שיהיה בהצלחה
איפה אימן?South Boy כתב:איציק עובדיה אימן בוגרים ויש לו ניסיון בקבוצות הכי גדולות של הכדורגל הישראלי.
אימן באשדוד, היה בבית"ר ובמכבי, אימן גם בליגות נמוכות אבל זה עדיין עדיף מלאמן נוער.אורי אדום בנשמה כתב:
איפה אימן?
אימן בוגרים רק באשדוד, למשך חודשיים בלבד, בשנת 2011. תקן אותי אם אני טועה.South Boy כתב:
אימן באשדוד, היה בבית"ר ובמכבי, אימן גם בליגות נמוכות אבל זה עדיין עדיף מלאמן נוער.
אין לו רזומה מרשים במיוחד, אבל להביא מאמן שמתעסק תקופה ארוכה בכדורגל בוגרים לכדורגל נוער זה מכובד מאוד, מאמנים בליגות האלה הם בדרך כלל אלמוניים לחלוטין.
למה צריך מאמן מקומי? רק עוד בלנדר חסר לנו.The red one כתב: אימן בוגרים רק באשדוד, למשך חודשיים בלבד, בשנת 2011. תקן אותי אם אני טועה.
לגבי "מי חשבתם שיגיע" - אני חושב שאם כבר מביאים מאמן שהרזומה שלו כולל טיול בקבוצות בליגות הנמוכות וליגות הנוער, ופה ושם אימון קבוצה בוגרת "בין הכיסאות", היה עדיף כבר מישהו כזה מקומי. יש מספיק שירצו את ההזדמנות.
אגב - על פי מקומון ברחובות, עובדיה מונה לפני כחודש וחצי לסמנכ"ל החברה העירונית רחובות, ועזב אותם אלינו מבלי להודיע
מעניין לי את הביצה המקומיות. ראינו לאן היא הובילה אותנו בעשורים האחרונים.The red one כתב:בכל זאת אתה הפועל באר שבע, אם בבוגרים המקומיות לא באה לידי ביטוי (מסיבות מובנות ומוצדקות, לא בא בביקורת על זה), אז לפחות בנוער תן צ'אנס לשחקנים ומאמנים סורוקאים להתפתח..
אוקיי, יכול לזרום איתך, פשוט לא נראה שאיציק עובדיה הוא הבן אדם הנכון לזה..בן 47, בלי הישגים משמעותיים, גם לא בקבוצות נוער....מניח שיקח לו זמן להתאקלם, בכל זאת, קבוצה שבנה אותה ניסו. מעריך שמישהו מהמערכת/מקומי שכבר אימן פעם את השחקנים(בנערים א'-ג', ילדים משהו, זיבי) היה בא פה יותר טוב.ForeverRed כתב: מעניין לי את הביצה המקומיות. ראינו לאן היא הובילה אותנו בעשורים האחרונים.
שים ברק בכר בנוער ותראה תוצאות (מן הסתם לא מישהו ברמתו אבל הכוונה ברורה).
South Boy כתב:
אימן באשדוד, היה בבית"ר ובמכבי, אימן גם בליגות נמוכות אבל זה עדיין עדיף מלאמן נוער.
אין לו רזומה מרשים במיוחד, אבל להביא מאמן שמתעסק תקופה ארוכה בכדורגל בוגרים לכדורגל נוער זה מכובד מאוד, מאמנים בליגות האלה הם בדרך כלל אלמוניים לחלוטין.