עדכונים
Re: עדכונים
הובלנו 2-0 עד דקה 88
כל מי שעוקב אומר לשים עין על נועם שחר (ההוא שיצא לאיטליה למבחנים והעדיף להישאר). עלה השנה רשמית מנערים א׳ לנוער כשכבר בסוף העונה שעברה שיחק עם הנוער קצת, אומרים שהוא חלוץ נהדר
מדמון, חאלד זייד (מגן ימני) ורועי ממן (קשר אמצע) זומנו לנבחרת הנוער.
שלושתם + שחר כישרונות ששווה לשים עליהם עין.
שלושתם + שחר כישרונות ששווה לשים עליהם עין.
השוער תומר צרפתי עוזב לאחר השאלתו ומאריך חוזה במכבי נתניה
קבוצת הנוער מנצחת 1-0 את ק"ש משער של רום אליגון בתוספת זמן.
ניצחון 2-0 על נס ציונה במשחק חוץ. צמד של נועם שחר הנפלא. ליעד אביטבול קיבל אדום.
7 נק' אחרי 4 משחקים.
נועם שחר עם 3 שערים ב4 משחקים, רום אליגון עם 2.
7 נק' אחרי 4 משחקים.
נועם שחר עם 3 שערים ב4 משחקים, רום אליגון עם 2.
קבוצת הנוער עושה מהפך בדקות הסיום ומנצחת 2-1 את נשר, רום אליגון וכפיר ארואס כבשו.
אייל חטב בטוויטר-
עדיין לא ראיתי אותו בעצמי, אבל שמעתי דברים דומים מאנשים נוספים שראו אותו בלייב. נראה מאוד מאוד מבטיח, נקווה שלא נאבד אותו בטעות כי תמיד יש ניסים ונפלאות עם סוכן כמו דודו
מי ששכח, דודו דהאן העלה סרטון שלו ממשחק אימון של הבוגרת מול הנוער, צדיק משחיל שם את פטרוצ'י וגם כבש שער נאה: https://www.facebook.com/watch/?v=1363607920707526נכון מה שקרה לאוהדי מכבי תל-אביב עם קוובס? אז לי זה קרה אתמול עם דניאל צדיק מהנוער של הפועל באר-שבע. מאז בניון לא הרגשתי ככה. קשר שמאל מלהיב. גבוה. טכני. משחק לעומק. בא לכדור. הזכיר לי את אבי נמני. והוא רק עלה מנערים א׳. והכי עצוב שמסביב כולם מדברים בריש גלי שאין לו מה לחפש בבוגרים ושייצא ישר לחו״ל
עדיין לא ראיתי אותו בעצמי, אבל שמעתי דברים דומים מאנשים נוספים שראו אותו בלייב. נראה מאוד מאוד מבטיח, נקווה שלא נאבד אותו בטעות כי תמיד יש ניסים ונפלאות עם סוכן כמו דודו
למיטב ידיעתי (ואני במקרה מכיר קצת את הסיטואציה),
דודו דהן רוצה שהוא יעלה לבוגרים או שהוא מוציא אותו לבלגיה.
זאת התכנית וזה מה שעולה מול המועדון
דודו דהן רוצה שהוא יעלה לבוגרים או שהוא מוציא אותו לבלגיה.
זאת התכנית וזה מה שעולה מול המועדון
רק אהבה תנצח...
כן, נשמע כמו משהו שדודו דהאן יגיד.
בכל אופן בוגרים זה עדיין מוקדם. מילא אם היינו מעפילים לבתים היה אפשר להשחיל אותו לסגל פה ושם, עכשיו אין לזה סיכוי.
הקפיצו אותו מאוד מוקדם לנוער (יחגוג 18 רק בעוד כמה חודשים) והוא באנקר בהרכב הראשון והוחלף רק פעם אחת מתחילת העונה. שיעביר עונה מלאה בנוער ויתחשל לצד שאר כוכבי הקבוצה (שחר, זייד, ממן, אליגון) ואולי עונה הבאה אפשר לחשוב על השאלה.
אגב דימונה התחילו את העונה בליגה א' דרום בצורה מצוינת. 6/6, מאזן של 1-6 שערים. נאחל להם בהצלחה
בכל אופן בוגרים זה עדיין מוקדם. מילא אם היינו מעפילים לבתים היה אפשר להשחיל אותו לסגל פה ושם, עכשיו אין לזה סיכוי.
הקפיצו אותו מאוד מוקדם לנוער (יחגוג 18 רק בעוד כמה חודשים) והוא באנקר בהרכב הראשון והוחלף רק פעם אחת מתחילת העונה. שיעביר עונה מלאה בנוער ויתחשל לצד שאר כוכבי הקבוצה (שחר, זייד, ממן, אליגון) ואולי עונה הבאה אפשר לחשוב על השאלה.
אגב דימונה התחילו את העונה בליגה א' דרום בצורה מצוינת. 6/6, מאזן של 1-6 שערים. נאחל להם בהצלחה
מי מושאל לדימונה?הפועלעולה כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 18:45כן, נשמע כמו משהו שדודו דהאן יגיד.
- ForeverRed
עד מתי הוא חתום?הפועלעולה כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 18:45כן, נשמע כמו משהו שדודו דהאן יגיד.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
היום היה יום פתוח לילדים עם הקבוצה הבוגרת.
הבן שלי (בן 6) התחיל היום את המסע להפוך להיות הרונאלדיניו הבא חחח שימו עין
בנאדו, פטרוצי וגורדנה בהחלט התלהבו חחח
מה רונאלדיניו העלוב הזהclark kent כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 20:05היום היה יום פתוח לילדים עם הקבוצה הבוגרת.
שישאף להיות לפחות מליקסון
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר: