עבדו עלינו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עבדו עלינו
האמת, אפילו אני נפלתי בפח.
צריכים להגיד את האמת, הצליחו לעבוד עלינו.
חשבתי להביא לכאן את קטעי הוידיאו שאלונה ואסי דיברו על העובדה שהשנה מדובר בקבוצה של צעירים ושחקני בית. חשבתי להביא לכאן את הראיונות עם קלינגר שבחלקם הוא אמר שהשנה היא השנה של שחקני הבית ובחלק (בראיונות מאוחרים יותר) מדובר בשנה גם של שחקני הבית. חשבתי לשים גם את התמונה שדרכה מכרו מנוים עם אבו לאבן ואילוז בתמונה אבל זה מיותר. כולנו שמענו וראינו ואכלנו אותה טוב טוב.
מחר ככל הנראה 11 שחקני רכש יעלו על המגרש. והסיפור הוא לא אביתר אילוז לבדו טוב מספיק או לא (כששחקנים כמו תורג'מן וסולימאן והורש ואחרים מקבלים את חולצת ההרכב זה מצחיק שבכלל מתעסקים בזה), או אופיר דוידזאדה לבדו לבדו טוב מספיק או לא, או אבו לאבן לבדו טוב מספיק או לא ואפשר להמשיך עם אוזן, אבו חצירא, זינו ואחרים. השאלה האמיתית היא איך הגענו למצב שאפילו בעונה פיננסית, בעונה של צמצום תקציבים, בעונה ששחקני הרכש הם תורג'מן, סולימאן הרוש ואחרים, אנחנו עולים למשחק ללא שחקן בית אחד, ללא צעיר אחד מהנוער שלנו שנוכל להרוויח לעתיד.
אלונה, הטעת אותנו. אסי, אכזבת אותנו. קלינגר, אתה נכשל עונה שנייה ברציפות. אין ספק, הצלחתם לעבוד עלינו...
צריכים להגיד את האמת, הצליחו לעבוד עלינו.
חשבתי להביא לכאן את קטעי הוידיאו שאלונה ואסי דיברו על העובדה שהשנה מדובר בקבוצה של צעירים ושחקני בית. חשבתי להביא לכאן את הראיונות עם קלינגר שבחלקם הוא אמר שהשנה היא השנה של שחקני הבית ובחלק (בראיונות מאוחרים יותר) מדובר בשנה גם של שחקני הבית. חשבתי לשים גם את התמונה שדרכה מכרו מנוים עם אבו לאבן ואילוז בתמונה אבל זה מיותר. כולנו שמענו וראינו ואכלנו אותה טוב טוב.
מחר ככל הנראה 11 שחקני רכש יעלו על המגרש. והסיפור הוא לא אביתר אילוז לבדו טוב מספיק או לא (כששחקנים כמו תורג'מן וסולימאן והורש ואחרים מקבלים את חולצת ההרכב זה מצחיק שבכלל מתעסקים בזה), או אופיר דוידזאדה לבדו לבדו טוב מספיק או לא, או אבו לאבן לבדו טוב מספיק או לא ואפשר להמשיך עם אוזן, אבו חצירא, זינו ואחרים. השאלה האמיתית היא איך הגענו למצב שאפילו בעונה פיננסית, בעונה של צמצום תקציבים, בעונה ששחקני הרכש הם תורג'מן, סולימאן הרוש ואחרים, אנחנו עולים למשחק ללא שחקן בית אחד, ללא צעיר אחד מהנוער שלנו שנוכל להרוויח לעתיד.
אלונה, הטעת אותנו. אסי, אכזבת אותנו. קלינגר, אתה נכשל עונה שנייה ברציפות. אין ספק, הצלחתם לעבוד עלינו...
Re: עבדו עלינו
משה אתה קוטל את סולימאן אחרי משחק אחד ואת הרוש אחרי שלושה שבהם תרם יותר מדוידזאדה.
מה שמצחיק הוא שאתה רוצה את אילוז בהרכב אחרי 7 (!!) שנים שהוא מוכיח שוב ושוב שהוא לא שחקן.
