מחר יום הדין
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מחר יום הדין
לא הושענא רבה, שלנו.. -
https://www.one.co.il/Article/188790.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/188790.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Re: מחר יום הדין
לא נראה לי שיעבוד, בגלל העונש ע"ת שיש לנו.
בכל מקרה, נקווה שיהיה שידור נגד קרית שמונה.
בכל מקרה, נקווה שיהיה שידור נגד קרית שמונה.
- אורי אדום בנשמה
כבר 3 שנים שלא היה חזיז או אבוקה במשחקי ב"ש.
משחק אחד ללא קהל ו10,000 ש״ח קנס. שניהם בפועל. החלטת בית הדין מעכשיו.
- אורי אדום בנשמה
שנתיים,היה נגד הפועל ת"א רימון אדום בעונה שאחרי העלייה..ג'וני כתב:כבר 3 שנים שלא היה חזיז או אבוקה במשחקי ב"ש.
לגבי העונש..יצאנו בזול.
The Camels 05' Never Gives Up
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא אוהב את הביטוי "יצאנו בזול". אני חושב שאנחנו צריכים למחוק את הביטוי הזה מהלקסיקון שלנו כשמדובר בעונש שכולל משחק ללא קהל.
ציבור האוהדים הגדול של הקבוצה לא אמור להענש על טיפשותם של בודדים.
אלונה ברקת לא צריכה לשלם קנסות של עשרות אלפי שקלים בגלל אוהד הקבוצה.
הגיע הזמן שהעונש המטופש של משחק ללא קהל יעבור מהעולם ויענישו רק את העבריין הספציפי שביצע את המעשה (המודל האנגלי).
לדעתי יש לנו הזדמנות לתקוף את התקנון של ההתאחדות ולגרום לביטול הסעיף שנותן לבית הדין את האפשרות להעניש קבוצות על התנהגות של בודדים.
חלק גדול מקהל האוהדים שילם בתחילת השנה כסף על מנוי שמזכה אותו בכניסה לכל משחקי הקבוצה. לא יתכן שאשלם ממיטב כספי על צפייה במשחק כדורגל ולא אורשה להכנס לאיצטדיון. מעבר לפגיעה הכלכלית יש כאן פגיעה קשה אף יותר בכך שמונעים ממני לראות את הקבוצה.
צריך לראות כיצד הקבוצה תפצה את קהל האוהדים הגדול שנענש פעם אחת בשבת כשסבל מגז מדמיע, ועכשיו כשהוא מקבל עונש כפול על טיפשותם של בודדים.
במידה ולא נקבל פיצוי, אני חושב שחייבים להגיש תביעה ייצוגית לבית המשפט. לא בגלל המשמעות הכספית, אלא כדי להעלים את העונש המטופש הזה מהעולם.
הגיע הזמן שהעונש המטופש של משחק ללא קהל יעבור מהעולם ויענישו רק את העבריין הספציפי שביצע את המעשה (המודל האנגלי).
לדעתי יש לנו הזדמנות לתקוף את התקנון של ההתאחדות ולגרום לביטול הסעיף שנותן לבית הדין את האפשרות להעניש קבוצות על התנהגות של בודדים.
חלק גדול מקהל האוהדים שילם בתחילת השנה כסף על מנוי שמזכה אותו בכניסה לכל משחקי הקבוצה. לא יתכן שאשלם ממיטב כספי על צפייה במשחק כדורגל ולא אורשה להכנס לאיצטדיון. מעבר לפגיעה הכלכלית יש כאן פגיעה קשה אף יותר בכך שמונעים ממני לראות את הקבוצה.
צריך לראות כיצד הקבוצה תפצה את קהל האוהדים הגדול שנענש פעם אחת בשבת כשסבל מגז מדמיע, ועכשיו כשהוא מקבל עונש כפול על טיפשותם של בודדים.
במידה ולא נקבל פיצוי, אני חושב שחייבים להגיש תביעה ייצוגית לבית המשפט. לא בגלל המשמעות הכספית, אלא כדי להעלים את העונש המטופש הזה מהעולם.
לא הבנתי מה אתה רוצה מהקבוצה?משה אוחיון כתב:לא אוהב את הביטוי "יצאנו בזול". אני חושב שאנחנו צריכים למחוק את הביטוי הזה מהלקסיקון שלנו כשמדובר בעונש שכולל משחק ללא קהל.
