שבחון לא ימשיך
שבחון לא ימשיך
אחד השחקנים המרכזיים שחתומים על הישארות האדומים בליגה לא ימשיך לאחר שהמו"מ בין הקשר לאדומים עלה על שרטון בשל פערים כספיים גדולים: "כרגע אני עם הפנים קדימה".
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 22550.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ואני אומר חבל, נראה את מי יביאו עכשיו על המשבצת שלו.
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 22550.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ואני אומר חבל, נראה את מי יביאו עכשיו על המשבצת שלו.

Re: שבחון לא ימשיך
פשןט משונה מה שקורה עם אלונה שחקן טוב שהשפיע לא מעט על ההישארות פשוט לא מבין מה קורה כאן נראה הכול הפוך במועדון שחקן מבחוץ מוכנים לשלם הרבה שחקן שגבכר פה לא מוכנים לשלם הכול הפוך במועדון הזה
אלונה חוזרת כל שנה על אותה טעות אין לה מושג בניהול קבוצת כדורגל צר לי
כל שנה מאמן חדש כל שנה שחקנים חדשים ככה לא בונים מועדון
מסיימים מגעיל עם שחקנים שנתנו הרבה לב"ש זה לא הדרך !
היו צריכים להשאיר את רוב ההרכב ולשפץ ב3 4 שחקנים זהו !
דווקא השחקנים הכי טובים עוזבים אותנו לויטה סבא שבחון !
ככה לא מתקדמים
זה שי !
ככה לא מתקדמים
זה שי !

נכון לא רק שעוזבים אותנו שחקנים טובים הם עוזבים אותנו ב"טונים צורמים".זה שי ! כתב:אלונה חוזרת כל שנה על אותה טעות אין לה מושג בניהול קבוצת כדורגל צר לי
ככה לא מתקדמים
זה שי !
חלאס כבר צריך באמת סגל שירוץ טוב כמה שנים ונוכל לראות פה אחלה קבוצה דיי כבר כל עונה לבנות קבוצה חדשה!
נחמד שמביאים פה שחקנים על רמה אבל אם אין קבוצה מגובשת זה בחיים לא יעזור....
משום מה אלישע לא רוצה את שיבחון, יחיאל ולויטה. אין הסבר אחר.
לדעתי הם היו צריכים להישאר.
אין מצב שאלונה הייתה מוותרת עליהם. אלו השחקנים שהיא הכי מעריכה ואוהבת בקבוצה.
לדעתי הם היו צריכים להישאר.
אין מצב שאלונה הייתה מוותרת עליהם. אלו השחקנים שהיא הכי מעריכה ואוהבת בקבוצה.
טמטום לשחרר אותו
מקווה שישאר
מקווה שישאר
בס"ד
זו סה"כ פגישה ראשונה, עוד מוקדם לחתוך דברים וצפויה בקרוב פגישה נוספת בין הצדדים.
ע"פ ידיעות אלישע כן רוצה את השחקן.
זו סה"כ פגישה ראשונה, עוד מוקדם לחתוך דברים וצפויה בקרוב פגישה נוספת בין הצדדים.
ע"פ ידיעות אלישע כן רוצה את השחקן.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
קלטו את הקטע סוכני מדינת ישראל.
אלונה בטוב ליבה מצטיירת כפראיירית.
טוב עשו במקרה לויטה.. מצד שני המו"מ המתמשך עם ראדי משפיע על האחרים.
יש פרה, רוצה להניק - רוצים לעשות ממנה אנטריקוט...
אלונה בטוב ליבה מצטיירת כפראיירית.
טוב עשו במקרה לויטה.. מצד שני המו"מ המתמשך עם ראדי משפיע על האחרים.
יש פרה, רוצה להניק - רוצים לעשות ממנה אנטריקוט...
לא לשכוח שאת יוסי שבחון הביאו בלית ברירה ולמרות השכר הגבוה.
