תנו לגיא לוי להמשיך!
תנו לגיא לוי להמשיך!
לגיא לוי יש את הכלים ואת הכישורים להפוך אותנו לקבוצה גדולה.
תנו לו להמשיך ולבנות אותנו לשנים הבאות.
בניגוד לכל הסטיגמות שהדביקו לו - הוא בנאדם שקול, רגוע וקר רוח (בדיוק הפוך מהאוהד הבאר שבעי הטיפוסי) והוא האיש שצריך להוביל אותנו קדימה.
קיבל קבוצה וסגל עלובים ביותר - אבל עמד במבחן התוצאה.
נכון, הזרים שהביא לא היו הצלחה גדולה (בלשון המעטה) אבל תראו לי קבוצה שמצליחה לפגוע בזרים בחלון ההעברות בינואר?
מאמין שבניגוד לשני הליצנים שהיו פה - הוא יצליח לנצל את התקציב לשנה הבאה בצורה מיטבית.
שורה תחתונה - גיא לוי השאיר אותנו ולכן הוא ראוי להמשיך!
תנו לו להמשיך ולבנות אותנו לשנים הבאות.
בניגוד לכל הסטיגמות שהדביקו לו - הוא בנאדם שקול, רגוע וקר רוח (בדיוק הפוך מהאוהד הבאר שבעי הטיפוסי) והוא האיש שצריך להוביל אותנו קדימה.
קיבל קבוצה וסגל עלובים ביותר - אבל עמד במבחן התוצאה.
נכון, הזרים שהביא לא היו הצלחה גדולה (בלשון המעטה) אבל תראו לי קבוצה שמצליחה לפגוע בזרים בחלון ההעברות בינואר?
מאמין שבניגוד לשני הליצנים שהיו פה - הוא יצליח לנצל את התקציב לשנה הבאה בצורה מיטבית.
שורה תחתונה - גיא לוי השאיר אותנו ולכן הוא ראוי להמשיך!
הפועל אני כבר משתגע
Re: תנו לגיא לוי להמשיך!
כבר כמה שנים טובות שיש אצלנו מאמנים שרוצים להוכיח את עצמם אבל בתכלס לא עשו משהו בכדורגל.. עכשיו יש הזדמנות אולי חד פעמית להשתדרג ולהביא את אלישע לוי (ןאןלי אולי גם רב"ש) שכבר יש לו קבלות וטעם הצלחות.. אני לא הייתי מוותר על זה..
אם אבל בסוף זה לא יסתדר אם אלישע, הייתי רוצה לראות את גיא לוי ממשיך..(אני בכלל הייתי רוצה לראות את לופא אבל זה כנראה כבר לא יקרה..)
אם אבל בסוף זה לא יסתדר אם אלישע, הייתי רוצה לראות את גיא לוי ממשיך..(אני בכלל הייתי רוצה לראות את לופא אבל זה כנראה כבר לא יקרה..)
לא מסכים.
גיא לוי נכשל בענק בינואר, גיא לוי כשל במחזורים האחרונים ואלמלא העונש של פ"ת ירדנו ליגה אתמול..
אלישע לוי או אלי כהן.
גיא לוי נכשל בענק בינואר, גיא לוי כשל במחזורים האחרונים ואלמלא העונש של פ"ת ירדנו ליגה אתמול..
אלישע לוי או אלי כהן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גיא לוי לדעתי עשה עבודה נהדרת, היו לו 45% הצלחה, הוא השיג 40 נקודות מתוך 90, ולדוגמא קריית שמונה השיגה 73 נקודות מתוך 111 נקודות, תארו לעצמיכם שגיא לוי היה פה מההתחלה, באר שבע הייתה אולי מצליחה להשאר ממזמן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
האמת עכשיו שאני רואה את האחוזים שלו זה באמת מדהים. 44% הצלחה זה אחוז אחד פחות משלומי דורה בסכנין שנחשב מלך העונה.
בכלל, איזה מהמאמנים שהחליפו בתחתית עשה באמת שינוי משמעותי? על לחמן ומשה סיני אין למה לדבר, טל בנין מקבל מחמאות מכל עבר למרות שסיים נקודה מעלינו. היחיד שבאמת הפך את הקבוצה זה אלי כהן בבית"ר (מה שמאוד הפתיע אותי לאור העבר שלו אצלנו בקרית שמונה ובני יהודה, שלוש קבוצות שהוא הוריד ליגה).