דבר אחד בטוח אין שמץ אובייקטיביות בדברים שלך. ברגע שתבוא בגישה של "מי שטוב- שישחק", יהיה אפשר לקחת את הדברים שלך ברצינות, אבל כרגע מבחינתך אין משמעות ליכולת השחקן אלא רק למקום הלידה שלו.
מה שמצחיק הוא שאתה רוצה את אילוז בהרכב אחרי 7 (!!) שנים שהוא מוכיח שוב ושוב שהוא לא שחקן.
דבר אחד בטוח אין שמץ אובייקטיביות בדברים שלך. ברגע שתבוא בגישה של "מי שטוב- שישחק", יהיה אפשר לקחת את הדברים שלך ברצינות, אבל כרגע מבחינתך אין משמעות ליכולת השחקן אלא רק למקום הלידה שלו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
bs war כתב:משה אתה קוטל את סולימאן אחרי משחק אחד ואת הרוש אחרי שלושה שבהם תרם יותר מדוידזאדה.

מלך

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הכל טוב ויפה אבל בדבר אחד משה צודק שהמגמה של אלונה מאז שהגיעה היצה מדיניות של הרגעת רוחות וגם ההבטחה על הסתמכות על שחקני הבית הייתה מעין רשת הצלהbs war כתב:משה אתה קוטל את סולימאן אחרי משחק אחד ואת הרוש אחרי שלושה שבהם תרם יותר מדוידזאדה.
- Sir Alex Ferguson
תפקחו את העיניים ותתעוררו. מי שטוב משחק? מי שהגיע לגמר גביע המדינה בשנה שעברה לנוער ודרס את הליגה כשהוא הופך לנקודת אור היחידה במועדון היא לא ורג'מן שהיה כאן גם בשנה שעברה וכולנו זוכרים את היכולת שלו במשחק גביע המדינה מול קריית שמונה אלא הילדים שלנו.
למה אנחנו צריכים מחלקת נוער ולמה האנשים כאן מגיבים בפורום שם אם גם כשהילדים מראים כישרון ופרוספקט לעתיד הם צריכים להיות במקום השני לכל מיני שמעון הרוש, אמגד' סולימאן ותורג'מינים למיניהם?
לא יכול להיות שמכבי ת"א נותנת צאנס לצעירים (דור מיכה, מושיקו לוגאסי, עומר ורד ואחרים), שמכבי חיפה נותנת צאנס לצעירים (סרי פאלח, טאלב טואטחה) ואנחנו לא. אם לא בעונה כזאת אז מתי?
שחקן כמו דוידזאדה במכבי ת"א ומכבי חיפה לא זז מההרכב היום בכלל. מקבל את הצאנס רק בגלל הכישרון והסיכוי שיצא ממנו משהו גדול שיתן לנו שקט לעוד הרבה שנים.
איפה ראיתם צאנס הוגן לצעירים? איך בונים את הצעירים, כשמכניסים אותם בפיגור מול בית"ר כשכלום לא הולך ויש לחץ אטומי על הקבוצה (וגם אז אופיר ואבו לאבן היו הבולטים והיחידים שהראו יצרתיות)?
עד מתי נסבול שחקנים כמו אבי יחיאל בסגל? הייתי בטוח שהוא מסוגל להיות מחליף ראוי אבל אחרי שראיתי אותו העונה ומצד שני ראיתי את דהאן הבלם של הנוער אין לי ספק את מי אני מעדיף.
אולי פשוט נסגור את מחלקת הנוער, למה צריך אותם אם גם כשיש עונה פיננסית ומגיעים לכאן שחקני רכש בינונים ומטה הם לא משחקים?
שחקנים בינונים? אם אין ברירה ויש כאלה בקבוצה אז אילוז קודם לתורג'מן.
שחקנים צעירים? אם אין ברירה אז אבו לאבן וחבריו לפני מלכה.
למה השחקנים הצעירים שלנו עוברים את כל המחלקות ומוכיחים עצמם בכל הגילאים אם גם אז לא נותנים להם צאנס. כל הבנייה השנה על "צעירים" כביכול הייתה בגלל המסע הנהדר של מחלקת הנוער ובסופו של דבר התוצאה היא שהם תופסים מושב אחורי כששחקנים מבחוץ שלא יודעים לתת פס ממטר תופסים את מקומם.
אני בעד שחקני בית ואני לא מסתיר את זה. לפחות אני לא קופץ משמחה בהישגים של הנוער אבל ברגע האמת ממשיך להגן על כל הבינונים שמגיעים לכאן.
גם עונה פיננסית וגם לא נרוויח את הילדים, אין ספק, ככה מתנהלת קבוצה ששואפת יום אחד לצאת מהבינוניות. וד"ש לאלונה, קלינגר ואסי שכל הקיץ דיברו איתנו על שחקני בית.
חבל שלא הגעת למשחק של הנוער בשבת (הם אגב עם 2 ניצחונות מ2 משחקים). הניעו כדור בצורה יותר טובה מהקבוצה הבוגרת. לוטם זינו שלט באמצע בצורה אסלוטית עם חילוצי כדור, מסירות שמעמידות שחקן מול שוער וגם נתן בעיטה לחיבור מ30 מטר. אבל עזבו שטויות, בוא נעדיף את אלה מבחוץ שפעם בעונה יבלטו ובכל שאר העונה יהיו אפורים.
למה אנחנו צריכים מחלקת נוער ולמה האנשים כאן מגיבים בפורום שם אם גם כשהילדים מראים כישרון ופרוספקט לעתיד הם צריכים להיות במקום השני לכל מיני שמעון הרוש, אמגד' סולימאן ותורג'מינים למיניהם?
לא יכול להיות שמכבי ת"א נותנת צאנס לצעירים (דור מיכה, מושיקו לוגאסי, עומר ורד ואחרים), שמכבי חיפה נותנת צאנס לצעירים (סרי פאלח, טאלב טואטחה) ואנחנו לא. אם לא בעונה כזאת אז מתי?
שחקן כמו דוידזאדה במכבי ת"א ומכבי חיפה לא זז מההרכב היום בכלל. מקבל את הצאנס רק בגלל הכישרון והסיכוי שיצא ממנו משהו גדול שיתן לנו שקט לעוד הרבה שנים.
איפה ראיתם צאנס הוגן לצעירים? איך בונים את הצעירים, כשמכניסים אותם בפיגור מול בית"ר כשכלום לא הולך ויש לחץ אטומי על הקבוצה (וגם אז אופיר ואבו לאבן היו הבולטים והיחידים שהראו יצרתיות)?
עד מתי נסבול שחקנים כמו אבי יחיאל בסגל? הייתי בטוח שהוא מסוגל להיות מחליף ראוי אבל אחרי שראיתי אותו העונה ומצד שני ראיתי את דהאן הבלם של הנוער אין לי ספק את מי אני מעדיף.
אולי פשוט נסגור את מחלקת הנוער, למה צריך אותם אם גם כשיש עונה פיננסית ומגיעים לכאן שחקני רכש בינונים ומטה הם לא משחקים?
שחקנים בינונים? אם אין ברירה ויש כאלה בקבוצה אז אילוז קודם לתורג'מן.
שחקנים צעירים? אם אין ברירה אז אבו לאבן וחבריו לפני מלכה.
למה השחקנים הצעירים שלנו עוברים את כל המחלקות ומוכיחים עצמם בכל הגילאים אם גם אז לא נותנים להם צאנס. כל הבנייה השנה על "צעירים" כביכול הייתה בגלל המסע הנהדר של מחלקת הנוער ובסופו של דבר התוצאה היא שהם תופסים מושב אחורי כששחקנים מבחוץ שלא יודעים לתת פס ממטר תופסים את מקומם.
אני בעד שחקני בית ואני לא מסתיר את זה. לפחות אני לא קופץ משמחה בהישגים של הנוער אבל ברגע האמת ממשיך להגן על כל הבינונים שמגיעים לכאן.
גם עונה פיננסית וגם לא נרוויח את הילדים, אין ספק, ככה מתנהלת קבוצה ששואפת יום אחד לצאת מהבינוניות. וד"ש לאלונה, קלינגר ואסי שכל הקיץ דיברו איתנו על שחקני בית.
