yedidel כתב:אני מחכה ליום שכל השחקנים יבינו שהם לא ילדים בני שנתיים והם יכולים לחתום חוזה לבד.
כל פעם שאני שומע את הסוכנים האלה אני מתעצבן.
אממה, לסוכן טוב יש נסיון וידע וזה בדיוק כמו לקחת עורך דין טוב להתייעצות לפני חתימת חוזה.....
סוכן טוב משיג חוזה טוב בקבוצה טובה עם סעיפים טובים וכסף טוב.
תגובת המועדון (כפי שהובאה בONE):
"העמדנו בפני אלישע לוי שתי אופציות. אג'ידה ולויטה. לאחר שאלישע בחר באג'ידה, אסי (רחמים) ניסה הבוקר ליצור קשר עם אוהד לויטה ולהזמין אותו לפגישה, אך הוא לא היה זמין. הוא ניסה עוד פעם והוא שוב לא היה זמין. לאחר מכן סגרנו עם אג'ידה".
ככה שלויטה כנראה כן מדבר אמת.
מה שבטוח שככה לא אמורה להיראות תגובה רשמית.
אני לא מבין על מה הטרוניה? הייתה ללויטה האפשרות לחתום על חוזה כבר מלפני חודשיים והוא לא עשה זאת, מה ציפה שיחכו לו כאן כל החיים ועוד בכל עונה להשאיר לו אופציית יציאה לחו"ל? מה זה חוזה במעמד צד אחד? לדעתי השאננות והעובדה שבב"ש מוכנים לחכות לו כי אוהבים אותו גרמה להשהות את ההחלטה אם לחתום ואז הסוכן שלו שעכשיו מתלהם מבין שהוא יצא מטומטם והרי מה ההגנה הכי טובה אם לא התקפה.
אני באופן אישי מאוד מרוצה מהמהלך זה מראה שמשהו התבגר המועדון הזה שחושבים נטו ביסנס ולא מהרגש,הרי אם לויטה בסופו של דבר היה חותם בחו"ל מה הייתם אומרים אז? ,איזה הנהלה מחורבנת" ישנים על האף" וכו' אז קודם כל סחתיין על התושיה וההחלטה המהירה והלוואי שימשיכו לפעול כך כל עונת המלפפונים
טוב, תגובה מעודכנת של המועדון (שוב לפי ONE):
"הפועל ב"ש רצתה כבר בחודש אוקטובר להחתים את אוהד לויטה על הסכם ארוך טווח אך השוער סירב בטענה שהוא מעוניין בתום העונה לחזור לאירופה. במהלך העונה פנינו מספר פעמים לשחקן במטרה להאריך את ההסכם אך הוא סירב בטענה שהוא מעוניין להמתין ולממש את החלום האירופאי. היום נועד המנכ"ל אסי רחמים עם המאמן אלישע לוי ושמע ממנו על התוכניות ומיד לאחר שיחה זו יצר רחמים קשר עם השחקן וסוכנו במטרה להיפגש כשהפגישה תתקיים אחר הצהריים".