המשחק יתחיל ב 11:30
יש מצב לעידכונים?
נוער, מחזור 15. הפועל ב"ש - מכבי ב"ש
Re: נוער, מחזור 15. הפועל ב"ש - מכבי ב"ש
בדרבי הנוער שמתקיים כעת מובילה הפועל באר שבע משער של לוטם זינו בדקה ה32
הפועל ניצחה את מכבי כל הכבוד. יאלללה הפועל מישה יודע כמה מחזורים נשאו לסיום?

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
קסאנו כתב:הפועל ניצחה את מכבי כל הכבוד. יאלללה הפועל מישה יודע כמה מחזורים נשאו לסיום?![]()
![]()
11 מחזורים.
והבשורה העיקרית מגיעה מלוד, שם נס ציונה מסיימת בתיקו 0-0, מה שמגדיל את הפער על פניה בפסגה כדי 6 נק'!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מישהו פה היה במשחק? איזה בשורה ואיזה נעליים אנחנו נראים כמו פח
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
- The red one
אני הייתי ובאמת לא משחק משהו, אבל זה לא מייצג. הייתי גם באחד המשחקים הביתיים של הנוער לפני כמה חודשים שהם ניצחו 0-3 הם נראו טוב.
בסך הכל זה כמו הליגה הלאומית הבוגרת. לא צריך להציג כדורגל שוטף, העיקר לשחקן ולאגור נקודות כדי לעלות ליגה.
וכן, הגיעה בשורה מלוד, אבל כמו שאמרתי הליגה הזו מדומה לליגה הלאומית הבוגרת, ולכן המצב מאוד נזיל, כל תוצאה יכולה ליפול בכל משחק. אל לשחקנים שלנו להסתנוור.
בע"ה אם יעלו, העתיד לא נראה מזהיר כל כך בליגה הראשונה, יש גם לא מעט חריגים שכבר לא יוכלו לשחק בעונה הבאה. לפחות הם ינחיתו בוסרמיל את מחלקות הנוער הטובות במדינה, אבל יש עוד זמן עד לזה ..
בסך הכל זה כמו הליגה הלאומית הבוגרת. לא צריך להציג כדורגל שוטף, העיקר לשחקן ולאגור נקודות כדי לעלות ליגה.
וכן, הגיעה בשורה מלוד, אבל כמו שאמרתי הליגה הזו מדומה לליגה הלאומית הבוגרת, ולכן המצב מאוד נזיל, כל תוצאה יכולה ליפול בכל משחק. אל לשחקנים שלנו להסתנוור.
בע"ה אם יעלו, העתיד לא נראה מזהיר כל כך בליגה הראשונה, יש גם לא מעט חריגים שכבר לא יוכלו לשחק בעונה הבאה. לפחות הם ינחיתו בוסרמיל את מחלקות הנוער הטובות במדינה, אבל יש עוד זמן עד לזה ..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אהוד שמיר כתב:מישהו פה היה במשחק? איזה בשורה ואיזה נעליים אנחנו נראים כמו פח
אתה קורא אותי? בגלל זה רשמתי שהבשורה העיקרית הגיעה ממקום אחר..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר