דף 1 מתוך 1
לא להסכים
נשלח: 28 אוגוסט 2011, 08:23
על ידי נדב סגרון
יש שמועות שמשחק יועבר לרמת גן בגלל המצב ,אם עוד פעם רוצים להעניש אותנו בגלל שיורים עלינו גראדים הקבוצה צריכה לא להסכים לעלות למשחק גם אם זה אומר הפסד טכני הם רוצים שיחליפו ביתיות עם ביתר.די לבושה הזאת לא עשינו שום פשע שיורים עלינו טילים ואין סיבה שמשחקים שלנו ישוחקו במקום אחר כי המדינה הזאת תקוע בתוך התחת של עצמה.
Re: לא להסכים
נשלח: 28 אוגוסט 2011, 08:51
על ידי yedidel
מדובר בהחלפת ביתיות, ובמצב הנוכחי בכלל לא בטוח שזאת אופציה כזאת רעה. אם כבר בית"ר יתנגדו כי הם יארחו אותנו בר"ג במקום בטדי בסיבוב הבא
Re: לא להסכים
נשלח: 28 אוגוסט 2011, 09:08
על ידי נדב סגרון
שוב אם זה החלפה זה בסדר כל דבר אחר זה בושה.
Re: לא להסכים
נשלח: 28 אוגוסט 2011, 09:39
על ידי yossi
בס"ד
ואני רוצה לשאול,מה יהיה בעתיד?
אנחנו כבר רואים איך כל הדרום הופך אט אט ל"שדרות 2",גראד פה וגראד שם הם בסדר ודבר שבשגרה (הפרחים לממשלות ישראל),אם על כל טיל שישוגר לעבר ב"ש יצטרכו להחליף ביתיות\לדחות משחקים אז מצבנו לא טוב.
שלא לדבר על הזרים שחלקם הודיעו שאם משפחתם תעזוב את הארץ הם יעזבו יחד איתם.
Re: לא להסכים
נשלח: 28 אוגוסט 2011, 14:53
על ידי Sir Alex Ferguson
החלפת ביתיות זה משהו אחד שאני עוד יכול להבין. אבל אם מדובר במשחק רדיוס, עדיף לקבוצה להגיד שאם כך המצב אנחנו לא עולים למגרש. אסור לנו ליצור תקדימים שיכולים לפגוע בנו לעתיד לבוא.
Re: לא להסכים
נשלח: 28 אוגוסט 2011, 17:30
על ידי messiah
לגמרי מסכים עם נדב. הפתרון המוצע הוא מאוד זמני אבל אם המצב הביזיוני הזה בדרום ימשיך ומדינת ישראל תמשיך להתרכז בין חומות ת"א
ולזרוק ז**, אני מציע להודיע על פרישה מליגת העל במהלך שיזעזע פה את המדינה ויקפיץ את התקשורת לשמיים.
לאט לאט אנחנו באמת מתקרבים להיות "שדרות 2" עם טפטופי טילים מדי שבוע ובמצב הזה המגרש הכי קרוב לב"ש שנוכל לשחק בו בלי איום זה ראשון לציון.