שער 5 החדש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

שער 5 החדש

שליחה על ידי The red one »

כפי שאתם יודעים (או שלא?) הקאמלס החליטו לעבור לשער 3 החל מהעונה הבאה.

רציתי לשאול האם ארגון הקרייזי רד יישאר בשער 5, והאם יש לכם את הכלים הנדרשים כדי להשאיר את שער 5 שער מעודד כמו שהיה העונה והאם אתם מתכננים לעשות את זה במקום גיא, חיים, אלעד, יקיר ועומר בעונה הבאה?

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: שער 5 החדש

שליחה על ידי clark kent »

גועל נפש שער 3, 60 מטר מהקו הקרוב, אני בכל מצב נשאר ב 5, הייתי שם לפני ואהיה שם אחרי..

סמל אישי של משתמש
tamirhj
Title: שער 5

שליחה על ידי tamirhj »

מה ההיגיון??? משער 3 לא רואים כלום למה שהם יעשו את זה...??
זה באמת חבל ואם החברה האלה ילכו ל-3 תיווצר בעיה כי אין אנשים שמסוגלים להקפיץ את הקהל ולמשוך אנשים כמוהם בשער 5 .... ואני מתכוון להישאר ב-5 בגלל הזווית...
בכל אופן זה יכול להיות טוב ששער 3 יהיה שער פעיל ומעודד אבל צריך להשאיר את שער 5 חזק בעידוד
אוייאויויוויווייי מאור מליקסון
אוייויויויויויויויויי מאור מליקסון :)

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

החלטה עדיין לא התקבלה ככל הידוע לי אז אל תמהרו עם הקביעות הללו.
אני מאמין שיש אנשים בוגרים ואחראים על מנת לקבל החלטות אסטרטגיות כאלה.
ההשלכות למהלך כזה ידועות לכולם ועל כן זה צריך להתקבל על דעת כולם.
אני מאמין שמה שיוחלט יהיה מקובל על כלל הגוש המעודד.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

^ מישל תקרא את האשכול באתר שלהם ותבין. כל האנשים שלהם חוזרים פעם אחר פעם שההחלטה התקבלה ואין לשנותה, FACE IT OR LEAVE IT.
אני מקווה שתערכו בהתאם כדי לא להרוג את שער 5.
tamirhj כתב:מה ההיגיון??? משער 3 לא רואים כלום למה שהם יעשו את זה...??
זה באמת חבל ואם החברה האלה ילכו ל-3 תיווצר בעיה כי אין אנשים שמסוגלים להקפיץ את הקהל ולמשוך אנשים כמוהם בשער 5 .... ואני מתכוון להישאר ב-5 בגלל הזווית...
בכל אופן זה יכול להיות טוב ששער 3 יהיה שער פעיל ומעודד אבל צריך להשאיר את שער 5 חזק בעידוד
זה גם מה שאני טוען. אחד לאחד. בגלל זה הגעתי לכאן. רק הקרייזי יכולים להפעיל את השער, השאלה אם יש תכנונים לכך.

אגב אם אתם רוצים לנסות לשנות את ההחלטה של הקאמלס אתם מוזמנים להירשם לפורום שלהם ולהביע את דעתכם כנגד העניין. אם יהיה לחץ גדול, אולי הם ישקלו שוב כאשר הם יראו כמה הקהל מתנגד לכך.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
צעד מטופש ביותר אם המהלך שמנסים להוביל כמה אנשים מהקאמלס אכן ימומש ושער העידוד יעבור לשער 3.
השער הכי גרוע באיצטדיון,ישבתי שם מול רמה"ש ולא ממש בא לי לחזור על ה"חוויה" הזו.
מה רע בשער 5?
מי שרוצה לשלב בין חווית העידוד והאווירה לבין חווית הצפייה (עד כמה שאפשר זה בכל זאת וסרמיל) די נקרע בין השניים.

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

סבלנות.
כרגע צריך לרכז כוחות על מנת לגבש את השורות עד כמה שאפשר.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אביב כתב:סבלנות.
כרגע צריך לרכז כוחות על מנת לגבש את השורות עד כמה שאפשר.
בס"ד
יש מצב שהקרייזי רד יתמוך ויעבור גם כן לשער 3?

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

אני מציע להקים עוד אירגון אוהדים שישב בשער 6 ועוד אירגון שישב בשער 8.... ביזיון ממש מגעיל אותי כל החלטורה הזאת.

מתי תבינו שבשביל להיות קהל טוב ויעיל צריך לאחד כוחות? ראו מה קרה במשחק מול מכבי ת"א כשאלונה הודיעה על עזיבה, פתאום כולם התאחדו וראינו קהל אמיתי.
צר לי על כל המשקיעים למינהם שעושים עבודה קשה בשביל להרים את הקהל הזה, אני מעריך את עבודתכם אבל גם יודע שתעברו עוד 5 שערים במגרש זה עדיין לא יהיה כמו קהל אמיתי כל עוד אין אחדות.

מישל, דודו, חנן, משה רונן ואם יש עוד... אני מציע שתעזבו את האגו בצד ותתחילו לחשוב על כלל האוהדים ותעשו בחופש הזה מהלך של איחוד כוחות ותחזרו כקהל אחד אמיתי וחזק, קהל כזה שידע אפילו להעמיד את המעודדים במקומות מסומנים בכדי למשוך את שאר האוהדים לעודד כגוש אחד.

נ.ב. אני מקווה שזה ילקח ברצינות מבלי לפגוע באיש מכם שכן אני חבר של כל החמישה במובחרת ומקווה להמשיך להיות כזה למרות הקטנה ששלחתי במכוון.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

מאיר איש יקר שכמוך צריך שניים לטנגו.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אם הקאמלס בוחרים לעבור לשער 3 (או לפחות חלק מהם) אז באמת שיהיה להם המון בהצלחה.
לדעתי,הרעיון עצמו יכול היה להיות יפה אם היה מדובר באיצטדיון קצת יותר "ידידותי למשתמש"(וליושבים מאחורי השער) או במהלך שמתואם
לא רק עם הקרייזירד אלא עם אנשים נוספים בתוך הקאמלס בעצמם.
כלום עוד לא סגור,יש עוד זמן עד לעונה הבאה,דברים עוד יכולים להתהפך גם בקאמלס ובכל אופן לפי מה שידוע לי
הקרייזירד לא מתכוונים לעבור גם כן לשער 3.
אני לא חושב שיש צורך בפילוג הזה,סה"כ אי אפשר לקחת מהקאמלס דברים יפים שהם עושים ביציע ואני חושב שדווקא כשיש תחושה
שיש איחוד בין הקרייזירד לקאמלס,המהלך לא במקום.

סמל אישי של משתמש
messi

שליחה על ידי messi »

אני מכריז בזאת על הקמת ארגון אוהדים חדש שיקרה מעתה "crazy camels" . מתכוונים למלא את השערים:2,3,4,5,6,7,8 :כפיים: :כפיים: :צעיף: :צעיף:

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

המאירי כתב:אני מציע להקים עוד אירגון אוהדים שישב בשער 6 ועוד אירגון שישב בשער 8.... ביזיון ממש מגעיל אותי כל החלטורה הזאת.

מתי תבינו שבשביל להיות קהל טוב ויעיל צריך לאחד כוחות? ראו מה קרה במשחק מול מכבי ת"א כשאלונה הודיעה על עזיבה, פתאום כולם התאחדו וראינו קהל אמיתי.
צר לי על כל המשקיעים למינהם שעושים עבודה קשה בשביל להרים את הקהל הזה, אני מעריך את עבודתכם אבל גם יודע שתעברו עוד 5 שערים במגרש זה עדיין לא יהיה כמו קהל אמיתי כל עוד אין אחדות.

מישל, דודו, חנן, משה רונן ואם יש עוד... אני מציע שתעזבו את האגו בצד ותתחילו לחשוב על כלל האוהדים ותעשו בחופש הזה מהלך של איחוד כוחות ותחזרו כקהל אחד אמיתי וחזק, קהל כזה שידע אפילו להעמיד את המעודדים במקומות מסומנים בכדי למשוך את שאר האוהדים לעודד כגוש אחד.

נ.ב. אני מקווה שזה ילקח ברצינות מבלי לפגוע באיש מכם שכן אני חבר של כל החמישה במובחרת ומקווה להמשיך להיות כזה למרות הקטנה ששלחתי במכוון.
מלך אמיתי אתה מאיר.אין כמוך.
מקווה שכולם יבינו את רוח הדברים שלך.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

לך לעבוד במקום להתעסק בשטויות

סמל אישי של משתמש
tamirhj
Title: שער 5

שליחה על ידי tamirhj »

messi כתב:אני מכריז בזאת על הקמת ארגון אוהדים חדש שיקרה מעתה "crazy camels" . מתכוונים למלא את השערים:2,3,4,5,6,7,8 :כפיים: :כפיים: :צעיף: :צעיף:
מה עם 9? ;)
אוייאויויוויווייי מאור מליקסון
אוייויויויויויויויויי מאור מליקסון :)

שלח תגובה