חבל שלא הגעת למשחק של הנוער בשבת (הם אגב עם 2 ניצחונות מ2 משחקים). הניעו כדור בצורה יותר טובה מהקבוצה הבוגרת. לוטם זינו שלט באמצע בצורה אסלוטית עם חילוצי כדור, מסירות שמעמידות שחקן מול שוער וגם נתן בעיטה לחיבור מ30 מטר. אבל עזבו שטויות, בוא נעדיף את אלה מבחוץ שפעם בעונה יבלטו ובכל שאר העונה יהיו אפורים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ובכל המגילה שלך לא התייחסת לנתון אחד- יכולת.
סולימאן בינוני? איך אתה יודע? כמה כבר ראית אותו משחק?
לבנות שחקני בית זה לא לזרוק אותם להרכב סתם פתאום, זה לתת להם 20-30 דקות בכל משחק, לראות אותם, אם הם בולטים? אם הם מכניסים מומנטום? אם הם משנים משחק? אז לתת להם את חולצת ההרכב, אבו-לאבן במשחק האחרון שיחק חצי שעה שזה הרבה מאוד זמן ולא השאיר חותם, אז לא אני לא אומר תפסיק לתת לו את ההזדמנות, אני בטוח שהוא ימשיך לקבל אותה, עד שייתן סיבה טובה להעדיף אותו על פני אחרים, כל עוד זה לא קורה הקבוצה צריכה להיבנות על שחקנים שהם ברמה דומה אבל יותר מנוסים, אני בטוח במיליון אחוז שאם אחד מהילדים שלנו יצדיק את מקומו בהרכב קלינגר ייתן לו לפתוח בלי לחשוב פעמיים.
לבנות שחקני בית זה לא לזרוק אותם להרכב סתם פתאום, זה לתת להם 20-30 דקות בכל משחק, לראות אותם, אם הם בולטים? אם הם מכניסים מומנטום? אם הם משנים משחק? אז לתת להם את חולצת ההרכב, אבו-לאבן במשחק האחרון שיחק חצי שעה שזה הרבה מאוד זמן ולא השאיר חותם, אז לא אני לא אומר תפסיק לתת לו את ההזדמנות, אני בטוח שהוא ימשיך לקבל אותה, עד שייתן סיבה טובה להעדיף אותו על פני אחרים, כל עוד זה לא קורה הקבוצה צריכה להיבנות על שחקנים שהם ברמה דומה אבל יותר מנוסים, אני בטוח במיליון אחוז שאם אחד מהילדים שלנו יצדיק את מקומו בהרכב קלינגר ייתן לו לפתוח בלי לחשוב פעמיים.
- dardasmiley
גם אני מרגיש מרומה, אבל לעניות דעתי, קלינגר הוא האשם העיקרי בנושא, אומנם אלונה ואסי לא נקיים מאשמה, אבל היינו מצפים מהם לא להתערב בקביעת ההרכב לטוב ולרע. קלינגר יודע מהן מטרות המועדון ומה ירצה את האוהדים בעונה הקרובה, ובוחר במודע להתעלם ולשחק עם כל שכירי החרב במקום עם המקומיים. האמת, שאני גם מרגיש שהוא מבין את זה ומנסה למרוח אותנו, שימו לב שאם בראיונות בתחילת השנה דיברו על צעירים בדגש על צעירים מקומיים, בראיון האחרון שקלינגר נתן הוא כבר טרח להגיד צעירים ולא בהכרח באר שבעים, כלומר יותר חשוב לפתח את נאסר/מלכה/תורג'מן מאשר את דוידזאדה/אבו לאבן/אבוחצירא.
ואגב, עם ובלי קשר, לא חושב שמקומו של הרוש בהרכב בטח ובטח לא כשזה על חשבון דוידזאדה. העיקר שאנחנו מתגאים בזה שיש שחקן בית שלנו בנבחרת הצעירה אבל בקבוצה אין לו מקום???
ואגב, עם ובלי קשר, לא חושב שמקומו של הרוש בהרכב בטח ובטח לא כשזה על חשבון דוידזאדה. העיקר שאנחנו מתגאים בזה שיש שחקן בית שלנו בנבחרת הצעירה אבל בקבוצה אין לו מקום???
