מיהו השחקן המצטיין? (ועוד כמה בחירות)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"

מיהו השחקן המצטיין לדעתכם?

לויטה
12
36%
גביש
2
6%
יחיאל
1
3%
דוידזאדה
0
אין הצבעות
אילוז
0
אין הצבעות
סוארז
12
36%
קיסו
0
אין הצבעות
שבחון
1
3%
נאסר
3
9%
סבע
0
אין הצבעות
גבאי
1
3%
אקסברד
1
3%

סך הכול הצבעות: 33

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

מיהו השחקן המצטיין? (ועוד כמה בחירות)

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
וגם:
מיהו תגלית\הפתעת העונה? (או אם תרצו- השחקן שהכי השתפר?)
מיהו אכזבת העונה?
מהו המשחק הכי רע העונה?
מהו המשחק הכי טוב העונה?

אני אתחיל:
השחקן המצטיין שלי הוא סוארז.
פתח את העונה בצורה רעה מאוד אבל ככל שחלפו המחזורים התחיל לחזור ליכולת שאפיינה אותו בעונה שעברה.
הברומטר במרכז המגרש, בלעדיו גם נצרת עלית תוקעת שלנו שלישייה.

*תגלית העונה שלי הוא סיראז' נאסר.
שחקן שרובנו קברנו בסיבוב הראשון, עשה השתפרות מדהימה תוך זמן קצר והתבגר בצורת המשחק שלו.
יש לו אחוזים לא מעטים בהישארות הקבוצה, הלוואי וגם בשנה הבאה ימשיך בגרף ההשתפרות וההתקדמות.

*השחקן המאכזב שלי הוא קינגסטון.
שחקן שבתחילת העונה סומן כשחקן המרכזי, התחיל טוב את העונה אך לא הצליח להשפיע וברגע שקלינגר עזב הוא החל לזלזל והיכולת ירדה בצורה ניכרת.

*המשחק הכי רע (ויש הרבה כאלה ;) ) שבחרתי הוא התבוסה למכבי ת"א בבלומפילד.
משחק כזה מביש אני לא זוכר ומקווה לא לזכור.זה היה פשוט נורא.

*המשחק הכי טוב הוא כמובן משחק ההישארות מול בית"ר.
אווירה מדהימה ותצוגת לחימה של השחקנים שמנצחים ושולחים עיר שלמה לחגוג, מה צריך יותר מזה?

סמל אישי של משתמש
niv1

Re: מיהו השחקן המצטיין? (ועוד כמה בחירות)

שליחה על ידי niv1 »

התלבטתי בין סוארז ל-לויטה.. בסוף החלטתי לויטה שהביא הרבה נקודות במו ידיו.. אחריהם שבחון היה מעולה.

התגלית לדעתי זה דיע סבע.. חבל רק שה"תגלית" תשרת את מכבי ולא אותנו.. יש לו כשרון גדול

השחקן המאכזב שלי הוא דודזאדה.. קיוותי שהעונה יעשה צעד משמעותי קדימה ואולי אפילו יגיע לנבחרת שאיןלה מגן שמאלי אמיתי, במקום זה הוא נשאר במקום ואולי אפילו הלך אחורה ויש לו חלק נכבד בהגנה הגרועה של השנה..

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

וואלה אתם הורגים אותי עם סוארס....שחקן בינוני שלא מתאים לאף קבוצת צמרת בליגת העל.
לויטה או גביש לדעתי הם המצטיינים ואני בחרתי בלויטה בטח לנוכח הליצן מפולין שהיה לפניו...

התגלית ? אין כזה. (סבע לא יכול להיות תגלית הוא שחקן מושאל)

המאכזב ? כמעט כולם.

בקיצור, עונה חרבנה שהתחילה גרוע וככה נראתה כל השנה, נגמרה בטוב ומזל שכך.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

גיל שגיב כתב:וואלה אתם הורגים אותי עם סוארס....שחקן בינוני שלא מתאים לאף קבוצת צמרת בליגת העל.
לויטה או גביש לדעתי הם המצטיינים ואני בחרתי בלויטה בטח לנוכח הליצן מפולין שהיה לפניו...

התגלית ? אין כזה. (סבע לא יכול להיות תגלית הוא שחקן מושאל)

המאכזב ? כמעט כולם.

