יש סיכוי שהפועל ת"א תיענש במשחק ללא קהל עקב זריקת הכדורים?
אם כן,זה יוצא על המשחק שלנו

מי שלא ראה את זריקת הכדורים:
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=2iLHFK5 ... r_embedded#![/BBvideo]
קהל של הזין שלי !!יניב כתב:פסול?
מפגן צרהיב ושיר יפה!!
לאלו שטוענים שאנחנו הקהל הכי טוב בארץ הנה עוד הוכחה למה האוהדים של הפועל תל אביב הם הטובים הארץ, ולנו יש עוד המון המון מה ללמוד מהם, וכן גם לאיצטדיון יש השפעה, אבל הם מעודדים 90 דק, וכל שיר הם שרים בין חמש לעשר דק, לא כמונו שאנחנו שרים כל שיר במקרה הטוב דקה.
ועוד מילה, הם לרגע לא שוכחים את משמעות המילה הפועל מה שאנחנו שכחנו מזמן, אצלהם הפועל זה במל לסוציאליזם, הם ממובילי מחאת האוהלים, הדגלים האדומים שלהם (צבע הסוציאליזם,והמהפכה) ניתן לראות בכל ההפגנות האחרונות
אנחנו בתור עיר פועלים פר אקסלנס שכחנו את משמעות המילה הפועל, והסתדרות העובדים, בשבילנו הפועל הם שמאלנים(מה שלחלוטין לא נכון) שמאל זה לט אוהב או שונא ערבים, שמאל זה גם מעמד והשתיכות חברתית
אז כן הם הקהל הטוב בארץ, ולאוהדי הפועל באר שבע אני ממליץ להיכנס לוויקפדיה ולחפש את הפועל,הפויל תל אביב, הפועל באר שבע.
תגלו שם מי הקים אותנו ןמאיפה באנו
כל פועלי כל העולם יתאחדו
בס"דbs war כתב:אני היחיד שלא הבין מה פסול במה שהם עשו?
גיא שחר כתב:אני דווקא חושב שאת הקטע של הפועלים מזמן איבדנו,וזה גם לא מעניין אותי..יותר מייצג את העיר באר שבע לטוב ולרע,אם השם של הקבוצה היה באר שבע לאף אחד זה לא היה מפריע.
לשחק אותה פועלים בשקל שאתה גודל ברמת אביב..זה לא שיא הסוציאליזם בשבילי.
בכל מקרה,רמת הקהל של הפועל תל אביב מסתכמת במילה אחת 'בלומפילד'..שם גם אנחנו נתנו הצגות,שם גם אנחנו יודעים לתת פייט..גם כשהם פי 5 בכמות.
הקהל של הפועל באר שבע אמנם קצת נחלש מבחינת עידוד..אבל מבחינת תמיכה ואהבת אמת הוא הקהל הכי טוב בארץ,ועולה בכמה רמות על כל קהל טוב.
עם ההצלחות,או לפחות דרך טובה יבוא גם הטירוף.
בורנשטיין זה הקוון מהמשחק שהיה באשדוד אשתקד?אורי אדום בנשמה כתב:רביעיית השופטים: זיו אדלר, שמעון דביר, אורן בורנשטיין ודניאל בר נתן.
yakov7 כתב:
בורנשטיין זה הקוון מהמשחק שהיה באשדוד אשתקד?