת האקדמיה באשל הנשיא. היא מאוד נחשקת ומייצרת כח משיכה טוב ומספקת כלים מעולים.
3. קבוצת הנוער היא מראה של העבודה שנעשתה בשנים האחרונות, כידוע העבודה לא הייתה טיל ולכן הקבוצת נוער לא מספיק איכותית.
לא מכיר את השחקנים בצורה פרטנית יותר מדי
רק אהבה תנצח...