נכון, ינואר לא היה משהו. מצד שני, נדיר לראות קבוצות שמצליחות להביא משהו נורמלי בינואר, גם כאלו שמשקיעות המון כסף.
השאלה אם זאת סיבה שמצדיקה להחליף אותו, בהתחשב בזה שזאת הנקודה היחידה הרעה שעומדת לזכותו? ואל תבלבלו את המוח על נפילות מול רמה"ש ועכו (מי ישמע שאלו נצחונות בטוחים), הוא הביא אותנו חדים וניצח את כל משחקי המאני טיים האמיתיים העונה - שזה משהו שמאוד לא מתאים להפועל באר שבע.
בכלל, איזה מהמאמנים שהחליפו בתחתית עשה באמת שינוי משמעותי? על לחמן ומשה סיני אין למה לדבר, טל בנין מקבל מחמאות מכל עבר למרות שסיים נקודה מעלינו. היחיד שבאמת הפך את הקבוצה זה אלי כהן בבית"ר (מה שמאוד הפתיע אותי לאור העבר שלו אצלנו בקרית שמונה ובני יהודה, שלוש קבוצות שהוא הוריד ליגה).
נכון, ינואר לא היה משהו. מצד שני, נדיר לראות קבוצות שמצליחות להביא משהו נורמלי בינואר, גם כאלו שמשקיעות המון כסף.
השאלה אם זאת סיבה שמצדיקה להחליף אותו, בהתחשב בזה שזאת הנקודה היחידה הרעה שעומדת לזכותו? ואל תבלבלו את המוח על נפילות מול רמה"ש ועכו (מי ישמע שאלו נצחונות בטוחים), הוא הביא אותנו חדים וניצח את כל משחקי המאני טיים האמיתיים העונה - שזה משהו שמאוד לא מתאים להפועל באר שבע.
רב"ש לא יגיע בגלל שהוא רוצה הרבה כסף.
לא יודע עד כמה אלישע לוי יותר מוצלח מגיא לוי.
מכבי חיפה זה המועדון הכי מסודר בארץ ואף על פי כן אפשר לומר שהוא "הצליח" להכשל שם ואם הם לא ינצחו את הפועל ת"א בגביע ביום שלישי אז זה יהיה כשלון דיי מהדהד, כשאפילו לאירופה הם לא יגיעו...
אלי כהן מעכו מאוד מסקרן אותי אבל רק במידה וגיא עצמו יחליט שלא בא לו לסבול את המרורים שמאכילים אותו פה כל מיני כפויי טובה מקרב ההנהלה, השחקנים והקהל.
לא יודע עד כמה אלישע לוי יותר מוצלח מגיא לוי.
מכבי חיפה זה המועדון הכי מסודר בארץ ואף על פי כן אפשר לומר שהוא "הצליח" להכשל שם ואם הם לא ינצחו את הפועל ת"א בגביע ביום שלישי אז זה יהיה כשלון דיי מהדהד, כשאפילו לאירופה הם לא יגיעו...
אלי כהן מעכו מאוד מסקרן אותי אבל רק במידה וגיא עצמו יחליט שלא בא לו לסבול את המרורים שמאכילים אותו פה כל מיני כפויי טובה מקרב ההנהלה, השחקנים והקהל.
הפועל אני כבר משתגע
בס"ד
בכלל, לשלוח את גיא הביתה על כישלון בבחירת הזרים ומיד לאחר מכן להגיד שאלישע הוא המועמד המועדף זה צחוק מעבודה.
גיא מכיר את הסגל ואת חדר ההלבשה, הוא יודע מה צריך לתקן, תנו לו לעשות את העבודה.
בכלל, לשלוח את גיא הביתה על כישלון בבחירת הזרים ומיד לאחר מכן להגיד שאלישע הוא המועמד המועדף זה צחוק מעבודה.
די כבר עם הבינוניות !yossi כתב:בס"ד
צריך חריש עמוק, להחליף את כל הזרים.....לויטה אולי עוזב וככה גם גביש אז את מי בדיוק יכיר גיא לוי את דוידזדה ונאסר ?
צריך מאמן ששחקנים ישראלים איכותיים יגיעו בזכותו וילחמו בשבילו, צריך מאמן שיש לו רקורד בבחירת זרים טובים, צריך מאמן שניהל משחקים גדולים ואימן בקבוצות עם קהל גדול....צריך מאמן טוב מגיא לוי.
צריך את אלישע לוי !
בס"דגיל שגיב כתב:
די כבר עם הבינוניות !
צריך חריש עמוק, להחליף את כל הזרים.....לויטה אולי עוזב וככה גם גביש אז את מי בדיוק יכיר גיא לוי את דוידזדה ונאסר ?
צריך מאמן ששחקנים ישראלים איכותיים יגיעו בזכותו וילחמו בשבילו, צריך מאמן שיש לו רקורד בבחירת זרים טובים, צריך מאמן שניהל משחקים גדולים ואימן בקבוצות עם קהל גדול....צריך מאמן טוב מגיא לוי.
צריך את אלישע לוי !
איפה כתבתי שהסגל הנוכחי הוא טוב ומוכשר ושלא צריך רכש?
להכיר את הנפשות הפועלות במועדון, את המנטליות של השחקנים והקהל זה יתרון איך שלא תהפוך את זה.
שוב, אתה פוסל את גיא כי הוא נכשל בזרים ומיד מעלה את אלישע שלמרות הכסף הגדול של חיפה והקשרים הענפים של שחר עם סוכנים בכירים הוא הביא בלוף אחרי בלוף למכבי חיפה במיליוני שקלים.
אז איזה רקורד בזרים בדיוק יש לו?
אלישע הוא מאמן ששחקנים נלחמים בשבילו?
נו באמת.
כדי להבהיר, אלישע הוא מאמן טוב וראוי אך אל תעשה ממנו יותר ממה שהוא ותבטל את העבודה של גיא העונה, הוא ראוי ליותר הערכה.
שרנוב הוא בלוף ?yossi כתב: בס"ד
איפה כתבתי שהסגל הנוכחי הוא טוב ומוכשר ושלא צריך רכש?
להכיר את הנפשות הפועלות במועדון, את המנטליות של השחקנים והקהל זה יתרון איך שלא תהפוך את זה.
שוב, אתה פוסל את גיא כי הוא נכשל בזרים ומיד מעלה את אלישע שלמרות הכסף הגדול של חיפה והקשרים הענפים של שחר עם סוכנים בכירים הוא הביא בלוף אחרי בלוף למכבי חיפה במיליוני שקלים.
אז איזה רקורד בזרים בדיוק יש לו?
אלישע הוא מאמן ששחקנים נלחמים בשבילו?
נו באמת.
כדי להבהיר, אלישע הוא מאמן טוב וראוי אך אל תעשה ממנו יותר ממה שהוא ותבטל את העבודה של גיא העונה, הוא ראוי ליותר הערכה.
דבלשווילי הוא בלוף ?
מילבסקי שהושאל לבית"ר הוא בלוף ?
אז נכון שהעונה היו לו כמה טעויות אבל התמונה הכוללת היא ללא ספק הצלחה ואלישע הוא מאמן ששחקנים אוהבים והוא עמך אם תרצה הוא סוג של לופא צעיר.....
הטיפוח והקידום של שחקנים כמו גולסה,טווטחה,גאדיר,כיאל ועוד זה בלוף ?
מס' אליפויות והגעה לשלב הבתים בליגת האלופות זה בלוף ?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שארנוב הוא האמא של הבלופים, פיליאבסקי הוא לא בלוף והוא אחלה שיחוק, שחקן כמו דאבלשווילי לא יבוא לפה גם בעוד 100 שנה...גיל שגיב כתב:
שרנוב הוא בלוף ?
דבלשווילי הוא בלוף ?
מילבסקי שהושאל לבית"ר הוא בלוף ?
אז נכון שהעונה היו לו כמה טעויות אבל התמונה הכוללת היא ללא ספק הצלחה ואלישע הוא מאמן ששחקנים אוהבים והוא עמך אם תרצה הוא סוג של לופא צעיר.....
הטיפוח והקידום של שחקנים כמו גולסה,טווטחה,גאדיר,כיאל ועוד זה בלוף ?
מס' אליפויות והגעה לשלב הבתים בליגת האלופות זה בלוף ?
