נראים כמו קבוצת כדורגל - סיקור המשחק.
נראים כמו קבוצת כדורגל - סיקור המשחק.
סיבות לאופטימיות הערב בוסרמיל בניצחון 1-0 של באר שבע מול סכנין.
article_detail.php?aid=270" onclick="window.open(this.href);return false;
תבלו.
article_detail.php?aid=270" onclick="window.open(this.href);return false;
תבלו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: נראים כמו קבוצת כדורגל - סיקור המשחק.
ניצחון מגעיל, אבל העיקר שיש 3 נקודות...
וקדוסי חלוץ בינוני בקושי. היום זה הוכח רשמית.
את הדברים האלה אני אומר כבר ממחזור שני ועדיין יש אנשים שמספיק לו סיבות מקלות פעם אחר פעם (הוא לא יכול לשחק לבד, גיא עזורי הרס אותו, השיער שלו מפריע לראות, גנבו לו את המסרק, בדש גנב לו את הקשת ועוד ועוד ועוד).bs war כתב:
קדוסי חלוץ ליגה בינוני ומטה, אם אני זוכר נכון גם איתך היו לא מעט ויכוחים סוערים בנוגע לקדוסי וטוב לראות שאנשים מתחילים להתפכח בעניינו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
- dardasmiley
קודם כל חלוקת ציונים מעולה ודי פוגעת, הכיתוב שהוסף לאופיר קצת מחמיא לו לדעתי, לא בטוח בכלל שזה המשחק הטוב ביותר שלו העונה.
פדידה היום הוכיח סופית שבקיץ צריך לשלוח אותו לאשדוד בהסעה הראשונה שיוצאת, נגיעה ראשונה שלו בכדור וכמעט חטפנו גול. הרס מתפרצת שיכלה לגמור את המשחק בלי טובות של שופט (ותודה לקדוסי שעזר לו להרוס)
בסה"כ נהניתי מאוד גם מהקהל, גם מהלחימה (בעיקר במחצית השניה), גם מקאלה שהשתגע איתנו בסוף אבל הכי נהניתי לראות מאמן על הקוים, רץ, משתולל, צועק, דוחף קדימה ומבצע חילופים נכונים כל כך ו-ב-ז-מ-ן, שיראו לעזורי/לוי/בלבול איך מאמן צריך להראות במשחק ואיך הוא מגיב למה שקורה!!!
פדידה היום הוכיח סופית שבקיץ צריך לשלוח אותו לאשדוד בהסעה הראשונה שיוצאת, נגיעה ראשונה שלו בכדור וכמעט חטפנו גול. הרס מתפרצת שיכלה לגמור את המשחק בלי טובות של שופט (ותודה לקדוסי שעזר לו להרוס)
בסה"כ נהניתי מאוד גם מהקהל, גם מהלחימה (בעיקר במחצית השניה), גם מקאלה שהשתגע איתנו בסוף אבל הכי נהניתי לראות מאמן על הקוים, רץ, משתולל, צועק, דוחף קדימה ומבצע חילופים נכונים כל כך ו-ב-ז-מ-ן, שיראו לעזורי/לוי/בלבול איך מאמן צריך להראות במשחק ואיך הוא מגיב למה שקורה!!!
משחק חלש חסר אופי,אבל בשלב הזה של העונה כבר לא מסתכלים ממש על ההנאה מהמשחק אלא התוצאה הסופית.
תוצאה סופר חשובה ומשחק בינוני שהבליט את הבינוניות של קדוסי ואת האיכות שממשחק למשחק יוצאת מדודזאדה ואסולין.
תוצאה סופר חשובה ומשחק בינוני שהבליט את הבינוניות של קדוסי ואת האיכות שממשחק למשחק יוצאת מדודזאדה ואסולין.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
כדורגל? קבוצה!!! מצטער עוד אחד מתצוגות הנפל של הפועל באר שבע בעשור האחרון.יש סיבה והיא גורמת לי להרגיש שייך. קוראים לה אופיר דוידזדה כול סופרלטיבים שהוא יקבל זה עדיין לא יקבל את המשמעות לתרומתו האדירה וליכולת המשחק שלו.כול פעם שברק בדש הצטרף לאגף שמאל הבנו וקיבלנו חיזוק יתר לאיכויות של אופיר.האנטי כדורגל פשוט היה גורם לאופיר להראות יותר טוב ועוד יותר טוב.מצטער אריק התבלבלתי אבל אתה יודע מה זה כול כך לא משנה בלומשטיין או בדש שניהם היו גרועים שהתחרות הייתה צמודה כול כך אז למה שהבלבול יגרום להם לשחק יותר טוב.שניהם דאגו לשיער שיתפזר ויתבדר ברוח של ווסרמיל. לשחק ?בטוח לא זה ולא זה באו למטרה זו.
דנילו אכזבה גדולה.. אולי האכזבה הכי גדולה שלי מזר ששיחק אי פעם בהפועל באר שבע. כמו שאומרים "כגודל הצפייה כך גודל האכזבה".
נדב קידר שחקן עם הרבה מגבלות אבל למרות זה הילד מחויב ונותן את כול כולו למרות המגרעות
הידועות לו ועל צריך לפרגן.
יוסי אופיר משחקו הטוב ביותר? לא היה לו שום משחק לא טוב ולא רע בדיוק כמו מאמנו לשעבר לא היה לו לא טוב ולא רע. שניהם ביחד ולחוד עדיף שילכו לייעוץ תעסוקתי על מנת למצוא את ייעודם.
כדורגל בטוח לא.
משה אסולין אומלל עם הצוות לימינו ולשמאלו לאן יגיע.. מי היה מחויב שם מי למזלו הכניסות של אביתר למרכז הצילו לו כמה מהלכי כדור.שזה היה עם אותם מדמה משחק וורטואלים הוא התאייש ומהר מאוד.
צר לי אלונה על הרכישה שהתחרתה בתואר של "הרכישה האומללה" האם זה סוארז או רביבו?
תחליטו אתם אני כבר בחרתי... אתם שואלים? כן במיכל סוארז.
סיום אביה תודה על כל רגע שאתה גורם לנו לתחושת שייכות למועדון הפועל באר שבע.
נ.ב תודה ויקו ויקטוריה אפרודיטה....
דנילו אכזבה גדולה.. אולי האכזבה הכי גדולה שלי מזר ששיחק אי פעם בהפועל באר שבע. כמו שאומרים "כגודל הצפייה כך גודל האכזבה".
נדב קידר שחקן עם הרבה מגבלות אבל למרות זה הילד מחויב ונותן את כול כולו למרות המגרעות
הידועות לו ועל צריך לפרגן.
יוסי אופיר משחקו הטוב ביותר? לא היה לו שום משחק לא טוב ולא רע בדיוק כמו מאמנו לשעבר לא היה לו לא טוב ולא רע. שניהם ביחד ולחוד עדיף שילכו לייעוץ תעסוקתי על מנת למצוא את ייעודם.
כדורגל בטוח לא.
משה אסולין אומלל עם הצוות לימינו ולשמאלו לאן יגיע.. מי היה מחויב שם מי למזלו הכניסות של אביתר למרכז הצילו לו כמה מהלכי כדור.שזה היה עם אותם מדמה משחק וורטואלים הוא התאייש ומהר מאוד.
צר לי אלונה על הרכישה שהתחרתה בתואר של "הרכישה האומללה" האם זה סוארז או רביבו?
תחליטו אתם אני כבר בחרתי... אתם שואלים? כן במיכל סוארז.
סיום אביה תודה על כל רגע שאתה גורם לנו לתחושת שייכות למועדון הפועל באר שבע.
נ.ב תודה ויקו ויקטוריה אפרודיטה....
קאלה- 6, לא טעה.
קידר- 5, משתדל.
מוריירה- 5, משתפר.
סוארז- 5.5, ייצב את ההגנה. היה מהבולטים במגרש יותר מתאים 7
אופיר דודזאדה- 7, יש עתיד.
משה אסולין – 4.5, לא מספיק תכליתי. היה חלש מאוד כמו נגד מכבי... מתחיל להעלות ספקות אם הוא באמת מספיק טוב.
יוסי אופיר – 6, המשחק הטוב ביותר בב"ש. טוב ביותר?? היה גרוע מאוד כתמיד, אין לו מקום על המגרש.
אביתר אילוז – 5.5, צריך להיות יותר חד. דווקא היה במשחק די טוב.
בלומנשטיין- 3, קיבל כבר מספיק הזדמנויות. מחצית ראשונה הוא לא היה גרוע, אבל עדיין לא ממש מבריק 5 היה יותר מתאים.
אוהד קדוסי- 3, לא עשה פעולה אחת טובה.
ברק בדש- 5.5, לא מספיק מפוקס.
מחליפים:
אדמו – 5.5, הקבוצה השתפרה מהרגע שנכנס. הראה ליוסי אופיר אייל שן ומשה אסולין איך צריך לעשות את זה נכון. העיני איש המשחק יחד עם דודזאדה
נאסר- היה צריך לפתוח.
פדידה- לא עשה יותר מידי. עשה רק נזק
ויקו חדד – 7, ככה זה שיש מאמן על הקווים. בהחלט!
קידר- 5, משתדל.
מוריירה- 5, משתפר.
סוארז- 5.5, ייצב את ההגנה. היה מהבולטים במגרש יותר מתאים 7
אופיר דודזאדה- 7, יש עתיד.
משה אסולין – 4.5, לא מספיק תכליתי. היה חלש מאוד כמו נגד מכבי... מתחיל להעלות ספקות אם הוא באמת מספיק טוב.
יוסי אופיר – 6, המשחק הטוב ביותר בב"ש. טוב ביותר?? היה גרוע מאוד כתמיד, אין לו מקום על המגרש.
אביתר אילוז – 5.5, צריך להיות יותר חד. דווקא היה במשחק די טוב.
בלומנשטיין- 3, קיבל כבר מספיק הזדמנויות. מחצית ראשונה הוא לא היה גרוע, אבל עדיין לא ממש מבריק 5 היה יותר מתאים.
אוהד קדוסי- 3, לא עשה פעולה אחת טובה.
ברק בדש- 5.5, לא מספיק מפוקס.
מחליפים:
אדמו – 5.5, הקבוצה השתפרה מהרגע שנכנס. הראה ליוסי אופיר אייל שן ומשה אסולין איך צריך לעשות את זה נכון. העיני איש המשחק יחד עם דודזאדה
נאסר- היה צריך לפתוח.
פדידה- לא עשה יותר מידי. עשה רק נזק
ויקו חדד – 7, ככה זה שיש מאמן על הקווים. בהחלט!
רק אהבה תנצח...
הגיע הזמן להגיד את האמת - אוהד קדוסי שחקן בינוני ביותר (ועוד משנה שעברה אפשר היה לראות את זה)
וחוץ מזה חייב להגיד שהרכישה של וילאם סוארז - היא הרכישה הגרועה ביותר בתולדות הכדורגל הישראלי לדורותיו (ביחס של השקעה לתוצרת), נכון שמבחינה הגנתית קשה מאוד להעביר אותו ובשמירה אישית על שחקן יריב בודד הוא נהדר אבל חוץ מזה אין בו כלום, שחקן מוגבל ברמות מטורפות, מסירת פס למרחק של 5 מטרים לשחקן לוקח לו שעה, ויש לו גם בעיה רצינית של הבנת המשחק וקריאה של כמה מהלכים קדימה (מבחינה הגנתית ובטח ובטח מבחינה התקפית), בקיצור מדובר בשחקן שמתאים לשנות ה-80 ובטח לא לעשור הנוכחי שכיום כל שחקן צריך במגרש צריך לתרום גם מבחינה הגנתית וגם מבחינה התקפית.
ועוד דבר קטן - גיל בלומשטיין, בלי יותר מדי דיבורים, להעיף ולהעיף כמה שיותר מהר
לסיכום המשחק נסכם כך - משחק חלש מאוד של 2 הקבוצות ותוצאת תיקו היתה משקפת יותר את המשחק
חיובי - סכנין פרט מצב אחד (מצב של 100% גול) לא הגיעו לשום מצב, ושבניגוד גמור למשחקים המחרידים והחלשים שהיו כאן בתחילת השנה עם ה"חייזר" שהיה על הקווים, עכשיו נראינו לפחות כמו קבוצת כדורגל ששיחקה חלש ולא אוסף של כלומניקים שמשוטטים על המגרש (שזה גם משהוא בעונה גרועה שכזאת)
שלילי - שאנחנו לא הגענו להרבה יותר מצבים מסכנין במשחק
נ.ב (למי שלא יודע)
היום המשטרה והמגבניקים העיפו מאיצטדיון אוהדים (לפחות 4 ממה שאני ראיתי) שהתחילו לקלל (בשער 2), האם מתחיל כאן עידן חדש בווסרמיל ?