- Sir Alex Ferguson
לבנות, על מה אתה מדבר? דבר כדורגל ולא סיסמאות. במשחק בסכניין אבו לאבן נכנס בדקה ה90, מול בית"ר י"ם הוא בכלל לא התחמם לפני השער ונכנס רק בגלל הגול של בית"ר י"ם, איפה יש כאן בניה? או שאולי צריך לבנות את דוידזאדה ששיחק שנה וחצי בהרכב ועכשיו נמצא בספסל. מכל הצעירים שעלו לבוגרת מי מקבל דקות? להכניס את אבו חצירא לדקה וחצי בפיגור זה לבנות עליו? ואם בונים אותם למה לא השתמשו במשחקי גביע הטוטו כדי לעשות את זה?bs war כתב:ובכל המגילה שלך לא התייחסת לנתון אחד- יכולת.
אני לא צריך לשפוט את סולימאן, כי אני יכול לשפוט את דוידזאדה, זינו, אבו חצירא ואבו לאבן שצריכים לקבל את הצאנס. נקודת הפתיחה לא צריכה להיות בוא ניתן לסולימאן/הרוש/תורג'מן/כל שחקן רכש אחר את חולצת ההרכב וורק אם הוא יאכזב ניתן את הצאנס לילדים (תזכרו למה דוידזאדה בכלל קיבל את הצאנס לפני שנה וחצי, רמז, הרוש לא יכל לשחק) אלא החשיבה צריכה להיות שמנקודת הפתיחה אבו לאבן צריך להיות בהרכב. בוא נריץ את הילד שהראה מה שהוא יודע בשנה שעברה במשך 7-10 מחזורים ואם הוא לא יהיה מספיק טוב נוריד אותו לספסל.
למה שקלינגר יקח סיכון וילך על הצעירים? אם הוא יכשל בטווח הקצר אלונה תזכור לו שהוא שיתף את הצעירים? קלינגר לאט לאט מוכיח שהוא לא מי שחשבנו/התפללנו שיהיה כשהוא הגיע. אין לו אומץ. המדיניות צריכה להגיע גם מלמעלה, התאמת הציפיות צריכה לבוא מגבוה ששחקנים צעירים מקבלים את חולצת ההרכב כמדיניות (מי אמר מכבי חיפה?)
במה תורג'מן, סולימאן והרוש יותר מנוסים מהילדים שיש כאן? מה הם עשו בקרירה שלהם שהופכת אותם למנוסים או איכותים? אם הם היו איכותים או מוכיחים את עצמם לאורך זמן הם לא היו מגיעים לכאן.
אפשר לשלב שחקני רכש בהרכב, אפשר לנסות מידי פעם להבריק עם שחקנים כמו אקסברד ומלכה, אבל למלא את ההרכב ב11 כאלה? איזה מטרה זה מקדם?
אם מחר יעלו 11 שחקני רכש על המגרש בעכו זה יהיה אחד מהימים העצובים בהיסטוריה של הפועל באר שבע.
לא למדנו כלום מהתקופה של עזורי ולא למדנו כלום מהשנה שעברה של קלינגר. שוב יעלו בהרכב 11 שחקני רכש רק שהפעם במקום מורירה ואסולין או ערן לוי ודוד רביבו יעלו סולימאן והרוש.
יש לך ד"ש מקלינגר -
https://www.one.co.il/Article/11-12/1,1 ... 86786.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מכל שמונת שחקני הנוער שחתמו על החוזה הקיץ רק אבו חצירא בסגל למחר, אין ספק, לשים את הצעירים ביציע היא הדרך הטובה ביותר לבנות אותם.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 11 ספטמבר 2011, 22:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
על מי אתה מסנגר אדון אלחייני? לא הבנתי על שחקני הבית שלנו או על אותם שחקנים שרק אתמול שמעת את שמם פעם ראשונה,מאיפה הסינגור וההתלהבות הזו מי הם ומה הם? מה יצא לנו מהם ומה הם יתנו לנו העונה?bs war כתב:ובכל המגילה שלך לא התייחסת לנתון אחד- יכולת.
אני רוצה שחקני בית בעונה כזו וזהו זה לא נתון לשום דיון, שאתה פותח את זה לדיון אז כאן תתחיל להכניס אנטרסים פסולים,ותתחיל לשאול מאיפה צצו כל השמות והשוערים שהגיעו לכאן העונה? ולא כתוב בשום מקום שהפכנו להיות נס טובורק 2.
?
משה אני חושב שאת התהליך הזה תוכל לשפוט רק בסוף העונה, או לאחר תקופה של לפחות 10 מחזורים.
כרגע, פרט למשחק בסכנין, הילדים קיבלו דקות גם בליגה וגם בגביע הטוטו. פעם יותר, פעם פחות, אבל קיבלו. אבו-חצירא קיבל חצי שעה נגד בית"ר בטוטו, יוני אוזן קיבל חצי שעה נגד ראשל"צ, כנ"ל אבו-לאבן מול בית"ר בליגה. טובים מאוד הם לא היו, גרועים- גם לא, שימשיכו לקבל את הצ'אנס בכל משחק.
אם המגמה שמסתמנת מחר- רק שחקן נוער אחד בסגל- תימשך, אני אסכים איתך במאה אחוז. אבל אני מעדיף לבחון את זה לאורך זמן, ולקוות שזה לא יחזור על עצמו.
כרגע יש שחקנים שראויים למקום בהרכב, כמו הרוש, שנתן בעכו עונה יותר טובה מדוידזאדה, וגם בינתיים הוא נראה יותר טוב.
סולימאן תעלומה, תורג'מן, אני מסכים, לא ראוי למקום בסגל בכלל.
אני מאוד רוצה קבוצה שתיבנה על שחקני בית, אבל לא בכל מחיר. אם יהיו טובים, שישחקו. כי הם מקבלים את הצ'אנסים, רק שיקחו אותם. ואם השבת הזאת (שוב, פעם ראשונה שזה קורה העונה) הם לא קיבלו את המקום בסגל, אז בשבת הבאה.
כרגע, פרט למשחק בסכנין, הילדים קיבלו דקות גם בליגה וגם בגביע הטוטו. פעם יותר, פעם פחות, אבל קיבלו. אבו-חצירא קיבל חצי שעה נגד בית"ר בטוטו, יוני אוזן קיבל חצי שעה נגד ראשל"צ, כנ"ל אבו-לאבן מול בית"ר בליגה. טובים מאוד הם לא היו, גרועים- גם לא, שימשיכו לקבל את הצ'אנס בכל משחק.
אם המגמה שמסתמנת מחר- רק שחקן נוער אחד בסגל- תימשך, אני אסכים איתך במאה אחוז. אבל אני מעדיף לבחון את זה לאורך זמן, ולקוות שזה לא יחזור על עצמו.
כרגע יש שחקנים שראויים למקום בהרכב, כמו הרוש, שנתן בעכו עונה יותר טובה מדוידזאדה, וגם בינתיים הוא נראה יותר טוב.
אני מאוד רוצה קבוצה שתיבנה על שחקני בית, אבל לא בכל מחיר. אם יהיו טובים, שישחקו. כי הם מקבלים את הצ'אנסים, רק שיקחו אותם. ואם השבת הזאת (שוב, פעם ראשונה שזה קורה העונה) הם לא קיבלו את המקום בסגל, אז בשבת הבאה.
די די לנסות ליהיות יפי נפש וללכת לקיצון השני למול תומכי שחקני הבית.bs war כתב:ובכל המגילה שלך לא התייחסת לנתון אחד- יכולת.
אני לגמרי לא בעניין שלשחקני בית יש חסינות יתרה, מצד שני איך תדע אם הם טובים אם הם לא מקבלים צ'אנס, מילא בהרכב- למחר זה אפילו לא בסגל.
אבו לאבן שיחק חצי שעה ולא השאיר חותם? יוסי תורג'מן על המגרש כבר כמה משחקים טובים, לא זכור לי שעשה משהו.
כמו שכבר אמרתי, אם כבר המגמה ללכת על עונה פיננסית וטיפוח שחקנים ללא כוכבים, אני מעדיפה שיתנו את הצ'אנס לאבוחצירא, אבוא לאבן ושות' (אפילו דודזאדה שיראה הרבה ספסל העונה מהצד של הרוש) מאשר לתת הזדמנות לכל מיני עלומי שם מהליגות הנמוכות.
