הנעלם X (=יוסי שבחון) שוב משחק ובאר שבע נראית רע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

הנעלם X (=יוסי שבחון) שוב משחק ובאר שבע נראית רע

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לא ברור לי איך גם קלינגר (בעצם ברור לי הוא סוג של עיוור בעין אחת :בלה: ) ואיך גיא לוי נותנים לשבחון הנעלם הזה לשחק ולפתוח כל פעם כאילו כלום.

כל משחק ששבחון משחק בו באר שבע נראית רע מאוד, אנמית להחריד ובלי טיפת מוטיבציה, וברגע שהשחקן לא משחק הקבוצה נראית טיפה יותר טוב ויותר כקבוצה.

לכן אם גיא לוי רוצה שהקבוצה תמשיך לאגור נקודות הוא חייב אבל פשוט חייב לא לשחק עם יוסי שבחון כי הקבוצה נראית איתו רע, מאוד, מאוד רע..

אם אפשר להביא קשר טוב יותר ממנו (משה אוחיון לדוגמא?) ולהגיד לו יפה שלום, ובנוסף להביא קשר סטייל מליקסון, ומגן ימני אני נורא אשמח, למרות שמגן ימני הקבוצה אולי פחות צריכה (אילוז מוכיח שהוא שחקן טוב לעמדה הזאת למרות הכל..).

לסיכום, יוסי שבחון צריך לשפר את המשחק שלו פלאים או לחלופין להפסיק לפתוח, אחרת באר שבע לא תהיה ברת מזל כמו שהיא הייתה היום והיא עוד תחזור להפסיד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
niv1

Re: הנעלם X (=יוסי שבחון) שוב משחק ובאר שבע נראית רע

שליחה על ידי niv1 »

לא היה כזה רע בכלל כמו שאתה אומר... לדעתי חייב לפתוח כל משחק.. בפעולה אחת יכול לעשות גול..

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ממש אבל ממש לא, תשים לב כשהוא לא משחק באר שבע משחקת יותר משוחרר (לראייה שני המשחקים שלפניי המשחק הזה) ובנוסף גם כובשת יותר (זה לא אני אומר, זה הסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה...).

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

לפני שני משחקים לא יודע לא ראיתי.. אבל משחק שעבר מול ראשון חוץ מ-תחילת המשחק עד השער הם היו חושך ושיחקו על הפנים.. היום דוקא (למרות שזה כנראה בגלל ה10 שחקנים) שיחקו הרבה יותר טוב ובלי הרוש היה נגמר עם לפחות שלישיה ברשת..

סמל אישי של משתמש
אלי גיא

שליחה על ידי אלי גיא »

ומה אתה אומר על נאסר.. מעניין אותי לשמוע.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

נאסר?
שחקן עם כישרון אבל לא יכול בלי להשתאות יותר מדיי עם הכדור וצריך לעבוד איתו על זה יותר, בסך הכל הוא שחקן הרבה יותר פעיל משבחון עד כמה שזה ישמע מוזר (ולראייה הבישול הנהדר שלו לאקסאברד).

הבנתי שאני היחידי שחושב ככה, אבל זה לא שעם אדון יוסי שבחון הקבוצה נראיתה כמו הפועל קריית שמונה, אבל בלעדיו יש לשחקנים יורת חשק לשחק.

ולגביי המשחק מול ראשון לציון, אם יוסי שבחון כנראה שהמשחק הזה היה נראה הרבה פחות טוב... (או ליותר דיוק יורת גרוע).

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

איזה קשקוש, גם בשבוע שעבר נראינו רע וזה היה בלי שבחון.
שבחון ממש לא שחקן מבריק, ממש לא פנטזיסט כמו מליקסון, אבל הוא משחק חכם, בשקט, עוזר מאוד בהנעת הכדור (המפתח לניצחון שלנו היום, לדעתי היה לנו איזה 60-70% החזקת כדור). וכן הוא יכול גם לעשות מהלכים טובים, בעיטות מרחוק וכו'.
שבחון בכלל לא להיט, אבל להגיד שבלעדיו אנחנו נראים יותר טוב זה פשוט לא נכון. מי ישמע מחכים לו מחליפים יותר טובים על הספסל.

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

ומה נאמר על דודזאדה?
לא עובדים איתו באימונים על דייוק?
מעל 10 הגבהות לרחבה , אפילו לא אחת נראית כמו הרמה של שחקן בליגת העל,אפילו עודד מכנס אמר בשלב מסוים ,שאולי כדאי לו לנסות משהו אחר
אני מאוד אוהב את השחקן אבל הוא חייב לשפר את הפן הזה במשחק הזה.
ד"א כל הכבוד לחבר'ה שלנו שנסעו לירושלים,שאפו ענק,כמות שלא הייתה מביישת קבוצה שרצה לאליפות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אלי גיא כתב:ומה אתה אומר על נאסר.. מעניין אותי לשמוע.
נקווה שהכדור ייתן לו גט.. הוא לא עוזב אותו..

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Mordechai כתב:ומה נאמר על דודזאדה?
לא עובדים איתו באימונים על דייוק?
מעל 10 הגבהות לרחבה , אפילו לא אחת נראית כמו הרמה של שחקן בליגת העל,אפילו עודד מכנס אמר בשלב מסוים ,שאולי כדאי לו לנסות משהו אחר
אני מאוד אוהב את השחקן אבל הוא חייב לשפר את הפן הזה במשחק הזה.
ד"א כל הכבוד לחבר'ה שלנו שנסעו לירושלים,שאפו ענק,כמות שלא הייתה מביישת קבוצה שרצה לאליפות.
איפה ההגבהות שהיו לו כשעלה לבוגרים, מאז כבר שנתיים שאפילו לאילוז יש יותר הרמות מדויקות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

איזה החזקה ואיזה נעל?
כל המחצית הראשונה ועד ההרחקה של אבי ריקן יוסי שבחון היה בגדר נעלם, אלמלא העובדה שאבירם ברוכיאן שיחק בלי יותר מדיי חשק, וההרחקה ההיא בית"ר היו מנצחים בהחזקת הכדור ובמשחק עצמו ככל הנראה...

אל תגידו לי שיוסי שבחון זה מה שיעזור לנו?
כי בכל משחק שהוא שיחק חוץ מהמשחקים מול הפועל חיפה ומכבי חיפה הקבוצה נראיתה רע מבחינה התקפית, כלומר אני לא אומר שבאר שבע מצוינת בלעדיו, אבל בלעדיו באר שבע ניצחה, וכבשה יותר שערים מאשר איתו.

את זה לא אני אומר אלא הסטטיסטיקה, תגידו לי כמה נקודות השגנו איתו וכמה בלעדיו ואז תחזרו אחריי (רמז עבה, 9 נקודות בלעדיו 5 נקודות איתו על המגרש, אהמ דיי ברור שלא בזכותו הקבוצה עלתה על דרך המלך לאולי השארות בליגה).

סמל אישי של משתמש
אלי גיא

שליחה על ידי אלי גיא »

בעניין נאסר זה הרבה יותר מלהשתאות עם הכדור, זה הדברים הכי פשוטים, להרים את הראש, לחכות ולראות את דוידזאדה עושה תמיד תנועה מאחוריו פנימה בשביל לקבל את הכדור, למסור כדורים לעומק באגף בזמן שמגיע שחקן בריצה ולא מסירה ישר לרגל, כשנכנס פנימה להבין שלפחות 2 יסגרו אותך ולא תצליח להכנס דרכם.. יש לו כישרון ברגליים לא אומר שלא, אבל יש לו גם בעיה חמורה בראיית משחק

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

דר אדום בנשמה כתב:איזה החזקה ואיזה נעל?
כל המחצית הראשונה ועד ההרחקה של אבי ריקן יוסי שבחון היה בגדר נעלם, אלמלא העובדה שאבירם ברוכיאן שיחק בלי יותר מדיי חשק, וההרחקה ההיא בית"ר היו מנצחים בהחזקת הכדור ובמשחק עצמו ככל הנראה...

אל תגידו לי שיוסי שבחון זה מה שיעזור לנו?
כי בכל משחק שהוא שיחק חוץ מהמשחקים מול הפועל חיפה ומכבי חיפה הקבוצה נראיתה רע מבחינה התקפית, כלומר אני לא אומר שבאר שבע מצוינת בלעדיו, אבל בלעדיו באר שבע ניצחה, וכבשה יותר שערים מאשר איתו.

את זה לא אני אומר אלא הסטטיסטיקה, תגידו לי כמה נקודות השגנו איתו וכמה בלעדיו ואז תחזרו אחריי (רמז עבה, 9 נקודות בלעדיו 5 נקודות איתו על המגרש, אהמ דיי ברור שלא בזכותו הקבוצה עלתה על דרך המלך לאולי השארות בליגה).
אני מבין שמסי יושב על הספסל ורק מחכה שיתנו לו את ההזדמנות במקום שבחון.
שבחון הוא לא הבעיה, והוא גם לא הסיבה שבגללה ניצחנו היום. כרגע אני לא חושב שיש לנו משהו יותר טוב להציע במקומו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

bs war כתב:
אני מבין שמסי יושב על הספסל ורק מחכה שיתנו לו את ההזדמנות במקום שבחון.
שבחון הוא לא הבעיה, והוא גם לא הסיבה שבגללה ניצחנו היום. כרגע אני לא חושב שיש לנו משהו יותר טוב להציע במקומו.
רגע שאני אבין מוטי מלכה לא מספיק טוב להרכב בסגל שיש היום?
דובב גבאי לא טוב?

חוץ מזה כאשר הוא משחק הקבוצה חייבת לשחק במערך 4-5-1 ולא במערך של 4-4-2 שיושב יותר טוב עם הסגל הקיים...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

יכול להיות, בכל מקרה אני חושב שההתאוששות שלנו לא קשורה להיעדרות של שבחון. היום נראינו אפילו יותר טוב מאשר בראשל"צ (כשהוא לא שיחק), אז אני לא חושב שזה קשור.

שלח תגובה