מה שהוא שכח אף מאמן היום עוד לא למד...ForeverRed כתב: חחחחחחחחחחחחחחחח
אין לי מילים כבר.
אם זה שהצעתי אותו להיות מנהל מקצועי של מחלקת הנוער מצחיק אותך מראה עד כמה אין לך מושג.
מה שהוא שכח אף מאמן היום עוד לא למד...ForeverRed כתב: חחחחחחחחחחחחחחחח
אין לי מילים כבר.
דווקא ספציפית לגבי אמציה אני לא בטוח שכל מה שהוא למד הוא עדיין זוכר.דר אדום בנשמה כתב:מה שהוא שכח אף מאמן היום עוד לא למד...
אם זה שהצעתי אותו להיות מנהל מקצועי של מחלקת הנוער מצחיק אותך מראה עד כמה אין לך מושג.
דר, הבן אדם אוטוטו בן 200. הכדורגל השתנה מאז שהוא היה בעיניינים.דר אדום בנשמה כתב:מה שהוא שכח אף מאמן היום עוד לא למד...
אבל תודה שזה אחד הגדולים שלו.ForeverRed כתב: חחחחחחחחחחחחחחחח
אין לי מילים כבר.
איך אמר פעם איש יקר ושנון.. קח כמה מנדרינות ולך לטייל.דר אדום בנשמה כתב:מה שהוא שכח אף מאמן היום עוד לא למד...
ForeverRed כתב: איך אמר פעם איש יקר ושנון.. קח כמה מנדרינות ולך לטייל.
כן גם אני נזכרתי בזה.Totti כתב:![]()
רוצה עוד משהו מאותו האיש?
אתה ניזון מאופנות("מנהל מקצועי...), ניזון מחצאי כתבות("סולליך כבש..."), מסיק מהרכבים("לא פותח במכבי פתח תקווה אז הוא ..."), דעתך היא לא פונקציה.
אז אתמול אמציה היה בטרנר.
ברור שאין לך מילים....ForeverRed כתב: כן גם אני נזכרתי בזה.
אין מילים.
תאמין לי שבשביל הנוער שלנו הוא מתאים וחוץ מזה זה ממש לא משנה בן כמה הוא.שמעון א כתב: דר, הבן אדם אוטוטו בן 200. הכדורגל השתנה מאז שהוא היה בעיניינים.
ואם איך שהוא היה נראה אתמול כשעלה לדשא עם אלונה, אני מאחל לו רק בריאות עד 120.
איך אמר פעם איש יקר ושנון: אם אין לך מה להגיד אל תגיד...ForeverRed כתב: איך אמר פעם איש יקר ושנון.. קח כמה מנדרינות ולך לטייל.
בין המאמנים היחידים בישראל שאימן את השחקנים 3 אימונים ביום.Totti כתב:א. מכבד אותי להיות באותה רשימה עם ילדים נפלאים הלוקים בתסמונת דאון, רובם חכמים ממך פי כמה.
ב. לעניין, מה אתה יודע על לבקוביץ חוץ מהעובדה שהוא לקח כאן 2 אליפויות שרבים וטובים משייכים אותן לאלי פוקס ("האדריכל") אף יותר? מת לדעת
אני שמח שנתתי לך צאנס אמיתי להגיב,דר אדום בנשמה כתב:בין המאמנים היחידים בישראל שאימן את השחקנים 3 אימונים ביום.
לקח אליפות עם מכבי חיפה וזה רק חלק ממה שאני יודע עליו.
אבל הריי הדעה שלי לא פונקציה...
בעצם אני עצמי לא פונקציה...