מחלקת הנוער בסוף השבוע - 02.05 + סקירה

כל מה שקשור למחלקת הנוער.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

מחלקת הנוער בסוף השבוע - 02.05 + סקירה

שליחה על ידי RedRock »

קבוצת הנוער שמרוחקת 9 נק' מחוף מבטחים (חמישה מחזורים לסיום) תארח את בני סכנין (מקום 11) בוסרמיל בשעה 11:00.
אם נהיה אופטימיים...מתוך 5 המשחקים, 4 מהם הם משחקי בית ואילו משחק החוץ היחיד הוא בכפ"ס, היריבה הישירה במאבק ההישרדות. קבוצת הצמרת היחידה שתיאלץ לפגוש היא מכבי ת"א שאיבדה כמעט כל סיכוי לזכות באליפות.
אז מה...מאמינים?

קבוצת נערים א', לא תשחק בסוף השבוע. הקבוצה נמצאת 3 נקודות מעל הקו האדום (3 מחזורים לסיום). לקבוצה עלו לאחרונה כ-5 שחקנים מנערים ב' על מנת לעזור במאבק ההישרדות. בשלושת המשחקים האחרונים, השיגה הקבוצה 6 נק' חשובות כאשר החבר'ה מנערים ב' עוזרים לא מעט.

קבוצת נערים ב' (מקום 6, ארבעה מחזורים לסיום), תארח את הפועל ירושלים במגרשי האימון ליד רייסר בשעה 11:00. (מקום 12). הקבוצה מנסה להיבנות מחדש לאחר שחמישה משחקניה הועלו לנערים א' כאמור. לאחר ההפסד בחצי גמר הגביע להפועל ת"א (השנתון הטוב ביותר של התל אביבים) והתיקו המאכזב נגד קרית גת החלשה, תנסה הקבוצה להשתקם נגד הפועל ירושלים.

קבוצת נערים ג' (מקום 2), תתארח בראשל"צ (מקום 8) ביום שבת בשעה 13:00. הקבוצה המצוינת של צחי אלטיט רחוקה 7 נקודות מהמקום הראשון, ארבעה מחזורים לסיום העונה.

כל הקבוצות משחקות בבית, כולכם מוזמנים!
שעות המשחקים יפורסמו בימים הקרובים!

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

Re: מחלקת הנוער בסוף השבוע - 02.05 + סקירה

שליחה על ידי נאור סייס »

שיהיה בהצלחה לכולם, יאללה הפועל.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

אליק כתב:קבוצת הנוער שמרוחקת 9 נק' מחוף מבטחים (5 מחזורים לסיום) תארח את בני סכנין (מקום 11) בוסרמיל.
אם נהיה אופטימיים...מתוך 5 המשחקים, 4 מהם הם משחקי בית ואילו משחק החוץ היחיד הוא בכפ"ס, היריבה הישירה במאבק ההישרדות. קבוצת הצמרת היחידה שתיאלץ לפגוש היא מכבי ת"א שאיבדה כמעט כל סיכוי לזכות באליפות.
אז מה...מאמינים?

קבוצת נערים א', תארח את ראשל"צ (מקום 6) כאשר הקבוצה נמצאת 3 נקודות מעל הקו האדום (3 מחזורים לסיום). לקבוצה עלו לאחרונה כ-5 שחקנים מנערים ב' על מנת לעזור במאבק ההישרדות. בשלושת המשחקים האחרונים, השיגה הקבוצה 6 נק' חשובות כאשר החבר'ה מנערים ב' עוזרים לא מעט.

קבוצת נערים ב' (מקום 6, 4 מחזורים לסיום), תארח את הפועל ירושלים (מקום 12). הקבוצה מנסה להיבנות מחדש לאחר שחמישה משחקניה הועלו לנערים א' כאמור. לאחר ההפסד בחצי גמר הגביע להפועל ת"א (השנתון הטוב ביותר של התל אביבים) והתיקו המאכזב נגד קרית גת החלשה, תנסה הקבוצה להשתקם נגד הפועל ירושלים.

קבוצת נערים ג' (מקום 2, 3 מחזורים לסיום), תארח את מכבי ת"א ב (מקום 1). הקבוצה המצוינת של יצחק אלטיט רחוקה 7 נקודות מהמקום הראשונה והיא יכולה לצמצם את הפער ל-4 נק' בלבד ביום שבת הקרוב.

כל הקבוצות משחקות בבית, כולכם מוזמנים!
שעות המשחקים יפורסמו בימים הקרובים!
אני לא בטוח אבל נדמה לי כי יש כאן כמה טעויות. נערים ג' יוצאים למשחק חוץ, זה אני יודע מאח של בת דודה שלי שמשחק בקבוצה
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אהוד שמיר כתב:
אני לא בטוח אבל נדמה לי כי יש כאן כמה טעויות. נערים ג' יוצאים למשחק חוץ, זה אני יודע מאח של בת דודה שלי שמשחק בקבוצה
אכן.
הסתכלתי בחלק מהמקרים על השבת הבאה במקום על השבת הקרובה.

נערך בהתאם, תודה על תשומת הלב!

סמל אישי של משתמש
אדום

שליחה על ידי אדום »

צודק החברה מי נערים ב באמת עוזרים אפילו כובשים
מימה שאני יודע עידן אברהם עם 2 שערים שם כבר בניצחונות חשובים
על רמת השרון ובת-ים בהצלחה לכם העיקר שישארו

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

אדום כתב:צודק החברה מי נערים ב באמת עוזרים אפילו כובשים
מימה שאני יודע עידן אברהם עם 2 שערים שם כבר בניצחונות חשובים
על רמת השרון ובת-ים בהצלחה לכם העיקר שישארו
כל הכבוד לקבוצת נערים ב'

אליק סחתיין על היוזמה לסקר את הנוער נחמד לקרוא כולנו באמת קצת לא מעודכנים במה שהולך שם
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אוטוטו דור העתיד שובר את השיא של הבוגרים מעונת הירידה הראשונה ב-98, ו"סוגר מעגל" בדמות סיבוב שלם ללא נצחונות...

אז יאללה...גם אם יורדים, אז לפחות בראש מורם...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה