מאתמול כל אחד מאשים פה מישהו אחר בהפסד,אז דיי עם זה בהפסד הזה כולם אשמים אבל פשוט כולם (חוץ מהקהל)
-האשמים העיקריים הם השחקנים אין שום סיבה לשחק ככה לא מלחמה לא רצון כל אחד שומר לי על הרגליים כאילו יום שבת יש משחק בליגת האלופות ,בקיצור נאמר כבר הכל השחקנים האלה הם פח אשפה.
-כן גם ויקו אשם קצת אבל לא הרבה אני חושב שיכל להתכונן למשחק קצת יותר טוב אבל הוא הבעיה הקטנה.
-אולי זה לא ישמע טוב אבל כן גם אלונה שאני מאוד אוהב אותה אבל כן גם היא אשמה ,היא צריכה להחליט כבר מה היא עושה, כי ככה אי אפשר להמשיך ,החלטה שלה והזמן שהיא עשתה אותה גמרה לנו את העונה.לי פעם יצא לעבוד במקום שעמדו לסגור ,אז כן עבדתי כמו גדול ועשיתי הכל שהמקום יצליח, גם שידעתי שהוא עומד להיסגר אבל עדין זה השפיע אין מה לעשות זה החיים צורת העבודה שלי נפגעה קצת,עכשיו אני לא שחקן כדורגל ישראלי(שהכבוד שלהם למקצוע הוא כמו הכבוד שלי לחדר *** בבניין שלי) אז תהיו בטוחים שזה משפיע עליהם.כרגע המצב בקבוצה הוא שאף אחד לא יודע מה קורה וזה מצב לא טוב,וזה יכול לעשות נזק בלתי הפיך .
תפסיקו כבר
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: תפסיקו כבר
מסכים מאוד נדב.
חוסר הודאות - או יותר נכון ה"ודאות" שבעזיבה שלה, גורמים לשחקנים לחשוב פעמיים אם להשקיע או לא - כי גם ככה היא לא תהיה.
לא פחות חשוב להגיד שהשחקנים כבר ביום ההודעה של אלונה דיברו ביניהם כשהם חושבים איך להוציא את כרטיס השחקן שלה וכו'
המצב לא טוב.
חוסר הודאות - או יותר נכון ה"ודאות" שבעזיבה שלה, גורמים לשחקנים לחשוב פעמיים אם להשקיע או לא - כי גם ככה היא לא תהיה.
לא פחות חשוב להגיד שהשחקנים כבר ביום ההודעה של אלונה דיברו ביניהם כשהם חושבים איך להוציא את כרטיס השחקן שלה וכו'
המצב לא טוב.
חשוב לציין שיש עוד הרבה אשמים לא שכחתי את עזורי וכל מיני אבל מיותר להתייחס כבר.
ו
ובאמת המצב של העונה הזאת כל כך עצוב כמה חיכנו לעונה הזאת ,ובסוף אנחנו ממחזור 15 רצינו שהיא תיגמר חבל חבל.
ו
ובאמת המצב של העונה הזאת כל כך עצוב כמה חיכנו לעונה הזאת ,ובסוף אנחנו ממחזור 15 רצינו שהיא תיגמר חבל חבל.

האמת?
עצוב עצוב מה הטיימינג של ההודעה של אלונה.
מה זה עשה טוב?באנו באלפים לבלומפילד,ככה לוסרמיל וזה ממשיך...חושבים פעמיים לפני קללות וכו'.
אוקי זה שיפר את מצב האלימות-אין ספק.
אבל אני כבר שמעתי שיחות של שחקנים כמו שנאמר כאן לפני,על איך הם הולכים להוציא את כרטיס השחקן שלהם מאלונה...פשוט ביזיון.
עצוב עצוב מה הטיימינג של ההודעה של אלונה.
מה זה עשה טוב?באנו באלפים לבלומפילד,ככה לוסרמיל וזה ממשיך...חושבים פעמיים לפני קללות וכו'.
אוקי זה שיפר את מצב האלימות-אין ספק.
אבל אני כבר שמעתי שיחות של שחקנים כמו שנאמר כאן לפני,על איך הם הולכים להוציא את כרטיס השחקן שלהם מאלונה...פשוט ביזיון.
לונה החליטה, אם זה נראה לך לא סופי זה רק בגלל שאתה מעדיף לחשוב שהיא תישאר. ת'כלס לפני שאני חושבת על הישארותה של אלונה אני חושבת על המאבק שלנו באלימות. זה הכי חשוב (בלי זה גם לא יבוא אף אחד אחר, לא שאני רוצה מישהו אחר)
הקהל תמיד אשם.. הקהל לא תמך בקבוצה שנה שלמה ופתאום אתה חושב שבגלל ששלושה משחקים הקהל תומך השחקנים מרגישים ששמעודדים אותם? הם יודעים למה זה קורה, הם לא חיים בסרט.. :/
הקהל תמיד אשם.. הקהל לא תמך בקבוצה שנה שלמה ופתאום אתה חושב שבגלל ששלושה משחקים הקהל תומך השחקנים מרגישים ששמעודדים אותם? הם יודעים למה זה קורה, הם לא חיים בסרט.. :/
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)