גינוי זריקת הרימון
גינוי זריקת הרימון
אוהדיה השפויים של הפועל הבאר שבע מבקשים לגנות את זריקת הרימון ע"י אוהד טיפש וחסר אחריות.אנחנו מקווים שהזורק יבוא על עונשו ושלא נראה מקרים כאלה במגרש.
כולנו מגיעים למגרש על מנת להנות ומקרים מסוג זה פוגעים בנו האוהדים ובקבוצה.
חג שמח !
כולנו מגיעים למגרש על מנת להנות ומקרים מסוג זה פוגעים בנו האוהדים ובקבוצה.
חג שמח !
[align=center]
GIFSoup[/align]

Re: גינוי זריקת הרימון
ואיפה האחריות של הנהלת המועדון בעיניין, כמנהלת האירוע וכמעסיקה של חברת האבטחה המצ'וקמקת? הרי הם ראו שעשר דקות לפני הודלקו בדיוק באותו איזור שתי אבוקות... למה לא הכניסו לשם מייד את המג"בניקים?
לצערי אין הפקת לקחים במדינה הזאת משום דבר - כולל אצל אלו שמתגאים בניהול ה-"היי טק" שלהם.
מעניין מה אלונה תגיד כשפעם הבאה כשתצטרך, לא עלינו, לערוך ביקור ניחומים אצל משפחת הרוג בגלל המחדלים כגון אלו של אתמול וכמו במשחקים בעונת העלייה נגד הרצליה ונגד רמת השרון?
לצערי אין הפקת לקחים במדינה הזאת משום דבר - כולל אצל אלו שמתגאים בניהול ה-"היי טק" שלהם.
מעניין מה אלונה תגיד כשפעם הבאה כשתצטרך, לא עלינו, לערוך ביקור ניחומים אצל משפחת הרוג בגלל המחדלים כגון אלו של אתמול וכמו במשחקים בעונת העלייה נגד הרצליה ונגד רמת השרון?
הפועל אני כבר משתגע
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
כשאני משחזר בראש את האירועים, ממש לא היה רחוק מפגיעות קשות בגוף (אני אישית עדיין מרגיש צריבה בקני הנשימה וקצת בחילה).
בזמן הבריחה ראיתי ילדים בגילאים 6-12 פשוט נדרסים ע״י מאות אנשים וכשהצלחתי לצאת מחוץ לאיצטדיון ניסיתי לעזור לכמה קטנים שפשוט היו מחוסרי נשימה ובהיסטריה.
לא יכולתי שלא לחשוב באותו הרגע על אסון פסטיבל ערד, הייתי בטוח שהוא חוזר לנגד עיניי ואני בשוק שהפגיעות היו ״קלות״ בלבד.
מתי כבר נבין שהמשחק הזה הוא של כולנו, נכון שזה רק אחד ומועדוני האוהדים מגנים אבל היום אני מרגיש שאין לי כבר חשק בכלל להגיע למגרש הזה.
בזמן הבריחה ראיתי ילדים בגילאים 6-12 פשוט נדרסים ע״י מאות אנשים וכשהצלחתי לצאת מחוץ לאיצטדיון ניסיתי לעזור לכמה קטנים שפשוט היו מחוסרי נשימה ובהיסטריה.
לא יכולתי שלא לחשוב באותו הרגע על אסון פסטיבל ערד, הייתי בטוח שהוא חוזר לנגד עיניי ואני בשוק שהפגיעות היו ״קלות״ בלבד.
מתי כבר נבין שהמשחק הזה הוא של כולנו, נכון שזה רק אחד ומועדוני האוהדים מגנים אבל היום אני מרגיש שאין לי כבר חשק בכלל להגיע למגרש הזה.
אל תעשו אותו חוליגן סרבי,ידוע לכולם שהוא לא ידע שזה גז ובא בכוונה של לשמח את היציע..אתם בתור קהל צריכים לסלוח לו ולהילחם במועדון שלא יתבע אותו,שהמשטרה תעשה מה שבא לה..אבל אתם לא צריכים לייצר אנטי כלפיו,ברוך ה' זה נגמר בלי נפגעים חמורים.
The Camels 05' Never Gives Up
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לשמח בתחת שלי. הגיע הזמן לשים סוף לכל הטמטום הזה.גיא שחר כתב:אל תעשו אותו חוליגן סרבי,ידוע לכולם שהוא לא ידע שזה גז ובא בכוונה של לשמח את היציע..אתם בתור קהל צריכים לסלוח לו ולהילחם במועדון שלא יתבע אותו,שהמשטרה תעשה מה שבא לה..אבל אתם לא צריכים לייצר אנטי כלפיו,ברוך ה' זה נגמר בלי נפגעים חמורים.
יש גבול לכל דבר, גיא.
זה חוצה ארגונים וחוצה כל דבר אחר, כל אדם עם משהו בקופסא צריך לגנות, ממש לא לסלוח ובעיקר להילחם שהמועדון יעשה את המקסימום כדי שאירוע כזה לא יחזור.
אי אפשר לתאר בכלל במילים (וגם לא בכסף) את הנזק שנגרם אתמול למועדון ולאוהדים (גם אם בנס אף אחד לא נפצע קשה, ממש בנס).
אתה פשוט אידיוטגיא שחר כתב:אל תעשו אותו חוליגן סרבי,ידוע לכולם שהוא לא ידע שזה גז ובא בכוונה של לשמח את היציע..אתם בתור קהל צריכים לסלוח לו ולהילחם במועדון שלא יתבע אותו,שהמשטרה תעשה מה שבא לה..אבל אתם לא צריכים לייצר אנטי כלפיו,ברוך ה' זה נגמר בלי נפגעים חמורים.
אם חס וחלילה היה נפצע ילד או נהרג וזה לא כזה רחוק היית מדבר אחרת
אני מקווה שהנפתלי הזה ישב בכלא כמה שנים שאחרים יבינו!!
אידיוט מצדי תילך עכשיו לתחנת המשטרה ותישאר איתו 4 ימיים ומצדי תשאר שם גםגיא שחר כתב:אל תעשו אותו חוליגן סרבי,ידוע לכולם שהוא לא ידע שזה גז ובא בכוונה של לשמח את היציע..אתם בתור קהל צריכים לסלוח לו ולהילחם במועדון שלא יתבע אותו,שהמשטרה תעשה מה שבא לה..אבל אתם לא צריכים לייצר אנטי כלפיו,ברוך ה' זה נגמר בלי נפגעים חמורים.
תמיד ידעתי שאתם חבורה של מטומטמים !
לשמח את הקהל ? שיכין שלט שמציא שיר מעניין מאיפה הוא הביא את הדבר הזה ? אנשים באים למגרש כדורגל לא צריך את כל החומרים האלה שיכולים לעשות נזק
זה כמו שתגיד לי לסלוח למישהו שדרס מישהו וזה בגלל אלכהול ברור שהוא לא התכוון לדרוס אבל הוא דרס את זה אנחנו זוכרים !
זה שי !

כרגיל אתה עם האנטי שלך מוצא במה אלונה לא בסדר.8red כתב:ואיפה האחריות של הנהלת המועדון בעיניין, כמנהלת האירוע וכמעסיקה של חברת האבטחה המצ'וקמקת? הרי הם ראו שעשר דקות לפני הודלקו בדיוק באותו איזור שתי אבוקות... למה לא הכניסו לשם מייד את המג"בניקים?
שוב חוזר הניגון...
גיא שחר כתב:אל תעשו אותו חוליגן סרבי,ידוע לכולם שהוא לא ידע שזה גז ובא בכוונה של לשמח את היציע..אתם בתור קהל צריכים לסלוח לו ולהילחם במועדון שלא יתבע אותו,שהמשטרה תעשה מה שבא לה..אבל אתם לא צריכים לייצר אנטי כלפיו,ברוך ה' זה נגמר בלי נפגעים חמורים.
יש מצב שזה עדיין הסחרחורת, הטשטוש והכאב ראש מאתמול, או שאשכרה כתבת את זה?
להלחם במועדון?!?!?! הדבר היחיד שצריך להלחם בו זה הטיפשות וחוסר האחריות שלו ושל כמותו. הגיע הזמן להתעורר ולהבין שהדברים האלה יכולים להגמר באסון!
היה באמת שמח מה אני אגיד לך...גיא שחר כתב:אל תעשו אותו חוליגן סרבי,ידוע לכולם שהוא לא ידע שזה גז ובא בכוונה של לשמח את היציע..אתם בתור קהל צריכים לסלוח לו ולהילחם במועדון שלא יתבע אותו,שהמשטרה תעשה מה שבא לה..אבל אתם לא צריכים לייצר אנטי כלפיו,ברוך ה' זה נגמר בלי נפגעים חמורים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
התחלתי ללכת למשחקי כדורגל לפני עשרים ושבע שנים. היייתי במאות משחקים בכל העולם, וסיוט כמו אתמול לא חוויתי.
לא רק שהקבוצה חייבת לתבוע אישית את הזורק ושותפיו, גם עמותת האוהדים חייבת להצטרף כצד בתביעה. שמונים שקל כרטיס, כפול אלפיים אוהדים, ושהחוליגן יחוייב בתשלום של מאה שישים אלף שקל (שיתרמו למטרה חיובית בקהילה).
שהחוליגן הבא יחשוב איך הוא ומשפחתו הקרובה מביאים את הכסף, ובע"ה שיכנס לחובות ולא ייצא מהם.
לא רק שהקבוצה חייבת לתבוע אישית את הזורק ושותפיו, גם עמותת האוהדים חייבת להצטרף כצד בתביעה. שמונים שקל כרטיס, כפול אלפיים אוהדים, ושהחוליגן יחוייב בתשלום של מאה שישים אלף שקל (שיתרמו למטרה חיובית בקהילה).
שהחוליגן הבא יחשוב איך הוא ומשפחתו הקרובה מביאים את הכסף, ובע"ה שיכנס לחובות ולא ייצא מהם.
- clark kent
- יצירת קשר:
ומה היה קורה אם הוא היה קונה רימון עשן אבל זה היה בעצם רימון רסס ולא גז מדמיע? מה היתה אומר כשהיו במקום עשרות הרוגים? וממש לא היה רחוק מזה...
מדינת ישראל זה המדינה היחידה בעולם שבה בן אדם מטומטם במו ידיו כמעט מביא אסון המוני ועל מי צריך עכשיו לרחם?? על אותו מחבל מטומטם....גיא שחר כתב:אל תעשו אותו חוליגן סרבי,ידוע לכולם שהוא לא ידע שזה גז ובא בכוונה של לשמח את היציע..אתם בתור קהל צריכים לסלוח לו ולהילחם במועדון שלא יתבע אותו,שהמשטרה תעשה מה שבא לה..אבל אתם לא צריכים לייצר אנטי כלפיו,ברוך ה' זה נגמר בלי נפגעים חמורים.
בנוסף המועדון גם צריך לשאת בנזק הכבד (כספי + תדמיתי) מבלי שיהיה לו הזכות להגן על עצמו מבחינה משפטית...רק בריאות למי שחושב ככה
אני לא ישנתי כל הלילה בגלל אותו מפגר שזרק את הרימון הזה , כל הלילה חזרו לי התמונות השחורות מהמשחק אתמול , בכל מדינה מתוקנת חלאת האדם שזרק את הרימון היה מקבל מאסר בפועל!! מה רוצים לתת כאן?? עונש הרחקה ממשחקים שגם את זה הוא לא ירצה.....לבן אדם אין חיים חוץ מהפועל באר שבע?? אחרי 5 שנות מאסר בפועל יהיו לו יופי של חיים חוץ מהפועל באר שבע , בזמן הזה אפשר יהיה לבוא סוף סוף לאיצטדיון מבלי לפחד לחזור הביתה בניידת טיפול נמרץ...כולי תקווה שמערכת המשפט במדינת ישראל לא יגלו טיפת חמלה על אותו יצור אומלל , העונש חייב להיות מתריע כדי שהבא בתור שיחשוב איך לעשות "שמח" ישקול אלף פעמים את דרכי פעולתו , אחרת צריך לסגור את האיצטדיון.
הבנאדם לא ידע מה הוא מדליק,הוא חשב שזה רימון עשן..אחד האנשים היותר מזוהים עם הקהל הבאר שבעי,ואתם רוצים לזרוק אותו לכלא כי אתם כלבים שאכפת להם רק מעצמם..לא אכפת לכם להרוס לבנאדם שעשה טעות את כל החיים רק כדי שלא יהיה משחק רדיוס או קנס כספי מצד ההתאחדות.
ואני מסכים עם זה שעל מעשה כזה צריך להגיב בחומרה,אבל התגובות שלכם..שאתם דווקא אמורים להיות המשפחה שתחזק אותו כ"כ שפלות שבא לי להקיא.
ואני מסכים עם זה שעל מעשה כזה צריך להגיב בחומרה,אבל התגובות שלכם..שאתם דווקא אמורים להיות המשפחה שתחזק אותו כ"כ שפלות שבא לי להקיא.
The Camels 05' Never Gives Up
- clark kent
- יצירת קשר:
ואני שואל אותך, אם זה היה בסוף רימון רסס? הרי הוא בטח קנה אותו בעולם התחתון, אלהים יודע איפה...גיא שחר כתב:הבנאדם לא ידע מה הוא מדליק,הוא חשב שזה רימון עשן..אחד האנשים היותר מזוהים עם הקהל הבאר שבעי,ואתם רוצים לזרוק אותו לכלא כי אתם כלבים שאכפת להם רק מעצמם..לא אכפת לכם להרוס לבנאדם שעשה טעות את כל החיים רק כדי שלא יהיה משחק רדיוס או קנס כספי מצד ההתאחדות.