פרננדש 2 .
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
פרננדש 2 .
ליאור ז'אן, בדיוק כמו פרננדש מוצב בעמדה שלא מתאימה ליכולות שלו, אני מאמין שאם ניר ינסה אותו כבלם במקום יחיאל, הוא יהיה הרבה יותר טוב מאשר בעמדת הקשר האחורי.
- matan_shitrit
Re: פרננדש 2 .
לדעתי הוא לא יסכים לשחק בעמדה הזאת.. הוא לא יגיד שהוא לא מסכים הוא פשוט " לא יהיה מספיק טוב"....
בס"ד
מקומו היחיד של ליאור ג'אן הוא בספסל ובסוף השנה להחזיר למכבי ת"א.
מקומו היחיד של ליאור ג'אן הוא בספסל ובסוף השנה להחזיר למכבי ת"א.
ליאור ז'אן אמנם לא מהטובים שיש בהפועל באר שבע אבל גם לא מהגרועים ביותר,נוח לנו להיתפס עליו,הגול השלישי הוא נטו אשמת דוידזאדה שאם היה יודע איך מוציאים כדור חוץ לא היינו מקבלים את השער הזה,אבל הוא לצערי נהנה מחסינות בלתי מובנת,שחקן בגילו עם מקום קבוע בהרכב כבר שנה אמור לשדרג את עצמו הרבה יותר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כמה קל להאשים שחקני בית ולא שחקנים מבחוץ, כי התרגלנו לכאלו...אדום זקן כתב:ליאור ז'אן אמנם לא מהטובים שיש בהפועל באר שבע אבל גם לא מהגרועים ביותר,נוח לנו להיתפס עליו,הגול השלישי הוא נטו אשמת דוידזאדה שאם היה יודע איך מוציאים כדור חוץ לא היינו מקבלים את השער הזה,אבל הוא לצערי נהנה מחסינות בלתי מובנת,שחקן בגילו עם מקום קבוע בהרכב כבר שנה אמור לשדרג את עצמו הרבה יותר.
אז דוידזאדה טעה, למה כל פעם שליאור ג'אן משחק תמיד הקבוצה חייבת להפסיד, וסטסטית זה נכון, לא אני אמרתי את זה.
אם להתבסס על הסטסטיסטיקה וכו' עדיף כבר לעלות עם משה אסולין במקום השחקן הזה, לפחות ממשה נראה יותר מחויבות ולא פחדנות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אין קשר להיותו שחקן בית או לא,אם היית במשחק אז בטח ראית כמוני שמה שהוביל לשער השלישי זו טעות מטופשת בהוצאת חוץ ולא ליאור זא'ן מה לעשות........
ורק בגלל שהוא שחקן בית הוא מקבל חסינות וכמו שאמרתי מקודם הוא כבר שנה קבוע בהרכב ואני לא רואה ממנו שום התקדמות חלש מאוד פיזית,לוקה במסירה אחרונה וחלש בהגנה,מזל שהוא קצת מהיר מה שמחפה במקצת על החסרונות,עכשיו תסביר לי למה אלי דסה מבית"ר וטווטאחה ממכבי חיפה משחקים הרבה פחות ממנו אבל הם יותר טובים ממנו??
אז בוא נהיה עיניינים ומקצועיים ונעזוב את העניין של שחקן בית או לא,ותאמין לי הלוואי שיצליח,אבל כרגע הוא לא מספק את הסחורה עובדתית.
ורק בגלל שהוא שחקן בית הוא מקבל חסינות וכמו שאמרתי מקודם הוא כבר שנה קבוע בהרכב ואני לא רואה ממנו שום התקדמות חלש מאוד פיזית,לוקה במסירה אחרונה וחלש בהגנה,מזל שהוא קצת מהיר מה שמחפה במקצת על החסרונות,עכשיו תסביר לי למה אלי דסה מבית"ר וטווטאחה ממכבי חיפה משחקים הרבה פחות ממנו אבל הם יותר טובים ממנו??
אז בוא נהיה עיניינים ומקצועיים ונעזוב את העניין של שחקן בית או לא,ותאמין לי הלוואי שיצליח,אבל כרגע הוא לא מספק את הסחורה עובדתית.
דר אם כבר סטטיסטיקה, אז הסטטיסטיקה של כל הקבוצה לא משהו, כולם היו בהפסדים וכולם בניצחונות. אנחנו קבוצה בינונית וזהו.
- matan_shitrit
את דעתי על ליאור ז'אן כבר לדעתי הבעתי.. אין לו מקום בהפועל ב"ש לאו דווקא בגלל יכולת, יותר בגלל 0(!!!) מחויבות.