המחאה החדשה?
- kamasutrance
- Title: This Is Terner
- יצירת קשר:
המחאה החדשה?
לא יודע מה איתכם אבל שנה שנייה ברציפות להרגיש ש"גנבו" לי את הקבוצה - זה יותר מידי כבר...
נכון, זה רק מחזור שלישי, נכון, יש מאמן ואימונים ושיקולים מקצועיים..
אבל אם גם מול קבוצה כמו עכו לא משתלבים שחקנים צעירים, הם בטח לא יקבלו קרדיט בקרוב..
כי בשבוע הבא יש לנו את רמת השרון בבית...
ואחר כך הפועל ת"א ( ח) מכבי ת"א (ב) הפועל חיפה (ח) מכבי חיפה (ב)...ושם בטוח שיספרו לנו שאין להם נסיון..
והופ!!! מחזור 9 יגיע ( שליש עונה כמעט...) ואין חדש תחת השמש...
לדעתי נדרשת מחאה דחופה!
אז אייך עושים משהו שלא עשו עדיין?!?! משהו שיקבל קצת חשיפה תקשורתית ואולי יזיז משהו שם למעלה...?
מאוד פשוט.
משחק הביית הבא יראה מוזר מאוד... כולם מגיעים עם חולצות..... צבעוניות... צהוב כחול ירוק ורוד סגול.. הכל תופס חוץ מ... א ד ו ם !
לא תולים שלטים בכלל - מכינים שלט אחד:
הפועל "באר שבע" - איפה את אהבתי...?
לגבי עידוד? מחצית ראשונה - דממה! אוירת משחק אימון ( שם ניצחנו יותר מבליגה העונה...)
מחצית שנייה - מעודדים בכל הכח.
מי בעד?
נכון, זה רק מחזור שלישי, נכון, יש מאמן ואימונים ושיקולים מקצועיים..
אבל אם גם מול קבוצה כמו עכו לא משתלבים שחקנים צעירים, הם בטח לא יקבלו קרדיט בקרוב..
כי בשבוע הבא יש לנו את רמת השרון בבית...
ואחר כך הפועל ת"א ( ח) מכבי ת"א (ב) הפועל חיפה (ח) מכבי חיפה (ב)...ושם בטוח שיספרו לנו שאין להם נסיון..
והופ!!! מחזור 9 יגיע ( שליש עונה כמעט...) ואין חדש תחת השמש...
לדעתי נדרשת מחאה דחופה!
אז אייך עושים משהו שלא עשו עדיין?!?! משהו שיקבל קצת חשיפה תקשורתית ואולי יזיז משהו שם למעלה...?
מאוד פשוט.
משחק הביית הבא יראה מוזר מאוד... כולם מגיעים עם חולצות..... צבעוניות... צהוב כחול ירוק ורוד סגול.. הכל תופס חוץ מ... א ד ו ם !
לא תולים שלטים בכלל - מכינים שלט אחד:
הפועל "באר שבע" - איפה את אהבתי...?
לגבי עידוד? מחצית ראשונה - דממה! אוירת משחק אימון ( שם ניצחנו יותר מבליגה העונה...)
מחצית שנייה - מעודדים בכל הכח.
מי בעד?
Re: המחאה החדשה?
אני אומר חכו קצת... תנו כמה מחזורים ניסיון.
ניראה לך שהפחדנים והאלמושים של שער 5 יסכימו לזה
עם זה לא זינו הם לא עושים מחאה
העיקר עשיתי מנוי כי אמרו לי יאללה שי תן צאנס שחקני בית אולי טוב יצא מזה ואני עשיתי בשביל לראות את תורגמן ואיזה שחקן בעל פוטנציל להיות אורן נסים בשם אקסברד
זה שי !
עם זה לא זינו הם לא עושים מחאה
העיקר עשיתי מנוי כי אמרו לי יאללה שי תן צאנס שחקני בית אולי טוב יצא מזה ואני עשיתי בשביל לראות את תורגמן ואיזה שחקן בעל פוטנציל להיות אורן נסים בשם אקסברד
זה שי !

