'בליגת העל כבר כולם רועדים'
'בליגת העל כבר כולם רועדים'
בבקשה, די עם זה!!!
מילא זה היה נכון... חצי מהמילים של השיר לא תואמות את המציאות.
(שאלה יהיו הבעיות שלנו...... אבל בכל זאת הרגשתי צורך להוציא קצת מרמור).
מילא זה היה נכון... חצי מהמילים של השיר לא תואמות את המציאות.
(שאלה יהיו הבעיות שלנו...... אבל בכל זאת הרגשתי צורך להוציא קצת מרמור).
Re: 'בליגת העל כבר כולם רועדים'
חחחחחחחחחח
הרגת אותי
הרגת אותי
אשכרה חחחחחח... רועדים בתחת שלי... 

בקצב הזה נצטרך להחליף את המילים ל- "בליגה הלאומית כולם רועדים".
הפועל אני כבר משתגע
8red כתב:בקצב הזה נצטרך להחליף את המילים ל- "בליגה הלאומית כולם רועדים".
גם שם זה כבר לא כל כך בטוח..

כראה הכוונה היא לכל השחקנים........של באר שבע
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
בליגת העל כבר כולם צוחקים
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שיר מעולה שמעיר את הקהל, שלפחות מראה שבקהל אנחנו חושבים בגדול.
מקווה שהטופיק היה ציני אחרת אני אתחיל לחשוב שהלוזריות של הקבוצה מחלחלת גם לקהל...
מקווה שהטופיק היה ציני אחרת אני אתחיל לחשוב שהלוזריות של הקבוצה מחלחלת גם לקהל...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חלאס לפתוח עוד דיון ועוד דיון ולחפור ולחפור כול הזמן עד כמה הקבוצה גרועה. היה רשום כבר בוואן השחקנים כבר בוכים אבל עם אוהדים כאלה ש"מפרגנים" אני מתפלא שהם עוד לא התאבדו.
אז בואו נשיר רק דברים אמיתיים:
במקום: "באר שבע גם בטוב, באר שבע גם ברע" נשיר "באר שבע רק טוב, באר שבע רק בטוב".
במקום "גם אחרי שרע לי אני הולך איתך" נשיר "כי אחרי שרע לי אני אקלל ללא הפסקה".
במקום "אלך איתך לכל מקום אפילו עד הגיהנום" נשיר: "אלך איתך לורסמיל, וגם זה רק בתקופה טובה".
ובכלל במקום "הפועל באר שבע" נשיר "הפועל תל אביב"
אה, רגע, זה קרה...
במקום: "באר שבע גם בטוב, באר שבע גם ברע" נשיר "באר שבע רק טוב, באר שבע רק בטוב".
במקום "אלך איתך לכל מקום אפילו עד הגיהנום" נשיר: "אלך איתך לורסמיל, וגם זה רק בתקופה טובה".
אה, רגע, זה קרה...
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
חן תעשי לעצמך LIKE ממני
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
אז זהו שכל מה שרשמת פה זאת שטות אחת גדולה..crazyred כתב:אז בואו נשיר רק דברים אמיתיים:
אה, רגע, זה קרה...
נכון לעכשיו "באר שבע גם ברע" מתאר הכי טוב את המצב שלנו. גם אחרי תצוגות נפל ואינסוף התבזויות אנחנו ממשיכים ללכת אחרי הקבוצה לכל חור ולא זוכים לרגע אחד של נחת.
אם כל פעם שתשמעי אוהד שלנו צועק לשחקן של הקבוצה "בן זונה" תכתבי פה טורים שמנוסחים יפה ותעשי מהקהל שלנו בהמות.. סלחי לי אבל כנראה שמגרש כדורגל זה לא המקום בשבילך.
אולי כדאי שאני אפסיק עם זה... אולי אני אתחיל לכתוב ואפיקים טיפשיים על כמה שהקבוצה גרועה.... אתה מדבר כאילו אנחנו איזה מועמדים לאליפות שהגיעו למקום אחרות... יאללה! מועדון בינוני עם קהל בינוני... או כמו שאמרו לפני - הכל התחלף חוץ מהקהל! ובכלל לא דיברתי על זה שלפני שבועיים ניתחנו חמש אפס.. הקהל נכנע מהר ודורש מהשחקנים שלא! עובדה!
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נכנע מהר? את היית בטדי ב- 5:1 ?crazyred כתב:אולי כדאי שאני אפסיק עם זה... אולי אני אתחיל לכתוב ואפיקים טיפשיים על כמה שהקבוצה גרועה.... אתה מדבר כאילו אנחנו איזה מועמדים לאליפות שהגיעו למקום אחרות... יאללה! מועדון בינוני עם קהל בינוני... או כמו שאמרו לפני - הכל התחלף חוץ מהקהל! ובכלל לא דיברתי על זה שלפני שבועיים ניתחנו חמש אפס.. הקהל נכנע מהר ודורש מהשחקנים שלא! עובדה!
רק עכשיו, אחרי 23 מחזורים ותוצאות מאכזבות ביחס לציפיות שאלונה וקלינגר הציבו בעצמם, נשמעים קולות בודדים (!) מחאות כאלה ואחרות.
די כבר עם הלכלוכים האלה, הקהל השתנה מאוד, מגיע ומעודד כל העונה למרות שלא ממש מקבלים תמורה.
לשם השוואה, בשלב הזה לפני שנה היינו בעיצומו של תכנון מחאה עם חולצות שחורות. ומה שראינו על הדשא אז לא הרבה יותר שונה מהיום.
יש לי חבר אוהד הפועל ת"א, אמר שהשיר הנ"ל אחד החזקים שהמציאו קהל אוהדים. עזוב אותך שטויות זה לא המילים זה היופי שהוא משדר.=)