ראיון אישי עם צחי מחלוף!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
נתן אימפריה

ראיון אישי עם צחי מחלוף!

שליחה על ידי נתן אימפריה »

אחד על אחד עם צחי מחלוף.

ראיון אחד על אחד עם צחי מחלוף – שחקן הקבוצה. אחד הכישרונות וההבטחות הגדולות של המועדון.
צחי מדבר על העבר, העתיד, זימונו לנבחרת הנוער וגם מחמיא לחברו יוסי אלקיים.

https://www.thecamels.co.il/index.php?m ... esign=main" onclick="window.open(this.href);return false;

תהנו .

סמל אישי של משתמש
תומר האדום

Re: ראיון אישי אם מחי מכלוף!

שליחה על ידי תומר האדום »

שמע פה זה הקרייזי רד ולא הקאמלס אתה רוצה לך ותפתח משתמש בקאמלס ותגיב שם ואל תעתיק דברים משם לפה כי פה יש מספיק דברים ולא צריך ראיונות אישים שערכו בקאמלס..
ושים את זה בדור העתיד ולא -ביציע המרכזי!

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

תומר האדום כתב:שמע פה זה הקרייזי רד ולא הקאמלס אתה רוצה לך ותפתח משתמש בקאמלס ותגיב שם ואל תעתיק דברים משם לפה כי פה יש מספיק דברים ולא צריך ראיונות אישים שערכו בקאמלס..
ושים את זה בדור העתיד ולא -ביציע המרכזי!
זה מיותר להכנס לזה.

כאן זה הקרייזי רד ושם זה הקאמלס אבל עדיין כולנו אוהדים ואוהבים את אותה קבוצה.

כך שאם מדובר בעוד אינפורמציה על הקבוצה - הרי שאנחנו נשמח לקרוא אותה כאן.

תודה :קריצה קטנה:

סמל אישי של משתמש
רווית

שליחה על ידי רווית »

מיותר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אביאל כתב: זה מיותר להכנס לזה.

כאן זה הקרייזי רד ושם זה הקאמלס אבל עדיין כולנו אוהדים ואוהבים את אותה קבוצה.

כך שאם מדובר בעוד אינפורמציה על הקבוצה - הרי שאנחנו נשמח לקרוא אותה כאן.

תודה :קריצה קטנה:

נכון אמנם ברמה העקרונית של הדברים, רק שבמציאות בה הצד שכנגד מרשה לעצמו לסתום פיות בצורה מכוערת, דבר הבא לידי ביטוי בחסימת משתמשים בעלי אג'נדה/דעה שונה או אפילו סתם בשל שייכות ארגונית (!!), נעילת ומחיקת נושאים והודעות שלא לרוח ה"מנהלים" ועוד כהנה וכהנה חרפות וגועל נפש - אין סיבה שהצד שכנגד יתן פלטפורמה לאותו ארגון. תנסה רק בצחוק לתת שמה אצלם בפורום קישור מהפורום שלנו, שלא לומר על פעילות כלשהי שנעשתה ע"י הארגון...עזוב שימחק לאלתר...אם לא תחסם לצמיתות בו במקום זה בגדר בונוס...

וסליחה מראש נתן היקר, זה ממש, אבל ממש לא אישי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אורי אדום בנשמה כתב:

נכון אמנם ברמה העקרונית של הדברים, רק שבמציאות בה הצד שכנגד מרשה לעצמו לסתום פיות בצורה מכוערת, דבר הבא לידי ביטוי בחסימת משתמשים בעלי אג'נדה/דעה שונה או אפילו סתם בשל שייכות ארגונית (!!), נעילת ומחיקת נושאים והודעות שלא לרוח ה"מנהלים" ועוד כהנה וכהנה חרפות וגועל נפש - אין סיבה שהצד שכנגד יתן פלטפורמה לאותו ארגון. תנסה רק בצחוק לתת שמה אצלם בפורום קישור מהפורום שלנו, שלא לומר על פעילות כלשהי שנעשתה ע"י הארגון...עזוב שימחק לאלתר...אם לא תחסם לצמיתות בו במקום זה בגדר בונוס...

אח שלי היקר.
לא רוצה להכנס לעומקם של דברים.

רק רוצה להגיד שמבחינתי זה הטפל ולא העיקר.

אני אוהד את הפועל באר-שבע ולא אוהד אירגון אוהדים זה או אחר.
אני כן מתחבר בדעותי לדעה של מועדון הקרייזי רד ולכן פועל בתוכו ולמען קידומו כשטובת הקבוצה לנגד עיניי.

כל אחד מנהל את האתר שלו באופן שהוא רואה לנכון ואני יכול להסתכל אך ורק על עצמי ועל האתר והארגון שאני אמון אליו..

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אורי אדום בנשמה כתב:

גם אם דברייך נכונים ואתה יודע את דעתי גם בתור אחד שנחסם בעבר.

אני יכול להגיד לך שדווקא במקרה הזה אין בעייה.

שמתי לינקים של כתבות שסרקתי לקרייזי גם בקאמלס והם התקבלו בברכה ולא נמחקו או משהו בסגנון.

ככה שאני מצטרף לדבריי אביאל, כל אינפורמציה נוספת מבורכת.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אביאל כתב:כל אחד מנהל את האתר שלו באופן שהוא רואה לנכון ואני יכול להסתכל אך ורק על עצמי ועל האתר והארגון שאני אמון אליו..

יודע מה, במחשבה שנייה? צודק. אולי נכון יותר להבליט את ההבדלים בין שני הארגונים, במקום להיגרר אחריהם ברמה...

סמל אישי של משתמש
DoR
Title: עוד נחזור והאדמה תרעד

שליחה על ידי DoR »

אורי אדום בנשמה כתב:

תפסיק, בחייאת !!
בכל נושא אתה מחפש את החרא ומוציא את הרע שבו !!!
כבר מגעיל לראות הודעות שלך, הכל אנטי, שנאה, דוווקא ! תמיד נטפל לטפל ולא לעיקר,
אביאל הסביר את זה בצורה הכי טובה שאפשר להסביר, אתה לא צריך להוסיף ולהמשיך לבלבל את השכל..
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

DoR כתב:
תפסיק, בחייאת !!
בכל נושא אתה מחפש את החרא ומוציא את הרע שבו !!!
כבר מגעיל לראות הודעות שלך, הכל אנטי, שנאה, דוווקא ! תמיד נטפל לטפל ולא לעיקר,
אביאל הסביר את זה בצורה הכי טובה שאפשר להסביר, אתה לא צריך להוסיף ולהמשיך לבלבל את השכל..

תקשיב, ותקשיב לי טוב.

את כל החרא והרע כהגדרתך, אך ורק הארגון אליו אתה משתייך יצר!! עובדה ידועה היא שהפורום שלכם זה לא סתם פח אשפה, זו חיריית ענק (ואם אתה באמת לא מבין על מה אני מדבר, כדאי שתתחיל לפקוח עיניים וללמוד גם את ההיסטוריה שלו). ויש כאלה שזה הגיע להם 'עד לפה', ולא מוכנים לשתוק יותר. מה לעשות?

במקום לבלבל ת'מוח ולהטיף מוסר, בא תנסה להסביר איך כ"כ הרבה גולשים נחסמו בפורום שלכם על לא עוול בכפם. אני אישית כבר נחסמתי לפחות 3-4 פעמים, למרות שמעולם לא קיללתי/ניבלתי את הפה ולא כלום. אז בבקשה..

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

דור בתור אחד שלא אכפת לי קריזי רד או קאמלס אני לא נרשם לאתר שלכם בגלל דבר אחד הילדודיות ורמת הכתיבה וכל שאר הדברים שואפת ל0
משעמם זה לא מילה מה גם שהדעות של האנשים שם מדברות בלי קשר למציאות בכלל
אני חושב שמבחינתי האתרים הכי טובים ובעל איכות זה הhbs וכאן !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Haimcohen

שליחה על ידי Haimcohen »

איי איי איי על כל דבר מתפתח ויכוח יא אללה איתך אורי כמה שנאה יש בך ... למה לחפש את הרע למה ... מה אנחנו אויבים ? מה אנחנו ברוך מרזל מול נסראללה ? כולנו בעלי אותה אהבה ואותן שאיפות, לא זכור לי שחסמתי אותך מהקאמלס או מישהו מכם רק בגלל שהוא מהקרייזי רד ...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

Haimcohen כתב:איי איי איי על כל דבר מתפתח ויכוח יא אללה איתך אורי כמה שנאה יש בך ... למה לחפש את הרע למה ... מה אנחנו אויבים ? מה אנחנו ברוך מרזל מול נסראללה ? כולנו בעלי אותה אהבה ואותן שאיפות, לא זכור לי שחסמתי אותך מהקאמלס או מישהו מכם רק בגלל שהוא מהקרייזי רד ...

חיים,

כפרה עליך, אבל הלוואי ואתה היית הבעיה. מבחינתי אתה אחלה גבר ואוהד נשמה, באמת, רק שניתב עצמו לארגון הלא נכון. גם בשאר הפעמים בהם אני ואחרים אמרו מה הם חושבים על הפורום שלכם, תמיד טרחתי לציין ולהדגיש שאתה יוצא דופן, בבחינת צדיק בסדום, ואתה יודע יפה שאני האחרון שמחניף לאנשים, ותמיד אומר מה שיש לי על הלב בלי לעשות חשבון.

תתחיל לפקוח עיניים לגבי מה קורה בפורום שלך, ואז תבין שלא אני ולא אף אחד פה לא מחפש רע ואין בנו שום שנאה. מי שנכווה הכי הרבה, הוא זה שבד"כ גם מדבר. אתה אמנם לא חסמת איש ללא סיבה מוצדקת, אבל אתה לא המנהל היחיד...

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

Re: ראיון אישי עם צחי מחלוף!

שליחה על ידי M.I.O.E »

איזו בושה..
במקום להתעסק בכותרת ובכתבה שהביאו על שחקן הנוער..
אתם רבים כמו ילדים..

סמל אישי של משתמש
תומר האדום

Re: ראיון אישי עם צחי מחלוף!

שליחה על ידי תומר האדום »

לא צריך להתווכח על שטויות

שלח תגובה