וחוץ מזה חייב להגיד שהרכישה של וילאם סוארז - היא הרכישה הגרועה ביותר בתולדות הכדורגל הישראלי לדורותיו (ביחס של השקעה לתוצרת), נכון שמבחינה הגנתית קשה מאוד להעביר אותו ובשמירה אישית על שחקן יריב בודד הוא נהדר אבל חוץ מזה אין בו כלום, שחקן מוגבל ברמות מטורפות, מסירת פס למרחק של 5 מטרים לשחקן לוקח לו שעה, ויש לו גם בעיה רצינית של הבנת המשחק וקריאה של כמה מהלכים קדימה (מבחינה הגנתית ובטח ובטח מבחינה התקפית), בקיצור מדובר בשחקן שמתאים לשנות ה-80 ובטח לא לעשור הנוכחי שכיום כל שחקן צריך במגרש צריך לתרום גם מבחינה הגנתית וגם מבחינה התקפית.
לסיכום המשחק נסכם כך - משחק חלש מאוד של 2 הקבוצות ותוצאת תיקו היתה משקפת יותר את המשחק
חיובי - סכנין פרט מצב אחד (מצב של 100% גול) לא הגיעו לשום מצב, ושבניגוד גמור למשחקים המחרידים והחלשים שהיו כאן בתחילת השנה עם ה"חייזר" שהיה על הקווים, עכשיו נראינו לפחות כמו קבוצת כדורגל ששיחקה חלש ולא אוסף של כלומניקים שמשוטטים על המגרש (שזה גם משהוא בעונה גרועה שכזאת)
נ.ב (למי שלא יודע)
היום המשטרה והמגבניקים העיפו מאיצטדיון אוהדים (לפחות 4 ממה שאני ראיתי) שהתחילו לקלל (בשער 2), האם מתחיל כאן עידן חדש בווסרמיל ?
סוארז שחקן מעולה, לא יודע אם 500,000$ זה השווי (הוא צעיר ועוד יכול להצדיק את עצמו), אבל מהיום שהוא הגיע, למעט המשחק מול אשדוד שהוא תפס יום מאוד חלש שם, שהוא שחקן הגנה ברמה אחרת (והוא בכלל קשר אחורי). היה אפשר לראות איך הוא חוטף כדור עוד במסירה, מוסר לקישור ורץ קדימה עד לרחבת היריב (רק חבל שבדש כמובן עצר את ההתקפה הזאת עם הקבלת החלטות האיטית.mair369 כתב: וחוץ מזה חייב להגיד שהרכישה של וילאם סוארז - היא הרכישה הגרועה ביותר בתולדות הכדורגל הישראלי לדורותיו (ביחס של השקעה לתוצרת), נכון שמבחינה הגנתית קשה מאוד להעביר אותו ובשמירה אישית על שחקן יריב בודד הוא נהדר אבל חוץ מזה אין בו כלום, שחקן מוגבל ברמות מטורפות, מסירת פס למרחק של 5 מטרים לשחקן לוקח לו שעה, ויש לו גם בעיה רצינית של הבנת המשחק וקריאה של כמה מהלכים קדימה (מבחינה הגנתית ובטח ובטח מבחינה התקפית), בקיצור מדובר בשחקן שמתאים לשנות ה-80 ובטח לא לעשור הנוכחי שכיום כל שחקן צריך במגרש צריך לתרום גם מבחינה הגנתית וגם מבחינה התקפית.
תפסיקו ליפול על קדוסי אחרי כל תקופה חלשה שו.mair369 כתב:הגיע הזמן להגיד את האמת - אוהד קדוסי שחקן בינוני ביותר (ועוד משנה שעברה אפשר היה לראות את זה)
נ.ב (למי שלא יודע)
הוא לא שיחק כמעט בכלל בחודשיים האחרונים ולוקח לו זמן להוריד את החלודה סבלנות והוא עוד יחזיר.
סוארז שחקן ענק, אולי חצי מיליון דולר זה הרבה אבל הבחור מחזיק את ההגנה כמעט לבד.די עם הביקורת.
ואגב כן הגיע לנו לנצח אחרי מחצית ראשונה חלשה החצי השני היה טוב והגענו לכמה מצבים לא רעים.
נ.ב..
כן!
רק אהבה תנצח...
- סטלנית אדומה
נהנתי במשחק הזה...
א-ב-ל אני לא מבינה מה קדוסי עושה 90 דקות על הדשא?!?
במשחקים האחרונים גם שגיא עזורי היה מאמן הוא קיבל מספיק דקות על המגרש, לפעמים שיחק מחצית שלמה ולפעמים רק 20 דקות.
אבל זה מספיק כדי להוכיח את עצמך ולהשים איזה כדור ברשת.
מאז המשחק נגד הפועל חיפה לא ראינו ממנו כלום. אז יופי בישל נגד מכבי תל אביב ולא לא היה לנו את אילוז אז כלום לא היה בשער ושוב סתם היה נאבד כדור.
ראבקקק 12 מחזורים שהבן אדם לא שם גוללל איך הוא פותח כבר 2 משחקים רצוף ומשחק 90 דקות?!
מה אתם רוצים מפדידה???? תפסיקו כבר לערער את הבטחון שאין לו תנו לו צאנס הוא שיחק הרבה פחות דקות מחלוצים אחרים ושם כבר 5 שערים העונה.
עונה קודמת כל משחק כמעט שנכנס עשה שינוי, טעזר לקבוצה לנצח ולהראות טוב יותר. (למרות שזה לאומית הקהל עזר לודחף אותו עודד אותו,היום רק קללות הוא שומע מאוהדים וזה חבל. לדעתי הקהל שלנו ***.)
קדוסי סתם סציומט מגעיל,עם האף בשמיים לא שווה כלום אני לא רוצה ולא יכולה לראות אותו יותר.
דקה 85 בכי יכולנו לסיים את המשחק ב2-0 אם הוא היה מוסר לפדידה שהיה פנוי לגמרי בתוך הרחבה, גם לא שם גול וגם לא מסר. איכסה פשוט חרא שחקן.
כל משחק אני יוצאת נגדו ואוהדים לא מבינים מה רע בו.
משחקים הבאים לא בטוח שנקבל פנדל מתנה, ואז אולי תבינו שלבן אדם הזה אין יותר מה לעשות על הדשא.
אני מאוד כועסת, ולמרות הנצחון יצאתי ממורמרת אחרי המשחק הזה.
על שאר השחקנים אין לי יותר מדי מה להגיד.
שיהיה שבוע טוב עם בשורות טובות
א-ב-ל אני לא מבינה מה קדוסי עושה 90 דקות על הדשא?!?
במשחקים האחרונים גם שגיא עזורי היה מאמן הוא קיבל מספיק דקות על המגרש, לפעמים שיחק מחצית שלמה ולפעמים רק 20 דקות.
אבל זה מספיק כדי להוכיח את עצמך ולהשים איזה כדור ברשת.
מאז המשחק נגד הפועל חיפה לא ראינו ממנו כלום. אז יופי בישל נגד מכבי תל אביב ולא לא היה לנו את אילוז אז כלום לא היה בשער ושוב סתם היה נאבד כדור.
ראבקקק 12 מחזורים שהבן אדם לא שם גוללל איך הוא פותח כבר 2 משחקים רצוף ומשחק 90 דקות?!
מה אתם רוצים מפדידה???? תפסיקו כבר לערער את הבטחון שאין לו תנו לו צאנס הוא שיחק הרבה פחות דקות מחלוצים אחרים ושם כבר 5 שערים העונה.
עונה קודמת כל משחק כמעט שנכנס עשה שינוי, טעזר לקבוצה לנצח ולהראות טוב יותר. (למרות שזה לאומית הקהל עזר לודחף אותו עודד אותו,היום רק קללות הוא שומע מאוהדים וזה חבל. לדעתי הקהל שלנו ***.)
קדוסי סתם סציומט מגעיל,עם האף בשמיים לא שווה כלום אני לא רוצה ולא יכולה לראות אותו יותר.
דקה 85 בכי יכולנו לסיים את המשחק ב2-0 אם הוא היה מוסר לפדידה שהיה פנוי לגמרי בתוך הרחבה, גם לא שם גול וגם לא מסר. איכסה פשוט חרא שחקן.
כל משחק אני יוצאת נגדו ואוהדים לא מבינים מה רע בו.
משחקים הבאים לא בטוח שנקבל פנדל מתנה, ואז אולי תבינו שלבן אדם הזה אין יותר מה לעשות על הדשא.
אני מאוד כועסת, ולמרות הנצחון יצאתי ממורמרת אחרי המשחק הזה.
על שאר השחקנים אין לי יותר מדי מה להגיד.
שיהיה שבוע טוב עם בשורות טובות
קניתי 0-1 קטן עוד לפני המשחק, ועכשיו אני המאושר באדם.
יאללה הפועל... לאורווה ברבאק!!
יאללה הפועל... לאורווה ברבאק!!

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. המשחק מול סכניין לא היה טוב, אבל אסור לשכוח שככל שהזמן עובר אנחנו נראים יותר ויותר כקבוצה.
סוף סוף הקבוצה היריבה לא מגיעה ל5-6 מצבי הבקעה בטוחים ולעוד 5-6 הזדמנויות טובות.
סוף סוף יש מחויבות הגנתית מכל שחקן במגרש.
סוף סוף יש מאמן שיודע ומבין כדורגל. אומנם חנן פדידה לא מתאים לרמות האלה אבל ההכנסה שלו הייתה נכונה ונועדה לשחרר את הלחץ של סכניין. עזורי היה מכניס במקומו שחקן הגנה. ויקו חדד הכניס שחקן התקפה שאם היה מנצל את המתפרצות שהיו לו היה גומר עבורנו את המשחק עם השני.
אסור גם לשכוח, ואף אחד לא דיבר על זה, שהברומטר של העונה מאור מליקסון לא שיחק היום.
וכמובן אסור לשכוח שאת הסגל הנוכחי בנה אדון גיא עזורי. ויקו חדד לא אשם שהאופציות שלו בסגל היום הם שחקנים חלשים כמו בלומישטיין, פדידה, אייל שן, יוסי אופיר, נדב קידר, מורירה ואחרים.
לאור כל הנסיבות היום, להוציא 4 נקודות ממשחק בבלומפילד ומשחק בית מול סכניין שצברה נקודות רבות תחת בלבול, הישג לא מבוטל.
2. התייחסות לכמה שחקנים ספציפית.
אני עדיין לא יודע האם היכולת של קדוסי ובדש היא בגלל שהם צריכים להוריד חלודה או בגלל שהם פשוט חלוצים בינונים ולא יותר.
העובדה שלאורך כל הקרירה שלהם שניהם צריכים 6 מצבי הבקעה כדי להבקיע גול 1 מלמדת לצערי שכניראה האופציה השנייה (חלוצים בינונים ולא יותר) היא הנכונה.
משה אסולין בלי משחק גדול אבל למרות הכל עם 2 תאקלים שבהם הוא הוציא ברגע האחרון שערים.
קידר משתדל ומנסה אבל הוא לא יודע/לא מסוגל לתקוף ולכן צד ימין שלנו פשוט לא קיים.
פדידה, בלומישטיין, יוסי אופיר ומורירה ממשיכים להראות שאין להם מקום בהפועל באר שבע בעתיד.
לסיום, התייחסות לסוארס. אין ספק שאת המחיר ששילמו עליו הוא לא שווה ושהיה כאן תרגיל גדול של הפועל רמת גן, אבל מבחינה הגנתית הוא השחקן המוביל שלנו ביחד עם דוידזאדה. מדובר בשחקן טוב, שאסור לשפוט לפי תג המחיר שלו אלא לפי היכולת שלו במגרש.
3. חייב להגיד שחייבים לקחת הרבה דברים מהמשחק בערבון מוגבל.
סכניין משחקת כמו קבוצה משנות ה80, אנטי כדורגל שלא ראיתי השנה משום קבוצה בליגה כולל קבוצות התחתית החלשות. פשוט מעיפים את הכדור למעלה בכל הזדמנות. קשה לפתח משחק בצורה כזאת.
