השחקן ה12 סוף סוף

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

השחקן ה12 סוף סוף

שליחה על ידי yedidel »

בדקה ה20, משה בן לולו מבקיע גול יתרון, והקולות ביציע מתחילים לגעוש. שריקות בוז, "אין לכם כבוד" ועוד כמה דברים שלא ברור איך הם מופיעים בקהל של קבוצת תחתית ברגעים הכי קריטיים של העונה.
ראשון ממשיכה ללחוץ, מהיציע ממשיכות להישמע קריאות ושריקות לכמה דקות. אני ועוד עשרים חבר'ה מסתכלים סביב ואומרים אם אין אני לי מי לי, ומכפילים את הדציבלים. החבר'ה הותיקים שעברו לשבת מתחתית שער 5 מתחילים גם להשתולל.

לאט לאט המקללים נודמים, העידוד מתפשט, והמומנטום במגרש משתנה. מקבוצה בפאניקה ויציע לוחץ פתאום נולד לו שער שוויון.

במחצית השנייה קבוצת הותיקים מלמטה עולה לחזק את הגרעיון והתוצאה היא פתיחת מחצית לוחצת של הקבוצה מה שמוביל לאחת ממחציות העידוד הטובות שאני זוכר בוסרמיל.

מוסר השכל? כמו שאנחנו רוצים שכל שחקן יידע לקחת על עצמו אחריות שחבריו לא מתפקדים, ככה גם כל אחד ביציע יכול לעשות שינוי.
ושלא תטעו - אם אווירת בית הקברות שהיתה אחרי הגול היתה ממשיכה אנחנו בחיים לא חוזרים למשחק הזה.

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

Re: השחקן ה12 סוף סוף

שליחה על ידי אדומתוק »

כל כך צודק.פעם ראשונה בחיים שגם ראיתי בעיני את רוביק מעודד בפיגור.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מצד שני כמה דקות אחרי השער של סבע הקהל קצת התעייף והשתתק...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני חושב שהקהל שלנו התבגר בשנים האחרונות, גם אם מידי פעם לחלק מהקהל יש רגעים שהוא מתנהג בצורה לא חכמה (כמו אתמול אחרי הגול).
התגובה אחרי הגול אתמול הייתה מאוד לא חכמה, אבל שמחתי לראות ששניות לאחר שריקות הבוז, הגוש המעודד, מהשורה העליונה עד השורה התחתונה, התחיל לעודד בטירוף וסחף אחריו את כל היציע.
אני חושב שזה המשחק הביתי השני ברציפות (הקודם היה כמובן מול אשדוד) שכבר בשיווין יש הרגשה באוויר שאנחנו הולכים לכבוש את השני, הרבה בגלל שהקהל דוחף את הקבוצה קדימה.

במחשבה שנייה, ניתן לדודו אברהם את זכות הדיבור:
"אני חושב שמהשוויון הם נכנסו למומנטום עם הקהל והרגשתי שהגול השני שלהם היה באוויר מהדקה ה-30."
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

לא יודע תמיד שנאתי את שריקות הבוז כי חשבתי שזה לא באמת מוסיף אבל השנה גם נגד אשדוד וגם נגד ראשון אחרי הבוז הקבוצה התחילה לשחק לא יודע אם זה קשור אבל מעניין
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

נדב סגרון כתב:לא יודע תמיד שנאתי את שריקות הבוז כי חשבתי שזה לא באמת מוסיף אבל השנה גם נגד אשדוד וגם נגד ראשון אחרי הבוז הקבוצה התחילה לשחק לא יודע אם זה קשור אבל מעניין
או שאולי דווקא העידוד החזק שבא ישר אחרי שריקות הבוז הוא שהוביל לשינוי?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

לא ניראה לי משה העידוד לא היה כזה חזק, הוא היה חזק אחרי כמה החמצות שבאו אחרי השריקות בוז וכמובן אחרי הגול אבל שוב אני באמת מגנה את כל השריקות האלה אנשים חייבים להבין שזה ממש לא הזמן לזה וגם אין כל כך טעם
תמונה

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אוהדים פח שיודעים רק לדרוש ולא לתת כלום מעצמם.התהפכו כמו חביתות אחרי גול השוויון.
לכן חשוב שהגוש המעודד ימשיך לעודד כמילות השיר "בטוב וגם ברע".
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

והיום 9,000 בטדי. חייבים לגייס את הקהל לפלייאוף, אני בטוח שאנחנו יכולים להביא את אותן כמויות.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

yedidel כתב:והיום 9,000 בטדי. חייבים לגייס את הקהל לפלייאוף, אני בטוח שאנחנו יכולים להביא את אותן כמויות.
המצב הביטחונים גרם להרבה אוהדים לא להגיע.
עכשיו טפו טפו טפו הכל שקט ואין סיבה שלא יבואו אוהדים.

חוץ מזה שכנראה יותר מעריכים את האוהדים שלהם ורוצים לראות הרבה קהל ועשו 30 שח !!!!!! כן כן 30 שח כרטיס למשחק לכולם. וזה פאקינג טדי.

אז בהנהלה שלנו צריכים ללמוד . לא רוצים מכירה מוקדמת . רוצים 30 שח כרטיס למשחק וזהו. לא מספיק המצב ביטחוני לא משהו, האצטדיון פח אשפה וגם תקחו יותר מבית"ר ? בושה.

חייב להוריד מחירים. חייב

שלח תגובה