השבת 28.3.09 רבע גמר גביע המדינה נערים ב באיצטדיון ווסרמיל..
השבת 28.3.09 רבע גמר גביע המדינה נערים ב באיצטדיון ווסרמיל..
בשעה 11 יום שבת רבע גמר גביע המדינה לנערים ב הפועל באר שבע נגד הפועל רמת גן כולם לבוא ולעודד אותם לפחות שתיהיה נציגה מי באר שבע בחצי הגמר בהצלחה לנערים ב תיתנו הכול!מי שמגיע שיכתוב כאן...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: השבת 28.3.09 רבע גמר גביע המדינה נערים ב באיצטדיון ווסרמיל..
שיהיה המון המון בהצלחה!
תעשו אותנו גאים!
תעשו אותנו גאים!
שיהיה בהצלחה !
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
בהצלחה לדור העתיד!
שינקמו את חרפת הבוגרים מ-2003 חחחח..

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הנקמה הושמלהאורי אדום בנשמה כתב:בהצלחה לדור העתיד!

נערים ב' העפילו לחצי גמר הגביע, לאחר ניצחון 2-1 על הפועל רמת גן.
ילדים א' העפילו לרבע גמר הגביע, לאחר ניצחון 1-0 על הפועל רמת גן.
תודה לכם !

Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
נערים ב הפסידו להפועל תא בחצי הגמר 1-0 ונפרדה מהגביע
אני מתפלא על המועדון שעשה צעד תמוהה כשוויתר על הגביע והעלה שחקנים לטובת נערים א. מספר שחקנים בכירים מנערים ב לא שיחקו בגביע ושיחקו עם נערים א. בגלל זה השאלה אם באמת מתייחסים לגביע כאילו זה משהו ששמים בו עטים סיפור נורא מוזר והתנהלות לא שיגרתית. לפחות נערים א ניצחו בזכות זה (!?)
ילדים א ניצחו 3-1 את הפועל תא בוולפסון!!
שאפו לילדים הקטנים (גדולים) תביאו לנו את הגביע אני מבקש בלי קונצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מתפלא על המועדון שעשה צעד תמוהה כשוויתר על הגביע והעלה שחקנים לטובת נערים א. מספר שחקנים בכירים מנערים ב לא שיחקו בגביע ושיחקו עם נערים א. בגלל זה השאלה אם באמת מתייחסים לגביע כאילו זה משהו ששמים בו עטים סיפור נורא מוזר והתנהלות לא שיגרתית. לפחות נערים א ניצחו בזכות זה (!?)
שאפו לילדים הקטנים (גדולים) תביאו לנו את הגביע אני מבקש בלי קונצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
כן צודק אחי גם אני לא הבנתי איך כך מעלים שחקנים במישחק כזה חשובאהוד שמיר כתב:נערים ב הפסידו להפועל תא בחצי הגמר 1-0 ונפרדה מהגביע
מי שרוצה לדעת את השמות של אלו שעלו ולא שיחקו בחצי זה זיו אזולאי עמוס סמגה ועידן אברהם שגם הבקיע באותו מישחק וגם ליפני כן
ילדים א משחקים השבוע בחצי גמר גביע המדינה מול מכבי חיפה. בהצלחה תבואו לעודד בהמוניכם. ונקווה שבמועדון יתעשתו ולא יקחו להם שחקנים 

כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד