הלכה הדרך

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

הלכה הדרך

שליחה על ידי נדב סגרון »

קלינגר אני לא יודע אם אתה קורא את האתר הזה אבל אם בכל זאת אז אני מבקש ממך:
ב-3 משחקים האחרונים הלכה הדרך התחלת להקשיב לקהל לעשות הרכבים בישביל הקהל לבצע חילופים לפי הצעקות של הקהל עכשיו אין עם זה בעיה ברגע שהדברים נכונים לטקטיקה ולצורת המשחק אבל ברגע שזה נוגד כל היגיון טקטי זה לא טוב ולכן באים תוצאות מביכות ב-3 משחקים האחרונים.
לך עם הדרך שלך בזה אתה הכי טוב תעשה מה שאתה יודע אל תפחד..בשלושה משחקים האחרונים באנו לא מוכנים כאילו לא הייתה הכנה טקטית על הקבוצה היריבה וזה לא צריך לקרות חבל...
אתמול למשל היה חייב להכניס עוד מישהו לאמצע כי שם זה החולשה של רמת גן ובמקום זה כל המשחק שיחקנו על האגפים (דרך אגב אחלה מגן ימני יש להם) והתברברנו.גם נגד פתח תקווה לא הינו מוכנים לדברים החזקים שלהם ושמנו את רביבו ואסולין באגפים במקום שחקנים קצת יותר הגנתיים חבל ככה הפסדנו את המשחק .ונגד הפועל תל אביב אין לי מה להגיד הקבוצה לא הגיע .
בקיצור ניר תתכוננו למשחקים יותר טוב ואל תקשיב לכל המקללים שרוצים צגאי ואז מקללים שהכנסת אותו, ורוצים רביבו כאילו הוא פירלו ולא ידעת ואז שוב מקללים.
תשחק איך שאתה חושב ותביא תוצאות כבר חבל אנחנו אוהבים אותך...
תמונה

סמל אישי של משתמש
shahs1

Re: הלכה הדרך

שליחה על ידי shahs1 »

אם קלינגר היה מקשיב לקהל אז רביבו היה עובר למכבי פתח תקווה, ביסו ובסיט לא היו פה ומעל הכל היה לנו מגן ימני!!!

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

Re: הלכה הדרך

שליחה על ידי נדב סגרון »

את הדברים האלה אומר הקול השפוי בקהל הקול שבאמת מקשיבים לו אומר דברים אחרים לגמרי
תמונה

שלח תגובה