סירטון של האוהדים שמתפרעים אחרי המשחק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ADAM93

סירטון של האוהדים שמתפרעים אחרי המשחק

שליחה על ידי ADAM93 »

https://www.youtube.com/watch?v=XhCl-WyMtMM" onclick="window.open(this.href);return false;
דויד הפקות הגיע גם לקריית שמונה עם סירטון של האוהדים "חוגגים" אחרי המשחק+האוהדים מחזירים לאוהד כהן אחרי שהוא אמר לקהל "כולכם על הזין שלי".

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: סירטון של האוהדים שמתפרעים אחרי המשחק

שליחה על ידי clark kent »

אנשים מגעילים וברברים.
אתם מביישים את כל הטוב שקיים בקהל שלנו

סמל אישי של משתמש
ADAM93

שליחה על ידי ADAM93 »

clark kent כתב:אנשים מגעילים וברברים.
שמע אבל אתה חייב להבין הם עשו את כל הדרך מבאר שבע לקריית שמונה בשביל לראות את הבושה הזאת ועוד אומרים להם ששמים עליהם ז**. תאמין לי גם אתה היית מתעצבן ומה לעשות יש כאלה שלא יכולים לשבת בשקט אחרי תצוגה כזאת.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ADAM93 כתב: שמע אבל אתה חייב להבין הם עשו את כל הדרך מבאר שבע לקריית שמונה בשביל לראות את הבושה הזאת ועוד אומרים להם ששמים עליהם ז**. תאמין לי גם אתה היית מתעצבן ומה לעשות יש כאלה שלא יכולים לשבת בשקט אחרי תצוגה כזאת.
יש דרך למחות ויש דרך איך לא למחות. זאת הדרך שלא. מה רע בלהסתפק שירים כמו "אין לכם כבוד" במקום לזרוק קללות של שבורים?

סמל אישי של משתמש
ADAM93

שליחה על ידי ADAM93 »

yedidel כתב:
יש דרך למחות ויש דרך איך לא למחות. זאת הדרך שלא. מה רע בלהסתפק שירים כמו "אין לכם כבוד" במקום לזרוק קללות של שבורים?
קללות של שבורים....לא ואוהד כהן יותר טוב. אני עכשיו מדבר עם דוד שלי הוא אמר לי שעל הדרך שאוהד כהן קילל הוא גם תפס את הביצים שלו באותו זמן. כאילו לא מספיק לו הקללה הוא עוד צריך לבוא עם דוגמאות? דוד שלי הוציא על כל זה 600 שקל ואני בטוח שגם אחרים השקיעו בסביבות הסכום הזה כדי שבסוף ידברו אליהם ככה, אז תאמין לי אפשר להבין אותם. ועזוב את אוהד כהן בכלל זה מה שהם צריכים לראות אחרי כל המאמץ הזה? אם המשחק היה בווסרמיל אולי זה היה אחרת.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ADAM93 כתב: קללות של שבורים....לא ואוהד כהן יותר טוב. אני עכשיו מדבר עם דוד שלי הוא אמר לי שעל הדרך שאוהד כהן קילל הוא גם תפס את הביצים שלו באותו זמן. כאילו לא מספיק לו הקללה הוא עוד צריך לבוא עם דוגמאות? דוד שלי הוציא על כל זה 600 שקל ואני בטוח שגם אחרים השקיעו בסביבות הסכום הזה כדי שבסוף ידברו אליהם ככה, אז תאמין לי אפשר להבין אותם. ועזוב את אוהד כהן בכלל זה מה שהם צריכים לראות אחרי כל המאמץ הזה? אם המשחק היה בווסרמיל אולי זה היה אחרת.
אז חבל שלא צילמתם את התקרית עם אוהד כהן. התגובה נגדו צריכה להגיע מההנהלה ושם אנחנו מתמקדים.

סמל אישי של משתמש
ADAM93

שליחה על ידי ADAM93 »

yedidel כתב:
אז חבל שלא צילמתם את התקרית עם אוהד כהן. התגובה נגדו צריכה להגיע מההנהלה ושם אנחנו מתמקדים.
אל תדאג כי כשאוהד כהן אמר את זה דוד שלי סימס לאלונה ברקת שישבה בטריבונה ממול מה שאוהד כהן עשה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ADAM93 כתב: אל תדאג כי כשאוהד כהן אמר את זה דוד שלי סימס לאלונה ברקת שישבה בטריבונה ממול מה שאוהד כהן עשה.
מעולה.

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

clark kent כתב:אנשים מגעילים וברברים.
ברור... הכי קל להעביר ביקורת מרחוק.
בזמן שאתה גירבצת מתחת לפוך אנחנו עמדנו 200 איש בקור וראינו 11 אנשים יורקים לנו בפרצוף. כל קללה הייתה מוצדקת כל עוד אין איחולי מוות או דברים בסגנון.
אנשים כמוך שמעבירים ביזיון כזה על סדר היום מביישים את הקהל שלנו!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Chen כתב:
ברור... הכי קל להעביר ביקורת מרחוק.
בזמן שאתה גירבצת מתחת לפוך אנחנו עמדנו 200 איש בקור וראינו 11 אנשים יורקים לנו בפרצוף. כל קללה הייתה מוצדקת כל עוד אין איחולי מוות או דברים בסגנון.
אנשים כמוך שמעבירים ביזיון כזה על סדר היום מביישים את הקהל שלנו!
אם היה לכם כל כך קר וקשה, למה לא תפסת את עצמכם, נכנסתם לאוטו ונסעתם במקום לחכות לשחקנים 50 דקות בקור ורק אז לנסוע ?

את המחאה הייתם עושים בשבת, במגרש (או באימון היום) כמו שצריך ולא מתגודדים כמו חבורה של ילדים בני 2.5 וצועקים אמא שלכם זונה. פתטיות לשמה.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

Chen כתב:
ברור... הכי קל להעביר ביקורת מרחוק...
...בזמן שאתה גירבצת מתחת לפוך...
...אנשים כמוך שמעבירים ביזיון כזה על סדר היום מביישים את הקהל שלנו!...
גירבצת מתחת לפוך? באמא שלי יש כאן כמה ילדים טיפשים שצריכים לחזור לגן טרום חובה אולי שם תמצאו שפה משותפת ותשחקו בחול.
בזמן שאתה נסעת לך לצפון לראות כדורגל, שזה פעולה של הנאה ולא שירות בסיירת מטכ"ל במבצע בעזה! אני הייתי בעבודה עד 12 בלילה כדי לנסות לממן את הלימודים שלי ואתה עוד תטיף לי?!

אני אוהב את קבוצת הכדורגל שלי אבל בניגוד אליך לי אלוהים נתן את האפשרות להפעיל את השריר שנמצע בתוך הגולגולת ולא לרוץ מאחורי אוטובוס ולהוציא מילים שיביישו את אחרוני הנוולים באל-קעידה...

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

שיהיה לך בכיף..
לא רוצה לנסוע? אל תיסע
אבל מי אתה שתדבר ככה על האוהדים?! מביישים את כל הטוב? הטוב זה אותם אוהדים שהיו אתמול במשחק, שזה אותם אוהדים שהיו בדוחא ובגרין, ובלעדיהם היינו סוג של שלוחה של מכבי פתח תקווה בדרום.
או שמבחינתך טוב זה מי שהיה נשאר למחוא לשחקנים כפיים אחרי המשחק..?!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אומנם היו שם דברים מגעילים שלא מתאימים אבל מצדיק את מה שעשו האוהדים האלה.

נראה אותכם שורפים יום שלם בשביל ש11 זבלים ירקו לכם בפרצוף שמשחקים בלי כבוד . כל אחד היה מתנהג ככה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
אלדר זאדה

שליחה על ידי אלדר זאדה »

מסכים עם התגובה הראשונה בהחלט!!!
אתם לא יודעים למחות גועל נפש של אוהדים , אם אני הייתי שם הייתי עושה הרבה יותר מזה , לילה טוב...

שלח תגובה