סוארס.
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
סוארס.
מדהים, פשוט מדהים ! שומר על הכדור בצורה יוצאת דופן ויש לו אחלה דריבל. אי אפשר לעבור אותו פשוט, שהביאו אותו ואמרו שהוא יהיה כמו דה סילבה לא טעו. תענוג לראות אותו.
בקשר למשחק, אין יותר מדי מה להתרגש. 3-2 בחוץ נגד הפועל ת''א זו תוצאה מעולה. עדיף על 4-1, תסכימו איתי.
בקשר למשחק, אין יותר מדי מה להתרגש. 3-2 בחוץ נגד הפועל ת''א זו תוצאה מעולה. עדיף על 4-1, תסכימו איתי.
Re: סוארס.
תוצאה זה רק מספר.... יש דרך
Like many of us said in the past:
Suares must play as the back midfielder.
From what I saw today, he was quite good.
Don't you agree?
Shavua Tov
Suares must play as the back midfielder.
From what I saw today, he was quite good.
Don't you agree?
Shavua Tov
אם היינו משחקים עם ההרכב הזה:
----------------------------------------אוהד כהן----------------------------------------
-------------------------סוארס--------------------------גביש----------------------------
-----דוידזדה------------------------------------------------------------אבי יחיאל------
--------------------------אדלי-------------------------ג'אן------------------------------
----------------------------------------רביבו--------------------------------------------
----מליקסון--------------------------------------------------------------ג'יימס ביסו----
------------------------------------ליאור אסולין----------------------------------------
אם היינו אם ההרכב הזה משחקים אחרי השער הראשון ביוזמה להכניס גול היינו מנצחים.
חבל מאוד שאין לנו ביטחון עצמי למה יש לנו אחלה שחקנים שפשוט לא מאמינים בעצמם.
אבי יחיאל פשוט לא בלם טוב והוא איטי.
אביתר "חור" אילוז לא מתאים להיות מגן ימני, קשר ללא ספק טוב.
חבל שקלינגר כל פעם מאלתר ולא מייצב הרכב כל פעם לאט לאט, ביסו שחקן מצויין ברמה טובה והוא יהיה בהרבה יותר אפקאטיבי בהתקפה.
מהמשחק הזה אפשר לקחת רק ביטחון להמשך לא יותר, יצאנו פראיירים וחבל.
----------------------------------------אוהד כהן----------------------------------------
-------------------------סוארס--------------------------גביש----------------------------
-----דוידזדה------------------------------------------------------------אבי יחיאל------
--------------------------אדלי-------------------------ג'אן------------------------------
----------------------------------------רביבו--------------------------------------------
----מליקסון--------------------------------------------------------------ג'יימס ביסו----
------------------------------------ליאור אסולין----------------------------------------
אם היינו אם ההרכב הזה משחקים אחרי השער הראשון ביוזמה להכניס גול היינו מנצחים.
חבל מאוד שאין לנו ביטחון עצמי למה יש לנו אחלה שחקנים שפשוט לא מאמינים בעצמם.
אבי יחיאל פשוט לא בלם טוב והוא איטי.
אביתר "חור" אילוז לא מתאים להיות מגן ימני, קשר ללא ספק טוב.
חבל שקלינגר כל פעם מאלתר ולא מייצב הרכב כל פעם לאט לאט, ביסו שחקן מצויין ברמה טובה והוא יהיה בהרבה יותר אפקאטיבי בהתקפה.
מהמשחק הזה אפשר לקחת רק ביטחון להמשך לא יותר, יצאנו פראיירים וחבל.
סוארס היה היום מדהים - לא פחות. אני מרגיש שכל רגע שהוא משחק במרכז ההגנה זה רגע מבוזבז לחובבי הכדורגל ולוויליאם
סוארס עצמו. יש לו כל כך הרבה לתרום בקישור האחורי - הוא טכני,הוא מחלץ כדורים פנטסטי,הוא עושה רושם גם של מנהיג בקישור
ומעל הכל נלחם נלחם נלחם. בובה של שחקן ויסלחו לי מראש כל המזלזלים במה שאני עומד להגיד אבל לדעתי וויליאם סוארס לא רק
שאינו נופל מדאגלס דה סילבה אלא ביכולת של היום הוא הרבה יותר טוב ממנו ועם הרבה יותר פוטנציאל התפתחות. הקישור האחורי של
סוארס וז'אן יכול עם שפשוף קל להיות קישור אחורי גרזני וטכני נפלא כאחד.
