article_detail.php?aid=285" onclick="window.open(this.href);return false;

תכלסג'וני כתב:יש לי הרגשה לפעמים שכל מי שמוסר פה שני מסירות טובות ונולד בב"ש או שחקן צעיר כבר הופכים אותו לשחקן הרכב וכוכב בעתיד. אם זה יהייה הבסיס של הפועל ב"ש בשנה הבאה הפליאוף האמצעי יהייה השיג מצויין, אל תהפוך את אדלי ביסו אסולין לשחקנים שיכולים למשוך קבוצה תן להם את הזמן להתפתח ותבחן באוביקטיביות מה הם שווים באמת.
טעות של העורך. לוקח אחריותyedidel כתב:מישל, מישל...
1. דבר ראשון ביסו מגאנה ולא מזמביה.
?
!!!!!!ג'וני כתב:זה שהביאו רכש כושל זה לא אומר שלא צריך להביא יותר רכש.
.
תרשה לי לא להתייחס לזה אפילו כבדיחה גרוע..אריק כתב:
!!!!!!
השחקן בית היחיד ששווה ליגת על היום זה דוידזאדה וגם הוא רחוק מלהיות אבידאל כי הוא חייב
לעבוד על משחק ההגנה שלו, אבל עליו אני סומך ב-100% כי הוא אינטיליגנט.
לצערי כל היתר לא ברמה של קבוצה השואפת לצמרת ליגת על. ניסו אביטן הוא דמות חיובית ויכול
להיות אחלה עוזר מאמן, לגבי ויקו חדד זה בכלל לא נושא לדיון, מקומו באוניברסיטה.
מישל, כפי שידוע לי דעתך עליו לא רחוקה משלי, אלא אם כן התקנת לו מזגן לאחרונה
זה שהביאו מאמן גרוע השנה לא מצדיק את התאוריה שלך. חוץ מזה להזכיר לך ששנה שעברה היה פה מאמן מעולה שהיה צריך להתמודד עם כל הביצה שעדר ה"מקומיים" שלך דאג להתסיס לאורך כל השנה.הסניגור האדום כתב: תרשה לי לא להתייחס לזה אפילו כבדיחה גרוע..
אתם חכמים אתם גאונים מבני כדורגל מי אנוכי ....
רק מה את העובדות שלכם והתאוריות שלכם כבר שלוש עונות ברציפות לוקחות אותנו למקומות שכוחי אל בכדורגל בכלל והישראלי בפרט.
תמשיכו עם התאוריות שהבאר שבעי דואג לאינטרס שלו ותמשיכו להלקות את עצמכם ותמשיכו
להתבטל בפני מאמני השני שקל שמגיעים לכאן במקום הבאר שבעים.
וואי וואי ידידאל אחי הקטון איך איך שכחנו את מרקו האם הוא מחפש את אמא? לא הוא סך הכל בא אלנו להתגלח.yedidel כתב:
זה שהביאו מאמן גרוע השנה לא מצדיק את התאוריה שלך. חוץ מזה להזכיר לך ששנה שעברה היה פה מאמן מעולה שהיה צריך להתמודד עם כל הביצה שעדר ה"מקומיים" שלך דאג להתסיס לאורך כל השנה.
מסתבר שעם קצת סבלנות הוא מסתדר לא רע דווקא.הסניגור האדום כתב: וואי וואי ידידאל אחי הקטון איך איך שכחנו את מרקו האם הוא מחפש את אמא? לא הוא סך הכל בא אלנו להתגלח.