דיא סבע
דיא סבע
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 83&Lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;
"נותר רק לסגור עוד כמה פרטים טכניים לפני שהשאלתו המחודשת תושלם.."
השאלתו?
עוד פעם?
"נותר רק לסגור עוד כמה פרטים טכניים לפני שהשאלתו המחודשת תושלם.."
השאלתו?
עוד פעם?
הפועל באר שבע ♥
Re: דיא סבע
לצערנו, אבל אי אפשר להגיד שזה לא היה צפוי.
נקווה שאולי בקיץ הבא הם כבר ישחררו אותו לגמרי...
נקווה שאולי בקיץ הבא הם כבר ישחררו אותו לגמרי...
הם יעשו את זה רק בתנאי שהוא יהיה גרוע ממש השנה..
אם אני דיא, אחרי חצי עונת השאלה מוצלחת(מבחינתו לפחות) ומכבי היא הקבוצה שאני שייך לה, עדיין לא נותנת לי סיכוי אמיתי השנה בסגל אני לוחץ על הנהלת הקבוצה ועושה הכל שתשחרר אותי.
ב"ש הביאה לדיא במה ודיא החזיר בחזרה אפשר לומר, נוצר חיבור מהיר עם הקהל ודיא צריך להבין שב"ש יכולה להיות עבורו בית חדש וחם ויותר מזה באר שבע כן יכולה לעזור לדיא להתקדם וגם ההפך.
אני עדיין לא מבין למה זה רק בהשאלה אם אנחנו בתחילת העונה ודיא כבר שיחק אצלנו והראה שיש מה לראות ממנו ושהוא השקעה נבונה.
בבקשה תרכשו אותו ודיא יהיה טוב יותר אם תעזור לקדם מהלך שכזה. די לחזור על טעויות עבר.
ב"ש הביאה לדיא במה ודיא החזיר בחזרה אפשר לומר, נוצר חיבור מהיר עם הקהל ודיא צריך להבין שב"ש יכולה להיות עבורו בית חדש וחם ויותר מזה באר שבע כן יכולה לעזור לדיא להתקדם וגם ההפך.
אני עדיין לא מבין למה זה רק בהשאלה אם אנחנו בתחילת העונה ודיא כבר שיחק אצלנו והראה שיש מה לראות ממנו ושהוא השקעה נבונה.
בבקשה תרכשו אותו ודיא יהיה טוב יותר אם תעזור לקדם מהלך שכזה. די לחזור על טעויות עבר.
השאלה כמה אתם חושבים שדיא סבע יכול לתרום לקבוצה שהיא לא קבוצת תחתית?
בס"דyedidel כתב:השאלה כמה אתם חושבים שדיא סבע יכול לתרום לקבוצה שהיא לא קבוצת תחתית?
אם הוא יגלה את אותה היכולת שהוא גילה בשני שליש הראשונים של אותה חצי עונה שעברה הוא יעזור מאוד.
הוא שחקן שגם במשחק גרוע שלו יוצר מצב אחד וודאי לשער ושחקנים כאלה חסרים לנו.
אני בטוח שביחס לאנג'ובו (כשחקן אגף) הוא יהווה שדרוג משמעותי.
אני רק מקווה שהוא מבין שהוא מגיע להילחם על מקומו בהרכב ושזה לא יהיה לו קל כמו עונה שעברה.
https://www.one.co.il/Article/204244.html" onclick="window.open(this.href);return false;
יש מצב שיעדיף את ק"ש :/ יש לו הזדמנות להיות בקבוצה שהוא יודע שהיא כבר טובה ורצה ועוד סיכוי גבוה שתשחק בליגת האלופות
אני מקווה מאוד שיבוא, גם בהשאלה אנחנו צריכים שחקן כמוהו השנה
יש מצב שיעדיף את ק"ש :/ יש לו הזדמנות להיות בקבוצה שהוא יודע שהיא כבר טובה ורצה ועוד סיכוי גבוה שתשחק בליגת האלופות
אני מקווה מאוד שיבוא, גם בהשאלה אנחנו צריכים שחקן כמוהו השנה
אני בטוח שהוא יעדיף אותנו בכל מצב שהוא... והוא גם התבטא כך, זה לפי התקשורת.
מה שכן הוא צריך להבין שזה לא ב"ש של שנה שעברה וזהו דף חלק והוא צריך להילחם על מקומו.
מה שכן הוא צריך להבין שזה לא ב"ש של שנה שעברה וזהו דף חלק והוא צריך להילחם על מקומו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא יאמן מה יש להם אלה עלו לליגת האלופות ופתחו עיניים?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מבטיח לך שאם תעלה לליגת האלופות תרגיש בנוח גם לפתוח עיניים על צ'לסי.דר אדום בנשמה כתב:לא יאמן מה יש להם אלה עלו לליגת האלופות ופתחו עיניים?
בס"ד
דיא סבע סירב להצעה המשודרגת מאלונה וכרגע לא יגיע לקבוצה, עוד אחד שעלה לו השתן לראש.
למרות שמאוד רציתי לראות אותו בקבוצה בסופו של דבר זה יכול להיות לטובה, את האופציה הנוספת מהספסל שחיפשנו יספק לנו קהת.
דיא סבע סירב להצעה המשודרגת מאלונה וכרגע לא יגיע לקבוצה, עוד אחד שעלה לו השתן לראש.
למרות שמאוד רציתי לראות אותו בקבוצה בסופו של דבר זה יכול להיות לטובה, את האופציה הנוספת מהספסל שחיפשנו יספק לנו קהת.
כנראה התלהב מק"ש , שיקנה כרית לתחת כי הוא הולך לשבת עליו הרבה העונה ..
אני חושב שזה חותמת לכך שמסתכלים אלינו כאל תחנת מעבר! פשוט בושה.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
למה בושה? אני חושב ש 90% היו עושים בדיוק את אותה החלטה.. אתם צריכים להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית ולא כאוהדים וכרגע קריית שמונה בוודאות בבתים של הליגה האירופית ואם יהיה להם מזל את גם בצמפיונס! אז מי עדיפה? אל תשכחו שלמאמן של הקריה יש יכולת שכנוע גבוהה מאוד ובטח הבטיח גם הרכב וכו׳ONmyOWN כתב:אני חושב שזה חותמת לכך שמסתכלים אלינו כאל תחנת מעבר! פשוט בושה.