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
בוז על ההצעה הזאת
חפשו ריגושים אחרים חברים.אתם אוהדים או מחרבים ? העונה הולכת להיות קשה כך או כך אז למה להוסיף עליהם ?
האמן לי שיודעים בדיוק מה הקהל רוצה.
האמן לי שיודעים בדיוק מה הקהל רוצה.
[align=center]
GIFSoup[/align]

יבוא היום והקהל באמת יהרוס את הקבוצה,מחאה מחזור שני..פיי נהיה פה נאפולי.
The Camels 05' Never Gives Up
ומה תעזור מחאה? אלונה תנחית פה את קאקה ואת צ'יצ'יריטו?
זאת הקבוצה והיא לא תשתנה יותר מדי עד סוף העונה. נכון, היא נבנתה
בצורה לא אחראית ולא מקצועית (לדעתי כמובן), אבל גם ככה יש מספיק
לחץ ועומס מנטלי על השחקנים הצעירים (גם אקסברד, סולמאן ומלכה צעירים),
אז מה יעזור שילחיצו אותם יותר. תהיה עונה קשה ואם לא תהיה כאן סבלנות
והשלמה עם זה שהקבוצה תילחם על ההישרדות, המצב יהיה קשה ביותר.
זאת הקבוצה והיא לא תשתנה יותר מדי עד סוף העונה. נכון, היא נבנתה
בצורה לא אחראית ולא מקצועית (לדעתי כמובן), אבל גם ככה יש מספיק
לחץ ועומס מנטלי על השחקנים הצעירים (גם אקסברד, סולמאן ומלכה צעירים),
אז מה יעזור שילחיצו אותם יותר. תהיה עונה קשה ואם לא תהיה כאן סבלנות
והשלמה עם זה שהקבוצה תילחם על ההישרדות, המצב יהיה קשה ביותר.
מה נהיה ממכם אוהדי הפ' באר שבע מה ????????????
הצעה פשוט ביזיונית.
עכשיו אתם מבינים למי שלא הבין עד כה למה האוהדים שלנו נחשבים לחרא אוהדים?
תגידו תודה שאתם בליגת העל בכלל... כי אם לא אלונה ליגה לאומית ומטה.
פשוט תתביישו לכם.
בעידן כזה שכל בעל בית של קבוצה הורס אותה.. ולנו יש את אלונה יש לכם בכלל לעשות מחאה ?? ועוד מחזור 3?????????????????
אל תדאגו את הכאפה שלכם את תקבלו שאלונה תלך ויבוא לכאן מישהו קיקיוני שיהרוס את הקבוצה ונמצא את עצמנו בליגה א'.
נכון שאלונה לא מושלמת והיא עושה טעויות..וכן אפשר לבקר אותה..אבל ראבק תתעוררו..מחאה ??? פשוט ביזיון.
הצעה פשוט ביזיונית.
פשוט תתביישו לכם.
בעידן כזה שכל בעל בית של קבוצה הורס אותה.. ולנו יש את אלונה יש לכם בכלל לעשות מחאה ?? ועוד מחזור 3?????????????????
אל תדאגו את הכאפה שלכם את תקבלו שאלונה תלך ויבוא לכאן מישהו קיקיוני שיהרוס את הקבוצה ונמצא את עצמנו בליגה א'.
נכון שאלונה לא מושלמת והיא עושה טעויות..וכן אפשר לבקר אותה..אבל ראבק תתעוררו..מחאה ??? פשוט ביזיון.
אתה ביזיון וכל אוהד שחושב בדעה שלך עם אוהדים כמוך לא נתקדם לשום מקום בחיים נשאר תקועים בבנוניות ומטה מה אלונה עשתה מאז שהיא פה לעלות ליגה שיש 5 עולות זה גם הפועל משוש יכולה לעשות ..! מה עשתה ?gate5 כתב:מה נהיה ממכם אוהדי הפ' באר שבע מה ????????????
הצעה פשוט ביזיונית.
פשוט תתביישו לכם.
תאמין לי עדיף שתיסגר הקבוצה עם אין לה מטרות ולהפועל ב"ש אין מטרות העיקר לגבות 80 שקל לכרטיס ולעשות מנויים ב740 שקל את זה הם יודעים לעשות טוב מאוד למכור את השחקן הכי כישרוני שהיה פה מאז יוסי בניון זה בסדר נכון
תגידו תודה שאתם בליגת העל עלק ..!
אחי עדיף שתסתום !
נמאס כבר מהליקוקים שלכם לאלונה יאללה אפשר לחשוב הביאו לנו את רומן אברמוביץ כל השבורים מתים מביאים לנו
זה שי !

אל תדאג זה שי - שנהיה בלי אלונה ונתחיל להתדרדר בגלל בעל בית פח אשפה ויתחילו להוריד לנו נקודות על ניהול והופ נמצא את עצמנו בליגה לאומית אז אני רוצה לשמוע את הדעה שלך.
אוהדים כמוך לא אכפת להם מהקבוצה..לא רוצה אוהדים כמוך!!!!!
פשוט תתבייש ..אתה לא זוכר מה היה פה בתקופת ז'ינו אה?? כל עונה וחצי ירדת ליגה .. לא זוכר????? אבל בוא תזיין תמוח על איזה עונה טובה שהוא הביא.
אם אתה רוצה כל עונה וחצי לרדת ליגה ואחרי 10 עונות לעשות עונה טובה אז תתבייש.
עם אוהדים כמוך הדרך שלנו לליגה לאומית ומטה קרובה מתמיד
פשוט תתבייש ..אתה לא זוכר מה היה פה בתקופת ז'ינו אה?? כל עונה וחצי ירדת ליגה .. לא זוכר????? אבל בוא תזיין תמוח על איזה עונה טובה שהוא הביא.
בס"דkamasutrance כתב: משחק הביית הבא יראה מוזר מאוד... כולם מגיעים עם חולצות..... צבעוניות... צהוב כחול ירוק ורוד סגול.. הכל תופס חוץ מ... א ד ו ם !
את זה לצערי מקיימים כל משחק בית חלק נכבד מהקהל שמגיע.
עם אלונה והדרך שלה הדרך שלנו קרובה מתמיד עם קלינגר שלך ..!gate5 כתב:אל תדאג זה שי - שנהיה בלי אלונה ונתחיל להתדרדר בגלל בעל בית פח אשפה ויתחילו להוריד לנו נקודות על ניהול והופ נמצא את עצמנו בליגה לאומית אז אני רוצה לשמוע את הדעה שלך.
שעולה בבית עם חצי חלוץ שגם הוא יותר איטי ממני
אני לא מפחד כבר שאלונה תילך פעם באמת פחדתי היום אין ממה לפחוד אני רואה קבוצות שעם חצי מהתקציב השיקרי שלנו עושות פי 10 יותר
אלונה באה לפה לעשות אותנו קבוצה גדולה ובנתיים לא רואים שום תוצאה למה שהיא רצתה לעשות פה כניראה שקשה להוציא כמה מזומנים בשביל לעשות פה משהו יפה
לגבי זינו נכון היו טעויות אבל גם זינו השקיע לא מעט כספים הוא לקח קבוצה שהיה מפורקת אחרי שכל השחקנים עזבו אחרי עונת הגביע העלה אותנו ליגה כאשר היו 2 עולות ולא 5 ולא ממקום שלישי לעלות אלא ממקום ראשון ובקלאסה הצגנו תכדורגל אחד היפים בארץ במשך 2 3 עם שחקני בית רעבים וצעירים שחקני בית מנוסים קהל שהיה בא לתמוך קבוצות היו מפחדות להגיע לוסרמיל ולא כמו היום
לזינו לא היה תיכולת הכלכלית לעלות רמה ולהביא 2 3 שחקנים בעלי שם שיקחו אותנו יותר גבוה ממקום 4 3 לאלונה יש תכסף הזה
מזינו לא היו ציפיות מאלונה כן יש ציפיות עכשיו יש מבין !
זה שי !

אחרי המשחק של היום..............סופר בעדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ודחוף...מחאה יותר חריפה אפילו. אי אפשר לשבת בחיבוק ידיים!
ודחוף...מחאה יותר חריפה אפילו. אי אפשר לשבת בחיבוק ידיים!

נוו מה תגיד עכשיו גיט 5 עלק ..
שצריך לעודד את חבורת הגרוטאות או שצריך לעודד את קלינגר או את אלונה הקמצנית שלא הסכימה להביא את ראדי מסיקה רואש דאגני וזה רק על קצה המזלג
בלי להכניס שמות כמו דיקה עמנואל בניני ועוד
זה שי !
שצריך לעודד את חבורת הגרוטאות או שצריך לעודד את קלינגר או את אלונה הקמצנית שלא הסכימה להביא את ראדי מסיקה רואש דאגני וזה רק על קצה המזלג
זה שי !

לא מסכים איתך.זה שי ! כתב:נוו מה תגיד עכשיו גיט 5 עלק ..
זה שי !
אני חושב שהשחקנים שלנו שווים הרבה יותר.
זה כישלון של מאמן.
לא חושב שעם שחקנים אחרים היינו נראים יותר טוב.
למרות כל ההצהרות - הקבוצה נראית כבויה, בלי טיפה לחימה ורצון לנצח.
אי אפשר לציין נקודת אור אחת בקבוצה וזה לא משנה מי ישחק.
אין לקבוצה הזאת שיטה, אין ניסיון להחזיק בכדור אלא רק להיפטר ממנו ובזה אני לא מאשים את השחקנים או את הבעלים.
אך ורק את המאמן.