בקיצור, עונה חרבנה שהתחילה גרוע וככה נראתה כל השנה, נגמרה בטוב ומזל שכך.
בלי סוארס אתה יורד ליגה בינואר.
בין החמישה קשרים אחוריים הטובים בארץ.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

השחקן המצטיין ללא צל של ספק: סיראז' נסאר, הביא לנו שערים ובישולים שבלעדיהם הקבוצה הזאת הייתה בליגה השנייה ממזמן...

תגלית העונה שלי הוא דיא סבע:
הוא הגיע במקרה בהשאלה ממכבי תל אביב ותרם רבות במיוחד בהורדת הלחץ והעבודה מסיראז' נסאר, ועם הוא ילמד לשפר דברים מסוימים במשחק שלו הוא יגיע רחוק, מזה רחוק, הוא יצליח להגיע לדעתי לברצלונה עם היכולת שלו ואני רציני...!

אכזבת העונה הוא ללא ספק מוטי מלכה, אחריי התצוגה הנהדרת שלו ב3 המשחקים בגביע הטוטו כבר דמיינתי איך השגנו את מאור מליקסון מספר 2, בסוף זה התברר כטעות והפציעה שהוא גורר אותה גרמה לו להראות רע מאוד ולזלזל כשהוא נכנס לשחק.

המשחק הכי רע העונה: המשחק הנוראי מול מכבי תל אביב בסיבוב השני...

המשחק הכי טוב העונה: ללא כל צל של ספק המשחק שהיה אתמול מול בית"ר ירושלים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

yedidel כתב:
תודה.
עכשיו הבנתי שאין לך הבנה גדולה בכדורגל.
אבל בוא שנינו ניקח את סוארס כפרוייקט ונעקוב אחרי הקריירה שלו......

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לדעתי נסאר השחקן המצטיין.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

יוסי, בעונה כזאת מזוויעה, אפשר לבחור אולי את השחקן הכי פחות גרוע...
ולטעמי זה לויטה. בלעדיו זה רק היה עניין של מתי אנחנו יורדים. מאוד מקווה שיישאר אצלנו לשנים ארוכות.
אכזבה: אקסברד. היה צריך להיות לפחות עם 15 שערים העונה. ההחמצות שלו עלו לטעמי על הגולים ששם במאני טיים. וכשיש לך הגנה לא טובה הוא לפחות היה חייב להחזיק אותנו מבחינת הפרשי השערים.
אם היינו יורדים בגלל זה - הוא היה האשם העיקרי מבחינתי.
משחק הכי רע העונה? וואוו מאיפה להתחיל...אבל אני חושב שזה ההפסד שלנו 2-0 ברמת גן נגד הפועל פ"ת. מאבק מול קבוצה אלמונית עם שחקנים צעירים ואנחנו פשוט ניראים זוועת עולם. אחרי המשחק הזה כל עניין הירידה הפך ליותר ויותר מוחשי.
דיא סבע התגלה כשיחוק ואני חושב שעם עוד קצת ליטוש הוא יהיה באמת ענק. מקווה שנצליח בסופו של דבר "לגנוב" אותו למכבי. תגלית העונה שלי.
המשחק אתמול דווקא לא היה הכי טוב העונה...נגד בני יהודה בבית (3-1 לנו) לדעתי היה משחק מעולה ואפילו נדיר לעונה הרעה הזאת.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

*לא הצלחתי לבחור שחקן מצטיין אחד, מבחינתי כרגע יש שלושה- נאסר, לויטה וסוארס. נאסר בגלל השיפור העצום שעשה בחצי השני של העונה- שערים מכל הסוגים: בעיטות מרחוק, מול השער, אפילו בראש. בנוסף למס' יפה מאוד של בישולים. ועדיין יש הרבה לאן להתקדם.
לויטה בגלל הנקודות שהביא. אבל גם בגלל החודש הרע שלו בסביבות תחילת הפלייאוף.
וסוארס מהסיבה הפשוטה שהסטטיסטיקה כבר הוכיחה שבלעדיו אנחנו סופגים 3 שערים במחצית או גרוע יותר. החזיק לנו חצי הגנה.

*התגלית/הפתעת העונה- איציק וקנין, למרות שהוא באמת נדחק הצידה בחודשים האחרונים מסיבות כאלו ואחרות. השחקן האחרון מקבוצת הנוער שציפיתי שיקבל מקום בהרכב הבוגרים העונה. לטעמי שחקן הנוער עם הפוטנציאל הכי גדול, פייטר אמיתי, מסוג השחקנים שכל הזמן בכינו שכבר לא גדלים פה. מקווה שיצליח לשקם את עצמו לקראת העונה הבאה כי לבחור בהחלט יש עתיד.