וחלאס עם התירוץ המפגר הזה של לבדוק מה הם תורמים ב 20 דקות. מילא על המגרש שלנו היו שמות מפוצצים הייתי מבינה, אבל במקרה שלנו, לכל החברים האלה שקלינגר הביא לא ברור לי למה יש להם יתרון מעל פני הנוער שלנו. ואגב, לעלות את נושא היכולת בכלל ממש משעשע. אתה מגן על סולימאן שלא ראינו אותו משחק מי ישמע החבר'ה מהנוער קיבלו צ'אנס להוכיח. חצי שעה שאבו לאבן קיבל כנראה כבר מספיק לכם, אז תמשיכו להנות מתורג'מן, הרוש, נאסר וכל החברים.
בהצלחה.

- Sir Alex Ferguson
שיהנו הילה. מכל שחקני הסגל מחר רק שלושה באר שבעים (אילוז, דוידזאדה ואבו חצירא), לא מבין בכלל למה צריך להוציא אוטובוס מבאר שבע, אפשר להוציא מונית מבאר שבע לעכו עם שלושת השחקנים שלנו (אפילו יהיה להם מקום מרווח כי רק שניים יצטרכו להיות מאחורה), לכל השאר במילא יותר קרוב לצאת מת"א. עצוב.הילה חדד כתב:
די די לנסות ליהיות יפי נפש וללכת לקיצון השני למול תומכי שחקני הבית.
אני לגמרי לא בעניין שלשחקני בית יש חסינות יתרה, מצד שני איך תדע אם הם טובים אם הם לא מקבלים צ'אנס, מילא בהרכב- למחר זה אפילו לא בסגל.
אבו לאבן שיחק חצי שעה ולא השאיר חותם? יוסי תורג'מן על המגרש כבר כמה משחקים טובים, לא זכור לי שעשה משהו.
כמו שכבר אמרתי, אם כבר המגמה ללכת על עונה פיננסית וטיפוח שחקנים ללא כוכבים, אני מעדיפה שיתנו את הצ'אנס לאבוחצירא, אבוא לאבן ושות' (אפילו דודזאדה שיראה הרבה ספסל העונה מהצד של הרוש) מאשר לתת הזדמנות לכל מיני עלומי שם מהליגות הנמוכות.
וחלאס עם התירוץ המפגר הזה של לבדוק מה הם תורמים ב 20 דקות. מילא על המגרש שלנו היו שמות מפוצצים הייתי מבינה, אבל במקרה שלנו, לכל החברים האלה שקלינגר הביא לא ברור לי למה יש להם יתרון מעל פני הנוער שלנו. ואגב, לעלות את נושא היכולת בכלל ממש משעשע. אתה מגן על סולימאן שלא ראינו אותו משחק מי ישמע החבר'ה מהנוער קיבלו צ'אנס להוכיח. חצי שעה שאבו לאבן קיבל כנראה כבר מספיק לכם, אז תמשיכו להנות מתורג'מן, הרוש, נאסר וכל החברים.
בהצלחה.
מגינים בחירוף נפש על סולימאן ותורג'מן ולא על אלה שהוכיחו את עצמם בשנה שעברה בנוער לפחות כדי שיקבלו צאנס אמיתי. טוב נו, אחרי השנתיים האחרונות הכל כך מוצלחות, שהתבססו על שחקני הרכש, אין ספק שצריך להמשיך במגמה.
לא יודע אם שמתם לב, אבל תורג'מן כבר לא בהרכב. אז כן, מי שלא טוב לא משחק.
אני מסכים עם הקו הכללי שלכם, אם כבר בינוניים אז שחקני בית, אבל לצאת בהצהרות כמו "עבדו עלינו" "קלינגר הביתה" וכד' אחרי משחק אחד שבו מתוכננים לעלות 3 שחקני בית בסגל- זו הגזמה. אם המגמה הצפויה למחר לא תשתנה (ואני מאמין ומקווה שהיא כן) אני אהיה הראשון שאחזק את טענותיכם.
אי אפשר לעלות למחזור השלישי בליגת העל עם 3 שחקנים בני 18, אין חיה כזאת! לא במכבי ת"א, לא בחיפה, לא בנתניה ולא בקריית שמונה.
אני מסכים עם הקו הכללי שלכם, אם כבר בינוניים אז שחקני בית, אבל לצאת בהצהרות כמו "עבדו עלינו" "קלינגר הביתה" וכד' אחרי משחק אחד שבו מתוכננים לעלות 3 שחקני בית בסגל- זו הגזמה. אם המגמה הצפויה למחר לא תשתנה (ואני מאמין ומקווה שהיא כן) אני אהיה הראשון שאחזק את טענותיכם.
