לטענתך בעונה שעברה ניסו להוריד אותך מהכביש עם הרכב, דבר שהביא אותך להתפטר. האם אירוע זה גרם לך לראות את תפקיד המאמן בצורה אחרת? והאם זה משפיע על התנהגותך באשקלון מול האוהדים?
אני לא התפטרתי בגלל המקרה הספציפי הזה. אני התפטרתי מסיבה אחת פשוטה והיא תפקודם של השחקנים בעקבות הלחץ המטורף שהגיע מהקהל, בעקבות הרצון שלהם שאלך הביתה. כראש מערכת הייתי חייב לקחת אחריות ולהתפטר. המקרה שבו ניסו להוריד אותי מהכביש היה מקרה בודד בין הרבה מיקרים שאפילו לא יודעים עליהם. אני חושב שהשארתי את הקבוצה במקום טוב, ואז עזבתי.
רק לאחר שעזבתי נודע לי שיש המון אוהדים שנקראים "אוהדי אינטרנט" שהתפקיד שלהם לשבת מול אתרי האוהדים ולהכפיש את האנשים שעובדים במועדון, אנשים שלטעמם לא ראויים להיות שם. זאת מערכת משומנת, אני לא המצאתי את הסיפורים.
קשה להמחיש במילים את עוצמות הבוז והתיעוב לאיש!!
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 20 נובמבר 2010, 21:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
הרס את הקבוצה בעונה שעברה,וגם הקומץ המקלל הרס לא פחות,אלונה עשתה בשכל שהיא איימה לעזוב,לא היה אפשר להצליח ככה בחיים,והוא צודק בזה שקלינגר נהנה מהפירות של השינוי החיובי...
אליק כתב:מיותר עוד יותר הראיון הזה שרק התסיס עוד יותר וחימם את האווירה.
אם המועדון רוצה להרגיע את הקהל, לעסוק בעזורי לפני המשחק זאת ממש לא החלטה חכמה...
יש מי שיאמר, ובצדק, שיותר בכיוון של לא ראוי לקבל במה, בטח ובטח באתר הרשמי של המועדון.
האשכול כאן נפתח, אחרי שכבר ניפק את ה"פנינים" שלו וראוי היה להגיב עליהם.