סוארס עצמו. יש לו כל כך הרבה לתרום בקישור האחורי - הוא טכני,הוא מחלץ כדורים פנטסטי,הוא עושה רושם גם של מנהיג בקישור
ומעל הכל נלחם נלחם נלחם. בובה של שחקן ויסלחו לי מראש כל המזלזלים במה שאני עומד להגיד אבל לדעתי וויליאם סוארס לא רק
שאינו נופל מדאגלס דה סילבה אלא ביכולת של היום הוא הרבה יותר טוב ממנו ועם הרבה יותר פוטנציאל התפתחות. הקישור האחורי של
ובכל זאת, אני חושב שאם היה משחק אתמול כבלם, אולי לתמוז היה קצת יותר קשה לסבסב ככה שחקנים שלנו, בצורה כזאת שאפילו בפרו אבולשן או בפיפ"א הוא היה נתקל ביותר התנגדות.messiah כתב:סוארס היה היום מדהים - לא פחות. אני מרגיש שכל רגע שהוא משחק במרכז ההגנה זה רגע מבוזבז לחובבי הכדורגל ולוויליאם
כמה שזה נשמע בונקריסטי או מסתגר אני חושב שהיה נכון יותר לשחק אתמול עם שלושה בלמים: יחיאל סוארז וגביש כשאופיר ואביה כמגינים יותר חופשיים לעלות ולתקוף, כשאדליי וז'אן קשרים אחוריים ומאור ונאסר \ רביבו משחקים מאחורי אסולין.
ניראה לי שככה היינו מוציאים קצת יותר מהמשחק של אתמול, במיוחד לאור זה שיש לנו בעייה מנטאלית נגד קבוצות גדולות.
הפועל אני כבר משתגע
- dardasmiley
הכל חוכמה בדיעבד, גם אחרי שראינו מה רביבו עשה היה נכון לשלב אותו מדקה ראשונה, אבל זו חוכמה שלאחר מעשה, אני חושב שמגיע לניר כל הכבוד על לקיחת האחריות ושימת האצבע על הבעיות מבלי לכסת"ח. נכונה לנו עבודה רבה בתחום המנטלי, אבל בואו נודה בזה, שיחקנו מול קבוצה שעל כל עמדה במגרש, מלבד העמדה של סוארז, טובה מאיתנו בשתי דרגות.
השער השלישי שבשנה שעברה היה האיתות לכך שעומדת להגיע תבוסה, דווקא היה הסממן חזרה למשחק שלנו ועם עוד קצת זמן גם יכולנו להשוות...
בכל מקרה מעדיף את קלינגר עשרות מונים על עזורע, לפחות הוא צעק השתולל היה חלק מהמשחק, כשהוא הגיע לראיון בסיום המשחק הוא ממש היה צרוד, זה חלק מהדברים שאני מצפה מהמאמן שלי... לא בושה להפסיד להפועל 3-2, בושה לקבל תבוסה מהפועל 4-1......
ועוד משהו קטן, עם כמה שסוארז אדיר בקישור, מבחינה מספרית נטו, כשהוא וגביש שיחקו ביחד כבלמים חטפנו הכי פחות שערים מאשר בכל קומבינציה אחרת. הייתי שמח לראות אותו קשר אחורי אבל במצבת הבלמים של היום אין ברירה, לפחות עד שיגיע מגן ימני שיודע גם לעשות הגנה
השער השלישי שבשנה שעברה היה האיתות לכך שעומדת להגיע תבוסה, דווקא היה הסממן חזרה למשחק שלנו ועם עוד קצת זמן גם יכולנו להשוות...
בכל מקרה מעדיף את קלינגר עשרות מונים על עזורע, לפחות הוא צעק השתולל היה חלק מהמשחק, כשהוא הגיע לראיון בסיום המשחק הוא ממש היה צרוד, זה חלק מהדברים שאני מצפה מהמאמן שלי... לא בושה להפסיד להפועל 3-2, בושה לקבל תבוסה מהפועל 4-1......
ועוד משהו קטן, עם כמה שסוארז אדיר בקישור, מבחינה מספרית נטו, כשהוא וגביש שיחקו ביחד כבלמים חטפנו הכי פחות שערים מאשר בכל קומבינציה אחרת. הייתי שמח לראות אותו קשר אחורי אבל במצבת הבלמים של היום אין ברירה, לפחות עד שיגיע מגן ימני שיודע גם לעשות הגנה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
8red כתב: ובכל זאת, אני חושב שאם היה משחק אתמול כבלם, אולי לתמוז היה קצת יותר קשה לסבסב ככה שחקנים שלנו, בצורה כזאת שאפילו בפרו אבולשן או בפיפ"א הוא היה נתקל ביותר התנגדות.
תודה רבה!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ידידי היקר... לא יודע אם ראית את כל המשחק - אבל איך שזה ניראה לי מהמגרש, היה ניראה שאם הפועל ת"א לא הייתה מורידה את הרגל מהגז - היינו יוצאים עם עוד 2-3 חתיכות. ההבדל משנה שעברה זה שידענו לזהות את זה שהם פשוט הפסיקו לשחק (מפנה אותך לקרוא על העצבים שהוציא אניימה על השחקנים שלו אחרי המשחק) וביחד עם הכניסה המתבקשת של רביבו למשחק הבקענו 2 גולים בגארבג' טיים.dardasmiley כתב: השער השלישי שבשנה שעברה היה האיתות לכך שעומדת להגיע תבוסה, דווקא היה הסממן חזרה למשחק שלנו ועם עוד קצת זמן גם יכולנו להשוות...
לא בושה להפסיד להפועל 3-2, בושה לקבל תבוסה מהפועל 4-1......
הפועל אני כבר משתגע
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
אגב, מעניין אותי לדעת אם אתם חושבים שמאור עושה סוג של חזרה לעצמו..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- dardasmiley
אכן ראיתי את כל המשחק אומנם בטלוויזיה, נכון שהפועל הורידו הילוך, אבל, כל קבוצה שמובילה 3-0 מורידה אוטומטית הילוך לכמה דקות, השאלה אם היריבה מצליחה לנצל את הריפיון הזמני הזה ולהחזיר עצמה למשחק, או שהיא נשארת להתבוסס בתבוסתה ואז מזמינה עליה את היריבה לגל נוסף של התקפות וגולים.
זה שהם הורידו הילוך לא אומר שאנחנו לא העלנו הילוך, ההגנה של הפועל השנה מזעזעת ואיטית, התקפה מדוייקת וחדה כמו שראינו החל מהדקה ה-70 פשוט חודרת את ההגנה הזו, השערים שהובקעו, אומנם כמו שנראו יחסי הכוחות על הדשא לא מגיעים לנו, אבל הרווחנו אותם בזכות ולא בחסד, לא טעויות של בלמים או שערים עצמיים, נטו התקפות שלנו....
לא חושב שמאור קרוב ללתת חצי מהתפוקה דאשתקד, עדיף לנו שיראה ספספל וכמה שיותר מהר יותר טוב, השחקן צריך את הסטירה שתחזיר אותו לקרקע המציאות, שידע שהוא לא חסין וביכולת הנוכחית לא שווה מקום בהרכב הפועל ב"ש....
זה שהם הורידו הילוך לא אומר שאנחנו לא העלנו הילוך, ההגנה של הפועל השנה מזעזעת ואיטית, התקפה מדוייקת וחדה כמו שראינו החל מהדקה ה-70 פשוט חודרת את ההגנה הזו, השערים שהובקעו, אומנם כמו שנראו יחסי הכוחות על הדשא לא מגיעים לנו, אבל הרווחנו אותם בזכות ולא בחסד, לא טעויות של בלמים או שערים עצמיים, נטו התקפות שלנו....
לא חושב שמאור קרוב ללתת חצי מהתפוקה דאשתקד, עדיף לנו שיראה ספספל וכמה שיותר מהר יותר טוב, השחקן צריך את הסטירה שתחזיר אותו לקרקע המציאות, שידע שהוא לא חסין וביכולת הנוכחית לא שווה מקום בהרכב הפועל ב"ש....
לא מסכים איתך לגבי מאור.
אם הוא לא שווה מקום - אז מי כן?
הוא דווקא נותן את כולו ועושה מה שהוא יכול.
מה לעשות שהשנה זה לא מספיק לסחוב את כל הקבוצה על הגב ואל תשכח שיש מאמנים וקבוצות שכבר הספיקו להבין שהוא אחד מהאיומים הכי גדולים שהפועל ב"ש יכולים להציב להם ולכן מתייחסים אליו בהתאם.
אם הוא לא שווה מקום - אז מי כן?
הוא דווקא נותן את כולו ועושה מה שהוא יכול.
מה לעשות שהשנה זה לא מספיק לסחוב את כל הקבוצה על הגב ואל תשכח שיש מאמנים וקבוצות שכבר הספיקו להבין שהוא אחד מהאיומים הכי גדולים שהפועל ב"ש יכולים להציב להם ולכן מתייחסים אליו בהתאם.
הפועל אני כבר משתגע
בס"דdardasmiley כתב:אכן ראיתי את כל המשחק אומנם בטלוויזיה, נכון שהפועל הורידו הילוך, אבל, כל קבוצה שמובילה 3-0 מורידה אוטומטית הילוך לכמה דקות, השאלה אם היריבה מצליחה לנצל את הריפיון הזמני הזה ולהחזיר עצמה למשחק, או שהיא נשארת להתבוסס בתבוסתה ואז מזמינה עליה את היריבה לגל נוסף של התקפות וגולים.
מאור נתן עונה שעברה עונה גדולה ואולי גם חד פעמית.
להוריד אותו לספסל זה יהיה פשוט לכבות את נקודת האור היצירתית היחידה שקיימת בקישור האנמי,חוץ מזה מאור אכן עושה קולות של חזרה לתלם ואני בטוח שהגול רק יוסיף לו לביטחון.
גם ורמוט פתח את העונה בצורה חלשה יחסית לעונה שעברה,גוטמן ספסל אותו?
- dardasmiley
אני חושב שהבנתם אותי לא נכון, יכול להיות שהתנסחתי בצורה לא טובה, אני לא אומר שמאור לא שווה הרכב בהפועל ב"ש או שחלילה צריך להפטר ממנו במועד ההעברות, ממש לא, אני חושב שמאור אחד השחקנים החשובים של הקבוצה, אבל, מאור הוכיח בלא מעט הזדמנויות בקריירה המקצועית שלו, שכשהוא מרגיש בטוח מדי בעצמו היכולת נפגעת, לדעתי הורדה לספסל למשחק,משחק וחצי תעשה לו רק טוב שכן יעלה עם מוטיבציה מחודשת להוכיח עצמו ולהראות שלא שכח לשחק כדורגל.
אמנם הוא משתדל ורוצה ולמדו אותו, אבל השנה אני מרגיש שהוא הרבה פחות בא לקבל כדורים הרבה פחות דוחף את הקבוצה קדימה ובכלל נראה טיפה כבוי. להוריד אותו לספסל כאקט "חינוכי" יכול לעשות פלאים.
מקרה גילי ורמוט לא דומה למקרה מאור מליקסון, גילי שחקן שהורדה שלו לספסל תעשה יותר נזק מתועלת בסיטואציה שהבועל נמצאת בה היום, ב"ש לעומת זאת, משחקת על מיקום, 3 נקודות לפה או לשם לא יגרמו לנו מפחי נפש אדירים ולא יהרגו לנו את העונה, כך שגם ספסולו של מאור לא מספיקה כדי לפגוע, מה גם שהמסר המועבר לשחקנים באקט כזה הוא חזק מאוד, אם מאור לא חסין מפני ספסול ודאי ו-ודאי שאף אחד אחר לא, מי שיהיה טוב על המגרש ובאימונים ישחק-נקודה!
אמנם הוא משתדל ורוצה ולמדו אותו, אבל השנה אני מרגיש שהוא הרבה פחות בא לקבל כדורים הרבה פחות דוחף את הקבוצה קדימה ובכלל נראה טיפה כבוי. להוריד אותו לספסל כאקט "חינוכי" יכול לעשות פלאים.
מקרה גילי ורמוט לא דומה למקרה מאור מליקסון, גילי שחקן שהורדה שלו לספסל תעשה יותר נזק מתועלת בסיטואציה שהבועל נמצאת בה היום, ב"ש לעומת זאת, משחקת על מיקום, 3 נקודות לפה או לשם לא יגרמו לנו מפחי נפש אדירים ולא יהרגו לנו את העונה, כך שגם ספסולו של מאור לא מספיקה כדי לפגוע, מה גם שהמסר המועבר לשחקנים באקט כזה הוא חזק מאוד, אם מאור לא חסין מפני ספסול ודאי ו-ודאי שאף אחד אחר לא, מי שיהיה טוב על המגרש ובאימונים ישחק-נקודה!