עונת 25/26
עונת 25/26
פותחים עונה עם תיקו 1:1 מול מכבי פ״ת
כובש השער- עמית אוחנה בפנדל.
כובש השער- עמית אוחנה בפנדל.
Re: עונת 25/26
הרכב שפתח:
יונתן שני, יוני אל מאלם (חתם מאשדוד אחרי שהושאל שנה שעברה, עם אזרחות אלבנית וזומן לנבחרת נוער שלהם), שלמה דהן, איתי קנריק, יפתח סיגלר, יונתן גרינבאום, עמית אוחנה, אילאי סקורי, ניב וקנין, יונתן בנזיכרי, יונתן גלבוע
יונתן שני, יוני אל מאלם (חתם מאשדוד אחרי שהושאל שנה שעברה, עם אזרחות אלבנית וזומן לנבחרת נוער שלהם), שלמה דהן, איתי קנריק, יפתח סיגלר, יונתן גרינבאום, עמית אוחנה, אילאי סקורי, ניב וקנין, יונתן בנזיכרי, יונתן גלבוע
נערך לאחרונה על ידי shovalb9 ב 27 אוגוסט 2025, 15:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מסיימים שוב בתיקו 1:1 במשחק חוץ מול מכבי חיפה
כובש השער- עמית אוחנה.
כובש השער- עמית אוחנה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מי זה מספר 10 בנוער?
אילאי סקורי
- Melikson24
קישור למשחקים מלאים מתוך יוטיוב ההתאחדות
מחזור 1 מול מכבי פת בבית
https://youtu.be/2PK47q3SXcc?si=H2Om233dt1qKRckr
מחזור 2 מול מכבי חיפה בחוץ
https://youtu.be/Tmc6Ry82EA4?si=S4x-7bgAz9aaY8_o
מחזור 1 מול מכבי פת בבית
https://youtu.be/2PK47q3SXcc?si=H2Om233dt1qKRckr
מחזור 2 מול מכבי חיפה בחוץ
https://youtu.be/Tmc6Ry82EA4?si=S4x-7bgAz9aaY8_o
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
הנוער ניצחו 3-2 את הפועל רעננה
פים ראשונה שלי העונה ורוב השנתון התחלף אז לא זיהיתי את רוב השחקנים
הקבוצה הובילה 2-0 עד דקה 20 משערים של ניב ועקנים עם גול גדול ומספר 17 ומשם הפסיקו לשחק ורעננה שלטו עד סוף המשחק בדקה ה93 עמית אוחנה מספר 9 כבש את השלישי מערבוביה ברחבה הוריד חולצה וקיבל צהוב שני לא ישחק במשחק הבא
הכוכב של הנוער זה מספר 11 ניב ועקנין שגם נתן שער על האצילי עם ירייה לחיבורים
אצלנו היה קשר אמצע מספר 16 שטימום אותי הוא לא שיחרר כדור וכל הזמן הסתובב סביב עצמו ואיבד כדורים שהיו חייבים להוביל לשערים
הוא בנוי מעולה חייבים לעבוד איתו על הדברים האלו למה אם לא מהר מאוד נמצא אותו בדימונה
2 דברים שבלטו לי זה שרוב ההרכב למעט ועקנין ומספר 15 כולם גבוהים ובנויים טוב מאוד שזה משהו שנראה לי שמו דגש עליו לעומת שנים קודמות
ודבר שני זה שהנחילו את שיטת המשחק של הבוגרים בנוער עם הנעת כדור מאחורה שהובילה להמון טעויות בהגנה ה מ ו ן ולחץ גבוה חייבים לעבוד איתם על כושר ועל ההנעה כי כרגע זה לא נראה טוב שזה לא עובד חלק
לגבי רעננה יש להם שחקן זר מספר 97 שנראה שיגיע לבוגרים שלהם אחלה של חלוץ ההגנה שלנו לא הסתדרה איתו והוא לקח כל מאבק גם קרקע וגם אווויר שהיה לו
