מה זה הנעליים האלה???
מה זה הנעליים האלה???
בנושא הקודם ממש חפרתי אז לא רציתי לחפור עוד שם
אבל מה זה מה אנחנו בני יהודה מה זה כל הנעליים הכתומות האלה די עם זה ,כל השחקנים חוץ מאסולין חובשים לי נעליים או כתומות או לבנות או אדומות די עם זה כולם נהיו לי כוכבים ובעלי פוזה ,חוץ מסוארס שהוא באמת כוכב ואילוז אולי כי הוא הקפטן אז שיהיה לו מגניב כולם לחזור לנעליים השחורות לאף אחד בקבוצה הזאת אין מעמד שמאפשר לו להתנהג כמו איזה כוכב.
אני יודע שזה שטויות ואתם חושבים שאני דפוק אבל זה פשוט עולה לי על עצבים הדברים האלה ....
אבל מה זה מה אנחנו בני יהודה מה זה כל הנעליים הכתומות האלה די עם זה ,כל השחקנים חוץ מאסולין חובשים לי נעליים או כתומות או לבנות או אדומות די עם זה כולם נהיו לי כוכבים ובעלי פוזה ,חוץ מסוארס שהוא באמת כוכב ואילוז אולי כי הוא הקפטן אז שיהיה לו מגניב כולם לחזור לנעליים השחורות לאף אחד בקבוצה הזאת אין מעמד שמאפשר לו להתנהג כמו איזה כוכב.
אני יודע שזה שטויות ואתם חושבים שאני דפוק אבל זה פשוט עולה לי על עצבים הדברים האלה ....

Re: מה זה
לא אכפת לי מה אני בני יהודה מה זה כל הכתום הזה זה מחליא אותי או שחור או אדום די עם הפוזה!!!

- matan_shitrit
Re: מה זה הנעליים האלה???
כנראה שהמצב שלנו מעולה אז אפשר להתעסק בדברים הבאמת חשובים...
מצידי שישחקו עם נעליים בצבע כחול מטאל , רק שיישחקו כבר!
matan_shitrit כתב:כנראה שהמצב שלנו מעולה אז אפשר להתעסק בדברים הבאמת חשובים...
כמה שאתה צודק חחח..גם חרדל זורם..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מצידי שיהיה על הנעליים שלהם סמל של צלבים ויהיה רשום להם על הנעל ישו המשיח, העיקר שישחקו כבר כמו שצריך...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הנעליים הכתומות הם הנעליים אחת הקטלניות שראיתי בחיים שלי!!!זה של מסי!!
בקשר לתגובה מעליי הגזמתה קצת אחשלי!!
בקשר לתגובה מעליי הגזמתה קצת אחשלי!!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נכון שיש לנו בעיות הרבה יותר גדולות ושזה גם שטויות ,ואני ממש לא אוהב להתעסק בדברים האלה אבל זה לא אומר שיותר מחצי קבוצה צריכה לעלות עם נעלים כתומות עדין יש זהות לקבוצה הזאת וחלק מהזהות זה אדום כחול אולי לבן אבל ממש לא כתום שיעשו פוזות עם נעלים כתומות במקום אחר לא פה

דר אדום בנשמה כתב:מצידי שיהיה על הנעליים שלהם סמל של [s]צלבים[/s] ויהיה רשום להם על הנעל [s]ישו המשיח[/s], העיקר שישחקו כבר כמו שצריך...

הפועל אני כבר משתגע
השחקנים נדרשים לשחק בחולצות של המועדון בשיטה של המועדון בכללים של המועדון הנעליים זה המקום היחיד שיש להם לבחור כרצונם, עזבו אותם בשקט
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
ואני שוב קורא לקלינגר תוריד להם את הנעליים האלה שיפסיקו עם הפוזות שמים לי נעלים של מונדיאל ולא יודעים לבעוט בכדור .... יחזרו הנעלים השחורות לאלתר..