אי אפשר לעלות למחזור השלישי בליגת העל עם 3 שחקנים בני 18, אין חיה כזאת! לא במכבי ת"א, לא בחיפה, לא בנתניה ולא בקריית שמונה.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 11 ספטמבר 2011, 22:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Sir Alex Ferguson
אתה מדבר בסיסמאות. אתה מגן על שחקנים שאתה לא מכיר במקום על אלה שאתה כן מכיר.bs war כתב:משה אני חושב שאת התהליך הזה תוכל לשפוט רק בסוף העונה, או לאחר תקופה של לפחות 10 מחזורים.
למה סולימאן שהגיע מאחי נצרת צריך לקבל את הצאנס לפני השחקנים שלנו?
אני ראיתי את זינו ואבו חצירא בשנה שעברה, והגיע להם צאנס, כאן מתחיל ונגמר הנושא. במשך שנים בכו שאין כאן נוער, שאין שחקנים טובים, שהם נמצאים בליגה נמוכה, אז הנה השחקנים בנוער הוכיחו את עצמם בשנה שעברה (וממשיכים להוכיח עצמם גם השנה, חבל שלא ראית את זינו בשבת בנוער) והם עדיין לא מקבלים צאנס, אפילו בעונה שאנחנו לא מסוגלים להביא שחקן כמו ראדי ומסתפקים באחד כמו תורג'מן.
אני לא צריך לשפוט את סולימאן, הרוש או תורג'מן כי הם לא מעניינים אותי. שחקני הרכש לא קיבלו כאן עשרה מחזורים אלא 70. כבר שנתיים שאנחנו בונים את הקבוצה על שחקני הרכש. גם בעונה של עזורי וגם בשנה שעברה אצל קלינגר. ומה יצא מאותם שחקנים? עודד גביש אחד ושנתיים של אנטי כדורגל שהבריחו את הקהל ומיתגו אותנו כבינונים.
לא רוצה עוד שחקנים כמו משה אסולין ודור דוידי שיהיו בסגל 4 שנים ואתה לא יודע אם הם מתאימים או לא כי הם לא מקבלים צאנס אמיתי. אני רוצה ששחקני הבית שהוכיחו את עצמם בנוער יקבלו צאנס אמיתי. שלפחות שניים מהם (נתחיל עם דוידזאדה ואבו לאבן) יפתחו בהרכב באופן קבוע ולאורך זמן. מי שלא יהיה טוב (איפרגן) מוזמן לפנות את מקומו.
ועכשיו תשאל את עצמך שאלה, ואני באמת לא מדבר בציניות כי ברור לי שבניגוד לקלינגר אצלך טובת הקבוצה היא לפני טובת שלך (וזה הגיוני אצל קלינגר כי הוא קודם כל עושה לביתו), אם באמת כולם מקבלים את אותו הצאנס, למה אחרי 45 דקות מחפירות של הרכב שכולו שחקני רכש ואילוז אחד מול בית"ר י"ם הוא לא הכניס את אחד הצעירים? אם הוא באמת בונה את הצעירים אז איך יכול להיות שרק אבו חצירא בסגל למחר? תחשוב רגע באמת האם קלינגר באמת חושב כמוך והוא פשוט נותן למי שטוב לשחק, או שיכול להיות שהוא קיבל רגליים קרות, שהוא פוחד, שהוא מרגיש שאחרי מה שהיה בשנה שעברה התפקיד שלו מעורער והוא מנסה לקחת כמה שפחות סיכונים (גם אם בעתיד זה יצמיח פירות למועדון). תנסה לחשוב על פיגור 2 שערים בסכניין ועל חילוף כפול כשסוארס וסולימאן נכנסים ומה זה אומר על קלינגר? איפה היו שחקני הבית שם?
לא משנה כרגע מי בעד שחקני בית ומי נגד, שכל אחד יסתכל לעמוק על הקבוצה ויגיד לי שיש הצדקה אחרי 2 הפסדים ב2 המשחקים האחרונים להושיב את כל הילדים ביציע.