הקבוצה הובילה 2-0 עד דקה 20 משערים של ניב ועקנים עם גול גדול ומספר 17 ומשם הפסיקו לשחק ורעננה שלטו עד סוף המשחק בדקה ה93 עמית אוחנה מספר 9 כבש את השלישי מערבוביה ברחבה הוריד חולצה וקיבל צהוב שני לא ישחק במשחק הבא
אצלנו היה קשר אמצע מספר 16 שטימום אותי הוא לא שיחרר כדור וכל הזמן הסתובב סביב עצמו ואיבד כדורים שהיו חייבים להוביל לשערים
הוא בנוי מעולה חייבים לעבוד איתו על הדברים האלו למה אם לא מהר מאוד נמצא אותו בדימונה
2 דברים שבלטו לי זה שרוב ההרכב למעט ועקנין ומספר 15 כולם גבוהים ובנויים טוב מאוד שזה משהו שנראה לי שמו דגש עליו לעומת שנים קודמות
ודבר שני זה שהנחילו את שיטת המשחק של הבוגרים בנוער עם הנעת כדור מאחורה שהובילה להמון טעויות בהגנה ה מ ו ן ולחץ גבוה חייבים לעבוד איתם על כושר ועל ההנעה כי כרגע זה לא נראה טוב שזה לא עובד חלק
לגבי רעננה יש להם שחקן זר מספר 97 שנראה שיגיע לבוגרים שלהם אחלה של חלוץ ההגנה שלנו לא הסתדרה איתו והוא לקח כל מאבק גם קרקע וגם אווויר שהיה לו
תודה על הפירוט, תמשיך לעדכן.barkatz8 כתב: ↑13 ספטמבר 2025, 18:10הנוער ניצחו 3-2 את הפועל רעננה
מה אומר על מספר 8 יונתן גרינבאום? נראה לא רע במשחקים שראיתי בעונה שעברה.
חושב שצריך לעקוב אחרי ניב וקנין שממשיך את הפריצה מעונה שעברה (בגיל 17 נבחר לשחקן החודש במאני טיים של הפלייאוף התחתון), יונתן שני השוער ואולי ליאור שוגר שקצת נעלם, לדעתי הוא פצוע. כמוך אני פחות מכיר את השאר, נעקוב העונה.
הכי חשוב להעביר עונה שקטה ולא להסתבך שוב בחרא של מאבקי תחתית והחלפת מאמן.
מספר 8 היה סולידי היום לא היו לו איזה פעולות מיוחדות אבל זה תקף לכל הקבוצה שמדקה 20 נעלמו מהמגרש, ניב ועקנין היה נהדר כל התקפה מסוכנת עברה דרכו יש לו מהירות יוצאת דופן ואחלה של רגל שמאל הבעיה אצלו היא הפיזיות הוא מאוד קטן פיזיתהפועלעולה כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 00:14תודה על הפירוט, תמשיך לעדכן.
מה אומר על מספר 8 יונתן גרינבאום? נראה לא רע במשחקים שראיתי בעונה שעברה.
חושב שצריך לעקוב אחרי ניב וקנין שממשיך את הפריצה מעונה שעברה (בגיל 17 נבחר לשחקן החודש במאני טיים של הפלייאוף התחתון), יונתן שני השוער ואולי ליאור שוגר שקצת נעלם, לדעתי הוא פצוע. כמוך אני פחות מכיר את השאר, נעקוב העונה.
הכי חשוב להעביר עונה שקטה ולא להסתבך שוב בחרא של מאבקי תחתית והחלפת מאמן.
יונתן שני היה סביר היום היו לו 2 הצלות טובות אבל השער השני של רעננה שלו זה מרגיש שיש הוראה במועדון לשוערים לא לצאת מהקו במצבים נייחים
- Melikson24
ראיתי עכשיו את הגול של וקנין. איזה טכניקה אדירה.
נראה ששווה לעקוב אחריו.
נראה ששווה לעקוב אחריו.
ניב ועקנין מעניין מאוד , אהבתי גם את המגן הימני, לא הצלחתי לקלוט את שמו . הבנתי שהוא משחק בנבחרת אלבניה הצעירה .