הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל אני רואה בכל מקום את המחמאות לקלינגר, הייתי חייב להגיב על כך..
נכון לעכשיו, אנחנו במחצית המשחק מול הפועל תל אביב.. פיגור 1-0
נכון שהמשחק עוד לא נגמר,אבל איך תנצח שמההתחלה אתה משדר לשחקנים שלך ללכת אחורה, משחק הגנתי, ומוציא את דוד רביבו?
חברים תסלחו לי, אבל זו פחדנות. נכון, זו הפועל תל אביב, אבל עדיין לא ברצלונה. לא רואה סיבה למה לא לפתוח עם 2 חלוצים כשדוד רביבו באמצע. לזכות קלינגר יאמר שהצבת סוארס בקישור האחורי היא מצויינת...
בנוגע לעונה בכללי, אני עדיין לא רואה כדורגל.. הזרים לא פוגעים, וכל השערים עד עכשיו (להוציא את המשחק מול אשדוד שכאמור התבטל) הובקעו ממצב נייח.
עובדים עלינו בעיניים ואנחנו קונים את זה.. גם השנה, לצערי, לא תהיה קבוצה. הלוואי שאני אתבדה.. קלינגר אמנם מגן עלינו בתקשורת והיחסים עימו הרבה יותר טובים מאשר עם קודמיו, אבל מה שחשוב זה התוצאות, וכאלה אין.
שיהיה שבוע טוב.
עניין של גישה.
Re: עניין של גישה.
אליפות?מה רצית?!למה ציפית?
לא, לא ציפיתי לאליפות, תהיה בטוח שלא... אני ריאלי.
אבל כשהקבוצה שלך משחקת אתה מצפה לראות דרך, שיטה, מאמץ, ואת זה אין. לא רואה תביעת יד של מאמן...
קלינגר בנה את הקבוצה ולצערי נכשל. הכל אילתורים, אין הרכב קבוע...
תתעורר!!!
תקציב של 25 מיליון שקל, איפה?
אבל כשהקבוצה שלך משחקת אתה מצפה לראות דרך, שיטה, מאמץ, ואת זה אין. לא רואה תביעת יד של מאמן...
קלינגר בנה את הקבוצה ולצערי נכשל. הכל אילתורים, אין הרכב קבוע...
תתעורר!!!
תקציב של 25 מיליון שקל, איפה?
הכל יהיה בסדר תנו לו לסיים את העונה בשקט.
מבטיח לכם שיהיה בסדר.
שיחקנו טוב היום,
והיה לנו בעייה במשחק והם אבי יחיאל ואביתר אילוז.
אבי יחיאל היה צריך להיות מגן ימני וסוארס בלם וראיין אדלי קשר אחורי.
ותאמינו לי היינו מנצחים.
חבל אין לנו עדיין ביטחון, ואולי המשחק הזה יתן לנו התקדמות לעתיד.
מבטיח לכם שיהיה בסדר.
שיחקנו טוב היום,
ותאמינו לי היינו מנצחים.
זו הבעיה, שמספיק לך לצאת עם מחמאות.AsafNOKIA כתב:הכל יהיה בסדר תנו לו לסיים את העונה בשקט.
מבטיח לכם שיהיה בסדר.
שיחקנו טוב היום,
ותאמינו לי היינו מנצחים.
ואני לא יודע איזה משחק ראית אחי, אבל כדורגל מצדינו לא היה שם.
אני לא רואה מה יש להאשים את קלינגר. גם לא בגישה, נתי. לקלינגר יש ת'סיבות משלו למה רביבו לא פתח את המשחק, הוא פתח עם נאסר במקום, לא ממש פחות התקפי. רצה מהירות מנאסר ואסולין.
יכול ליהיות שבידעבד במשחק כזה היינו חייבים מחזיקי כדור ואז יש מקום לרביבו אבל אני לא נכנסת לשיקולים של קלינגר.
מה שבטוח- פחדן הוא לא, בונקריסט הוא לא.
עזוב לרגע מחמאות ועניינים, אנחנו לא ברמה של הפועל ת"א תרצה או לא. אם פעם היינו מתפרקים אחרי 3-0 הפעם עוד המשכנו לתקוף וצמצמנו יופי כולל שער בספק נבדל.
לא חכמה לשחק נגד קבוצה מחוברת שרצה ככה כמה שנים ולקחה דאבל אז אולי במשחק הם לא נראו שד גדול אבל עדיין החדות שלהם יותר משלנו.
יכול ליהיות שבידעבד במשחק כזה היינו חייבים מחזיקי כדור ואז יש מקום לרביבו אבל אני לא נכנסת לשיקולים של קלינגר.
עזוב לרגע מחמאות ועניינים, אנחנו לא ברמה של הפועל ת"א תרצה או לא. אם פעם היינו מתפרקים אחרי 3-0 הפעם עוד המשכנו לתקוף וצמצמנו יופי כולל שער בספק נבדל.
לא חכמה לשחק נגד קבוצה מחוברת שרצה ככה כמה שנים ולקחה דאבל אז אולי במשחק הם לא נראו שד גדול אבל עדיין החדות שלהם יותר משלנו.

תמיד מסתכלת על חצי הכוס המלאה אה הילה??הילה חדד כתב:אני לא רואה מה יש להאשים את קלינגר. גם לא בגישה, נתי. לקלינגר יש ת'סיבות משלו למה רביבו לא פתח את המשחק, הוא פתח עם נאסר במקום, לא ממש פחות התקפי. רצה מהירות מנאסר ואסולין.
לגופו של עניין, אנחנו לא ברמה של הפועל תל אביב, וזה העניין... את בדיוק בגישה של המאמן שלך.
קלינגר מראש עם שני קשרים אחוריים הצהיר: חברים, אין לנו סיכוי במשחק הזה, חייב לנסות לא לספוג כמה שיותר.
בעניין נאסר, תיהיי בטוחה שזה לא בגלל שקלינגר רצה יותר מהירות בהתקפה.הוא רצה מישהו שיסגור את בן דיין.. וזה מה שרביבו לא עושה.
עובדה שכשהוא נכנס, הבקענו 2 שערים.
ולא יכול להיות , בטוח שצריך מחזיקי כדור נגד הפועל תל אביב, כי כשאת מחזיקה יותר בכדור כך יורדת האפקטיביות של הפועל תל אביב עם הנעת הכדור המצויינת שלהם.
לא חכמה לשחק נגדם?? זה בדיוק מה שעשו קבוצות "קטנות" מאיתנו(עכו,ק"ש)
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קלינגר הוא מהבודדים שראוים לציון בעונה שעוברת עלינו.
מנסה לשנות את המנטליות הדפוקה שיש כאן. ניצחנו את מכבי פתח תקווה בדקה ה90, ניצחנו את סכניין לקראת הסיום, חזרנו מפיגור 2-0 באשדוד, לא התפרקנו היום למרות פיגור 3-0, יש הרבה נקודות אור בעיקר בזכות קלינגר.
אין ספק שקלינגר טעה כשלא הכניס את רביבו במחצית. אין ספק שיש כאן מנטליות דפוקה של שנים, אבל לא בהכל קלינגר אשם.
נכון, קלינגר גם אשם שהשמיכה בסגל קצרה מידי ושיש חלקים בהרכב שהם חלשים (עמדת המגן הימני למשל) אבל מדובר במאמן שלא היה כאן שנים ושאם יתנו לו את הזמן אולי יעשה כאן את השינוי המתבקש.
מנסה לשנות את המנטליות הדפוקה שיש כאן. ניצחנו את מכבי פתח תקווה בדקה ה90, ניצחנו את סכניין לקראת הסיום, חזרנו מפיגור 2-0 באשדוד, לא התפרקנו היום למרות פיגור 3-0, יש הרבה נקודות אור בעיקר בזכות קלינגר.
אין ספק שקלינגר טעה כשלא הכניס את רביבו במחצית. אין ספק שיש כאן מנטליות דפוקה של שנים, אבל לא בהכל קלינגר אשם.
נכון, קלינגר גם אשם שהשמיכה בסגל קצרה מידי ושיש חלקים בהרכב שהם חלשים (עמדת המגן הימני למשל) אבל מדובר במאמן שלא היה כאן שנים ושאם יתנו לו את הזמן אולי יעשה כאן את השינוי המתבקש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני באמת באמת מצליחה לראות שינוי בגישה והמנטליות שאתם מתמרמרים עליהן, שינוי לטובה כמובן.נתי כתב: תמיד מסתכלת על חצי הכוס המלאה אה הילה??
לגופו של עניין, אנחנו לא ברמה של הפועל תל אביב, וזה העניין... את בדיוק בגישה של המאמן שלך.
קלינגר מראש עם שני קשרים אחוריים הצהיר: חברים, אין לנו סיכוי במשחק הזה, חייב לנסות לא לספוג כמה שיותר.
בעניין נאסר, תיהיי בטוחה שזה לא בגלל שקלינגר רצה יותר מהירות בהתקפה.הוא רצה מישהו שיסגור את בן דיין.. וזה מה שרביבו לא עושה.
עובדה שכשהוא נכנס, הבקענו 2 שערים.
ולא יכול להיות , בטוח שצריך מחזיקי כדור נגד הפועל תל אביב, כי כשאת מחזיקה יותר בכדור כך יורדת האפקטיביות של הפועל תל אביב עם הנעת הכדור המצויינת שלהם.
לא חכמה לשחק נגדם?? זה בדיוק מה שעשו קבוצות "קטנות" מאיתנו(עכו,ק"ש)
אני לא חושבת שהגישה של קלינגר היא כזאת, בעצם אני בטוחה. הסיבה שהוא עיבה את הקישור האחורי זה בעיקר כי יש להפועל ת"א התקפה מאוד מסוכנת והוא מעוניין היה לסגור אותה כבר מהאמצע. מילא היה מעלה 3 בלמים הייתי מבינה את מה שאתה אומר.
בכל אופן, אני לא מצדדת בכל ההחלטות של קלינגר במשחק הזה אבל מה שבטוח- מנטליות שמה מנטליות או גישה זה לא הבעיה בכלל השנה. דווקא שם אני רואה דברים חיוביים. בנוגע ליכולת והצבת מערכים? טעון שיפור רציני.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חברה לא הפסדנו בגלל מערך ולא בגלל קלינגר הפסדנו בגלל שיש לנו הגנה פח גם השנה לא חוכמה לא לחטוף גול מול פתח תקווה וסכנין נגד קבוצות עם התקפה טובה ומהירה ההגנה שלנו מתפרקת נכון שאילוז עשה חורים גדולים מאד באגף אבל הטעויות של יחיאל ועוד בעמדה הטבעית שלו זה משהו שאי אפשר להתעלם ממנו הצבת סוארז בקישור האחורי היא ברכה לקישור אבל קללה להגנה שקיבלה סחרחורת מהסיבובים של תמוז וסהר על ההגנה שלנו ... מה נשאר להגיד צריך לחכות לינואר לשחרר את בסטי להביא חלוץ נורמאלי שישחק לצידו של אסולין או ברננדו ונקווה שאז נתחיל לשחק כמו שצריך ולא לסמוך על הברקות של שחקן זה או אחר עוד מישהו חושב על לנסות להחזיר את בדש ?? ..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;