בס"ד
למה לקהל של הפועל ת"א יש את האפשרות לבטל את העונש ללא קהל שקיבלו במידה ויסגירו את האחראים,בעוד לנו לא ניתנה אפשרות כזאת (בטח שכבר אותו אוהד נמצא במעצר)?
איפה נמצא כאן השיוויון?
למה לקהל של הפועל ת"א יש את האפשרות לבטל את העונש ללא קהל שקיבלו במידה ויסגירו את האחראים,בעוד לנו לא ניתנה אפשרות כזאת (בטח שכבר אותו אוהד נמצא במעצר)?
איפה נמצא כאן השיוויון?
לאגודות יש אחריות שילוחית למעשיהם של אוהדיה - ולפני שתתחיל לקפוץ ולתקוף כמו שאתה עושה בצורה אוטומטית לגבי כל שמץ של ביקורת על הנהלת המועדון, אז זה מה שאמר הדיין של ההתאחדות ולא אני.izguy83 כתב:
לא הבנתי מה אתה רוצה מהקבוצה?
הפועל אני כבר משתגע
היה לנו עונש ע״תyossi כתב:בס"ד
איפה נמצא כאן השיוויון?
אז בוא נעזוב את הדעות שלנו על המועדון לרגע בצד ונתמקד בעובדות :8red כתב: לאגודות יש אחריות שילוחית למעשיהם של אוהדיה - ולפני שתתחיל לקפוץ ולתקוף כמו שאתה עושה בצורה אוטומטית לגבי כל שמץ של ביקורת על הנהלת המועדון, אז זה מה שאמר הדיין של ההתאחדות ולא אני.
1. הקבוצה מוציאה למעלה ממיליון שקל בעונה על אבטחה.
2. אותה אבטחה כשלה במילוי תפקידה.
3. אוהד אחד, חוליגן משכבר הימים דאג לעשות מיני "פיגוע" במשחק.
4. קהל אוהדים ענק סובל מהאירוע שקרה בגלל אוהד אחד.
5. משטרת ישראל מכירה את האוהד (למרות שזה בדיעבד וזו חכמולוגיות) ולא עשתה כלום עד היום ע"מ לעצור אותו מלעשות מעשים דומים.
6. ממקור ראשון, הקבוצה ניסתה לעשות הכל ע"מ שלא יהיה משחק ללא קהל (דיברו על כך שיהיו מוכנים לספוג קנס של 100 אש"ח).
7. מעבר לקנס הכספי, הקבוצה נפגעת משמעותית כלכלית מאי מכירת כרטיסים למרות שבכל מקרה יצטרכו לשלם עבור אבטחת האיצטדיון (קצת פחות מהרגיל אבל בכל זאת).
בשורה התחתונה, למה קבוצה שמוציאה כ"כ הרבה על אבטחת המשחקים צריכה להיפגע מזה שחברת האבטחה ומשטרת ישראל לא עשו את תפקידם?
לא הבנתי למה משה רושם שהקבוצה צריכה לפצות את האוהדים? מה הקבוצה עשתה לא בסדר ומה יכלה לעשות אחרת לדעתך?
לא היה עונש ע"ת על אותו הסעיף.crazyred כתב:
היה לנו עונש ע״ת
עונש ע"ת היה לנו בגין התנהגות לא ספורטיבית ואילו היום הועמדנו לדין בגין התפרעות אוהדים.
דומה, אבל לא אותו דבר.
עונש ע"ת נשאר בעינו (אין לי מושג עד מתי הוא).
ניר חלאס, גם לא רואה במה אשם המועדון בהתפרעויות כגון אלו. אפילו שהדיין המכובד טען זאת. אחריות שילוחית, נו די...
הדבר היחידי שאני לא מצליחה להבין זה בעצם למה המועדון לא תובע את חברת האבטחה.
משלמים כ"כ הרבה כסף עבור הוצאות אבטחה, הייתה פאשלה? שישלמו בהתאם.
טוענים שהוכנס במשחק הנוער? אין בעיה, בשביל זה עושים סריקה של האצטדיון לפני שמכניסים אנשים.
הדבר היחידי שאני לא מצליחה להבין זה בעצם למה המועדון לא תובע את חברת האבטחה.
משלמים כ"כ הרבה כסף עבור הוצאות אבטחה, הייתה פאשלה? שישלמו בהתאם.
טוענים שהוכנס במשחק הנוער? אין בעיה, בשביל זה עושים סריקה של האצטדיון לפני שמכניסים אנשים.