מלמיליאן התפוטר
מלמיליאן התפוטר
טוב? רע?
Re: מלמיליאן התפוטר
BRING SAMUEL YEBOAH!!!!
1.STRONG
2.FAST
3. SCORER!
DONT WASTE YOUR TIME, JUST BRING HIM!
1.STRONG
2.FAST
3. SCORER!
DONT WASTE YOUR TIME, JUST BRING HIM!
עדיף שהיה נשאר. בית"ר קבוצה שבורה ובדר"כ קבוצה שהמאמן שלה מתפטר במשחק הראשון נראית טיפה טוב יותר במישור המנטלי.
במקרה שלנו, אין כל קשר מי המאמן הקבוצה והשחקנים חייבים להחזיר לקהל ולעצמם את הכבוד אחרי מה שהיה בטדי ולא משנה מי עומד על הקווים בבית"ר.
במקרה שלנו, אין כל קשר מי המאמן הקבוצה והשחקנים חייבים להחזיר לקהל ולעצמם את הכבוד אחרי מה שהיה בטדי ולא משנה מי עומד על הקווים בבית"ר.

כמה צפוי שזה יקרה דווקא לפני משחק מולנו.
לצערי אני לא רואה אותנו מנצחים כשבית"ר עם מאמן חדש על הקווים- כרגע זה נראה כמו רוני לוי.
לצערי אני לא רואה אותנו מנצחים כשבית"ר עם מאמן חדש על הקווים- כרגע זה נראה כמו רוני לוי.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up1/zzdnixjwqizb.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ברור שרע.
לא מספיק שמגיעים עם הגב לקיר (כמו בסיבוב הקודם..), גם אפקט החלפת מאמן עושה את שלו לפחות במשחק הראשון..
לא מספיק שמגיעים עם הגב לקיר (כמו בסיבוב הקודם..), גם אפקט החלפת מאמן עושה את שלו לפחות במשחק הראשון..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רארר כל כך קיוותי שזה לא יקרה, ותמיד איכשהו הדברים הללו קורים לפניי משחקים שלנו מול אותה קבוצה, ממש קללת המאמן החדש בקבוצה שבמשבר רובצת עלינו!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בס"ד
אנחנו משחקים בבית וחייבים ניצחון וזה ממש לא משנה לי מי עומד על הקווים.
קל זה לא יהיה אך אין תירוצים,ניצחון חובה!
אנחנו משחקים בבית וחייבים ניצחון וזה ממש לא משנה לי מי עומד על הקווים.
קל זה לא יהיה אך אין תירוצים,ניצחון חובה!
לדעתי רוני לוי לא יסכים לחתום אם לא יתנו לו תקציב לחיזוק.
- fc beer sheva
פחדנים!
כל תוצאה מלבד נצחון זה כשלון ענק בטח אחרי מה שעשו לנו בטדי .
שחקן שלא יעלה בטירוף למשחק הזה שיעיפו אותו מהקבוצה!!!
כל תוצאה מלבד נצחון זה כשלון ענק בטח אחרי מה שעשו לנו בטדי .
שחקן שלא יעלה בטירוף למשחק הזה שיעיפו אותו מהקבוצה!!!
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 92590.html" onclick="window.open(this.href);return false;
99% שרוני לוי יעמוד על הקווים בשבת.
בכל משחק צריכים צריך לבוא בשביל לנצח אבל למשחק הזה השחקנים צריכים לבוא עם אש בעניים ולא רק לנצח את המשחק אלא להביס !
בית"ר קבוצה לא קלה אבל ללא ספק במצב הנתון ואחרי ההשפלה שחטפנו בטדי השחקנים צריכים להחזיר את הכבוד בריבית דה ריבית...
99% שרוני לוי יעמוד על הקווים בשבת.
בכל משחק צריכים צריך לבוא בשביל לנצח אבל למשחק הזה השחקנים צריכים לבוא עם אש בעניים ולא רק לנצח את המשחק אלא להביס !
בית"ר קבוצה לא קלה אבל ללא ספק במצב הנתון ואחרי ההשפלה שחטפנו בטדי השחקנים צריכים להחזיר את הכבוד בריבית דה ריבית...
קמפיין חדש שלי (אחרי הצלחת הקמפיין הקודם "לא חוזרים מחיפה עם הפנים בין הידיים"):
[glow=red][highlight=#FF0000]"מחזירים את בית"ר לירושלים עם הזנב בין הרגליים!"[/highlight][/glow]
[glow=red][highlight=#FF0000]"מחזירים את בית"ר לירושלים עם הזנב בין הרגליים!"[/highlight][/glow]
הפועל אני כבר משתגע
העיקר שלא נתחיל לחשוב על "נקמה", כי כשמתחילים לחשוב על נקמה ושהולכים להחזיר להם עם שישייה על החמישייה שספגנו בטדי, בקושי מנצחים בהפרש של שער אחד.
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
נותנים לך ניצחון.. אתה עוד בא בטענות ?dudi2002 כתב:העיקר שלא נתחיל לחשוב על "נקמה", כי כשמתחילים לחשוב על נקמה ושהולכים להחזיר להם עם שישייה על החמישייה שספגנו בטדי, בקושי מנצחים בהפרש של שער אחד.