4. כניראה נפסל לסכניין שער חוקי בסוף. קורה. הגיע הזמן שגם אנחנו נהנה מטעויות שיפוט. אסור לשכוח שלמרות נגיעת היד בפנדל יא יא פטי מסכניין לא קיבל כרטיס צהוב מה שהיה הכרטיס הצהוב השני שלו. אסור לשכוח שרק לפני שבוע בבלומפילד לא קיבלנו פנדל ברור על אילוז, ככה שהגיע הזמן שיטעו גם לזכותנו.
סוף סוף הקבוצה היריבה לא מגיעה ל5-6 מצבי הבקעה בטוחים ולעוד 5-6 הזדמנויות טובות.
סוף סוף יש מחויבות הגנתית מכל שחקן במגרש.
סוף סוף יש מאמן שיודע ומבין כדורגל. אומנם חנן פדידה לא מתאים לרמות האלה אבל ההכנסה שלו הייתה נכונה ונועדה לשחרר את הלחץ של סכניין. עזורי היה מכניס במקומו שחקן הגנה. ויקו חדד הכניס שחקן התקפה שאם היה מנצל את המתפרצות שהיו לו היה גומר עבורנו את המשחק עם השני.
אסור גם לשכוח, ואף אחד לא דיבר על זה, שהברומטר של העונה מאור מליקסון לא שיחק היום.
וכמובן אסור לשכוח שאת הסגל הנוכחי בנה אדון גיא עזורי. ויקו חדד לא אשם שהאופציות שלו בסגל היום הם שחקנים חלשים כמו בלומישטיין, פדידה, אייל שן, יוסי אופיר, נדב קידר, מורירה ואחרים.
לאור כל הנסיבות היום, להוציא 4 נקודות ממשחק בבלומפילד ומשחק בית מול סכניין שצברה נקודות רבות תחת בלבול, הישג לא מבוטל.
2. התייחסות לכמה שחקנים ספציפית.
אני עדיין לא יודע האם היכולת של קדוסי ובדש היא בגלל שהם צריכים להוריד חלודה או בגלל שהם פשוט חלוצים בינונים ולא יותר.
העובדה שלאורך כל הקרירה שלהם שניהם צריכים 6 מצבי הבקעה כדי להבקיע גול 1 מלמדת לצערי שכניראה האופציה השנייה (חלוצים בינונים ולא יותר) היא הנכונה.
משה אסולין בלי משחק גדול אבל למרות הכל עם 2 תאקלים שבהם הוא הוציא ברגע האחרון שערים.
קידר משתדל ומנסה אבל הוא לא יודע/לא מסוגל לתקוף ולכן צד ימין שלנו פשוט לא קיים.
פדידה, בלומישטיין, יוסי אופיר ומורירה ממשיכים להראות שאין להם מקום בהפועל באר שבע בעתיד.
לסיום, התייחסות לסוארס. אין ספק שאת המחיר ששילמו עליו הוא לא שווה ושהיה כאן תרגיל גדול של הפועל רמת גן, אבל מבחינה הגנתית הוא השחקן המוביל שלנו ביחד עם דוידזאדה. מדובר בשחקן טוב, שאסור לשפוט לפי תג המחיר שלו אלא לפי היכולת שלו במגרש.
3. חייב להגיד שחייבים לקחת הרבה דברים מהמשחק בערבון מוגבל.
סכניין משחקת כמו קבוצה משנות ה80, אנטי כדורגל שלא ראיתי השנה משום קבוצה בליגה כולל קבוצות התחתית החלשות. פשוט מעיפים את הכדור למעלה בכל הזדמנות. קשה לפתח משחק בצורה כזאת.
4. כניראה נפסל לסכניין שער חוקי בסוף. קורה. הגיע הזמן שגם אנחנו נהנה מטעויות שיפוט. אסור לשכוח שלמרות נגיעת היד בפנדל יא יא פטי מסכניין לא קיבל כרטיס צהוב מה שהיה הכרטיס הצהוב השני שלו. אסור לשכוח שרק לפני שבוע בבלומפילד לא קיבלנו פנדל ברור על אילוז, ככה שהגיע הזמן שיטעו גם לזכותנו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כמה סרטונים מהמשחק -
https://www.youtube.com/user/guyshabat? ... hv8B0K30bw" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/user/guyshabat? ... hv8B0K30bw" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי