עוד תבוסה משפילה לאוסף - 6-1 בבית להפועל ת"א במשחק השלמה

כל מה שקשור למחלקת הנוער.
סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: עוד תבוסה משפילה לאוסף - 6-1 בבית להפועל ת"א במשחק השלמה

שליחה על ידי הילה חדד »

אורי אדום בנשמה כתב:לקחת את תפקיד הסניגור ברצינות רבה מדי, הילה..
רק עכשיו אני רואה שמתנהל פה דיון.

רצינות רבה? לא ואין לי עניין ליהיות סניגור, יש לי עניין להגיד את העובדות. בלי מחלות ובלי קשקשנות.

הקבוצה עלתה השנה ליגה, לצד משחקים יפים, יש גם משחקים עם נפילות (לא מבינה את ההיסטריה). מדובר בילדים ובעיניי, העונה הזו נחשבת להצלחה מעצם העובדה שהבטיחה הישארותה הרבה לפני סיום העונה. מבחינתי מה שחשוב זה שייצאו מכאן שחקנים בשלים לבוגרת. ואם זה קורה יחד עם הישארות בליגה הבכירה- מה טוב.

ובנוגע לכל הדיון פה, על שחקנים טובים או לא... אין ספק שלא כולם ייצאו מפה שחקנים (לחלק הקשר הוא די מקרי), אבל יש לפחות 4-5 שחקנים עם פוטנציאל גדול.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה אוחיון כתב: אולי לא הבנת אותי, אני ראיתי 15-20 משחקים השנה ושנה שעברה גם יחד (כדי לראות כמות כזאת העונה הייתי צריך להיות פלוס מינוס בכל משחקי הבית והחוץ). זה כולל כמובן גם את המשחקים שראיתי בטלויזיה.

ועכשיו להסבר מדוע כתבתי את המשפט -
"מבטיח לך שראיתי אותם יותר פעמים מאשר גיא לוי ראה את קיסו, בוזוביץ' וגרביץ גם יחד".
מכיוון שידעתי שהכיוון שאתה חותר אליו הוא שאני מציין את השמות האלה בגלל הת.ז שלהם ולא בגלל היכולת שלהם, ציינתי שאני ראיתי את הילדים הנ"ל יותר פעמים ממספר הפעמים שגיא לוי ראה את שחקני הרכש שהוחתמו בקבוצה.
ככה שאם נותנים לקיסו, בוזוביץ' וגרביץ את ההזדמנות בהסתמך על קליפים מיוטיוב, אני בהחלט יכול להגיד שצריך לתת את הצאנס לילדים על סמך X משחקים שראיתי (במיוחד כשבניגוד לשחקני הרכש שהובאו, את הדעה שלי על הילדים אני מבסס על משחקים שלמים שראיתי ולא על לקט מהלכים בולטים ממשחק כזה או אחר).

ורק כדי לחדד את הנושא, בכישרון של אבו לאבן למשל (בכוונה לוקח אותו כי הוא הרשים אותי יותר מכולם) אפשר להבחין כבר במשחק הראשון שרואים אותו. אחרי שלושה ארבעה משחקים שרואים אותו כבר מבינים את גודל הכישרון ואת העובדה שעם טיפול נכון יכול לגדול לנו כאן חלוץ איכותי.
אין מה לעשות, הילד ענק!
מה ענק? לילד יש כישרון. מה ענק? מה עשה? שיחק הרבה משחקים ברצף בהרכב. אם היה ענק היה מלך השערים. אם היה חלש אבל הראה ניצוצות סימן שאולי יש בו משהו. וזהו.

עכשיו נעבור הלאה -
איציק ועקנין, צחי מכלוף, לוטם זינו, גל דהאן, ירדן אבוחצירא, יוני אוזן ודרור טזזו.

הצלחת לספור 20 משחקים שראית אותם? אתה אמיתי? עזוב שנתיים אחרונות, נותן לך 5 אחרונות. 20? באמת?

ועקנין נתן 5 משחקי ליגה טובים לצד כמה נפילות ובעיית כושר גופני רצינית (זאת לא רק בעיה של מאמן הכושר).
בנוסף, היה מגן ימני בינוני (לא העמדה שלו, לגיטימי) שנה שעברה נגד אריות הליגה הארצית לנוער.

מכלוף שיחק בנוער ובבוגרים ביחד אולי 5 פעמים במצטבר בשנתיים האחרונות. מה ראית?

זינו סבל מחוסר יציבות לכל הדעות בשנה החולפת, שיחק אולי 5 משחקים השנה שבחלקם הוא הראה יכולת לא רעה. לגיטימי לראות פוטנציאל כי יש לו, ממש לא לגיטימי להגיד שהוא הדבר הבא...בטח לא אחרי פרק זמן כל כך קצר.

גל דהאן שיחק העונה משחק וחצי (אחד בליגה כמדומני, תבוסה לקרית שמונה שלא באשמתו הבלעדית כמובן) בבוגרת בלבד.
לא זכור לי שראית 18 משחקים של הנוער בשנה שעברה (במגרש/בטלויזיה/בלווין/איפה שתרצה).

ירדן? חוץ מלקחת את המספר ה(מאוד) יומרני - 24, לא עשה עלי רושם מיוחד...בעיקר כי שיחק דקה ורבע בבוגרת.
בנוער יודע עליות וירידות.

יוני אוזן שיחק שלושה משחקים בבוגרת שנה שעברה, מעבר לזה היה מאוד פושר בנוער מאז שהתחילו לדבר על כל החבר'ה הצעירים. אולי חסם פסיכולוגי, אולי יש בו משהו...אבל מוקדם להגיד.

ודרור טזזו? זאת בכלל הנפצה מעניינת שלך...אבל בסדר.

בקיצור - 15-20 משחקים? נו באמת...לפחות תהיה כן ותגיד מה השיקולים שלך.

שוב, לא אומר שאין להם פוטנציאל...אולי לחלקם יש ואולי חלקם גם יהיו שחקני סגל שנתגאה בהם בניגוד לקפטן הנוכחי - אבל מוקדם לשפוט.

וגיא לוי לא קשור. אין לי מושג כמה עקב אחרי אותם שחקנים ואם בכלל עקב. גם אם סביר להניח שלא עקב ונניח שמדובר בנפילה ונניח שהוא עשה טעות חמורה - זה לא אומר שצריך לחזור על אותה טעות כי גיא לוי עשה אותה....

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

משה,
אני יכולה להבין את הרצון שלך להגן ולעטוף את השחקני נוער, אבל בינינו- זה סתם יוצר אנטי... מי שטוב- אפשר להגיד ומי שלא- לא נורא. לא בכוח.

דרור טזזו לא הראה כמעט כלום בשנתיים האחרונות, שחקן צנום עם נטו מהירות. מקווה שישתפר אבל בנתיים הוא ממש לא זה, כמו גם שהוא יותר צעיר מהשאר, אפילו לא חריג.
ירדן- עלה על עץ גדול מידי בעונה שעברה, שחקן עם המון חוצפה (חיובית או שלילית זה כבר תלוי במה זה מתבטא), השנה הוא עוד לא עשה שום דבר שראוי עבור זימון לבוגרת. חייב לעבוד קשה.
צחי ברבי- עובד קשה על המגרש. השנה הוא בא פחות לידי ביטוי בנוער, אבל ללא ספק מנסה ומשתדל. עדיין לא בשל לבוגרת בטח ובטח כשיש בתפקיד שלו שניים קודמים (לוטם ואיציק).
יוני אוזן- אחד השחקנים שאני הכי מאמינה בהם. הוא חייב לסדר לעצמו דברים בראש ולהחזיר את הבטחון בכדי לקבל הזדמנות בבוגרת. בנתיים הוא חצי חצי. פוטנציאל יש ללא ספק.
גל- עושה עבודה טובה בנוער.
צחי מכלוף- לא יכולה להעיד כי השנה הוא לא בגיל בכלל של נוער ומושאל להרצליה. שיתבשל ויחזור. עוד לא הוכיח משהו מיוחד.
השלושה היחידים שמקצועית ראויים למקום בהרכב:
יוסף, לוטם ואיציק. מציגים/הציגו יכולת מצויינת בנוער העונה כשנקראו לעזור וגם בבוגרים ניצלו מידי פעם הזדמנויות. וגם משלושתם מבחינת התנהלות ומנטליות- לוטם היחיד כרגע שאני רואה שיגיע רחוק בעתיד, מתנהל בצורה סופר מקצועית.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הילה חדד כתב:
רק עכשיו אני רואה שמתנהל פה דיון.

רצינות רבה? לא ואין לי עניין ליהיות סניגור, יש לי עניין להגיד את העובדות. בלי מחלות ובלי קשקשנות.

הקבוצה עלתה השנה ליגה, לצד משחקים יפים, יש גם משחקים עם נפילות (לא מבינה את ההיסטריה). מדובר בילדים ובעיניי, העונה הזו נחשבת להצלחה מעצם העובדה שהבטיחה הישארותה הרבה לפני סיום העונה. מבחינתי מה שחשוב זה שייצאו מכאן שחקנים בשלים לבוגרת. ואם זה קורה יחד עם הישארות בליגה הבכירה- מה טוב.

ובנוגע לכל הדיון פה, על שחקנים טובים או לא... אין ספק שלא כולם ייצאו מפה שחקנים (לחלק הקשר הוא די מקרי), אבל יש לפחות 4-5 שחקנים עם פוטנציאל גדול.

מצטער, הפרשנות שלך לעובדות מעט סובייקטיבית.

עלתה ליגה השנה? היי, רוב הסגל אשתקד הצעיד את קבוצת נערים א' לחלק העליון של הליגה הראשונה.. גם חריגי הגיל הוכיחו את עמידותם במפעל הגביע מול קבוצות מהליגה הראשונה אשתקד.

אין פה שום היסטריה, אבל אי אפשר להתעלם מכך שיש פה בעיה קשה מאוד של חוסר יציבות וסף שבירה נמוך באופן קיצוני, דבר שחייבים לתת עליו את הדעת במקום לנסות לייפות את המציאות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

RedRock כתב:
מה ענק? לילד יש כישרון. מה ענק? מה עשה? שיחק הרבה משחקים ברצף בהרכב. אם היה ענק היה מלך השערים. אם היה חלש אבל הראה ניצוצות סימן שאולי יש בו משהו. וזהו.

עכשיו נעבור הלאה -
איציק ועקנין, צחי מכלוף, לוטם זינו, גל דהאן, ירדן אבוחצירא, יוני אוזן ודרור טזזו.

הצלחת לספור 20 משחקים שראית אותם? אתה אמיתי? עזוב שנתיים אחרונות, נותן לך 5 אחרונות. 20? באמת?

ועקנין נתן 5 משחקי ליגה טובים לצד כמה נפילות ובעיית כושר גופני רצינית (זאת לא רק בעיה של מאמן הכושר).
בנוסף, היה מגן ימני בינוני (לא העמדה שלו, לגיטימי) שנה שעברה נגד אריות הליגה הארצית לנוער.

מכלוף שיחק בנוער ובבוגרים ביחד אולי 5 פעמים במצטבר בשנתיים האחרונות. מה ראית?

זינו סבל מחוסר יציבות לכל הדעות בשנה החולפת, שיחק אולי 5 משחקים השנה שבחלקם הוא הראה יכולת לא רעה. לגיטימי לראות פוטנציאל כי יש לו, ממש לא לגיטימי להגיד שהוא הדבר הבא...בטח לא אחרי פרק זמן כל כך קצר.

גל דהאן שיחק העונה משחק וחצי (אחד בליגה כמדומני, תבוסה לקרית שמונה שלא באשמתו הבלעדית כמובן) בבוגרת בלבד.
לא זכור לי שראית 18 משחקים של הנוער בשנה שעברה (במגרש/בטלויזיה/בלווין/איפה שתרצה).

ירדן? חוץ מלקחת את המספר ה(מאוד) יומרני - 24, לא עשה עלי רושם מיוחד...בעיקר כי שיחק דקה ורבע בבוגרת.
בנוער יודע עליות וירידות.

יוני אוזן שיחק שלושה משחקים בבוגרת שנה שעברה, מעבר לזה היה מאוד פושר בנוער מאז שהתחילו לדבר על כל החבר'ה הצעירים. אולי חסם פסיכולוגי, אולי יש בו משהו...אבל מוקדם להגיד.

ודרור טזזו? זאת בכלל הנפצה מעניינת שלך...אבל בסדר.

בקיצור - 15-20 משחקים? נו באמת...לפחות תהיה כן ותגיד מה השיקולים שלך.

שוב, לא אומר שאין להם פוטנציאל...אולי לחלקם יש ואולי חלקם גם יהיו שחקני סגל שנתגאה בהם בניגוד לקפטן הנוכחי - אבל מוקדם לשפוט.

וגיא לוי לא קשור. אין לי מושג כמה עקב אחרי אותם שחקנים ואם בכלל עקב. גם אם סביר להניח שלא עקב ונניח שמדובר בנפילה ונניח שהוא עשה טעות חמורה - זה לא אומר שצריך לחזור על אותה טעות כי גיא לוי עשה אותה....
תקרא שוב את ההודעה שלי כי התגובה שלך הלכה לכיוונים אחרים לגמרי.
עזוב, אבליט את הקטעים מדברים שאמרתי כדי שתבין שהלכת לכיוונים שמעולם לא דיברתי עליהם:

"אופיר דוידזאדה, יוסף אבו לאבן, איציק ועקנין, צחי מכלוף ולוטם זינו, כולם הוכיחו בשלב כזה או אחר שהם בהחלט יכולים להיות שחקנים ראוים לקבוצה הבוגרת עכשיו זה כבר לא בידיים של ניסו, עכשיו זה בידיים של אותם ילדים + המאמנים שיעבדו איתם בקבוצה הבוגרת כדי שיקחו את הכישרון ויעזרו לו לבוא לידי ביטוי במגרש.

... אם אני מסתכל לעתיד, גם שחקנים כמו גל דהאן, ירדן אבוחצירא, יוני אוזן ודרור טזזו (ששייך כבר לשנתון הבא וקטן מהשמות שציינתי) יכולים להתפתח לשחקנים ראוים.

...אחרי הרבה מאוד שנים יש הרבה מאוד שחקנים מקבוצת הנוער שראוים לקבל את הצאנס בקבוצה הבוגרת

מתאר לעצמי שסך הכל (כולל משחקי הגביע בשנה שעברה) ראיתי את הנוער בערך 15-20 פעם השנה ושנה שעברה. לזה יש להוסיף את ההופעות של השחקנים שציינתי בבוגרת (חלקם יותר כמו לוטם, אבו לאבן וועקנין, וחלקם פחות כמו דהאן, אבו חצירא ואוזן)."

וכן אליק, הזכרתי את גיא לוי כי מפריע לי ששחקנים כמו קיסו ואילוז משחקים לפני ועקנין וזינו. מפריע לי ש"שמות" משחקים לפני יכולת. מפריע לי שזרים שראו אותם בתקצירים ביוטיוב מוחתמים ומקבלים צאנס בהרכב אחרי אימון וחצי (בוזוביץ, קיסו) לפני כאלה שמגיע להם הרבה יותר.

נ.ב
חשבתי שדווקא אתה תבין את ההומר בקטע של דוידזאדה, הפתעת אותי, בדרך כלל אתה חד בקטעים האלה. מחזיק מאוד מהילד (ממנו ומאבו לאבן הכי הרבה), אבל יש לפניו עוד דרך ארוכה.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 25 מרץ 2012, 19:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הילה חדד כתב:משה,
אני יכולה להבין את הרצון שלך להגן ולעטוף את השחקני נוער, אבל בינינו- זה סתם יוצר אנטי... מי שטוב- אפשר להגיד ומי שלא- לא נורא. לא בכוח.

