מחזור 2 , באר שבע - בני יהודה , שבת 17:00
מחזור 2 , באר שבע - בני יהודה , שבת 17:00
בשעת חום האימים הזו קבעה ההתאחדות לכדרוגל את המשחק שלנו מול בני יהודה.
ממש צעד חכם ליושבים שם בהתאחדות.
ממש צעד חכם ליושבים שם בהתאחדות.
Re: מחזור 2 , באר שבע - בני יהודה , שבת 17:00
בס"ד
איכס.
איך אמורים לפתח משחק כדורגל בשעה כזו?
איכס.
איך אמורים לפתח משחק כדורגל בשעה כזו?
הם שונאים של הכדורגל הישראלי, לא התאחדות.
גועל נפש!
גועל נפש!
חבל...גם שעה לא אנושית מבחינת מזג אוויר וגם בעיה לשומרי השבת. מת לדעת מה השיקולים מאחורי הדברים האלה כי אני
בטוח שלא רק צ'רלטון קובעת. לדעתי זה היה לוזון שהבטיח שלא ישחקו כדורגל בארץ באור יום בתקופה כל כך חמה.
בטוח שלא רק צ'רלטון קובעת. לדעתי זה היה לוזון שהבטיח שלא ישחקו כדורגל בארץ באור יום בתקופה כל כך חמה.
- fc beer sheva
שההנהלה יעשו כל מה שהם יכולים כבר ממחר כדי לנסות לדחות את המשחק לשעה יותר נורמאלית
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא ברורות הטענות, הרי בכל מחזור משוחקים משחקים בשעות כאלה, וברור שפעם ב זה גם יפול עלינו...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
צ'רלטון בלבד. הכל תלוי בלוח השידורים שלה, שמלא עד הודעה חדשה ואלה השעות היחידות /:messiah כתב:חבל...גם שעה לא אנושית מבחינת מזג אוויר וגם בעיה לשומרי השבת. מת לדעת מה השיקולים מאחורי הדברים האלה כי אני
ייתכן שאם יופעל לחץ יתחילו אותו ב6, כמו שקרה עם חיפה-ת"א אתמול. נראה מה יהיה.
זו החלטה של הטוטו המשחק לא משודר, הטוטו הורס את הכדורגל בושה וחרפה.
ממש לא מסכים.אורי אדום בנשמה כתב:לא ברורות הטענות, הרי בכל מחזור משוחקים משחקים בשעות כאלה, וברור שפעם ב זה גם יפול עלינו...
הסיבות היחידות שבהם משחקים משוחקים בשעות מוזרות או בימים מוזרים היא בגלל אילוצי טלויזיה או טוטו אך המצב בשבת שונה.
אם אינני טועה המשחק לא משודר בטלויזיה והטוטו לא רלוונטי כי בכל מקרה מדובר על לשחק באותו יום.
אם המשחק משודר בטלויזיה אז יש "צדק" לשעה למרות שגם במקרה כזה לדעתי מדובר בהחלטה שגויה.
היו כבר מספר ארגוני אוהדים וקבוצות שגרמו לשעות המשחקים להשתנות לאחר שהחליטו אבל אם אתם שואלים אותי הדבר לא יקרה אצלנו.
ההנהלה שלנו ממש לא חושבת על האוהדים שלה לצערי וזה כבר הוכח לא פעם אחת.
ומה לגבי האוהדים שלנו? אם הייתי מאמין שהעמותה שקמה עד לא מזמן או אחד מארגוני האוהדים הקיימים יכולים לשנות משהו הייתי
פותח טופיק בנושא אבל מנסיון העבר אני יודע שאין הרבה סיכוי שזה יקרה ולכן חבל על המאמץ.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני לא יוצא מהבית בשעות האלה אז לשחק כדורגל?!
אין ערך ספורטיבי למשחק ב 35 מעלות! וזה מה שיהיה!
אני מרחם על יושבי שער 2 שישבו מול השמש הקופחת, לא לשכוח להביא משקפי שמש וקרם הגנה.
יש צפי למשחק איטי ומכות שמש רבות.
אין ערך ספורטיבי למשחק ב 35 מעלות! וזה מה שיהיה!
אני מרחם על יושבי שער 2 שישבו מול השמש הקופחת, לא לשכוח להביא משקפי שמש וקרם הגנה.
יש צפי למשחק איטי ומכות שמש רבות.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
קטע מסיכום פגישת הנהלה-עמותה מה-8.8:
# מהמועדון נמסר שמועדי כל המשחקים (גם הלא משודרים) נקבעים ע"י ההתאחדות. בעקבות דרישת העמותה סוכם ששער אחד ייפתח בכל משחק לטובת האוהדים שומרי שבת ויוכלו להיכנס אליו לכל אורך המשחק. שאר השערים יהיו פתוחים 30 דקות מפתיחת המשחק. כמו כן סוכם שבמשחקים שלא משודרים בטלויזיה יופעל לחץ מצד המועדון כך שיתקיימו אחרי יציאת השבת.
# מהמועדון נמסר שמועדי כל המשחקים (גם הלא משודרים) נקבעים ע"י ההתאחדות. בעקבות דרישת העמותה סוכם ששער אחד ייפתח בכל משחק לטובת האוהדים שומרי שבת ויוכלו להיכנס אליו לכל אורך המשחק. שאר השערים יהיו פתוחים 30 דקות מפתיחת המשחק. כמו כן סוכם שבמשחקים שלא משודרים בטלויזיה יופעל לחץ מצד המועדון כך שיתקיימו אחרי יציאת השבת.
- The red one
המשחק כן משודר וזו ההחלטה של הטלוויזיה.ג'וני כתב:זו החלטה של הטוטו המשחק לא משודר, הטוטו הורס את הכדורגל בושה וחרפה.
איך יש שידור אם חיפה משחקת באותה שעה ?אדום בלב בנשמהההה כתב: המשחק כן משודר וזו ההחלטה של הטלוויזיה.
- The red one
אם לא היה שידור, לא היינו משחקים בשעה כזאת.ג'וני כתב:
איך יש שידור אם חיפה משחקת באותה שעה ?
כבר היו כמה פעמים ששידרו שני משחקי ליגת העל במקביל. בכל זאת, צודק שזה עוד לא 100% - נחכה למחר וכבר יפרסמו בשורה התחתונה הזאת שבספורט 1,2.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Eran1 כתב:
ממש לא מסכים.
הסיבות היחידות שבהם משחקים משוחקים בשעות מוזרות או בימים מוזרים היא בגלל אילוצי טלויזיה או טוטו אך המצב בשבת שונה.
אם אינני טועה המשחק לא משודר בטלויזיה והטוטו לא רלוונטי כי בכל מקרה מדובר על לשחק באותו יום.
אם המשחק משודר בטלויזיה אז יש "צדק" לשעה למרות שגם במקרה כזה לדעתי מדובר בהחלטה שגויה.
היו כבר מספר ארגוני אוהדים וקבוצות שגרמו לשעות המשחקים להשתנות לאחר שהחליטו אבל אם אתם שואלים אותי הדבר לא יקרה אצלנו.
ההנהלה שלנו ממש לא חושבת על האוהדים שלה לצערי וזה כבר הוכח לא פעם אחת.
ומה לגבי האוהדים שלנו? אם הייתי מאמין שהעמותה שקמה עד לא מזמן או אחד מארגוני האוהדים הקיימים יכולים לשנות משהו הייתי
פותח טופיק בנושא אבל מנסיון העבר אני יודע שאין הרבה סיכוי שזה יקרה ולכן חבל על המאמץ.
קיבלת תשובה, ולא ממני...
אני אישית לא מאמין שההנהלה שלנו תקבע שעת משחק כ"כ בעייתית כשיש לה בחירה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר