אתם יודעים על מה אני מדבר, פשוט מאוד... היו הרבה אנשים סביב אותו חוליגן שעמד בחלק העליון באמצע של גוש המעודדים שירה את הרימון למגרש וגרם לנזק נוראי למאות אוהדים.
חבורה של אידיוטים מפגרים סתומים
אנשים שלא אכפת להם מהקבוצה ומקהל האוהדים כל מה שאכפת להם זה להיראות גבר על ידי כמה חברים שלהם
ממה שראיתי משער 2 הזורק היה בתוך יציע המעודדים ממש שורה אחת או 2 מאיפה שהתופים עמדו !
שערוריה עם לא יתפסו את הזורק ועם יכולתי לקבוע ההיתי אוסר עליו כל החיים להגיע למשחקי הפועל ב"ש !
אדיוט
זה שי !
"המועדון מתכוון לתבוע את אותם אוהדים האחראים על השלכת הרימון ועל הנזקים לרבות הזנק הכספי שייגרם לקבוצה בעתיד. יש לציין כי האירוע צולם במצלמות האבטחה, מה שיקל על תפיסת זורקי הרימון".
אם יש צילומים של אותו בחור ואם המשטרה כבר עצרה אותו (או שותפיו) אז אני מניח שההתאחדות תוותר על העונש למועדון או לכל היותר תמתיק אותו.
גם ככה לוזון מת על אלונה ודואג לטפל בה בצמר גפן,אז לא נראה לי שההתאחדות תחמיר כל כך עם המועדון,במיוחד לנוכח העובדה שהמועדון
דאג לתפוס את פורעי החוק ולטפל שורשית בבעיה.
רדיוס,קנס כספי או הורדת נקודות יהיו כניעה של ההתאחדות לטרור החוליגני.
כמו שאליק אמר,בן אדם שמכניס רימון גז מדמיע לתוך יציע של מאות אנשים,גם אם הוא לא מתכוון לזרוק אותו צריך לקחת בחשבון שמדובר במעשה פלילי/עברייני.
חבל שנגגרנו לשטויות האלה.
נערך לאחרונה על ידי messiah ב 16 אוקטובר 2011, 14:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
בס"ד
מעשה פשוט מטופש וחסר אחריות של בן אדם אחד,ששוב דואג להכתים קהל שלם.
אם המצלמות אכן תפסו אותו בשעת מעשה הוא חייב להיענש,טוב תעשה הנהלת הקבוצה אם תרחיק אותו מהמגרשים בשנים הקרובות.
לצערי אני לא מאמין שתפיסת האשם תקל בעונש,הלוואי ואתבדה.