אלונה תפגש עם רוביק בצאת החג,לאחר מכן צפויה לבשר על עתידה
אלונה תפגש עם רוביק בצאת החג,לאחר מכן צפויה לבשר על עתידה
בס"ד
"כעת יחכו במועדון למוצא פיה של הבעלים, אלונה ברקת, שצפויה להיפגש לאחר החג עם ראש העיר, רוביק דנילוביץ', ולאחר מכן, כך מעריכים בקבוצה, תודיע ברקת על עתידה."
https://one.co.il/Article/155831.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מקווה שרוביק יעשה צעדים נכונים ויגרום להישארותה של אלונה גם בשנים הבאות.
"כעת יחכו במועדון למוצא פיה של הבעלים, אלונה ברקת, שצפויה להיפגש לאחר החג עם ראש העיר, רוביק דנילוביץ', ולאחר מכן, כך מעריכים בקבוצה, תודיע ברקת על עתידה."
https://one.co.il/Article/155831.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מקווה שרוביק יעשה צעדים נכונים ויגרום להישארותה של אלונה גם בשנים הבאות.
Re: אלונה תפגש עם רוביק בצאת החג,לאחר מכן צפויה לבשר על עתידה
עם כל זה שרוביק לא ממש חסיד גדול של מתן כספי ציבור להפועל ב"ש ועם כל הדיבורים שלו מיד לאחר הודעת העזיבה של אלונה,
קשה לי להאמין שהוא יהיה כל כך פזיז פוליטית-ציבורית ויתן לאלונה ללכת בקלות יתרה.
הפועל ב"ש זה הרבה מעבר ל300-400 אוהדים מקללים בשער 2 שבשבילם מחזיקים קבוצה,אלא מועדון שהוא מותג לכל הנגב וההדים
שהוא יוצר משפיעים לעתים על התדמית של העיר ב"ש כולה - האינטרס של רוביק להראות שהוא דואג לכל פלחי הציבור בב"ש ובעיקר לסמלים שלה.
לפני מס' ימים,כל אחד מאיתנו קיבל בפתח דלת ביתו חוברת שמציגה באופן מפואר את כל הפרוייקטים שמבוצעים ומתכוננים להתבצע בעיר ב"ש,
אחד מהפרוייקטים המפוארים שאנחנו מתבשרים עליהם הוא הקמת איצטדיון כדורגל מפואר חדש לעיר ב"ש- אם רוביק רוצה שהאיצטדיון הזה עוד יהיה
רלוונטי לקבוצה הזאת ולעיר הזאת בכלל,שיקום על הרגליים ויילחם על זה.
קשה לי להאמין שהוא יהיה כל כך פזיז פוליטית-ציבורית ויתן לאלונה ללכת בקלות יתרה.
הפועל ב"ש זה הרבה מעבר ל300-400 אוהדים מקללים בשער 2 שבשבילם מחזיקים קבוצה,אלא מועדון שהוא מותג לכל הנגב וההדים
שהוא יוצר משפיעים לעתים על התדמית של העיר ב"ש כולה - האינטרס של רוביק להראות שהוא דואג לכל פלחי הציבור בב"ש ובעיקר לסמלים שלה.
לפני מס' ימים,כל אחד מאיתנו קיבל בפתח דלת ביתו חוברת שמציגה באופן מפואר את כל הפרוייקטים שמבוצעים ומתכוננים להתבצע בעיר ב"ש,
אחד מהפרוייקטים המפוארים שאנחנו מתבשרים עליהם הוא הקמת איצטדיון כדורגל מפואר חדש לעיר ב"ש- אם רוביק רוצה שהאיצטדיון הזה עוד יהיה
רלוונטי לקבוצה הזאת ולעיר הזאת בכלל,שיקום על הרגליים ויילחם על זה.
בס"ד
משיח,מסכים איתך.
אני סומך עליו שייעשה את מה שהוא צריך ויגרום לאלונה לבשר על הישארותה כבר ביום שלישי הקרוב.גם לו צריך להיות אינטרס שהפועל תהיה חזקה.
לנו נותר רק להחזיק אצבעות.
משיח,מסכים איתך.
אני סומך עליו שייעשה את מה שהוא צריך ויגרום לאלונה לבשר על הישארותה כבר ביום שלישי הקרוב.גם לו צריך להיות אינטרס שהפועל תהיה חזקה.
לנו נותר רק להחזיק אצבעות.
נקווה לבשורות טובות בע"ה
יש לי הרגשה שכל כך מכביד עליה כל העסק והיא תעביר את המפלה הזו על בעלה.
בס"ד
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 77,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 77,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
בס"ד
מישהוא יודע מתי תערך הפגישה הזו?
ohad kadusi כתב:בס"ד
לא יודע מתי, אבל באמת שזה כבר מתחיל להימרח..

באמת אם למישהו יש איזה מושג קלוש לגבי מועד הפגישה (לאו דווקא שעות,אלא ימים) אז נשמח אם יחשוף.
הגיע הזמן לפזר את הערפל מסביב למועדון,זה עושה רע מאוד לכל הגורמים ובמיוחד להפועל ב"ש.
כל יום שהקבוצה קפואה בלי שום אפשרות לתכנן וליזום לקראת העונה הבאה, היא נזק בפני עצמו.
הגיע הזמן לפזר את הערפל מסביב למועדון,זה עושה רע מאוד לכל הגורמים ובמיוחד להפועל ב"ש.
כל יום שהקבוצה קפואה בלי שום אפשרות לתכנן וליזום לקראת העונה הבאה, היא נזק בפני עצמו.
משיח ידידי...מפי מקורבים בעירייה...ובמקרה ודודים שלי עובדים בעירייה בלשכה של רוביק...היום בארבע וחצי...במקרה וידחה מחר בשש
אופיר,בוודאות תתקיים פגישה?
בוא נאמר ששמעתי מקור מסויים שאומר שהפגישה בוטלה,אני אשמח אם תפריך את זה.
משיחה שערכתי עכשיו...הבנתי שהפגישה בוטלה...מה שרשמתי עד לפני שעה היה עדכני...messiah כתב:אופיר,בוודאות תתקיים פגישה?
בס"ד
מה זאת אומרת בוטלה?לא תתקיים כלל פגישה?
זה כבר שאלה שאני לא יודע...מצד שני תגובת המועדון:שלא נקבעה פגישה בכלל...ohad kadusi כתב:בס"ד
בס"דאופיר שלי כתב: זה כבר שאלה שאני לא יודע...מצד שני תגובת המועדון:שלא נקבעה פגישה בכלל...
אין לי מילה אחרת חוץ משכונה.
נדמה שפשוט עושים מאוהדי ב"ש צחוק.
די עם הסחבת.