משה אוחיון כתב:
אולי לא הבנת אותי, אני ראיתי 15-20 משחקים השנה ושנה שעברה גם יחד (כדי לראות כמות כזאת העונה הייתי צריך להיות פלוס מינוס בכל משחקי הבית והחוץ). זה כולל כמובן גם את המשחקים שראיתי בטלויזיה.
ועכשיו להסבר מדוע כתבתי את המשפט -
"מבטיח לך שראיתי אותם יותר פעמים מאשר גיא לוי ראה את קיסו, בוזוביץ' וגרביץ גם יחד".
מכיוון שידעתי שהכיוון שאתה חותר אליו הוא שאני מציין את השמות האלה בגלל הת.ז שלהם ולא בגלל היכולת שלהם, ציינתי שאני ראיתי את הילדים הנ"ל יותר פעמים ממספר הפעמים שגיא לוי ראה את שחקני הרכש שהוחתמו בקבוצה.
ככה שאם נותנים לקיסו, בוזוביץ' וגרביץ את ההזדמנות בהסתמך על קליפים מיוטיוב, אני בהחלט יכול להגיד שצריך לתת את הצאנס לילדים על סמך X משחקים שראיתי (במיוחד כשבניגוד לשחקני הרכש שהובאו, את הדעה שלי על הילדים אני מבסס על משחקים שלמים שראיתי ולא על לקט מהלכים בולטים ממשחק כזה או אחר).
ורק כדי לחדד את הנושא, בכישרון של אבו לאבן למשל (בכוונה לוקח אותו כי הוא הרשים אותי יותר מכולם) אפשר להבחין כבר במשחק הראשון שרואים אותו. אחרי שלושה ארבעה משחקים שרואים אותו כבר מבינים את גודל הכישרון ואת העובדה שעם טיפול נכון יכול לגדול לנו כאן חלוץ איכותי.
אין מה לעשות, הילד ענק!
מה ענק? לילד יש כישרון. מה ענק? מה עשה? שיחק הרבה משחקים ברצף בהרכב. אם היה ענק היה מלך השערים. אם היה חלש אבל הראה ניצוצות סימן שאולי יש בו משהו. וזהו.
עכשיו נעבור הלאה -
איציק ועקנין, צחי מכלוף, לוטם זינו, גל דהאן, ירדן אבוחצירא, יוני אוזן ודרור טזזו.
הצלחת לספור 20 משחקים שראית אותם? אתה אמיתי? עזוב שנתיים אחרונות, נותן לך 5 אחרונות. 20? באמת?
ועקנין נתן 5 משחקי ליגה טובים לצד כמה נפילות ובעיית כושר גופני רצינית (זאת לא רק בעיה של מאמן הכושר).
בנוסף, היה מגן ימני בינוני (לא העמדה שלו, לגיטימי) שנה שעברה נגד אריות הליגה הארצית לנוער.
מכלוף שיחק בנוער ובבוגרים ביחד אולי 5 פעמים במצטבר בשנתיים האחרונות. מה ראית?
זינו סבל מחוסר יציבות לכל הדעות בשנה החולפת, שיחק אולי 5 משחקים השנה שבחלקם הוא הראה יכולת לא רעה. לגיטימי לראות פוטנציאל כי יש לו, ממש לא לגיטימי להגיד שהוא הדבר הבא...בטח לא אחרי פרק זמן כל כך קצר.
גל דהאן שיחק העונה משחק וחצי (אחד בליגה כמדומני, תבוסה לקרית שמונה שלא באשמתו הבלעדית כמובן) בבוגרת בלבד.
לא זכור לי שראית 18 משחקים של הנוער בשנה שעברה (במגרש/בטלויזיה/בלווין/איפה שתרצה).
ירדן? חוץ מלקחת את המספר ה(מאוד) יומרני - 24, לא עשה עלי רושם מיוחד...בעיקר כי שיחק דקה ורבע בבוגרת.
בנוער יודע עליות וירידות.
יוני אוזן שיחק שלושה משחקים בבוגרת שנה שעברה, מעבר לזה היה מאוד פושר בנוער מאז שהתחילו לדבר על כל החבר'ה הצעירים. אולי חסם פסיכולוגי, אולי יש בו משהו...אבל מוקדם להגיד.
ודרור טזזו? זאת בכלל הנפצה מעניינת שלך...אבל בסדר.
בקיצור - 15-20 משחקים? נו באמת...לפחות תהיה כן ותגיד מה השיקולים שלך.
שוב, לא אומר שאין להם פוטנציאל...אולי לחלקם יש ואולי חלקם גם יהיו שחקני סגל שנתגאה בהם בניגוד לקפטן הנוכחי - אבל מוקדם לשפוט.
וגיא לוי לא קשור. אין לי מושג כמה עקב אחרי אותם שחקנים ואם בכלל עקב. גם אם סביר להניח שלא עקב ונניח שמדובר בנפילה ונניח שהוא עשה טעות חמורה - זה לא אומר שצריך לחזור על אותה טעות כי גיא לוי עשה אותה....