*אכזבת העונה- ללא ספק מוטי מלכה. פתיחה מצוינת בגביע הטוטו, היה נראה שבאמת צומח לנו כאן כישרון גדול שיכול להוביל אותנו בשנים הבאות. בפועל מסתבר שמדובר בשחקן לא לגמרי מקצוען, לא בדיוק עובד על המגרש. ועדיין יש כישרון. רק צריך לשנות גישה, ומהר.

*המשחק הכי רע של העונה- 4:0 למכבי בבלומפילד. כל מילה מיותרת.

*המשחק הכי טוב של העונה- היו כמה די טובים, גם אם לא בכולם התפוצצנו כמו אתמול. אבל המשחק אתמול מנצח בזכות האווירה המדהימה וההתרגשות. מסוג המשחקים שנזכור לעוד הרבה שנים.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

גיל אתה אמיתי? סוארז אחד השחקנים הטובים בליגה ובלעדיו הית מזמן בלאומית שכחת כמה דאגנו שהיה חסר?
אתה מסוג האנשים שמעריכים אחרי שהם הולכים...

ולדעתי שבחון המצטיין נכון שלא הלך לו תמיד אבל כל משחק התאמץ ונתן 100 אחוז!!

E26

שליחה על ידי E26 »

הצבעתי לאוהד לויטה. לאו דווקא כי היה הכי טוב אלא כי עצם היותו בהרכב הביא הרבה ביטחון לחוליית ההגנה והשפיע המון לטובה. לדעתי סוארס באותה השורה עם לויטה.

מיהו תגלית\הפתעת העונה? (או אם תרצו- השחקן שהכי השתפר?) תגלית העונה סבע, חייב להשאירו, השחקן שהכי השתפר הוא נאסר עם כל הקיא שלי עליו.
מיהו אכזבת העונה? שבחון(90% צל של עצמו) & כל הזרים שהגיעו העונה & מוטי WHO? מלכה.
מהו המשחק הכי רע העונה? האמת שאני לא זוכר כי העונה אכלנו הרבה מרורים. אבל אם להתייחס לפלייאוף אז נגד עכו בבית כי פשוט יכלנו לסגור עניין!
מהו המשחק הכי טוב העונה? שוב, אם להתייחס לפלייאוף, אז אין יותר מתוק מהנצחון אתמול על ביתר לעיני וסרמיל מלא.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yedidel כתב:

מצטרף.
למרות פתיחה פושרת, ככל שנקף הזמן התעלה אט אט והפך לברומטר של הקבוצה.

אלמלא פתיחת העונה שלו, הוא המצטיין של העונה, אפילו לפני לויטה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

בעונה כל כך גרועה, השחקן הכי טוב הוא השחקן הכי יציב ויש רק אחד כזה. אבי יחיאל

ושוב, תסלחו לי שאני לא משלים את שאר הבחירות כי בעונה כזו אף אחד לא ראוי "לזכות" בשום קטגוריה!
לשכוח את העונה הזו וכמה שיותר מהר. בלי בחירות ובלי כלום
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

סוארז זה העוגן של הקבוצה וללא ספק המצטיין של העונה.
לא הרבה אחריו, עם הרבה שכל ואינטליגנציה זה אבי יחיאל שנתן אחלה עונה.

סמל אישי של משתמש
mair369

שליחה על ידי mair369 »

מצטיין: אוהד לוויטה
תגלית\הפתעת העונה: דייע סבע (ואם הוא לא היה בא באמצע העונה, הוא גם היה המצטיין בשבילי)
אכזבת העונה: גרביץ (פשוט אני חושב שיש לבחור המון כישרון, רק חבל שהוא עצלן ולא איכפתי)
המשחק הכי רע: (אני לא יכול לבחור אחד כי היו מלא) 2 המשחקים עם מכבי ת"א, בני יהודה בבלומפילד, קרית שמונה בבית (לפי כל התיאורים של האנשים שראו את הזוועה, כולל גיא לוי)
המשחק הכי טוב: ללא ספק המשחק נגד הפועל חיפה בבית (עם הצגה של דייע סבע בהופעת הבכורה)

שלח תגובה