כנראה שרצו להוריד לו קצת בשכר (בצדק) והוא לא מוכן.
כנראה שרצו להוריד לו קצת בשכר (בצדק) והוא לא מוכן.
צר לי שאני לא שותף באבל הלאומי על הליכתו של שבחון,אבל בואו נדבר במספרים מה נתן לנו שבחון? 3 גולים ו3 בישולים והרבה אנמיות
שחקן של מצבי רוח עליות ומורדות ושחקנים כאילו אפשר להשיג בשפע בחצי מחיר ממה שהוא עולה.
הייתי שם בכיף שנה הבאה במקומו את ירדן אבו חצירה ואני מבטיח לכם מבלי לראות אותו משחק אחד אלה רק מלשמוע ולראות את המספרים שלו הוא ייתן לא פחות (אם לא יותר).
יותר חבל לי אם אבי יחיאל יילך כי נכון שהוא קצת ישן אבל עדיין בתור בלם מחליף לא רע בכלל.
שחקן של מצבי רוח עליות ומורדות ושחקנים כאילו אפשר להשיג בשפע בחצי מחיר ממה שהוא עולה.
הייתי שם בכיף שנה הבאה במקומו את ירדן אבו חצירה ואני מבטיח לכם מבלי לראות אותו משחק אחד אלה רק מלשמוע ולראות את המספרים שלו הוא ייתן לא פחות (אם לא יותר).
יותר חבל לי אם אבי יחיאל יילך כי נכון שהוא קצת ישן אבל עדיין בתור בלם מחליף לא רע בכלל.
7 שערים ו- 2 בישולים. כולל גביעאדום זקן כתב:צר לי שאני לא שותף באבל הלאומי על הליכתו של שבחון,אבל בואו נדבר במספרים מה נתן לנו שבחון? 3 גולים ו3 בישולים והרבה אנמיות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
החלטה נכונה של המועדון. במשך שנים ביקרו את התנהלות הקבוצה, וכעת כשהקבוצה למדה את השוק ולא מסכימה לשלם סכומים מוקצנים (החוזה של שבחון בעונה שעברה היה בסביבות ה200 אלף דולר!) אז גם יש ביקורת?
שבחון אומנם שחקן עם המון חוכמת משחק אבל מדובר בשחקן לא יציב שנמצא אחרי השיא. שבחון לא היה שווה את הסכומים שהרוויח בשנה שעברה. אם הוא לא מוכן להישאר כאן כשחקן רוטציה במשכורת נמוכה יותר, הוא מוזמן לחפש את הקבוצה שתסכים לתת לו 200 אלף דולר.
בכל מקרה, מדובר באדם אינטליגנט עם אופי מצוין ולכן אני לאחל לו בהצלחה בהמשך.
שבחון אומנם שחקן עם המון חוכמת משחק אבל מדובר בשחקן לא יציב שנמצא אחרי השיא. שבחון לא היה שווה את הסכומים שהרוויח בשנה שעברה. אם הוא לא מוכן להישאר כאן כשחקן רוטציה במשכורת נמוכה יותר, הוא מוזמן לחפש את הקבוצה שתסכים לתת לו 200 אלף דולר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אין לי מושג מאיפה אתה מביא את נתוני השכר האלהמשה אוחיון כתב:החלטה נכונה של המועדון. במשך שנים ביקרו את התנהלות הקבוצה, וכעת כשהקבוצה למדה את השוק ולא מסכימה לשלם סכומים מוקצנים (החוזה של שבחון בעונה שעברה היה בסביבות ה200 אלף דולר!) אז גם יש ביקורת?
בס״דbs war כתב: אין לי מושג מאיפה אתה מביא את נתוני השכר האלה
אני זוכר שראיתי בידיעות הנגב נתונים דומים.
לפי מה שנאמר שם, לשבחון יש חוזה של מיליון שקל ברוטו.