דרור טזזו לא הראה כמעט כלום בשנתיים האחרונות, שחקן צנום עם נטו מהירות. מקווה שישתפר אבל בנתיים הוא ממש לא זה, כמו גם שהוא יותר צעיר מהשאר, אפילו לא חריג.
ירדן- עלה על עץ גדול מידי בעונה שעברה, שחקן עם המון חוצפה (חיובית או שלילית זה כבר תלוי במה זה מתבטא), השנה הוא עוד לא עשה שום דבר שראוי עבור זימון לבוגרת. חייב לעבוד קשה.
צחי ברבי- עובד קשה על המגרש. השנה הוא בא פחות לידי ביטוי בנוער, אבל ללא ספק מנסה ומשתדל. עדיין לא בשל לבוגרת בטח ובטח כשיש בתפקיד שלו שניים קודמים (לוטם ואיציק).
יוני אוזן- אחד השחקנים שאני הכי מאמינה בהם. הוא חייב לסדר לעצמו דברים בראש ולהחזיר את הבטחון בכדי לקבל הזדמנות בבוגרת. בנתיים הוא חצי חצי. פוטנציאל יש ללא ספק.
גל- עושה עבודה טובה בנוער.
צחי מכלוף- לא יכולה להעיד כי השנה הוא לא בגיל בכלל של נוער ומושאל להרצליה. שיתבשל ויחזור. עוד לא הוכיח משהו מיוחד.
השלושה היחידים שמקצועית ראויים למקום בהרכב:
יוסף, לוטם ואיציק. מציגים/הציגו יכולת מצויינת בנוער העונה כשנקראו לעזור וגם בבוגרים ניצלו מידי פעם הזדמנויות. וגם משלושתם מבחינת התנהלות ומנטליות- לוטם היחיד כרגע שאני רואה שיגיע רחוק בעתיד, מתנהל בצורה סופר מקצועית.
הילה, את לא יכולה לקבוע האם הדעה שלי נכונה או לא. קודם כל כי בהודעות הקודמות שלי דיברתי על כישרון שאני ראיתי בשחקן כזה או אחר ולא דיברתי על מוצר מוגמר (הם ילדים, אין דבר כזה מוצר מוגמר או משהו שמתקרב לכך), ודבר שני כי כל אחד יכול להחזיק בדעה משלו (אני למשל לא מחזיק מברבי בכלל ומחזיק מאוזן פחות ממך כניראה).

בדיוק כמו אליק, לקחת את ההודעה שלי לקיצון כשלא באמת קראת אותה. אין שום דבר קיצוני בלהאמין שזינו, ועקנין, אבו לאבן ודוידזאדה יכולים להיות שחקנים ראוים לקבוצה הבוגרת והם צריכים לקבל את הצאנס. האם העובדה שהכנסתי את מכלוף הופכת את השורה הזאת לקיצונית? בוודאי שלא, כי לפני הפציעה שלו גם הוא קיבל הזדמנות בקבוצה הראשונה. אני אישית אהבתי מאוד את מה שראיתי ממנו (למרות שלא ראיתי הרבה). ראיתי שהיסודות שם והכישרון שם ולדעתי יש עם מה לעבוד. קחי עוד שם לרשימה, יוסי אלקיים, גם שם יש עם מה לעבוד.
לא דרשתי אותם להרכב ולא אמרתי שצריך לבנות עליהם את הקבוצה, אבל כשאני חושב על שנה הבאה, אני בהחלט חושב שהם ראוים לצאנס בקבוצה הבוגרת (מה שהם יעשו איתו זה כבר סיפור אחר).

נעבור הלאה לעובדה שאני מאמין שדהאן, אבוחצירא, אוזן וטזזו יכולים להתפתח לשחקנים ראוים? מה ההבדל בין הדעה שלי לדעה שלך בנושא? העובדה שאני מאמין גם בטזזו?

במקום להסתכל על העובדה שאני מאמין בשחקני הבית (מודה ולא מתבייש) תסתכלו על הדברים שכתבתי. לתת צאנס לאלה שכבר קיבלו השנה צאנס והראו ניצוצות? להאמין ששחקנים שהציגו יכולת טובה בנוער בהווה ובעבר יכולים להתפתח לשחקנים ראוים? אין בזה שום דבר קיצוני. לא טענתי מעולם שהם צריכים להיות הבסיס לקבוצה בשנה הבאה, אלא רק לקבל צאנס בשנה הבאה.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

אורי אדום בנשמה כתב:

מצטער, הפרשנות שלך לעובדות מעט סובייקטיבית.

עלתה ליגה השנה? היי, רוב הסגל אשתקד הצעיד את קבוצת נערים א' לחלק העליון של הליגה הראשונה.. גם חריגי הגיל הוכיחו את עמידותם במפעל הגביע מול קבוצות מהליגה הראשונה אשתקד.

אין פה שום היסטריה, אבל אי אפשר להתעלם מכך שיש פה בעיה קשה מאוד של חוסר יציבות וסף שבירה נמוך באופן קיצוני, דבר שחייבים לתת עליו את הדעת במקום לנסות לייפות את המציאות.
סובייקטיבית כי?! אני מנסה להבין לאן אתה חותר, זה לא שיש לי אינטרס כזה או אחר בקבוצה.

מצטערת אורי, נערים א' זה לא הליגה הראשונה של הנוער. מן הסתם שרואים חוסר יציבות, אבל אותי זה ממש לא מרגש.

ומשה, מי ישמע אני לא מאמינה בשחקני הבית. רק שלפעמים לא חייב לסובב הכל. חלק ראויים וחלק, מה לעשות, עדיין לא.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

הילה חדד כתב:
סובייקטיבית כי?! אני מנסה להבין לאן אתה חותר, זה לא שיש לי אינטרס כזה או אחר בקבוצה.

מצטערת אורי, נערים א' זה לא הליגה הראשונה של הנוער. מן הסתם שרואים חוסר יציבות, אבל אותי זה ממש לא מרגש.

ומשה, מי ישמע אני לא מאמינה בשחקני הבית. רק שלפעמים לא חייב לסובב הכל. חלק ראויים וחלק, מה לעשות, עדיין לא.

אין לי מושג למה סובייקטיבית. פשוט זה הרושם, ואין פה רמיזה לאינטרס זה או אחר.

ובחיאת, את רצינית עם הטיעון הזה? מי שישמע ששאר הקבוצות בליגה היו אשתקד בצ'מפיונס ולא בנערים א'..

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

אורי אדום בנשמה כתב:

אין לי מושג למה סובייקטיבית. פשוט זה הרושם, ואין פה רמיזה לאינטרס זה או אחר.

ובחיאת, את רצינית עם הטיעון הזה? מי שישמע ששאר הקבוצות בליגה היו אשתקד בצ'מפיונס ולא בנערים א'..
שום אינטרס.
רצינית מאוד. רוב השחקנים זו השנה השנייה שלהם בליגה הראשונה לנוער.

בטח ובטח שכל שבוע שחקנים אחרים בסגל הבוגרת/מתאמנים/טירונות.

נשמע כמו תירוצים אבל זה משפיע וזה מה יש.

ואיך שלא תסובבו את זה, המיקום של הקבוצה בעונה הזו- הצלחה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הילה חדד כתב: ומשה, מי ישמע אני לא מאמינה בשחקני הבית. רק שלפעמים לא חייב לסובב הכל. חלק ראויים וחלק, מה לעשות, עדיין לא.
מי אמר אבל שאני מסובב הכל? מה ההבדל בגישה ביני לבינך? שאני חושב שלטזזו יש כישרון ושאת חושבת שלאוזן יש כישרון?
אני מדבר על אלה שאני חושב שצריכים לקבל את הצאנס או שאולי יהיו מספיק טובים כדי לקבל את הצאנס בעתיד. די ברור שכל היתר (לא מעט שחקנים, כולל ברבי למשל) לא מספיק טובים מבחינתי.

אני ואת נשפטים לגופו של כותב ולא לגופם של הדברים שאנחנו כותבים. בגלל זה כשכתבתי א' אליק ישר התחיל לנתח כאילו כתבתי ב'.
העובדה שאנחנו מחזיקים בגישה שהיא פרו שחקני בית, שאנחנו דורשים שמי שבא מבחוץ יהיה יותר טוב מהחומר המקומי, עומדת נגדנו. זאת הסיבה שנטען כאן כלפייך שאת סובייקטיבית.
למרבה ההפתעה, את משתמשת כלפי באותם סטיגמות שמשתמשים כלפייך.

אני מאמין בכישרון של לא מעט מהשחקנים מהדור הנוכחי במחלקת הנוער. מה זה אומר בעתיד? כמה מהם יהפכו לשחקנים ראוים בקבוצה הבוגרת (לא לדבר על שחקנים מובילים)? לא יודע לענות לך. רק הזמן יגיד. אני כן יודע שיש כמה פרוספקטים מעניינים, אני כן יודע שיש כמה שחקנים שראוים לקבל את הצאנס ועוד כמה שאולי יהיו ראוים לקבל את הצאנס בעתיד. כן, יש גם כמה שלא רק שלא ראוים עכשיו אלא גם לא יהיו ראוים בעתיד. אם זה לסובב את הדברים, אז...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

הילה חדד כתב:
שום אינטרס.
רצינית מאוד. רוב השחקנים זו השנה השנייה שלהם בליגה הראשונה לנוער.

בטח ובטח שכל שבוע שחקנים אחרים בסגל הבוגרת/מתאמנים/טירונות.

נשמע כמו תירוצים אבל זה משפיע וזה מה יש.

ואיך שלא תסובבו את זה, המיקום של הקבוצה בעונה הזו- הצלחה.

תגדירי 'רוב'.. כמה במספרים? חוץ מזה, זה רק מחליש את את הטיעון שלך בדבר נסיבות מקילות, כי מחריגי גיל ניתן לצפות לערך מוסף של פיזיות וניסיון (בפרט בגילאים הללו).

שחקנים בצבא או בסגל הבוגרת זה דבר שקיים גם בשאר הקבוצות, אז בחיאת..

אף אחד לא הגדיר את העונה הזו ככישלון, פשוט קראנו לילד בשמו - ישנה בעיה קשה של סף שבירה נמוך מאוד וחוסר יציבות קיצוני. מצחיק שבכלל עוד מתווכחים על זה כאשר העובדות הן שמתוך עשרה הפסדים שנחלה הקבוצה העונה הכי נמוך היה בבית בהפרש שני שערים וכל השאר בהפרש 3-5 שערים, חלקם אפילו ביתיים ולקבוצות תחתית.. :?

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

אורי אדום בנשמה כתב:

תגדירי 'רוב'.. כמה במספרים? חוץ מזה, זה רק מחליש את את הטיעון שלך בדבר נסיבות מקילות, כי מחריגי גיל ניתן לצפות לערך מוסף של פיזיות וניסיון (בפרט בגילאים הללו).

שחקנים בצבא או בסגל הבוגרת זה דבר שקיים גם בשאר הקבוצות, אז בחיאת..

אף אחד לא הגדיר את העונה הזו ככישלון, פשוט קראנו לילד בשמו - ישנה בעיה קשה של סף שבירה נמוך מאוד וחוסר יציבות קיצוני. מצחיק שבכלל עוד מתווכחים על זה כאשר העובדות הן שמתוך עשרה הפסדים שנחלה הקבוצה העונה הכי נמוך היה בבית בהפרש שני שערים וכל השאר בהפרש 3-5 שערים, חלקם אפילו ביתיים ולקבוצות תחתית.. :?
אמרתי שרוב השחקנים (בשאר הליגה!) זו שנה שנייה שלהם בנוער בליגה הראשונה, שלנו היו בליגה השנייה.

נשמע כמו תירוץ אבל זה מה יש. כבר אמרתי. נכון שבכל קבוצה יש שחקנים כאלו, השאלה באיזה מינון וכמה הם שחקני מפתח בקבוצה.

הדיון הזה מיצה את עצמו, מן הסתם שמדובר בקבוצה לא יציבה ולצד ניצחונות רבים ההפסדים הם בפערים משמעותיים אבל עדיין מעדיפה להפסיד 6-1 לקריית שמונה ולנצח שישה משחקים אחרים.
תמונה

שלח תגובה