ושכחת את יאיא ההוא שנראה כמו בדיחה ולא כמו קשר אחורי נורמלי, ועוד זרים שנראים כמו אני לא יודע מה, בקיצור קשרים אחוריים זרים הם לא הצד החזק שלו, שלא לדבר על הקולומביאני המשונה הזה שהיה לחיפה העונה.
בקיצור 3-4 זרים טובים מתוך נניח 14 זה לא משהו טוב כל כך...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אה כן ושכחתי את קולמה....
חשוב לציין עובדה מאוד חשובה והיא שבודדים המאמנים שעשו כאן שתי קדנציות
ובשתיהן עמדו במטרה שהציבו להם בתחילת הדרך. גיא לוי היה צריך להעלות את הקבוצה
ליגה והוא עשה זאת (לטעמי גם יפה) ולא משנה כמה עולות, הוא עמד במבחן. העונה הזאת
המטרה שלו היתה להשאיר ת הקבוצה בליגה וגם כאן הוא עמד במבחן התוצאה, דבר שללא ספק
היה קשה אחרי ה-"נדוניה" שהשאיר קלינגר. יחד עם זאת גיא הוא "עוף מוזר" בנוף הכדורגל
ופחות מתאים לדעתי לאימון קבוצת בוגרים אלא יותר בנושא יעוץ וכו'. אין ספק
שמדובר בבחור סופר אינטילגנט ברמות הגבוהות ביותר ולטעמי גם במאמן כדורגל מצוין,
אבל אני לא חושב שהוא הזיווג המושלם בשבילנו למרות שאני מאוד מעריך אותו.
ובשתיהן עמדו במטרה שהציבו להם בתחילת הדרך. גיא לוי היה צריך להעלות את הקבוצה
ליגה והוא עשה זאת (לטעמי גם יפה) ולא משנה כמה עולות, הוא עמד במבחן. העונה הזאת
המטרה שלו היתה להשאיר ת הקבוצה בליגה וגם כאן הוא עמד במבחן התוצאה, דבר שללא ספק
היה קשה אחרי ה-"נדוניה" שהשאיר קלינגר. יחד עם זאת גיא הוא "עוף מוזר" בנוף הכדורגל
ופחות מתאים לדעתי לאימון קבוצת בוגרים אלא יותר בנושא יעוץ וכו'. אין ספק
שמדובר בבחור סופר אינטילגנט ברמות הגבוהות ביותר ולטעמי גם במאמן כדורגל מצוין,
אבל אני לא חושב שהוא הזיווג המושלם בשבילנו למרות שאני מאוד מעריך אותו.
אנשים רוצים "ללכת על בטוח" ולהביא מאמנים "בכירים" כמו רב"ש ואלישע לוי.
אז תנו לי לחדש לכם. רן בן-שמעון הוא חתיכת הימור, הרי הבנאדם לא הצליח מחוץ לקריית שמונה- וגם שם אחרי שעבד במועדון כמה עונות רצופות. מה הוא היה לפני? מי מבטיח לי שאם גיא לוי מקבל את המפתחות לעונה-שתיים-שלוש הוא לא מצליח לשחזר את ההישג שלו כאן?
אלישע לוי הוא באמת מאמן עם רקורד ואחד שאני מחזיק ממנו. מצד שני, אני באמת מאמין בגיא. אמרתי את זה כמה פעמים ואני אגיד את זה שוב- רובנו מתחרטים על העזיבה הראשונה של גיא, ולא טועים פעמיים. לדעתי פרידה מגיא לוי תהיה פספוס ענק, יותר גדול מלפספס את אלישע לוי.
אז תנו לי לחדש לכם. רן בן-שמעון הוא חתיכת הימור, הרי הבנאדם לא הצליח מחוץ לקריית שמונה- וגם שם אחרי שעבד במועדון כמה עונות רצופות. מה הוא היה לפני? מי מבטיח לי שאם גיא לוי מקבל את המפתחות לעונה-שתיים-שלוש הוא לא מצליח לשחזר את ההישג שלו כאן?
אלישע לוי הוא באמת מאמן עם רקורד ואחד שאני מחזיק ממנו. מצד שני, אני באמת מאמין בגיא. אמרתי את זה כמה פעמים ואני אגיד את זה שוב- רובנו מתחרטים על העזיבה הראשונה של גיא, ולא טועים פעמיים. לדעתי פרידה מגיא לוי תהיה פספוס ענק, יותר גדול מלפספס את אלישע לוי.