https://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1162244.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"אלונה ברקת צפויה להודיע בימים הקרובים על הישארותה בהפועל באר שבע, בתנאי שתישמר רגיעה ביציעים"
הארץ: "אלונה ברקת תישאר בהפועל ב"ש"
Re: הארץ: "אלונה ברקת תישאר בהפועל ב"ש"
יאללה שתצהיר..
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לא מציע לה (ברמה ההצהרתית )להתנות את החזרה בשקט ביציעים.סתם יעורר אנטגוניזם.המסר שלה בנושא הזה הובהר בצורה הטובה ביותר.לא חושב שיש עוד אוהדים שיתגרו בגורלם (תקיפות משטרתית שכבר הספקנו לראות ) ובגורל הקבוצה (עזיבה סופית של אלונה).
במקומה הייתי מנצל את הבמה כדי לשבח את הרצון להשתפר וללמוד מכל האירועים שהיו כאן בשנה האחרונה.
לתת גזר לילד שמתנהג יפה לאחרונה, לא מקל ....
כולנו ציפייה אלונה ....................
במקומה הייתי מנצל את הבמה כדי לשבח את הרצון להשתפר וללמוד מכל האירועים שהיו כאן בשנה האחרונה.
לתת גזר לילד שמתנהג יפה לאחרונה, לא מקל ....
כולנו ציפייה אלונה ....................
[align=center]
GIFSoup[/align]

- dardasmiley
לא כל כך הבנתי מה יש לדאוג מהפיסקה השנייה. קיבלה הצעה להיות בבית"ר, סירבה לה, סוף פסוק. לא?
בהחלט מתקבל הרושם שב"ש הייתה ברירת מחדל אחרי שהתברר שאופציית בית"ר לא באמת רלוונטית. לא הייתי ממהר להסיק מסקנות היות ובכתבי ספורט עסקינן...
לגבי דברי אביב, מחזק בהחלט. מה שהקהל הזה צריך עכשיו ברמה החינוכית ומה שהיחסים ביננו לבין אלונה צריכים עכשיו זה מילה טובה. אכלנו מספיק מקלות בזמן האחרון.
לגבי דברי אביב, מחזק בהחלט. מה שהקהל הזה צריך עכשיו ברמה החינוכית ומה שהיחסים ביננו לבין אלונה צריכים עכשיו זה מילה טובה. אכלנו מספיק מקלות בזמן האחרון.